توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونگه موانع عملی کردن ایده را برای اولین بار کنار بزنیم؟
behnam-soft
16th October 2011, 10:26 PM
سلام.
من هم مثل خیلی از دوستانی که می خوان برای اولین بار ساخت طرحی رو شروع کنن، به مشکل برخوردم که البته برخورد به این مشکلات برای من جای بسی خوشحالیست!چرا که می تونم قدرت انگیزه و سرسختی خودم رو آزمایش کنم و صد البته که این موضوع باعث افزایش اعتماد به نفس هم خواهد شد.اما موضوعی که وجود داره اینه که من برای اینکه بتونم طرحم رو عملی کنم،لازمه که از یه دستگاه الکترونیکی که بتونه کارهای پردازش تصویر انجام بده و به وب کم هم وصل بشه و همینطور از یک ال سی دی هم برای نمایش اطلاعات استفاده کنه،استفاده کنم.اما رشته ای که من دارم می خونم کامپیوتره و همونطور که می دونید برای ساخت همچین وسیله ی الکترونیکی ای باید الکترونیک بلد باشم که من مثل هر دانشجوی کامپیوتره دیگه ای بلد نیستم.به لحاظ وقت هم محدودیت دارم و نمی تونم برم الکترونیک بخونم !چون چند سالی از جوونی مو می گیره !
اما راه حل هایی که به ذهنم رسیده، اینه که:
1-از کسانی که دانش آموخته ی رشته الکترونیک هستن استفاده کنم که نمی دونم اصلا آیا از عهده ساختنش بر میان؟یعنی آیا در دانشگاه در این حد که بتونن همچین دستگاهی بسازن، آموزش دیدن؟یا اینکه نه مثل ما بدتر هر چی بلد بودن هم از یادشون رفته تو دانشگاه ! اصلا نمی دونم اگر از عهده ساختنش بر بیان،چقدر هزینه بر می داره؟
2-به سازمان هایی که در این زمینه فعالیت می کنن و از طرح ها حمایت می کنن (که متاسفانه نمی دونم چه سازمان هایی هستن) مراجعه کنم و ازشون کمک بگیرم که البته این قضیه فکر می کنم از امنیت طرح من به شدت کم می کنه، چون هیچ تضمینی نیست که اگر من به اون سازمان گفتم که می خوام چه کار کنم،مسئول های اون سازمان یه وقت شیطونی نکنن و بحث کپی و ...!
به نظر شما من چه راه حل های دیگه ای پیش رو دارم ؟
عرفان سلیم زاده
16th October 2011, 11:28 PM
سلام به سایت نخبگان جوان خوش اومدید!
خب ساخت نمونه اختراع یکی از بزرگترین مشغله های ذهنی مخترعانه و حتی بیشتر اوقات باعث سست شدن اهداف انها میشه!
به طوری که از ادامه راه صرف نظر می کنند و...
پیشنهاد من مراجعه به سازمان های رشد علم و فناوری در سطح استان ها میباشد! این مراکز قادرند که از هرلحاظ از اختراع شما حمایت کنند!
مزیتی هم که داره اینه که حتما نیازی به ثب اختراع نیست و در سطح ایده هم کافیه تا حمایت کنند!
اگر به میزان کافی مایل به سرمایه گذاری در نمونه اختراع تون هستید:
پیشنهاد من سفارش به شرکت های طراحی و مونتاژ مدار های الکتریکی می باشد.:http://www.karapcb.com/index
این شرکت ها کلا کارشون طراحی و ساخت مدارات الکترونیکی هستش کافیه که شما سفارش بدین!
با تشکر!
behnam-soft
17th October 2011, 01:11 PM
پیشنهاد من مراجعه به سازمان های رشد علم و فناوری در سطح استان ها میباشد! این مراکز قادرند که از هرلحاظ از اختراع شما حمایت کنند!
مزیتی هم که داره اینه که حتما نیازی به ثب اختراع نیست و در سطح ایده هم کافیه تا حمایت کنند!
با تشکر!
