توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر راه اندازی مسنجر ایرانی
طلیعه طلا
15th October 2011, 05:37 AM
راه اندازی مسنجر ایرانی/ سازگاری مسنجر بومی با تمامی سیستم عاملها
مسنجر (پیامرسان) ایرانی در پنجمین نمایشگاه بینالمللی رسانههای دیجیتال رونمایی شد.
شبکه اجتماعی "ITEG" در جایگاه یکی از شبکههای اجتماعی بزرگ بومی کشور این مسنجر را عرضه کرده است.
شبکه اجتماعی "ITEG" یا Information Technology Experts Group ارائهدهنده این مسنجر از سال 88 فعالیت خود را آغاز و رتبه دوم را در سومین
جشنواره رسانههای دیجیتال کسب کرده است.
مسنجر ایرانی با هر سه نسخه سیستم عامل ویندوز یعنی ویستا، سون (7) و ایکس پی، سازگار است و در ساخت آن از هیچ برنامه نرمافزاری خارجی
استفاده نشده است.
مهدی صرامی قائم مقام رئیس پنجمین نمایشگاه بینالمللی رسانههای دیجیتال در مراسم رونمایی از این مسنجر ایرانی گفت: بدون روحیه بسیجی
این اتفاق رخ نمیداد و تمام تلاش وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بر حمایت از رسانههای کاربر محور است.
پنجمین جشنواره و نمایشگاه بینالمللی رسانههای دیجیتال تا 23 مهرماه از ساعت هشت تا 21 در محل مصلی امام خمینی (ره) میزبان
علاقهمندان به رسانههای دیجیتال و تولیدات ملی و بینالمللی است.
مهر
Arash_tanha
15th October 2011, 01:17 PM
خوبه جای امیدواری داره.............[nishkhand]
مسنجربومی................[tafakor][nishkhand]
NameEly
15th October 2011, 01:27 PM
خدایا نه
فیس بوک ایرانی امد
یاهو مسنجر ایرانی هم امد
استارت اینترنت ملی داره می خوره کم کم
برای کسانی که لینوکس و مک استفاده می کنن چی ؟
اونها هم به قول یکی از بچه بوق
Mr.Geo22
15th October 2011, 02:42 PM
راه اندازی مسنجر ایرانی/ سازگاری مسنجر بومی با تمامی سیستم عاملها
مسنجر (پیامرسان) ایرانی در پنجمین نمایشگاه بینالمللی رسانههای دیجیتال رونمایی شد.
شبکه اجتماعی "ITEG" در جایگاه یکی از شبکههای اجتماعی بزرگ بومی کشور این مسنجر را عرضه کرده است.
شبکه اجتماعی "ITEG" یا Information Technology Experts Group ارائهدهنده این مسنجر از سال 88 فعالیت خود را آغاز و رتبه دوم را در سومین
جشنواره رسانههای دیجیتال کسب کرده است.
مسنجر ایرانی با هر سه نسخه سیستم عامل ویندوز یعنی ویستا، سون (7) و ایکس پی، سازگار است و در ساخت آن از هیچ برنامه نرمافزاری خارجی
استفاده نشده است.
مهدی صرامی قائم مقام رئیس پنجمین نمایشگاه بینالمللی رسانههای دیجیتال در مراسم رونمایی از این مسنجر ایرانی گفت: بدون روحیه بسیجی
این اتفاق رخ نمیداد و تمام تلاش وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بر حمایت از رسانههای کاربر محور است.
پنجمین جشنواره و نمایشگاه بینالمللی رسانههای دیجیتال تا 23 مهرماه از ساعت هشت تا 21 در محل مصلی امام خمینی (ره) میزبان
علاقهمندان به رسانههای دیجیتال و تولیدات ملی و بینالمللی است.
