PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر اظهارات عجیب سلحشور درباره سینمای ایران

باستان شناس
17th October 2011, 10:45 AM
کد خبر: ۱۹۷۰۸۰
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۰ - ۱۳:۴۳
تعداد بازدید: ۲۵۹۰۹
تابناک

سینمای ایران فاحشه خانه است،
مگر صبح تا شب عکس های هنرمندان چاپ نمی شود.
وقتی زنهای ما افتخارشان این است که عکس های خود را به صورت نیمه عریان در اینترنت بگذارند،
یعنی خودشان یک پا آنجلینا جولی هستند.

فرج الله سلحشور با اشاره به برخی صحبت‌ها درباره حضور آنجلینا جولی در ایران و بازی در یک فیلم سینمایی گفت:

هنرپیشه‌های زن ایران خودشان یک پا آنجلیانا جولی هستند و سینمای ایران باید هم برای ادامه فعالیت خود فاحشه بین المللی بیاورد.

فرج الله سلحشوربا اشاره به حضور آنجلینا جولی بازیگر شناخته شده سینمای هالیوود به ایران به «پانا» گفت :
باید دید چه شخصی اجازه می دهد آنجلینا جولی به ایران بیاید، آمدن آنجلینا جولی به ایران اتفاق خوبی است، برای سینمایی که فاحشه خانه است باید برای ادامه فعالیت خود نیز فاحشه بین المللی بیاورد.http://etedaal.ir/

وی خاطر نشان کرد :
سینمای ایران فاحشه خانه است، مگر صبح تا شب عکس های هنرمندان چاپ نمی شود.
وقتی زنهای ما افتخارشان این است که عکس های خود را به صورت نیمه عریان در اینترنت بگذارند، یعنی خودشان یک پا آنجلینا جولی هستند.

سینمای ایران عضوی از مملکت و خانواده ایران نیست

کارگردان فیلم سینمایی حضرت یوسف(ع) در ادامه سخنان خود
با اشاره به اینکه سینمای ایران جزوی از مملکت ایران و خانواده ایران نیست اظهار کرد :

به دلیل اینکه همه در سینما از یک قماش هستند، باید از آنجلینا جولی نیز دعوت کنند.

خانواده سینما صهیونیستی و هالیوودی است و باید اذعان کرد که سینمای ایران برای ایران نیست، سینمای ایران عضوی از سینمای دنیا است و اگر علاقه نشان دهد که یک بازیگر بین المللی به ایران بیاید طبیعی است چون خود سینمای ایران عضوی از جامعه بین المللی هالیوود است .

وی تاکید کرد :
سینمای ایران هالیوودی است و بازیگران آن نیز هالیوودی هستند البته ذائقه انسان‌ها و سلیقه آنها قابل تغییر است به نظر من اگر یک جامعه را به سمت رستگاری بردی آن جامعه به سمت ارزشها تمایل پیدا خواهد کرد.
اگر به سمت زشتی ها متمایلش کردی آن جامعه به سمت زشتی ها خواهد رفت .

سلحشور یاد آور شد :
وقتی آثار مستهجن در سینمای ایران ملاک، معیار و فراگیر می شود تماشاگر خاص خود را نیز خواهد داشت، سینما مال ما نیست و ما دچار اشتباه هستیم و فیلم هایی مثل توبه نصوح، یوسف(ع) و حضرت محمد(ص) اندکی از فیلم های سینمای دنیا و ایران را شامل می شودکه به مقوله اسلام و جامعه دینی می پردازد.

وی تاکید کرد :

سینما مال جمهوری اسلامی نیست
و جزئی از جامعه جهانی صهیونیستی است
و توسط کمپانی های صهیونیستی اداره می شود.

اگر در سینمای ایران آثار مستهجن ساخته شود تعجب ندارد !