با تشکر از پاسخ شما،باید بگم که خاطرم هست 2 یا 3 سال پیش با یک طرح نسبتا خوب رفتم پارک فناوری شهرمون، و مسئولی هم که اونجا بود تقریبا از طرحم خوشش اومد گفتم که برای ساختش امکانات می خوام اما گفت ما فقط از طرح هایی حمایت می کنیم که از طرف شرکتی یا سازمانی ارائه شده باشه نه یک دانشجو !!!یعنی هیچ حمایتی در کار نیست!من تعجب می کنم که شما چطور همچین چیزی می فرمایید!
عرفان سلیم زاده
17th October 2011, 10:00 PM
با تشکر از پاسخ شما،باید بگم که خاطرم هست 2 یا 3 سال پیش با یک طرح نسبتا خوب رفتم پارک فناوری شهرمون، و مسئولی هم که اونجا بود تقریبا از طرحم خوشش اومد گفتم که برای ساختش امکانات می خوام اما گفت ما فقط از طرح هایی حمایت می کنیم که از طرف شرکتی یا سازمانی ارائه شده باشه نه یک دانشجو !!!یعنی هیچ حمایتی در کار نیست!من تعجب می کنم که شما چطور همچین چیزی می فرمایید!
منظور من پارک علم و فناوری نیست بلکه سازمان رشد علم و فناوری هستش!
امروز با یکیشون تلفنی صحبت کردم! میگفت که اگه بخوایم تجاری سازی کنیم تا 60 میلیون بهمون وام میدن!
کلا این نهاد از طرف دولت حمایت میشه و حتی بودجه سالیانه میگیرند!
تو هر استانی هست و یه سرچ کنید ادرسشون رو پیدا خواهید کرد!
hossien
17th October 2011, 10:27 PM
دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدین چیو می خواهین پردازش کنین چون برنامه مطلب این کار را می کنه و دستورات اسونی هم داره و کتاب تو این زمینه خیلی هست.
hossien
17th October 2011, 10:30 PM
فقط کافی هست که دوربین را به برنامه مطلب تعریف کنید یا از پورت سریال یا یو اس بی بعد تصویر را داری و می تونی پردازشش کنی. تو همین بخش ربات که با دوربین کار کنه البته ربات مسیر یاب را با سورس برنامه اون مجود هست می تونید ببیند.
behnam-soft
18th October 2011, 12:11 PM
برنامه مطلب این کار را می کنه و دستورات اسونی هم داره و کتاب تو این زمینه خیلی هست.
بله می دونم اما من متاسفانه یا خوشبختانه نرم افزار OpenCv رو انتخاب کردم که به هیچ وجه منبع فارسی نداره! یا حداقل من تا حالا ندیدم.دلیل انتخابمم اینه که این نرم افزار نسبت به MatLab از سرعت خیلی بهتری در پردازش های RealTime برخورداره،هر چند که به دلیل مشکلات فنی ای که داره من هنوز موفق به نوشتن برنامه ام نشدم!
behnam-soft
18th October 2011, 12:16 PM
منظور من پارک علم و فناوری نیست بلکه سازمان رشد علم و فناوری هستش!
امروز با یکیشون تلفنی صحبت کردم! میگفت که اگه بخوایم تجاری سازی کنیم تا 60 میلیون بهمون وام میدن!
کلا این نهاد از طرف دولت حمایت میشه و حتی بودجه سالیانه میگیرند!
تو هر استانی هست و یه سرچ کنید ادرسشون رو پیدا خواهید کرد!
من سرچ کردم اما نوشته بود : "مركز رشد واحد هاي فناوري پارك علم و فناوري" این هم فکر کنم زیر نظر همون پارک علم و فناوری باشه! حالا من یه سر می زنم،اما شما فکر می کنی به یک دانشجو اهمیت می دن؟واقعا حاضرن به من امکانات بدن؟البته شاید در قبال 10000 تا پیش شرط راضی بشن!