مهر
چقدر معروفه که از سال ۸۸ فعالیت میکنه تازه ما داریم الان میبینیم
من که مک دارم چی؟ اون برنامه نویسی که از لینوکس استفاده میکنه چی؟
همین نشونه ای از بی مصرف بودن و مخرب بودن این نرم افزار داره! شک ندارم که واسه جاسوسی از ملت ازش استفاده میکنند!
[khande] هر چی بدبختی داریم از همیناست دیگه
واقعا هم چقدر اسم با هدف واقعی تناسب داره!
اپل عجب اشتباهی کرد واسه ios5 تو **ی@تر رو انتخاب کرد فکر کنم مجبور شه تو آپدیت بعدی عوضش کنه [khande]
Aysajoon
15th October 2011, 04:24 PM
سلام
با همه ی علاقه ای که به کشور عزیزم دارم اما نباید رو بعضی مسایل چشم بست چرا به قول بیباک خودمون باید کاری کنیم که وقتی میریم یه کشور اروپایی و امریکایی تا اسم ایرانو میشنون بگن اهان از ایرانه هم قافیه ی ویرانه !!!!!!!!!!!!!
یه دوستی دارم میگه : ما دست همه رو تو بحث تحریم از پشت بستیم من جمله خودمونو !!!!
یه پیشنهاد : به حوادث غیر مترقبه تو کشورمون که هیچ کسی دلیلش رو نمیدونه عادت کنید !!!!!!!!!
marziyh
15th October 2011, 04:30 PM
من که می گم خوبه ،همین قدر به فکر پیشرفت و نرم افراز ایرانی هستیم جای امیدواری داره .[labkhand]
NameEly
15th October 2011, 06:02 PM
من که می گم خوبه ،همین قدر به فکر پیشرفت و نرم افراز ایرانی هستیم جای امیدواری داره .[labkhand]
مطمئن هستید این چت الان توی همین اینترنت هم کار می کنه ؟؟
به نظر من مال اینترنت ملی و همون شبکه هست که نوشتن این برنامه کاری نداره فقط کارایی نداره
NameEly
15th October 2011, 06:03 PM
من هم واسه کارام لینوکس اسنفاده می کنم
من نوعی چیکار کنم ؟؟؟
Aysajoon
15th October 2011, 06:41 PM
من رشته م کامپیوتر نیست ولی ای کاش این پست بالا رو 4 تا برنامه نویس ایرونی حسابی هم میخوندن تا فقط بخندن از این هایی که توش نوشته شده و بعدم زار زار به حال خودشون که من و امثال منی هم وطنشونیم گریه کنن ، این جمله رو " مسنجر ایرانی با هر سه نسخه سیستم عامل ویندوز یعنی ویستا، سون (7) و ایکس پی، سازگار است و در ساخت آن از هیچ برنامه نرمافزاری خارجی استفاده نشده است. " هر سایتی این پست توش هست دلیت کنه تا اگه احیانا یه خارجی اومد سایت ما رو رصد کرد مسخره مون نکنه !!!! مگه الان عهد بوقه که بیایم به استفاده نکردن از چیزایی که قبل درست شدن ببالیم ؟؟؟؟؟؟ الان کدوم کشور پیشرفته ای علمو خودش از صفر شروع میکنه ؟؟؟؟!!!! کاش دنیس ریچی خدا بیامرز زنده بود تا این و براش به انگلیسی ترجمه کنن و بعد تو رسانه ی ملی میومد نظر میداد میدونین که در قبال این جمله چی میگفت به نظرم میگفت " یا شما دزدید اونم تو روز روشن یا غارنشینید " همین ،توضیح زیادم نمیداد .
قسمت اول جمله هم که دیگه مسخره س .
