توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال ترجمه فارسي به انگليسي
maede roshanali
12th October 2011, 07:15 PM
من ميخوام مقاله مو به انگليسي ترجمه کنم تو قسمت منابع که از يک کتاب فارسي اسستفاده کردم چه جوري بايد ترجمه اش کنم؟ مثلا "پيشنمازي، احمد و معيني، غلامرضا؛ “اقتصاد خوردگي در ايران(با نگرش بر مشكلات، آمار و ارزيابيها) هشتمين كنگره ملي خوردگي- دانشكده فني دانشگاه تهران، 1382" بايد عنوان کتاب به انگليسي بنويسم؟
نازخاتون
14th October 2011, 01:05 AM
من ميخوام مقاله مو به انگليسي ترجمه کنم تو قسمت منابع که از يک کتاب فارسي اسستفاده کردم چه جوري بايد ترجمه اش کنم؟ مثلا "پيشنمازي، احمد و معيني، غلامرضا؛ “اقتصاد خوردگي در ايران(با نگرش بر مشكلات، آمار و ارزيابيها) هشتمين كنگره ملي خوردگي- دانشكده فني دانشگاه تهران، 1382" بايد عنوان کتاب به انگليسي بنويسم؟
بله عزیزم , منابع باید مطابق راهنمای Vancouver به ترتیب استفاده در متن در داخل پرانتز شمارهگذاری شده و در قسمت فهرست منابع به همان ترتیب نوشته شوند. تمام منابع فارسی نیز باید به زبان انگلیسی نوشته شود. به این منظور باید عنوان مقاله در داخل کروشه ] [ قرار گرفته و در انتهای عنوان، واژه Persian در داخل پرانتز بیاید. در مورد مجلهها باید نام انگلیسی آنها ذکر شود.
کتاب: نام خانوادگی و حرف اول نام نویسنده (گان). عنوان کتاب. نوبت چاپ. شهر محل چاپ؛ ناشر، سال انتشار: صفحات مورد استفاده. مثال:
Persian: Rezaei M, Moradi B. [Research method generalities in medical sciences (Persian)]. 1st ed. Kermanshah: Cheshme Honar va Danesh 2004; 20-5
و در نمونه منبع انگلیسی
English: Billette J. Cardiac electrophysiology. 2st ed. Philadelphia: W.B. Saunders Company 1995; 216-28.
نازخاتون
14th October 2011, 01:08 AM
حالا شاید بپرسی Vancouver چیه؟
به لینک زیر مراجعه کن .....
http://www.medapple.com/site/2010/12/vancouver-style-articles/
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.