عرفان سلیم زاده
18th October 2011, 09:35 PM
من سرچ کردم اما نوشته بود : "مركز رشد واحد هاي فناوري پارك علم و فناوري" این هم فکر کنم زیر نظر همون پارک علم و فناوری باشه! حالا من یه سر می زنم،اما شما فکر می کنی به یک دانشجو اهمیت می دن؟واقعا حاضرن به من امکانات بدن؟البته شاید در قبال 10000 تا پیش شرط راضی بشن!
من شنبه میرم قم مرکز رشد علم و فناوری دانشگاه قم تا با مراحل و اداری و غیره اشنا بشم! حتما جوابشون رو بهتون ابلاغ می کنم! ا
اگر بدونید که چه طرح هایی به دستشون میرسه به خودتون امیدوار میشید!!! اینو ببینید از خنده روده بر بشید! http://www.qomit.ir/idia/155-1388-08-13-10-16-29
این همون جاییه که میخوام برم!
فقط سرشون رو با ایده های ابکی شلوغ نکنید تا حق بقیه ضایع نشه!
اتفاقا مراحل اداری کمی با اعتماد به متقاضی تنظیم شده! و زیاد پیچیده نیست! یه جورایی مثل پلکان ترقی می مونه![nishkhand]
hossien
19th October 2011, 12:52 AM
سلام
شما طرحی دارین که می خواهین درست کنید حالا می تونید با مطلب انجام بدین اگر موفق امیز بود یا 50 درصد تقاضای شما را براورده کرد از این برنامه استفاده کنید یا اصلا سفارش می دین پروژه تان را چند قسمت کنید و بدین براتون انجام بدن
حسین متقی
19th October 2011, 02:07 AM
اینا دیگه چی بودن
اینا طرح بودن فکر بودن ایده بودن تغییر بودن تفکیک بودن تجدید بودن یا شایدم تمسخر بودن
اختراع نبودن که
البیته به صاحابش بر نخوره باشما نبودم
hossien
19th October 2011, 06:20 PM
من بیشتر این طرحا رو دیدم ساخته شده . خیلی خوبه چون ایده بیشتر از مشکلات تو ذهن افراد میاد پس خیلی خوبه
behnam-soft
19th October 2011, 11:33 PM
اگر واقعا به یه همچین طرح هایی بها بدن، به نظرم خیلی از جوون هایی مثل من که می خوان تازه تو این راه قدم بردارن،مطمئنا مشکلات قبلی رو نخواهند داشت . . .
behnam-soft
22nd October 2011, 11:04 AM
آقای Erfan.s نتیجه مراجعه شما به سازمان رشد چی شد؟تونستید جوابی بگیرید؟
عرفان سلیم زاده
28th October 2011, 02:04 PM
سلام رفتم مرکز رشد دانشگاه قم اونجا فهمیدم که کمک هزینه ساخت نمونه اختراع بخاطر کم بودن فعلا متوقف شده!
درواقع رییس جدید اونجا رفته صحبت کرده تا کمک هزینه بیشتر از 2 میلیون تومن بلاعوض بشه! به همین خاطر فعلا متوقف شده تا با دست خالی به خونه برگردم...
حالا نمی دونم چیکار کنم... جای دیگه ای از این تحصیلات به ما نمیدن نه؟
اگر جای دیگه ای هست بگین تورو خدا؟
behnam-soft
5th November 2011, 10:05 PM
حالا نمی دونم چیکار کنم... جای دیگه ای از این تحصیلات به ما نمیدن نه؟
اگر جای دیگه ای هست بگین تورو خدا؟
من فکر می کنم بهترین راه اینه که تسهیلاتی که می گی رو خودمون برای خودمون ایجاد کنیم!!! شاید کمی عجیب یا سخت به نظر برسه و لی غیر ممکن نیست!!! من حتی اگر لازم بشه و ببینم شرایط اقتضا می کنه،حاضرم برای هدفی که دارم برم کارگری کنم یا دست فروشی!!! اما مطمئن هستم که داشتن یک برنامه و استراتيژی هوشمند، میشه از پس مشکلات بر اومد!!!