ستاره صبح امید
15th October 2011, 06:57 PM
خیلی جالبه بچه های ایرانی میتونن همه چیرو بومی کنند دستشون درد نکنه....[golrooz]
عرفان سلیم زاده
15th October 2011, 09:34 PM
منم ویندوز 98 استفاده می کنم باید چیکار کنم؟[nishkhand]
طلیعه طلا
16th October 2011, 12:24 AM
منم ویندوز 98 استفاده می کنم باید چیکار کنم؟[nishkhand]
قرار نیست شما کاری کنی . فقط بشین و ببین که دستت رو دارن میذارن تو پوست گردو
Aysajoon
16th October 2011, 01:02 AM
دوستان من یاهو و سایر کمپانی های بنام دنیا با اون همه عظمتشون نسخه های اولشون همیشه ایراداتی داره و اینو با شجاعت تمام هم ایراد میکنند اما ما خدا رو شکر اون قدر خبره ایم که نسخه ی اول مون که اولین تجربمون هم هست و به احتمال زیاد اخریش بی نقصه و با سون و ویستا و اکس پی سازگاره !!!!! اونایی که لینوکس و 98 و سایر سیستم عامل ها رو استفاده میکنن نگران نباشن که دارندگان سه سیستم عامل مذکور استفاده میکنن و اینا میمونن همگی دسته جمعی به نظاره ی این مسنجر ایرانی خواهیم نشست و هیچ کودوممون نخواهیم تونست ازش استفاده کنیم پس حرص الکی نخورین و خیالتون راحت باشه وضعیت هممون مثل همه !
ماها که یه طرف اونوری ها بیشتر نگرانن چون اگه یاهو مسنجر تو ایران تحریم شه اونا بیشتر ضرر میکنن برا همین به خاطر فشارهای سیاسی بعید میدونم این اتفاق بیافته !!!!!!!!
طلیعه طلا
16th October 2011, 05:47 AM
هر دم از این باغ بری می رسد ...
تازه تر از تازه تری می رسد ...
Mr.Geo22
16th October 2011, 12:07 PM
ماها که یه طرف اونوری ها بیشتر نگرانن چون اگه یاهو مسنجر تو ایران تحریم شه اونا بیشتر ضرر میکنن برا همین به خاطر فشارهای سیاسی بعید میدونم این اتفاق بیافته !!!!!!!!
[taajob]
یاد اون روزی افتادم که نمیدونم کدوم یکی از این آقایون بود که میگفت ما گوگل رو تحریم میکنیم تا مجبور شه به حرف ما گوش بده...
[khande] نمی دونم چرا فکر کرده اگه از میلیاردها کاربری که گوگل داره یه ۴۰ میلیون کاربری که هیچ سودی براش ندارن و همشون مصرف کنندن کم بشه گوگل ورشکسته میشه...
ما هیچ قدرتی در تعیین سیاست های شرکت های عظیم نداریم, این رو هیچ وقت قراموش نکنید چون:
اول که اصلا مگه کشور ما چین هستش که جمعیت قابل ملاحظه ای رو از کاربران شامل بشیم؟
دوم که از اولش هم مهمتره اینه که واقعا ما چه سودی به حال این شرکت ها داریم؟
همین سیستم عاملی که الان بحث شد کدوممون اون ها رو خریدیم؟
منظورم اون ۲-۳ هزاری که پول دادیم تا کرک شدش رو بخریم نیست ها (هر چند من مال خودم رو دان کردم و حتی اون ۲-۳ هزار رو هم ندادم) منظورم اون قیمت واقعیش هست که حداقل ۱۵۰ هزار تومنه و تا ۴۰۰ هزار تومن هم میره (بسته به پکیجی که میخریم)
پس فکر نمیکنم برای مایکروسافت (یا هر شرکت دیگه ای) مهم باشه که ما دیگه از محصولاتشون استفاده نکنیم
ما همین الانشم تقریبا از طرف تمامی شرکت های کامپیتری تحریم هستیم!
فکر کردید این که میتونید برید یاهو چت کنید تمومه؟!