کارگردان سریال اصحاب کهف در ادامه به اوضاع سینمای ایران اشاره کرد و گفت :
اگر در این سینما آثار مستهجن ساخته شود جای تعجب ندارد، از سینمایی که هدایت آن را بنگاه های صهیونیسیت در اختیار دارد و خط و ربط آن توسط آنها داده می شود بیش از این نیز انتظار نمی‌رود .

وی اضافه کرد:
در حال حاضر سینمای هالیوود برای ما تصمیم گیری می کند و ما بازیگران آن هستیم که در زمین صهیونیستی بازی می کنیم و نباید نسبت به شرایط موجود اعتراضی داشته باشیم.

مسئولان حکومت شرایط سینمای فعلی را پذیرفته اند

این کارگردان در ادامه سخنان خود با اشاره به وضعیت سینمای ایران و نگاه مسئولان به آن گفت :
جمهوری اسلامی و مسوولان آن این سینمای مبتذل را پذیرفته‌اند، علما نیز این سینما را پذیرفته اند و حرفی و اعتراضی ندارند و این امر نشان‌دهنده آن است که به این ابتذال رأی داده اند ،یعنی این فیلم ها مورد قبول مسوولان است و اعتراض ما بی فایده است و داد زدن ما مانند ضد انقلاب‌ها و اپوزیون ها است .

وی با اشاره به مدیریت سینمای کشور در دولت دهم گفت :
شمقدری و سجادپورها تنها تصمیم گرفتند چشم و ابروی این سینما را درست کنند و سعی کردند اشکالات سینمایی موجود را درست کنند، در حالی که این سینما درست نمی شود باید مبانی آن درست شود و مبانی جدیدی را برای آن به نگارش در آورد .

با ریش و جای مهر کسی مسلمان نمی‌شود

سلحشور ادامه داد :
آدمی که دین و خدا و پیغمبر را قبول ندارد.
اگر ریش حزب اللهی برای او بگذاریم و جای مهر را بر پیشانی او قرار دهیم آیا او مسلمان می‌شود سینمای فعلی ما نیز اینگونه است که تنها یک روسری سر هنرپیشه ها کردند و برادر برادر گفتند و چند صحنه نماز و گلدسته مساجد را گذاشتند
آیا ،اینگونه سینمای ایران اسلامی می شود؟

حال معاون سینمایی آن شمقدری ،ضرغامی یا من سلحشور باشد فرقی نمی کند
ماهیت سینما باید درست شود
و آن کافر باید شهادتینش را بگوید..

وی خاطر نشان کرد :
سینمای ما ماهیتی غربی، صهیونیستی و اومانیستی دارد.
این ماهیت با اینکه بگوییم اسلام اسلام درست نمی شود، باید ماهیت تغییر کند حال شمقدری باشد یا حتی ضرغامی و سیف الله داد باشد.
هر کسی را در این پست گذاشتند نتوانست سینمای ایران را درست کند.

وی در پایان با اشاره به این مطلب که باید علما و دانشمندان اسلامی به مقوله سینما ورود پیدا کنند تاکید کرد :
باید علما و بزرگان دین ،اسلام شناسان بنشینند و اوضاع سینمای ایران را ببینند و تعریفی از سینمای درست اسلامی بدهند،
این سینما با این ویژگی‌ها، دارای اصولی است که با اسلام در تضاد است.

سلحشور خاطر نشان کرد:
سینمای ایران اگر بخواهد اسلامی شود باید تغییراتی داشته باشد.
باید با آن مبانی فیلم نامه بنویسند و آزمایشگاهی درست کنند و قدم به قدم نیرو تربیت کنند تا سینمای ایران اسلامی شود.