جدید ترین تصمیمی که گرفتم اینه که طرحی رو که دارم (که شامل دو بخش نرم افزار و سخت افزار میشه)، قسمت سخت افزاریشو (همون الکترونیکیش) بدم یکی از استادام که آدم با عشق و با معرفت و اهل دانشه انجام بده و با همکاری هم طرحمو پیاده سازی کنیم،خب قاعدتا اون هم در حق و حقوق طرح من شریک میشه، کلا هم برای من یک سری مزایا داره هم برای استادم که از این قراره:
مزایایی که برای من داره :
1-دیگه درگیر پیچیده گی های الکترونیکی و طراحی مدار نمی شم.
2-از لحاظ زمانی خیلی جلو می افتم، چرا که استادم 4 تا دکتر و مهندس دیگه میشناسه که اگر به مشکلی برخوردیم می تونن کمکمون کنن.
3-می تونم از تجربه های استادم استفاده کنم و ازش چیز یاد بگیرم.
4-اگر شرایطش پیش اومد، می تونم با افراد جدید و موقعیت های خوب روبرو بشم که مسلما می تونه در آینده من بسیار تاثیر گذار باشه.
مزایایی که برای استادم داره :
1-می تونه از مزایای مادی اون بهره مند بشه.
2-مسلما ثبت این طرح جایگاه استادم رو ارتقا میده.
3-به تجربه های استادم اضافه میشه.
اما سوالیایی که من دارم اینه که:
1-به نظر شما این استراتژی می تونه مفید باشه؟اینکه من با استادم کار کنم یااینکه برم سر وقت این شرکت ها و بدم سخت افزار کارمو برام طراحی کنن؟یا اینکه برم سروقت یه دانشجو؟(که صد در صد تجربه و بار علمیش از استادم کمتره)
2-قبلا کسی از این کارا کرده که تجربه داشته باشه و به ما منتقل کنه؟
3-می گن جنگ اول به از صلح آخر، من اول کار چه چیزایی رو باید با استادم روشن کنم(مثل شرایط کار،درصد سودی که بهش میرسه،مزایای حقوقی که داره) تا بعدا دچار دردسر نشیم؟
در کل نظرتون چیه؟
عرفان سلیم زاده
5th November 2011, 10:16 PM
من فکر می کنم بهترین راه اینه که تسهیلاتی که می گی رو خودمون برای خودمون ایجاد کنیم!!! شاید کمی عجیب یا سخت به نظر برسه و لی غیر ممکن نیست!!! من حتی اگر لازم بشه و ببینم شرایط اقتضا می کنه،حاضرم برای هدفی که دارم برم کارگری کنم یا دست فروشی!!! اما مطمئن هستم که داشتن یک برنامه و استراتيژی هوشمند، میشه از پس مشکلات بر اومد!!!
جدید ترین تصمیمی که گرفتم اینه که طرحی رو که دارم (که شامل دو بخش نرم افزار و سخت افزار میشه)، قسمت سخت افزاریشو (همون الکترونیکیش) بدم یکی از استادام که آدم با عشق و با معرفت و اهل دانشه انجام بده و با همکاری هم طرحمو پیاده سازی کنیم،خب قاعدتا اون هم در حق و حقوق طرح من شریک میشه، کلا هم برای من یک سری مزایا داره هم برای استادم که از این قراره:
مزایایی که برای من داره :
1-دیگه درگیر پیچیده گی های الکترونیکی و طراحی مدار نمی شم.
2-از لحاظ زمانی خیلی جلو می افتم، چرا که استادم 4 تا دکتر و مهندس دیگه میشناسه که اگر به مشکلی برخوردیم می تونن کمکمون کنن.
3-می تونم از تجربه های استادم استفاده کنم و ازش چیز یاد بگیرم.
4-اگر شرایطش پیش اومد، می تونم با افراد جدید و موقعیت های خوب روبرو بشم که مسلما می تونه در آینده من بسیار تاثیر گذار باشه.
مزایایی که برای استادم داره :
1-می تونه از مزایای مادی اون بهره مند بشه.