امیدوارم کمکی به باز شدن موضوع کرده باشم[cheshmak]
طلیعه طلا
17th October 2011, 12:38 AM
مرجع ... حذف
فیس بوک.... بلاک
یاهو ... ایگنور
فقط ماند خاطراتت در قلبم...
نگران نباش...
در قلبم را قفل کردم کلیدش را قورت دادم
312
17th October 2011, 01:25 AM
http://www.negahak.com/album/fun/t-47586glassinhand1a454.jpg
طلیعه طلا
17th October 2011, 04:48 AM
http://www.negahak.com/album/fun/t-47586glassinhand1a454.jpg
ما هم دوست داریم نیمه پر لیوان رو ببینیم ...
البته وقتی این امر ، مصداق عینی پبدا می کنه که دقیقا نصف لیوان ، فضای به اصطلاح خالی و نیمه دیگر مایع باشد.
این لیوان که خودش در حالت ،پُر، قرار داره . پس نیازی نیست از بین دو حالت تساوی یکی گزینش شه ...
منتظر می شیم ببینم چه اتفاقی میفته ...
یه پیشداوری عجولانه :
هرچند ما ایرانی ها ، در اغلب طزاحی ها و اجراهامون ، از روش آزمون و خطا بهره می گیریم و تیری تو تاریکی میندازیم ،
اما خب ،باز هم ، باید نشست و دید چه رخدادی باعث حیرت همگان خواهد شد ...
جوان ایرانی
17th October 2011, 11:24 PM
سلام دوستان بنده تازه واردم و قراره خیلی چیزها ازتون یاد بگیرم ولی از نشر من باید صبر کردو دید که چی میشه آیا واقعا عملی میشه
ما خیلی جاها خوب پیشرفت داشتیم و بعضی جاها تازه تاتی تاتی میکنیم ولی با این همه تحریم اینم خودش کار عالیه که به دست همین جوونایی مثل شما مثل من رخ داده
متاسفانه این کشور هر روز مورد تهاجم پس بهتره به جای اینکه همش یه ضعفو تکرار کنیم بهتره بهش بپردازیم تا رفع بشه نه این که بزرگش کنیم من نمیگم از ضعف چشم پوشی کرد نه باید بیانش کرد اما بایدم به راه حلشم فکر کنیم بچه های برنامه نویس هم خوب دارن پیش میرن اما ممکن بعضی جاها سوتی داده بشه[nishkhand] ولی بازم خوب دارن پیش میرن حالا باید صبر کرد که چی پیش میاد امیدوارم سوتی نداده باشن [nishkhand]
Sookoot
17th October 2011, 11:36 PM
استفاده نشده است.
دستش سازنده اش درد نکنه
حتی اگر هنگ کنه ...
حتی اگر رفع باگ و ارتقاش زمان ببره
حتی اگه اسمایلاش زیبا نباشه
حتی اگه اپشنش محدود باشه و...
چون یه ایرانی ساخته
انها که حرف زدند انها که عمل کردند !
طلیعه طلا
20th October 2011, 05:56 AM
دستش سازنده اش درد نکنه
حتی اگر هنگ کنه ...
حتی اگر رفع باگ و ارتقاش زمان ببره
حتی اگه اسمایلاش زیبا نباشه
حتی اگه اپشنش محدود باشه و...
چون یه ایرانی ساخته
انها که حرف زدند انها که عمل کردند !
ما هم قدر دان و قدر شناس زحمات دوستان مخترع و مبتکرمون هستیم .
اصلا بحث بر سر ارادات همگانی ما نسبت به حمایت از طرح های ایجاد شده نیست ...
بلکه ، مشکل ما ، عدم مدیریت بهینه ای است که بدون تامل و تفکر در سیستم راهبری کشور جاری و ساری است ...
حضور مدیران ناشایسته ای که مسیولیت ، اهداف و عملکردشان ، موجبات هرز رفتن اندیشه ها و تفکرات را به همراه داشته و دلزدگی و دلسردی را سبب می شوند...
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.