باستان شناس
17th October 2011, 10:54 AM
پاسخ 5 زن بازیگر سینما به اظهارات سلحشور (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?107029-پاسخ-5-زن-بازیگر-سینما-به-اظهارات-سلحشور)

312
17th October 2011, 03:29 PM
منتظرم

Mr.Geo22
17th October 2011, 08:33 PM
ای کاش پروفسور ربتکواذ یه کشور تازه به وجود میاورد حتی اگه تو بیابون هم بود من اونجا رو به امریکا هم ترجیح میدادم چه برسه به بقیه جاهای دنیا

دیگه داره جونم به لبم میرسه [tahavoo]

نمیدونم چرا مردم نمی خوان عاقلانه فکر کنن؟

البته اون کشور فقط برای طرز تفکر خاصی خواهد بود...[tafakor]

farzadsw
17th October 2011, 10:40 PM
من این بنده خدا رو تو برنامه 7 در مورد فیلمهای دفاع مقدس هم دیدم . واقعا مشکل روانی داره . خدا شفاش بده .

Number One
17th October 2011, 11:12 PM
اون عزیزی که این ضرب المثل رو گفته باید جملش رو طلا بگیری تحویل این پنج تا خانم بدی :

" تو حرف رو بنداز وسط صاحبش سخن خودش ورش میداره "

یاد حرف یک بنده خدا افتادم که می گفت :

حضرات اصولگرا چرا مدام می گید مرگ بر فتنه و فتنه گر ؟ اون دوست اصولگرا هم برگشته بود به اون برادر گفته بود که : مگه جنابعالی فتنه یا فتنه گر هستید که ناراحت می شوید ؟ و ...

آقای سلحشور که از این خانوم ها اسمی نبرده که اومدن بیانیه دادند ! نکنه این عزیزان به خودشون شک دارن !

شاید منظور آقای سلحشور خانم " گلشیفته فراهانی " بودند که الان عکس های مبتذلشون روی مجله vogue به جای مدل های مبتذل غربی چاپ شده یا شاید منظورشون خانم " میترا حجار " بوده که رفتند اون فیلم مبتذل رو بازی کردند و برگشتند و شاید خانم "مینا لاکانی "منظورشون هست و یا منظورشون ....
خدا قوت مسئول سینمای ما که این همه هنرمند از نون و نمک این مملکت می خورن و می رن اون ور آب و به مملکت فحش می دن و می گن در اعتراض به نظام می خوایم حجابمون رو برداریم.

خدایا ! آخر و عاقبت همه ما رو ختم به خیر کن. الهی آمین .

Sookoot
18th October 2011, 12:20 AM
سینما هر چقدر صعود کنه پله نردبانش درلجنزاره !

تو همین سایت بارها به اینکه سینما و عرصه بازیگری چقدر اوضاعش افتضاحه اشاره شد و تقریبا همه هم بالاتفاق قبول داشتن چون همینم هست !
سینمایی که یه اماتور عشق سینما باارتباط خاص ! با کارگردان وتهیه کننده ازخودش پول هم میده تابازی کنه اگر افتضاح نیست پس چیست؟کجایش باهنر و حتی صنعت سینما تناسب داره!!
خب الان یک کارگردان سینما باادبیات خاص خودش همینو گفته که البته بهتره به متن واقعی مصاحبه رجوع بشه :

فرج‌الله سلحشور عنوان داشت: بازیگران ایرانی حق دارند که نسبت به حرف‌های من واکنش نشان دادند و با توجه به گفت‌وگویی که یکی از خبرگزاری‌ها از من منتشر کرد به آنها حق می‌دهم.
وی ادامه داد: من با صحبت‌های خودم قصد داشتم که نسبت به دعوت آنجلیا جولی به ایران واکنش نشان دهم و بگویم که سینمای ایران هرزه‌خانه نیست.من گفته‌ام که آوردن بازیگری مثل «آنجلینا جولی» اهانت به خود بازیگران سینمای ایران است. آوردن یک بازیگر هرزه خارجی، پایین آوردن شأن سینمای ایران و بازیگران زن است.وی با اشاره به پاکی بازیگران زن سینمای ایران اضافه کرد: در سینمای ایران زنان بازیگر پاک و هنرمند و فرهیخته بسیار داریم. من در فیلم‌های خودم با بازیگران بسیاری چون کتایون ریاحی و الهام حمیدی و ... کار کرده‌ام
وی افزود: ممکن است در بازیگران زن ایران، افراد نابابی هم وجود داشته باشد ولی بسیاری از آن‌ها انسان‌های سالم و درستی هستند که به نظرم این اقدام اهانت به خود بازیگران سینمای ایران است. .