2-مسلما ثبت این طرح جایگاه استادم رو ارتقا میده.
3-به تجربه های استادم اضافه میشه.
اما سوالیایی که من دارم اینه که:
1-به نظر شما این استراتژی می تونه مفید باشه؟اینکه من با استادم کار کنم یااینکه برم سر وقت این شرکت ها و بدم سخت افزار کارمو برام طراحی کنن؟یا اینکه برم سروقت یه دانشجو؟(که صد در صد تجربه و بار علمیش از استادم کمتره)
2-قبلا کسی از این کارا کرده که تجربه داشته باشه و به ما منتقل کنه؟
3-می گن جنگ اول به از صلح آخر، من اول کار چه چیزایی رو باید با استادم روشن کنم(مثل شرایط کار،درصد سودی که بهش میرسه،مزایای حقوقی که داره) تا بعدا دچار دردسر نشیم؟
در کل نظرتون چیه؟
اتفاقا منم با این طرح موافقم!
کس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من!
ما مخترع ها باید به فکر خودمون باشیم!
اتفاقا منم دارم یه کسب و کار کوچیکی رو شروع می کنم که اگه خدا بخواد حتما به این صندوق کمک میکنم!
البته دوست دارم که به مخترع مورد نظر از لحاظ راه کار های تبدیل ایده به ثروت هم کمک کنیم! یعنی بازار یابی و این چیزا!
درواقع اول اختراع رو به خارجیا بفروشیمش بعد با امتیازی که تو داخل داریم کمکش کنیم که تجاریش کنیم!
من با روبو میلاد حرف زدم و به احتمال زیاد یه طرح انقلابی رو در زمینه کوتاه کردن مراحل اداری تو سایت اجرا می کنیم!
behnam-soft
6th November 2011, 02:02 PM
اتفاقا منم با این طرح موافقم!
کس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من!
ما مخترع ها باید به فکر خودمون باشیم!
اتفاقا منم دارم یه کسب و کار کوچیکی رو شروع می کنم که اگه خدا بخواد حتما به این صندوق کمک میکنم!
البته دوست دارم که به مخترع مورد نظر از لحاظ راه کار های تبدیل ایده به ثروت هم کمک کنیم! یعنی بازار یابی و این چیزا!
درواقع اول اختراع رو به خارجیا بفروشیمش بعد با امتیازی که تو داخل داریم کمکش کنیم که تجاریش کنیم!
من با روبو میلاد حرف زدم و به احتمال زیاد یه طرح انقلابی رو در زمینه کوتاه کردن مراحل اداری تو سایت اجرا می کنیم!
شما در مورد اینکه خودمون باید به فکر خودمون باشیم با من موافقی، خوبه ، اما نظر تو در مورد این استراتژی من که بااستادم همکاری کنم نگفتی داداش؟ به نظرت چه مواردی رو باید در نظر بگیرم؟ بقیه دوستان نظری ندارن؟
عرفان سلیم زاده
6th November 2011, 03:41 PM
شما در مورد اینکه خودمون باید به فکر خودمون باشیم با من موافقی، خوبه ، اما نظر تو در مورد این استراتژی من که بااستادم همکاری کنم نگفتی داداش؟ به نظرت چه مواردی رو باید در نظر بگیرم؟ بقیه دوستان نظری ندارن؟
اگر بحث نمونه سازیه پس به اونایی که میخواند بسازنش دیگه نگو اختراعه چون به اونا دیگه ربطی نداره!فقط کارایی که اون کیت الکترونیکیت میخواد انجام بده رو بگو و درخواست کن که از صفر برات طراحی کنند!(به هر حال ایده مال توهه! اونا با محصولات تجاری بازار وقفش میدن!)
اگر ایده تکمیل نیست به اونایی که به تکمیل شدنش بهت کمک می کنند باید سهمی(تا حداکثر 33 درصد از اختراعت) رو ضمیمه قراردادت با اونا بکنی!
دیگه سوالی بود درخدمتم!
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.