Sookoot
18th October 2011, 12:27 AM
این هم درنوع خودش جالبه !

اقای سلحشور دعوت از هنرپیشه معلوم الحال خارجی را بی احترامی به سینمای ایران و عموم زنان بازیگر خوشنام میداند

پنج نفر اصرار دارند که بگویند ما حتما همان انجلینا جولی هستیم !!

روز گذشته متني با امضای ترانه علیدوستی، پگاه آهنگرانی، نگار جواهریان، هانیه توسلی و باران کوثری در واكنش به اظهارات اخير فرج الله سلحشور منتشر شد در اين متن آمده:

جناب آقای سلحشور، از اینکه می‌بینیم آن همه پرداختن به زوایای نورانی زندگی پیامبران و سرمشق قرار دادن منش ایشان تاثیری در کلامتان نداشته، و در نهایت شهرتتان را از نفرت‌پراکنی و بی‌ادبی در برابر هم‌نوعانتان به دست آورده‌اید، بسیار متاسفیم.ای کاش لطف کنید سینمایی را که خجالت می‌کشیم بگوییم شما را یاد کجا می‌اندازد به حال خود رها کنید، شاید که رستگار شوید و آرامش و صلح و محبت به وجدان نگرانتان بازگردد.

و جالبتر اینکه خودشان هم اذعان دارند که پشت پرده سینما چه خبر است !!!

سینمایی را که خجالت می‌کشیم بگوییم شما را یاد کجا می‌اندازد.....

312
18th October 2011, 01:33 AM
ديگه زياد منتظر نيستم

NameEly
18th October 2011, 01:42 AM
یعنی هر کس جواب من رو بده که حرف زشتی زدم من با اون هستم و اون بخودش گرفته ؟؟
نخیر اون جواب من رو داده که تا من فکر نکنم کی هستم
ویرایش شد (لطفا موقع ارسال پست قوانین را رعایت کنید)

farzadsw
18th October 2011, 09:40 PM
این جملات ( با فرض نقل قول مستقیم بودن) ، خودشون گویا هستند و نیازی به تفسیر و توجیه ندارند :
"سینمای ایران فاحشه خانه است"
"باید دید چه شخصی اجازه می دهد آنجلینا جولی به ایران بیاید، آمدن آنجلینا جولی به ایران اتفاق خوبی است، برای سینمایی که فاحشه خانه است باید برای ادامه فعالیت خود نیز فاحشه بین المللی بیاورد."
"به دلیل اینکه همه در سینما از یک قماش هستند، باید از آنجلینا جولی نیز دعوت کنند." (توضیح اینکه عبارت "قماش " در جمله های پیشین تعریف گردیده است)

و البته دوست گرامی ، این جمله :
به معنای آن است که : خجالت می کشیم اسم فاحشه خانه را بیاوریم (که شما را یاد آن می اندازد) .

در ضمن ایشون در بیاناتشون از هیچ قید محدود کننده ای استفاده نکردند ، مثلا اگر میگفتند بعضی از زنان ما در سینما فلان هستند حرف شما درست بود . حتی اگر میگفتند اکثر زنان ما در سینما فلان هستند هم باز تا حدودی حرف شما درست بود.
مثلا اگر من بیام بگم سایت نخبگان جوان که همه اعضای آن پیر هستند ([bamazegi] ) ، شما به عنوان یک جوان حق ندارید بیاید بگید این چرت و پرتها چیه دارید میگید ؟؟ حالا بگذریم که این لحن صحبت ایشون چقدر زشت و دور از ادب بوده(دور از شخصیت یک انسان متشخص بوده)

Sookoot
20th October 2011, 10:52 PM
این جملات ( با فرض نقل قول مستقیم بودن) ، خودشون گویا هستند و نیازی به تفسیر و توجیه ندارند :
"سینمای ایران فاحشه خانه است"
و البته دوست گرامی ، این جمله :

دوست خوبم بنده مثل شما این توانایی رو ندارم که از قاب تلویزیون روانی بودن رو یکی رو تشخیص بدم !

من این بنده خدا رو تو برنامه 7 در مورد فیلمهای دفاع مقدس هم دیدم . واقعا مشکل روانی داره . خدا شفاش بده .

برای همین ترجیح دادم یک جمله 2 خطی در مورد یک خبر 7 خطی بنویسم که نه تفسیره نه توجیه !توضیحه

سینمایی که یه اماتور عشق سینما باارتباط خاص ! با کارگردان وتهیه کننده ازخودش پول هم میده تابازی کنه اگر افتضاح نیست پس چیست؟کجایش باهنر و حتی صنعت سینما تناسب داره!!
خب الان یک کارگردان سینما باادبیات خاص خودش همینو گفته که البته بهتره به متن واقعی مصاحبه رجوع بشه :

Sookoot
20th October 2011, 11:01 PM
من میگم الاغ
یعنی هر کس جواب من رو بده که حرف زشتی زدم من با اون هستم و اون بخودش گرفته ؟؟
نخیر اون جواب من رو داده که تا من فکر نکنم کی هستم

اگر شما بگویید ا...غ و مخاطب تان شخص معینی باشد وی ضمن تعجب ! حتما خواهد گفت : زشته ! این چه حرفیه میزنید! و سپس بجای اینکه بخودش بگیرد به وجه تسمیه اطلاق ا ...غ بر خود فکر میکند
به این فکرمیکند : اوکه انسان است ! حال انکه – الاغ – خر ودراز گوش حیوانی است از رسته پستانداران اهلی و رام است و...

حتما میپذیرید که بین :
یک ا...غ گفتن
و تحلیل از یک اتفاق مستمر
تفاوت اززمین تا اسمان است

باستان شناس
9th November 2011, 12:44 PM
سینما هر چقدر صعود کنه پله نردبانش درلجنزاره !

تو همین سایت بارها به اینکه سینما و عرصه بازیگری چقدر اوضاعش افتضاحه اشاره شد و تقریبا همه هم بالاتفاق قبول داشتن چون همینم هست !

سلام
جناب سکوت
مطمنا همه با نظرات شما در بعضی موارد شاید موافق نباشن !
اینکه همیشه پایه صعود سینما لجنزاره هست (مطمنا بعید میدونم خیلی منصافانه باشه مطمنا فساد اخلاقی 4 بازیگر چه زن چه مرد نمیشه تعمیم بدیم به همه سینما این از نظر من منصفانه نیست)

مطمنا اقایون بازیگر هم بعید میدونم نماد خوبی داشته باشن بعضی از اونا نماد کامل نخوت و بزرگ بینی هستن (در لینک زیر مشاهده بفرمایید کسی که چهره رو ملاک تخصص می داند ببنید نخوت تا کجا ؟ تخصص در نظر ایشون هیچ ولی داشتن قیافه طراز اول .....(میخواستم اینو عنوان کنم که همیشه فاحشانه خونه ای که اقای سلحشور ازش نام مبرن مخصوص بازیگران زن نیست ....کسی که قیافه ملاک میدونه خدا کنه از قیافه خوب خودش (از نظر خودش زیباست) چه استفاده های دیگه نبرده ....
به خاطر چهره‌ام ، سينماي ايران را متحول كرده‌ام !! عکس (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?106235-به-خاطر-چهره‌ام-،-سينماي-ايران-را-متحول-كرده‌ام-!!-عکس&highlight=)

و اینکه می فرمایید ایشون اقای سلحشور ادبیات مخصوص به خودش داره .....
متاسفانه باید گفت شان و منزلت یک کارگردان سینما با گفتار و کلامش معین میشه
و ادبیات بی ادبانه ایشون نشون میدهد هنوز باید خیلی کار کنه تا یاد بگیرید در فضای و جو فرهنگی چطور صحبت کند ....
جای تاسف برای این کارگردان داره ...

مطمنا انواع و اقسام فسادها در کشور رایج هست هر کس اگر بخواهد با ادبیات بی ادبانه ایشون برخورد کنه مطمنا به قول معروف سنگ روی سنگ باقی نمی ماند !

البته ایشون غیر از کلمات ناشایست فاحشانه خانه از اینکه سینما ایران به اسراییل و این حرفا گرایش داره هم زده و این خودش در مکان خودش نوعی توهین به مسولین نظام اسلامی کشور هم مربوط میشود اگر ایشون در رابطه با رابطه سینمای ایران به اسراییل حرف میزند مطمنا باید طبق قانون مدرک مستند بیاورد ....

ایشون با طرز بیانشون مطمنا اعتبارشون رو از دست دادند ....

اگر قرار به افراد ناباب هست از پایین مملکت تا بالای مملکت در تمامی اقشار وجود داره
ولی طرز بیان و ادبیات هر کس باید طوری باشه که شان مملکت اسلامی هم حفظ بشه ...
هر حرفی بیان کردن سیاست مربوط به خودش رو می طلبد !
مطمنا اگر ایشون سیاست صحبت کردن در انظار عمومی رو نداره
بهتر هست حرف زدن در تربیون عمومی جامعه رو به دست متخصص خودش بزنه ...و خودشون رو اینقدر دون مایه جلوه ندهد !

سینما خوب یا بد ...بازیگران خوب یا بد ..ولی شخصیت هر کسی با طرز بیان و ادبیات گفتاری محک میخورد و ایشون خودشون رو بدطور رو در جامعه محک زدند....

312
9th November 2011, 01:29 PM
تموم نشده بود اين بحث مگه؟
دشمن ملت ماتيسن:+

حکایت بوزینگان ، کرم شبتاب و مرغ آگاهحکایت می کنند از سالهای دور به کوهستان شبی تاریک و بی نوردر آن وقتیکه خورشید جهانتاب نهان کرده خود و یاران همه خوابگروهی بوزینه نالان و گرفتار در آن دشت و دمن در رنج و آزارهرآسان جستجو کرده پناهی که از سرما شوند ایمن به راهیبه نا گه دیده بودند کرمکی را که روشن بود و می زد چشمکی رابه پندار خیالاتی که ساخته به آن شبتاب کرم نا شناختهبریخته هیمه و چوب، دمیدند بر آن اوهام و از سرما رمیدندکه آن تابنده را آتش بدیدند وز آن فکرت حقیقت را ندیدندبر آن بیهوده کاری بر درختی تماشاگر شدی مرغی به سختیاز آن بالا به پیغام بانگ و فریاد به آن بوزینگان فرمان همی دادکه ای پنداربا فان لا شعوران که آن آتش نباشد دیده کوراندر این اثنا شدی مردی نظاره بر این گفتار مرغ و فکر و چارهبگفتا مرغ را، جانم حذر کن از آن بوزینگان صرف نظر کنکه مر عقلی ندارد آن جماعت بفرمان غریزه کرده طاعتبه نشنیدن گرفت آن مرغ آگاه به اصرار و بی صبری چو گمراهبه نزدیک جماعت خود گذر کرد برفتا جان خود در خطر کردبه اصرار گذشته پای کوبید در آن بوزینگان حاصل نمیدیددر آن ابرام اصرارش خطر کرد وُحوش بی خرد در او نظر کردچو آنان نا امید از خویش بودند ز سرما بی نوا دل ریش بودندمر آن دلسوز مرغ نا شکیبا گرفته سر بکندندش همانجا

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد