توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ₪ . اینترنت ملی جایگزین اینترنت جهانی میشود . ₪
.yalda.
11th October 2011, 06:45 PM
http://itna.ir/images/docs/000017/n00017501-b.jpg
رضا تقی پور در حاشیه نشست هماندیشی و راهبردی طرح ملی خرید اعتباری (میزان) در مرکز همایشهای بین المللی سازمان صدا و سیما،در پاسخ به خبر نگار اقتصادی فارس در خصوص شبکه اینترنت ملی گفت: “طبق برنامه ریزی زمانبندی شده چارچوب کلی این شبکه تعیین شده است و طراحی مفهومی آن نیز به پایان رسیده است.”
وی ادامه داد: اجرای جزئی این شبکه نیز در شهریور ماه سال گذشته صورت گرفت همچنین در حال حاضر بسیاری از دستگاههای دولتی برای برقراری ارتباط بین دفاتر خود از اینترنت ملی استفاده میکنند و همچنین برخی از مدارس نیز از اینترنت ملی استفاده میکنند.
وی افزاود تاکنون به کاربران خانگی اینترنت ملی ارائه نمیشد و شاید به این دلیل برای مردم ملموس نبوده است اما از ابتدای شهریور امسال اینترنت ملی جایگزین شبکه اینترنت جهانی خواهد شد.
وی در ادامه گفت، هماکنون متقاضیان اینترنت ملی (اینترانت کشوری) میتوانند برای اخذ این سرویس به مخابرات استانی مراجعه نمایند.
وزیر ارتباطات در ادامه تأکید کرد: از شهریور سال جاری نیز شرکتهای ارائه دهند سرویسهای اینترنت تنها میتوانند اینترنت ملی یا همان اینترانت کشوری را ارائه دهند.
به گفته وی این شبکه طبق پیش بینیها ظرف دو یا سه سال آینده به شکل مطلوب خواهد رسید.
تقی پور افزود: با اجرای این شبکه اینترنت و سرویسهای متنوع اینترنتی ارزان قیمت در اختیار مردم قرار میگیرد. همچنین مباحثی چون امنیت و حفظ اطلاعات در درون کشور نیز با اجرای اینترنت ملی تحقق مییابد.
وی پایدار کردن شبکه اینترنت ملی و استفاده از اطلاعات ذخیره شده در آینده را از دیگر مزیتهای آن دانست.
shadmehr
11th October 2011, 06:55 PM
الان..من نفهمیدم...اینترنت جهانی قطع میشه......یا اونم هست..اگه اینترنت جهانی قطع بشه...دامنه ها com,net,orgکه جهانین قضیشون چی میشه....این دامنه هارو یکی میکنن...ها...خودشون سرویس میدن ها یکی هست منو روشن کنه...ممنون...یلدا جون به خاطر این پست.....[soal][soal][soal]
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
راستی برا سایتایی که از کشورای خارجی هاست خریدا چی.....گوگل و یاهو چی .....جمیل و یاهو مایل چی....ام اس ان چی...هاتمایل چی...چه بلایی سر اینا میاد ما یعنی نمیتونیم از اینا استفاده کنیم...ها..ها..ها[narahatishadid]smilee_new2 (17):mad:
Mr.Geo22
11th October 2011, 07:08 PM
[taajob][taajob][taajob][taajob][taajob]
امکان نداره...
یعنی چی؟
مگه میشه؟!؟!؟!
بابا اینجوری که نمیشه
اصلا با عقل جور در نمیاد
مطمئنا خودش هم هنوز نمیدونه داره چی میگه بعد چند ماه مجبور میشن اینترانت ملی رو در کنار اینترنت جهانی ارایه بدن
مگه کسی هم پیدا میشه که بره از اینترانت ملی استفاده کنه؟!؟!
اونم چی اینترنت رو کلا حذف کنند...
مگه امکان پذیره؟!؟!؟!؟!!!![khande][khande][khande]
من چرا دارم می خندم؟
باید به حال خودمون گریه کنم[gerye][gerye][gerye]
فکر کنم زده به سرم دارم دیوونه میشم....
------------------------
چیه آقا؟
شما کی هستین؟
با من چیکار دارین؟
لباسم رو ول کن.... مگه من جیکار کردم .....هووووووی نزن
من فقط نظر دادم
نهههههههههههه....
[taajob3]
نارون1
11th October 2011, 07:27 PM
فکر کنم میشه از هر دوتا استفاده کرد ...
چون بالاخره اینجوری خیلی محدود میشیم ....
Aysajoon
11th October 2011, 07:51 PM
سلام
من متاسفم از این که مسئولین محترم کشور ما یه چیزی میگن بعد جمعی رو ( خیلی بزرگ ها ) تو بهت و ابهام فرو میبرن !!!! من خودم اواخر مرداد ماه بود فکر کنم این خبر و شنیدم تا به امروزم هر چی خبر تو مجلات اینترنتی راجب این موضوع دیدم خوندم اما دستگیرم نشد که این اینترنت / دیتابیس ملی یه چیزیه که با اینترنت فعلی ما تفاوت داره یا نه !!!!؟؟؟؟ یعنی به صراحت من نوشته ای مبنی بر این موضوع ندیدم ! یه دلیل بیشترم برا اینترنت ملی ذکر نمیکنن اونم امنیت فضای مجازیه که وقتی از مسئولین سوال میشه " این زیاد ما کاربرای خانگی رو شامل نمیشه ( یه هکر با این سرعت اینترنتی که ما داریم اگه بخواد ما رو هک کنه و امنیت ما رو تو فضای مجازی تهدید کنه بیچاره خودش فسیل میشه ) اما سرور نهاد های دولتی حق با شماست باید امنیتشون خیلی بالا باشه پس فقط این طرح شامل اونا بشه چرا ما ؟؟؟!!!! " جواب قانع کننده ای برا این سوالم ندارن !!!!! ( شاید دلیل خوب و قویی باشه ها من نمیگم نیست یعنی اطلاعاتم تو این زمینه واقعا اون قدری نیست که اظهار نظر بکنم اما 1. اگه هست بگن تا کسایی مثل من هم بدونیم 2. اگرم نیست چرا ایجاد دغدغه میکنن ؟ خودمون کم دغدغه داریم ؟ ! ) چون سیاست کاری مسئولین ما واقعا مبهم و گنگه من خودم نمیدونم تو این طرح اخرش دنبال چین ؟! ما قراره بعد این که دیتابیسمون ملی شد مثل ژاپن و امریکا و .... بشیم که دیتابیس ملی دارن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! [taajob] یا وضعمون از اینم بدتر بشه ؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
محسن آزماینده
11th October 2011, 08:49 PM
الان..من نفهمیدم...اینترنت جهانی قطع میشه......یا اونم هست..اگه اینترنت جهانی قطع بشه...دامنه ها com,net,orgکه جهانین قضیشون چی میشه....این دامنه هارو یکی میکنن...ها...خودشون سرویس میدن ها یکی هست منو روشن کنه...ممنون...یلدا جون به خاطر این پست.....[soal][soal][soal]
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
راستی برا سایتایی که از کشورای خارجی هاست خریدا چی.....گوگل و یاهو چی .....جمیل و یاهو مایل چی....ام اس ان چی...هاتمایل چی...چه بلایی سر اینا میاد ما یعنی نمیتونیم از اینا استفاده کنیم...ها..ها..ها[narahatishadid]smilee_new2 (17):mad:
اینا مهم نیستن
مهم اینه که ما چیزی را که میخوایم را داریم
مثل انرژی هسته ای
داریم ولی نمیتونیم ازش استفاده کنیم و برق را ارزون کنیم
و...
NameEly
11th October 2011, 09:04 PM
با سلام به دوستان گلم :
با تحليلي كه من از اينترنت ملي كردم به عنوان يك بچه ي كامپيوتر
اينترنت ملي اينترنتي هست كه مانند يك شبكه معمولي هست با اين تفاوت كه رد يابي بسيار اسان است
به عنوان مثال هيچ وقت از خارج كشور كسي به ايران نمي تونه نفوذ كنه
پس امنيت اطلاعات بانك ها برقرار است
شما مي تونيد به سايت هاي خارجي وصل بشيد ولي شرط داره
شرطش هم اينه كه شما از فيلتر خود مخابرات بگذريد يعني شما تحت كنترل هستيد كه كار غير قانوني و غير اخلاقي نتونيد بكنيد
اگه خواسته باشيد اين كار رو بكنيد ديگه vpn نيست
يك جوري واضح تر بهتون مي گم شما با vpn مي تونستيد فيلتر ايران رو دور بزنيد چون با ip خارجي مي خواستيد به سايت برسيد ولي الان ip خارجي از مخابرات ايران نمي تونه رد بشه و براي ip ايران هم سايت ها بسته است و كاملا تحت كنترل
اگه توضيح ديگه اي درباره ي تحليل اينترنت ملي داشتيد بگيد تا بگم
البته اين تحليل يك بچه ي رشته ي كامپيوتر هست كه شايد دقيق و واقعي نباشد و در نياد
ممنون
NameEly
11th October 2011, 09:08 PM
و يك مطلب ديگه كه يادم رفت بگم اين بود كه من شبكه ي مدارس رو ديدم
خيلي جالب هست شما فقط به سايت هايي كه مربوط به اموزش پرورش ميشه وصل ميشيد بدون وصل شدن به شبكه ي wan بك جورايي مثل شبكه ي lan هست
شبكه ي lan همون شبكه اي بود كه شما توي سايت دانشگاههتون بدون نياز ب اكانت و وصل شدن به اينترنت به سايت دانشگاهتون ميرفتيد و كارهاتون رو مي كرديد
Mr.Geo22
11th October 2011, 11:13 PM
NameEly جون تا اونجايي كه من فهميدم اينجور كه شما ميگي نيست...
ببين اينترنت ملي در اصل يه شبكه اينترانت هست ولي در ابعاد فوق العاده گسترده (كشوري)
يا به قول شما مثل سيستم lan تو دانشگاه ها
يعني شما به جاي استفاده از جيميل مجبوري از ايميل ملي استفاده كني
به جاي گوگل مجبوري از "يا حق" استفاده كني
ديگه كلاً ارتباط با خارج از كشور قطع ميشه
NameEly
11th October 2011, 11:40 PM
NameEly جون تا اونجايي كه من فهميدم اينجور كه شما ميگي نيست...
ببين اينترنت ملي در اصل يه شبكه اينترانت هست ولي در ابعاد فوق العاده گسترده (كشوري)
يا به قول شما مثل سيستم lan تو دانشگاه ها
يعني شما به جاي استفاده از جيميل مجبوري از ايميل ملي استفاده كني
به جاي گوگل مجبوري از "يا حق" استفاده كني
ديگه كلاً ارتباط با خارج از كشور قطع ميشه
درسته كاملا اين حرف شما ولي نياين يك ديد رو نگاه كنيد
ايران اگه خواسته باشه اين كار رو بكنه خودش اول از همه ضرر مي كنه
ما چي توي ايران داريم كه خودمون ساختيم ؟
كدوم نرم افزار ؟
كدوم انتي ويروس ؟
كدوم ................... ؟
ايران فقط اگه قرار باشه اين كار اجرايي بشه كه يك شبكه داشته باشيم توش بخاطر شيخ هاي محترم هست كه مي خوان پيشرفت نباشه ولي اينترنت هم نباشه
وگر نه هيچ كشوري جزء خود ايران و مردمش ضرر نمي كنن
يك سوال دارم سايت هاي مهمي مثل ميهن دانلود و و و كه نرم افزار ميارن توي ايران از كجا ميارن ؟
و خيلي ديگه از اين مثال ها
ميدونيد اگه اين كار رو بكنند بايد مردم كامپيوتر ها رو جمع كنند چون به دردشون ديگه نمي خوره مخصوصا بچه هاي كامپوتر ؟؟
درسته قراره يك شبكه بشه ولي اين شبكه از طريق سرور اصلي ايران كه مخابرات هست به خارج كشور وصل بايد بشه
توان خواندن از سايت هاي خارجي هست ولي توان اينكه خارجي ها از سايت هاي ايراني بخوانن نيست
به اين فكر كنيد كه چه بلايي سر علم ايران مياد اگه قرار باشه به خارج كشور متصل نشه
shadmehr
12th October 2011, 01:22 AM
من که اگه اینترنتو کاریی کنن که مختص ایران باشه و ارتباطی نداشته باشه با خارج کشور...از ایران میرم..[nishkhand]
NameEly
12th October 2011, 01:34 AM
من که اگه اینترنتو کاریی کنن که مختص ایران باشه و ارتباطی نداشته باشه با خارج کشور...از ایران میرم..[nishkhand]
شادمهر جان اين رو بدون كه دو حالت وجود داره
يكي اينكه قصد و همت شده كه استفاده از اينترنت خيلي كم بشه (اين در صورتي هست كه بخوان فقط شبكه بشه و به خارج ارتباط نداشته باشيد )كه اگه اينجوري بشه هيچ شخصي از اينترنت استفاده نمي كنه ديگه . من خودم اگه اينجوري بشه به شخصا ديگه از اينترنت استفاده نمي كنم
و دوم اينكه بخوان ميزان امنيت بانك ها و سرور هاي ايران رو بالا ببرن و پيگيري كساني كه خلاف مي كنن رو شديد كنند كه در اينصورت اون شكلي هست كه من گفتم يعني فيلتر ميشه خوده مخابرات
از اين مسؤلين ايران هر كاري بگي بر مياد راستش
shadmehr
12th October 2011, 01:39 AM
خب همون.....تو هر دو حالتش بده....حالت اول که افتضاحه..
حالت دومم که کاری میکنن که زیاد فرقی با حالت اول نکنه....همرو فیلتر میکنن.....این قضیه قبلا پیش بینی شده...بزار این عکس قشنگ لود بشه ببین....آینده اینترنت ملی
http://www.uc-njavan.ir/images/g7pz8mfo190hkwf0xmne.gif
http://www.uc-njavan.ir/images/g7pz8mfo190hkwf0xmne.gif
طلیعه طلا
12th October 2011, 06:19 AM
دارم میرم مدرسه ،
وقت ندارم ،الان پاسخی بنویسم .
جا گرفتم تا برگردم و ویرایشش کنم .[nishkhand]
Mr.Geo22
12th October 2011, 09:37 AM
عجب آدمی هستی طلیعه!!!
منم دیشب می خواستم پست بدم ولی خوابم اومد گذاشتم الان
چند تا پست اضافه شده به سایت...
ولی تو اومدی زرنگی کردی جا رزرو کردی؟[tafakor]
عجب آدمی هستی طلیعه!!!
[khande][khande][khande]
--------------------
خب شوخی بسه دیگه بریم تو حال و هوای اندوه که تا چند ماه دیگه همین انجمنم دیگه نداریم [negaran]
--------------------
من که اینترنت ۲ مگ رایگان تو ایران عرضه بشه باز میرم
مشکل که یکی دوتا نیست
اپل کیبورد فارسی رو از ios5 به خاطر تحریمات آمریکا علیه ایران مجبور شد حذف کنه[negaran]
شادمهر جان اين رو بدون كه دو حالت وجود داره
يكي اينكه قصد و همت شده كه استفاده از اينترنت خيلي كم بشه (اين در صورتي هست كه بخوان فقط شبكه بشه و به خارج ارتباط نداشته باشيد )كه اگه اينجوري بشه هيچ شخصي از اينترنت استفاده نمي كنه ديگه . من خودم اگه اينجوري بشه به شخصا ديگه از اينترنت استفاده نمي كنم
و دوم اينكه بخوان ميزان امنيت بانك ها و سرور هاي ايران رو بالا ببرن و پيگيري كساني كه خلاف مي كنن رو شديد كنند كه در اينصورت اون شكلي هست كه من گفتم يعني فيلتر ميشه خوده مخابرات
از اين مسؤلين ايران هر كاري بگي بر مياد راستش
ببین عزیزم مسئله امنیت سرورها و بانک ها و موسسات و .... نیست
باور کن اونا امنیت نمی خوان می خوان هر کاری که کردن کسی نتونه از خارج موسسات ایران رو تهدید کنه و الا هر کی هکر قوی باشه تو همین شبکه داخلی هم میتونه هک کنه...
اونا می خوان ایران بشه جایی مثل کره شمالی که هیچ کشوری هیچ جوره باهاش ارتباط نداره
البته بجز چین (مبادرات اقتصادی در حجم کم) و ایران (مبادرات نظامی در حجم کم)
درسته كاملا اين حرف شما ولي نياين يك ديد رو نگاه كنيد
ايران اگه خواسته باشه اين كار رو بكنه خودش اول از همه ضرر مي كنه
ما چي توي ايران داريم كه خودمون ساختيم ؟
كدوم نرم افزار ؟
كدوم انتي ويروس ؟
كدوم ................... ؟
ايران فقط اگه قرار باشه اين كار اجرايي بشه كه يك شبكه داشته باشيم توش بخاطر شيخ هاي محترم هست كه مي خوان پيشرفت نباشه ولي اينترنت هم نباشه
وگر نه هيچ كشوري جزء خود ايران و مردمش ضرر نمي كنن
يك سوال دارم سايت هاي مهمي مثل ميهن دانلود و و و كه نرم افزار ميارن توي ايران از كجا ميارن ؟
و خيلي ديگه از اين مثال ها
ميدونيد اگه اين كار رو بكنند بايد مردم كامپيوتر ها رو جمع كنند چون به دردشون ديگه نمي خوره مخصوصا بچه هاي كامپوتر ؟؟
درسته قراره يك شبكه بشه ولي اين شبكه از طريق سرور اصلي ايران كه مخابرات هست به خارج كشور وصل بايد بشه
توان خواندن از سايت هاي خارجي هست ولي توان اينكه خارجي ها از سايت هاي ايراني بخوانن نيست
به اين فكر كنيد كه چه بلايي سر علم ايران مياد اگه قرار باشه به خارج كشور متصل نشه
منم میدونم که قضیه اینقدر فاجعه باره
اگه پست اول رو دوباره یه نگاهی بندازی متوجه میشی
ولی عزیزم اینا که این حرفا حالیشون نیست
مگه وقتی طرح دادن که گوگل رو فیلتر کنیم حالیشون بود؟!
مگه وقتی واسه چند روز قسمت image گوگل رو فیلتر کردن حالیشون بود؟!
مگه igoogle رو که نمیدونم شاید ۱ ساله که فیلتر شده و هنوزم فیلتره رو حالیشون بود ؟!
مگه وقتی ما تو سرعت اینترنت تو جهان آخریم رو حالیشون بود؟
اینا می خوان ایران جایی بشه مثل کره شمالی (اصلا" اینترنت نداره اونجا) و دقیقا هدفشون همه همینه ولی مطمئن باش که نمیتونن
بعد چند ماه مجبور میشن که تغییر عقیده بدن شایدم اصلا" نتونن اجراش کنن و حرفشون رو عوض کنن که نه ما اصلا" این رو نگفتیم ما اون رو گفتیم!!!
ایران به خاطر یه سری دوره هایی که قبلا وجود داشته الان در شرایطی هستش که مردم آگاهن و احزاب زیادی هم وجود دارن و تازه شرایط منطقه رو یه نگاه بنداز من که مطمئنم یا اجراش نمیکنن یا اگه بکنن مجبور میشن برش گردونن
واقعا نمیدونم در اون شرایط کسی پیدا میشه بازم بره از شبکه اینترانت ملی استفاده کنه؟!؟!؟!
هر جور شده باید زودتر کار درست رو انجام داد قبل از اینکه دیر بشه و طرح بدن که کسی حق .... از ..... رو نداره!!!
NameEly
12th October 2011, 10:50 AM
ببین عزیزم مسئله امنیت سرورها و بانک ها و موسسات و .... نیست
باور کن اونا امنیت نمی خوان می خوان هر کاری که کردن کسی نتونه از خارج موسسات ایران رو تهدید کنه و الا هر کی هکر قوی باشه تو همین شبکه داخلی هم میتونه هک کنه...
اونا می خوان ایران بشه جایی مثل کره شمالی که هیچ کشوری هیچ جوره باهاش ارتباط نداره
البته بجز چین (مبادرات اقتصادی در حجم کم) و ایران (مبادرات نظامی در حجم کم)
منم میدونم که قضیه اینقدر فاجعه باره
اگه پست اول رو دوباره یه نگاهی بندازی متوجه میشی
ولی عزیزم اینا که این حرفا حالیشون نیست
مگه وقتی طرح دادن که گوگل رو فیلتر کنیم حالیشون بود؟!
مگه وقتی واسه چند روز قسمت image گوگل رو فیلتر کردن حالیشون بود؟!
مگه igoogle رو که نمیدونم شاید ۱ ساله که فیلتر شده و هنوزم فیلتره رو حالیشون بود ؟!
مگه وقتی ما تو سرعت اینترنت تو جهان آخریم رو حالیشون بود؟
اینا می خوان ایران جایی بشه مثل کره شمالی (اصلا" اینترنت نداره اونجا) و دقیقا هدفشون همه همینه ولی مطمئن باش که نمیتونن
بعد چند ماه مجبور میشن که تغییر عقیده بدن شایدم اصلا" نتونن اجراش کنن و حرفشون رو عوض کنن که نه ما اصلا" این رو نگفتیم ما اون رو گفتیم!!!
ایران به خاطر یه سری دوره هایی که قبلا وجود داشته الان در شرایطی هستش که مردم آگاهن و احزاب زیادی هم وجود دارن و تازه شرایط منطقه رو یه نگاه بنداز من که مطمئنم یا اجراش نمیکنن یا اگه بکنن مجبور میشن برش گردونن
واقعا نمیدونم در اون شرایط کسی پیدا میشه بازم بره از شبکه اینترانت ملی استفاده کنه؟!؟!؟!
هر جور شده باید زودتر کار درست رو انجام داد قبل از اینکه دیر بشه و طرح بدن که کسی حق .... از ..... رو نداره!!!
در قسمت امنيت
يك شبكه از خارج دسترسي نداره اين كاملا درسته و مطابق حرف شماست
ولي تا حالا توجه كرديد كه توي يك شبكه هر شحص هر كاري بكنه رد يابي ميشه ؟؟
با اين سايبري كه ايران داره ؟؟!!!
براي مبحث دومتون هم كه حرف دل منو زديد كه اين كار انجام شدني نيست
درسته بودجه ي ايران در اين ضمينه زياد هست ولي يك كار فوق العاده سخت هست
ولي اين حرف شما رو هم ميشه ضميمش كرد كه هر كاري بگي بر مياد حتي قرباني كردن مردم
Mr.Geo22
12th October 2011, 11:28 AM
میدونم NameEly جون حق با شماست
ولی کسی که بخواد بره شبکه های عظیم رو هک کنه مثل من و شما که نیست
اونا خیلی حرفه ای تر از این حرفان
من مقاله های هکی رو خوندم که حالا خارجی ها هیچی (وحشتناک قوی هستند) ولی حتی مقاله هایی از هک های ایرانی ها خوندم که واقعا مخم سوت می کشید
این بچه ها خیلی باهوشند و از اون مهمترن خیلی خیلی واردن...
دور زدن این جور شبکه ها از اون ها حتما بر میاد (شک نکن)
ولی مسئله اینه که آیا یه همچین ریسکی رو می پذیرند؟!
به نظر من دو حالت وجود داره:
یکی اینکه چون دیگه به اینترنت دسترسی ندارن با کمک همدیگه شبکه های ایران رو یکی بعد از دیگری هک میکنند و شرط اتمام حملات رو هم شروع دوباره خدمات رسانی اینترنتی اعلام میکنند
(شما موج های هکی که تو دنیا توی اینترنت انجام میگیره دنبال کنید!
وای که من چقدر حال میکنم وقتی یه منطقه جغرافیایی رو انتخاب میکنند و حمله شروع میشه حتی یه شرکت هم نمیتونه در مقابلشون دووم بیاره
حتی شرکت های عظیم کامپیوتری هم در مقابلشون بی دفاع به نظر میان - اون ها هم همیشه از این قاعده مستثنی نیستند و همیشه اگه برن تو لیست حتما هک میشند)
دومی هم اینه که اینترنت چمدانی همه گیر میشه و همه از اون اینترنت استفاده میکنند و دولت مجبور میشه که دوباره همین اینترنت رو برای عموم عرضه کنه ولی دیگه اکثر مردم از اینترنت چمدانی استفاده میکنند و دولت نتیجه اشتباه بزرگ خودش رو میبینه...
NameEly
12th October 2011, 11:41 AM
میدونم NameEly جون حق با شماست
ولی کسی که بخواد بره شبکه های عظیم رو هک کنه مثل من و شما که نیست
اونا خیلی حرفه ای تر از این حرفان
من مقاله های هکی رو خوندم که حالا خارجی ها هیچی (وحشتناک قوی هستند) ولی حتی مقاله هایی از هک های ایرانی ها خوندم که واقعا مخم سوت می کشید
این بچه ها خیلی باهوشند و از اون مهمترن خیلی خیلی واردن...
دور زدن این جور شبکه ها از اون ها حتما بر میاد (شک نکن)
ولی مسئله اینه که آیا یه همچین ریسکی رو می پذیرند؟!
به نظر من دو حالت وجود داره:
یکی اینکه چون دیگه به اینترنت دسترسی ندارن با کمک همدیگه شبکه های ایران رو یکی بعد از دیگری هک میکنند و شرط اتمام حملات رو هم شروع دوباره خدمات رسانی اینترنتی اعلام میکنند
(شما موج های هکی که تو دنیا توی اینترنت انجام میگیره دنبال کنید!
وای که من چقدر حال میکنم وقتی یه منطقه جغرافیایی رو انتخاب میکنند و حمله شروع میشه حتی یه شرکت هم نمیتونه در مقابلشون دووم بیاره
حتی شرکت های عظیم کامپیوتری هم در مقابلشون بی دفاع به نظر میان - اون ها هم همیشه از این قاعده مستثنی نیستند و همیشه اگه برن تو لیست حتما هک میشند)
دومی هم اینه که اینترنت چمدانی همه گیر میشه و همه از اون اینترنت استفاده میکنند و دولت مجبور میشه که دوباره همین اینترنت رو برای عموم عرضه کنه ولی دیگه اکثر مردم از اینترنت چمدانی استفاده میکنند و دولت نتیجه اشتباه بزرگ خودش رو میبینه...
اره بابا از اين بچه هاي هكر ايراني و خارجي هر چيز بگي بر مياد
كه ما مخمون به اونجا نميكشه
يكي از خصوصيت هاي يك هكر اينه كه به شبكه ها فوق العاده مسلت باشه
چي بگم
اگه اين كارو بكنن در حق تمام مردم ايران يك كار فوق العاده اي كه كردن
خيلي هم از اين هكر ها جزء ارتش سايبري خود ايران هستند كه با اين طرح مخالفن حتي با فيلترينگ
vpn رو خود ارتش سايبري اورد توي ايران
من كه به شخصا اگه اين اقدام رو كنن حاضرم يك سال هم از اينترنت چمداني استفاده كنم ولي اين طرح برداشته بشه
Mr.Geo22
12th October 2011, 12:02 PM
من که اگه پولش رو داشته باشم برای همیشه از همون استفاده میکنم
اینترنت رو توی ایران به بازی گرفتند (و البته تقریبا همه چیز رو...)
بحث خوبی بود من که خیلی خوشم اومد
به امید روزی که ما هم تو ایران بتونیم از حقوق اولیه شهروندی استفاده کنیم
حقوق اجتماعی که هر شخصی با هر عقیده و طرز فکری لیاقتش رو داره
با تشکر از همه دوستان [golrooz]
shadmehr
12th October 2011, 02:11 PM
ما که نفهمیدیم..........آقا....ولی smart_boy (http://www.njavan.com/forum/member.php?100492-smart_boy) عزیز که گفت مثل کره شمالی کنن....دقیقا همچین چیزی رو استادمون گفت...میگه تو کره شمالی اینترنت که هیچ گوشی موبایلم ندارن..و جرم محسوب میشه....میگه برا ازدواج کردن باید بری...نامه و نمیدونم وزارت دفاعو یه همچین چیزایی..بری...بدبختا....ولی خب...حد اقل کره شمایی...یکی از بزرگترین وقوی ترین کشورها از نظر وسایل جنگی..هست...ایران حداقل همونم نداره...ولی...خب..الانم...که..ا انه..ما ایرانی ها از اینترنت به صورت کامل نمیتونیم استفاده کنیم...چه برسه به ...بعد از این...اینترنت ملی...
smilee_new2 (21)..یه جورایی فاتحه خودمونو باید بخونیم..اگه موفق بشن..{angel}
NameEly
12th October 2011, 02:16 PM
ما که نفهمیدیم..........آقا....ولی smart_boy (http://www.njavan.com/forum/member.php?100492-smart_boy) عزیز که گفت مثل کره شمالی کنن....دقیقا همچین چیزی رو استادمون گفت...میگه تو کره شمالی اینترنت که هیچ گوشی موبایلم ندارن..و جرم محسوب میشه....میگه برا ازدواج کردن باید بری...نامه و نمیدونم وزارت دفاعو یه همچین چیزایی..بری...بدبختا....ولی خب...حد اقل کره شمایی...یکی از بزرگترین وقوی ترین کشورها از نظر وسایل جنگی..هست...ایران حداقل همونم نداره...ولی...خب..الانم...که..ا انه..ما ایرانی ها از اینترنت به صورت کامل نمیتونیم استفاده کنیم...چه برسه به ...بعد از این...اینترنت ملی...
smilee_new2 (21)..یه جورایی فاتحه خودمونو باید بخونیم..اگه موفق بشن..{angel}
نگران نباش اين كار دووووم نداره
البته بسته به شكل اجراش داره
ولي كره شمالي تكنولژي دستش هست ولي ايران همون رو هم نداره كه بخواد قدرت اجرا و ادامه ي اين كار رو داشته باشه
كره و مردمش رو با ايران مقايسه نكن
shadmehr
12th October 2011, 02:22 PM
نگران نباش اين كار دووووم نداره
البته بسته به شكل اجراش داره
ولي كره شمالي تكنولژي دستش هست ولي ايران همون رو هم نداره كه بخواد قدرت اجرا و ادامه ي اين كار رو داشته باشه
خب اون که آره....
درسته....
راستی...
کدومش بهترن...؟؟؟
NameEly
12th October 2011, 02:26 PM
خب اون که آره....
درسته....
راستی...
کدومش بهترن...؟؟؟
ايران
هرچي باشه مردم اريايي رو با چشم بادمي ها نميشه مقايسه كرد
shadmehr
12th October 2011, 02:35 PM
هه...بله شما درست میگید....ولی خب....با همون چشمای بادومی.شون...از ایران پیشرفته ترن....چی بگم.....ما میتوتنیم...بهتر باشیم..خودمون نمیخایم....
حسین متقی
12th October 2011, 04:29 PM
ینترنتو ساختن که دنیا رو به هم وصل کنتن
اونوقت اینا میخوان ایرانو از بقیه اینترنت جدا کنن
Aysajoon
12th October 2011, 04:29 PM
سلام
من خودم همیشه این سوال برام بوده که مسئولین ما تو فضای مجازی از کی دارن میترسن ؟ هیچ کسی ما رو بیشتر از خودمون تهدید نمیکنه ( تو هر زمینه ای که فکرشو بکنین) !!!!! درسته اونوریا پایه ی نت و اینا رو گذاشتن اما من همچنان معتقدم که بهترین هکرای دنیا ایرونین ( چون خراب کردن تو ذاتمونه و 100% به این اعتقاد دارم ) ، حتی گیریم اون وریا برا ما تهدید اساسین با شناختی که از اونا داریم مثل روز برامون روشنه که اونا برا همینم یه راهی پیدا میکنن و همینم دور میزنن حالا با تکنولوژیم نتونستن ( که بعید میدونم نتونن ) با سیاست این کارو میکنن ( بحث کره رو بزارین کنار برا ایران جنجال سیاسی میشه این اتفاق بیافته به هزار و یک دلیل ) که در هر صورت این تلاش برا دیتا بیس ملی عبث هست .
دوم این که کشور ما حتی برا ملی کردن اینترنتشم تکنولوژی لازم رو نداره و دست به دامن کره ی شمالی شده [taajob] دیگه این جاش واقعا خنده داره !!!!! وقتی توان پایه ریزیشم نداریم دیگه ی فاتحه ی اداره ش رو باید از الان بخونیم ، بسم الله ...........
سوم ، این که چرا از رسانه ی ملی تلوزیون روشن و بی پرده مسئولین ما راجب این موضوع ابهام زدایی نمیکنن یه علامت سوال خیلی بزرگه برا خود من ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ وقتی حرکتی داره تو هاله ای از ابهام انجام میشه یعنی مواضع روشن نیست ، تکلیف مسئولین با خودشون هم معلوم نیست ، یه دنیا شک در اجرای این طرح هست ، از واکنش مردم میترسن چون جواب قانع کننده ای موجود نیست و ................. ( من خودم بارها به خبرگزاری ها اس دادم که لطفا در این مورد گفت و گوی خبری ترتیب بدین تا ببینیم قضیه چیه اما ..... )
sepideh.90
20th October 2011, 06:54 PM
خدا به خیر کنه . واقعا مضحکه هرچیزی که وارد ایران میشه 180 درجه با واقعیش متفاوته ، یعنی اون وقت اینترنت یه چیز جدید میشه شاید باید اسمشم عوض کرد کلا.
جوان ایرانی
20th October 2011, 09:12 PM
دوستان سلام باز من اومدم خوش اومدم[nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand]
آقا چرا جو گیر میشید عمرا بتونن با سایت های خارجی قطع کنن ارتباطمون رو چون کلا از علمو تمام اهدافشون عقب میمونند پس این هیچ!!!!!
بحث این اینترنت ملی اینه که به قول خودشون میخوان سرعتو بالا ببرندو نمیدونم افزایش تجهیزات و ... و یه رکن اساسی این اینترنت ملی همون امنیتیه که یکی از دوستان گفتن
و من میگم حق دارن بابا سر این ویروسی که تو نیروگاه بوشهر افتادش تیم آی تی شبانه روز کار کرد تا تونست یه ماهه شناسایی کنه و جولشو بگیره همین یه ماه کلی عقب افتاد کار روی نیروگاه تازه یارو که با تیمش بود نخبه 18 ساله ایی بود که یه ماه تونست تمومش کنه حالا فکر کنید اگه دست یه تیم دیگه بود چی میشد [taajob][taajob]
ولی درکل بازم خوش بین [nishkhand][nishkhand]باشید ببینیم چه میکنند بازم صبر کنید
محسن آزماینده
21st October 2011, 12:34 AM
آقا چرا جو گیر میشید عمرا بتونن با سایت های خارجی قطع کنن ارتباطمون رو چون کلا از علمو تمام اهدافشون عقب میمونند پس این هیچ!!!!!
بحث این اینترنت ملی اینه که به قول خودشون میخوان سرعتو بالا ببرندو نمیدونم افزایش تجهیزات و ... و یه رکن اساسی این اینترنت ملی همون امنیتیه که یکی از دوستان گفتن
و من میگم حق دارن بابا سر این ویروسی که تو نیروگاه بوشهر افتادش تیم آی تی شبانه روز کار کرد تا تونست یه ماهه شناسایی کنه و جولشو بگیره همین یه ماه کلی عقب افتاد کار روی نیروگاه تازه یارو که با تیمش بود نخبه 18 ساله ایی بود که یه ماه تونست تمومش کنه حالا فکر کنید اگه دست یه تیم دیگه بود چی میشد [taajob][taajob]
ولی درکل بازم خوش بین [nishkhand][nishkhand]باشید ببینیم چه میکنند بازم صبر کنید
مهندس اصلا مهم نيست كه از علوم همه چيز جدا بشيم
مهم اينه كه اگه دوباره تظاهراتي شد مردم نتونن از طريق اينترنت بين المللي ارتباط برقرار كنند
ما 33ساله كه رابطمون با جديدترين علوم قطع شده
NameEly
21st October 2011, 01:56 AM
با سلام به دوست گلم :
اول اینکه قدرت مهندس های ایرانی رو زیر سوال نبرید
اون قضیه به نظر من یک افتخار بود
یکی از همون شرکت های امنیتی که توی ساخت این ویروس دست داشت توسط یک جوان 21 ساله ایرانی هک شد
فقط مطلبی هم که نوشته بود این بود که این است قدرت ایرانی و اینکه یک جوان 21 ساله ایرانی هستم
اقای ازماینده درست میگن اینا همش سیاسته که داره اجرا میشه
شنیدید سیاست پدر مادر نداره ؟
تا تهش برید
جوان ایرانی
21st October 2011, 10:09 AM
با سلام به دوست گلم :
اول اینکه قدرت مهندس های ایرانی رو زیر سوال نبرید
اون قضیه به نظر من یک افتخار بود
یکی از همون شرکت های امنیتی که توی ساخت این ویروس دست داشت توسط یک جوان 21 ساله ایرانی هک شد
فقط مطلبی هم که نوشته بود این بود که این است قدرت ایرانی و اینکه یک جوان 21 ساله ایرانی هستم
اقای ازماینده درست میگن اینا همش سیاسته که داره اجرا میشه
شنیدید سیاست پدر مادر نداره ؟
تا تهش برید
داداش چرا بد متوجه میشید من کی قدرت مهندس های ایرانی رو زیر سوال بردم [delkhoori][delkhoori] یکم دقت کنی میبینی تعریفم کردم
در ضمن جناب محسن آزماینده کی میگه ما از علم دنیا عقبیم اگه عقب بودیم میتونستیم هسته ایی داشته باشیم میتونشتیم سد سازی کنیم با این حرفتون کاملا مخالفم[ghahr]
به نظر شما حق ندارن چنین سیاستی راه بندازن کشوری که هر دقیقه اش یه تهاجمی بهش وارد میشه بگذریم وارد سیاست نمیشم که کار ما نیست
ولی در کل مهندسان گرامی من مشتاقانه حاضرم ببینم چه میشه
ریپورتر
21st October 2011, 11:02 AM
اسمش میشه حزبل نت[nishkhand]
NameEly
21st October 2011, 11:12 AM
داداش چرا بد متوجه میشید من کی قدرت مهندس های ایرانی رو زیر سوال بردم [delkhoori][delkhoori] یکم دقت کنی میبینی تعریفم کردم
در ضمن جناب محسن آزماینده کی میگه ما از علم دنیا عقبیم اگه عقب بودیم میتونستیم هسته ایی داشته باشیم میتونشتیم سد سازی کنیم با این حرفتون کاملا مخالفم[ghahr]
به نظر شما حق ندارن چنین سیاستی راه بندازن کشوری که هر دقیقه اش یه تهاجمی بهش وارد میشه بگذریم وارد سیاست نمیشم که کار ما نیست
ولی در کل مهندسان گرامی من مشتاقانه حاضرم ببینم چه میشه
شما دو مبحث کامل رو عزیزم با هم ادغام کردید
علم دنیا و این کارهایی که اتفاق میوفته
ایرانیان اولین کسانی بودند که سد رو اختراع کردند
شما از کجا می دونید اینها علم روز دنیا هستند
جهان سومی می دونید یعنی چی ؟
درسته سیاسته واسه جلوگیری کردن از نفوذ ولی بعضی وقتها دندون درد می کنه راهش کشیدن نیست که بیان کلا ایران رو جدا کنن چون چی می خوان جلو گیری کنن از نفوذ خارجی ها
این خودش نشون دهنده ی نقصه توی همین علم روزی که شما می گید
اگه ما علم داریم نباید شبکه کنیم که فرار کنیم باید اونقدر علم داشته باشیم که اونها نتونن فکر نفوذ رو توی سرشون پرورش بدن
گاهی اوقات اشتیاق دارید ولی بعد اشتیاق هم خیلی مهمه که از اشتیاقتون راضی باشید یا نه
.yalda.
21st October 2011, 06:24 PM
اسمش میشه حزبل نت[nishkhand]
[nadidan][nadidan][gerye][gerye]
جوان ایرانی
22nd October 2011, 10:29 AM
شما دو مبحث کامل رو عزیزم با هم ادغام کردید
علم دنیا و این کارهایی که اتفاق میوفته
ایرانیان اولین کسانی بودند که سد رو اختراع کردند
شما از کجا می دونید اینها علم روز دنیا هستند
جهان سومی می دونید یعنی چی ؟
درسته سیاسته واسه جلوگیری کردن از نفوذ ولی بعضی وقتها دندون درد می کنه راهش کشیدن نیست که بیان کلا ایران رو جدا کنن چون چی می خوان جلو گیری کنن از نفوذ خارجی ها
این خودش نشون دهنده ی نقصه توی همین علم روزی که شما می گید
اگه ما علم داریم نباید شبکه کنیم که فرار کنیم باید اونقدر علم داشته باشیم که اونها نتونن فکر نفوذ رو توی سرشون پرورش بدن
گاهی اوقات اشتیاق دارید ولی بعد اشتیاق هم خیلی مهمه که از اشتیاقتون راضی باشید یا نه
من ادغام کردم کی میگه کجاشو [nishkhand][nishkhand][sootzadan][sootzadan]
ببین دوست عزیز شما سد سازی با شیوه جدید شنیدی؟میدونی واسه یه سد ساختن چند تا علم با هم در گیر میشه؟
همون 33 سالی که میگید جدا شدیم از علم دنیا،جدا نشیدیم از متکی بودن دراومدیم ما 33 سال پیش یه پیچ مهندس های ایرانی نمی تونستن بزنند چون نمیذاشتن یاد بگیرن
فقط میخواستن ما مثل بچه ها که به کسی وابسته هستن متکی باشیم بهشون آره دوست گلم ما جهان سومی بودیم دیگه الان کسی به ما نمیگه جهان سومی به ما میگن کشور در حال توسعه شاید خیلیا باور نداشته اشن اما با سرعته فوق العاده ای در علم داریم پیشرفت میکنیم
موندم چرا فکر میکنید می خوایم جدا شم از بقیه مطمئن باشید به هیچ عنوان جدا نمیشیم من میگم اهدافی هست که ما شاید ندونیم شاید یه علم نوین باشه که به کار بردن
قبول دارم خیلی جاها افراطو تفریط میشه اما چرا چیزی که هنوز نیومده تمام نوک اشاره و انتقادها رو سمتش گرفتیم یکم اعتماد بد نیست [cheshmak]
میدونی ژاپن چرا الان ژاپن هست بعد از اون حمله هسته ایی چون تمام مردمش خواستن و به هم اعتماد کردن و طی یک قرن همه با هم تلاش کردن اینه رمز موفقیت نه؟؟[golrooz]
محسن آزماینده
22nd October 2011, 10:40 AM
ببین دوست عزیز شما سد سازی با شیوه جدید شنیدی؟میدونی واسه یه سد ساختن چند تا علم با هم در گیر میشه؟
همون 33 سالی که میگید جدا شدیم از علم دنیا،جدا نشیدیم از متکی بودن دراومدیم ما 33 سال پیش یه پیچ مهندس های ایرانی نمی تونستن بزنند چون نمیذاشتن یاد بگیرن
فقط میخواستن ما مثل بچه ها که به کسی وابسته هستن متکی باشیم بهشون آره دوست گلم ما جهان سومی بودیم دیگه الان کسی به ما نمیگه جهان سومی به ما میگن کشور در حال توسعه شاید خیلیا باور نداشته اشن اما با سرعته فوق العاده ای در علم داریم پیشرفت میکنیم
موندم چرا فکر میکنید می خوایم جدا شم از بقیه مطمئن باشید به هیچ عنوان جدا نمیشیم من میگم اهدافی هست که ما شاید ندونیم شاید یه علم نوین باشه که به کار بردن
قبول دارم خیلی جاها افراطو تفریط میشه اما چرا چیزی که هنوز نیومده تمام نوک اشاره و انتقادها رو سمتش گرفتیم یکم اعتماد بد نیست [cheshmak]
میدونی ژاپن چرا الان ژاپن هست بعد از اون حمله هسته ایی چون تمام مردمش خواستن و به هم اعتماد کردن و طی یک قرن همه با هم تلاش کردن اینه رمز موفقیت نه؟؟[golrooz]
ببين دوست عزيز هيچ كشوري در طول 30سال راكد نميمونه و همه كشورها (حتي عقب مانده ترين ها)هم پيشرفتهايي ميكنند
در زمينه سد سازي كه چون در اين صنعت به خودكفايي رسيديم ،روي هر جوبي سد زديم كه باعث خشكيدن درياچه اروميه يا خيلي دگر از رودخانه ها شد
پس در مطالعات براي اين كار هم دچار مشكل هستيم
در مورد هسته اي:90درصد تجهيزات ساختماني و65درصد تجهيزات فني در زمان قبل از انقلاب در طول مدت كوتاهي ساخته شده بود
اينكه ما در طول 30سال همه چي را رها كنيم و فقط هسته اي را بچسبيم پيشرفت نيست،سرمايه گذاري غلطه
همه تكنلوژي را براي رفاه ميخوان ،ما رفاو را داديم تا به تكنلوژي برسيم
به نظرتون مسخره نيست؟؟؟؟
مسعود ولیزاده
22nd October 2011, 11:26 AM
برای شادی روح اینترنت جهانی صلوات!!!!
دومی رو بلند تر!!!!!!!!
بابا بیخیال اذیت نکنین دیگه![taajob]
همینجوری باید هر روز دنبال فیلترشکن اپ دیت بگردیم![taajob]
NameEly
22nd October 2011, 02:50 PM
محسن جان حرفی که من می خواستم بزنن رو زدند
همون افغانستان هم پیشرفت کرده توی 30 سال ولی بیاین پیشرفت یک کشور مثل امریکا و و و رو دز نظر بگیرید تا کشور خودمون
نمی دونم ریاضی خوندید یا نه ولی اونها تقریبا با تابع 8x+2 دارن پیشرفت می کنن ما با تابع 2x+2
من نمی گم ما پیشرفت نکردیم
چرا ما پیشرفت کردیم و می کنیم ولی تابع پیشرفت اونها رو در نظر بگیرید و مارو ببینید
حالا در زمینه اعتماد یک مثالی بزنم براتون
توی همین سایت یک خبر بود که باتری یک شرکت ژاپنی توی یک دوره ی تولیدش مشکل داشته و بعد این شرکت دولتی
توی تلویزیون یک time گرفته بودند و برای پوزش بخاطر این کارشون به علامت احترام و معذرت خواهی تعظیم کردن به مردم کشورشون
حالا بیایم ایران
بحث رو نمی خوام سیاسیش کنم فقط تا این حد بگم که کجا مسولین ما به مردم احترام میزارن
کدوم کارشون به مردم حس اعتماد رو می ده
نزدیکترین date رو می گم برای مثالم
یک نفر امد توی رسانه ی ملی از مردم بخاطر این 3000 هزار میلیارد معذرت خواهی کنه
ایا کسانی که این اختلاس رو کردن رو دستگیر کردن ؟
اینها هست که به مردم اعتماد میده به مسولین کشورشون اعتماد کنن
نه که بیان طرح اینترنت ملی رو اجرا کنن با یک بوجه ی عظیم نصفش خورده بشه و بعد با زور رهبر عزیزمون (که خدا فقط اونو واسه ما نگه داره وگر نه ما از دست این مسولین چی بکشیم ) دوباره کار رو راه اندازی کردن
تا حالا شده یک نفر درست حسابی بیاد توی تلویزیون بگه این طرح چیه ؟
قرار چیکار بشه ؟
مردم و مسولین ژاپن رو با ایران خودمون یکی نکنید
من توی رشته ها ی دیگه کار ندارم ولی توی رشته ی خودم اگه ایران تحریم بشه ( که البته هست ) ولی توسط چین اگه تحریم بشه
ما هیچیکار نمی تونیم بکنیم چون حتی یک موس هم خودمون نمی تونیم بسازیم و نساختیم
پس هنوز هم وابسته هستیم
درسته می گن به خودتون تلقین نکنید که جهان سومی نیستیم ولی حقیقت رو باید قبول کرد
ما از کشور های خاور میانه درسته پیشرفته تر هستیم قبول دارم ولی هنوز نسبت به علم جهان سومی هستیم
ما هنوز هم چیزی نمی تونیم با متکی به خودمون بسازیم باز هم این نسل جدیدمون تونستن ایران رو توسعه بدن وگر نه نسل قدیممون که نگم دربارشون خیلی بهتره
Steve Jobs
22nd October 2011, 03:14 PM
همون افغانستان هم پیشرفت کرده توی 30 سال ولی بیاین پیشرفت یک کشور مثل امریکا و و و رو دز نظر بگیرید تا کشور خودمون
نمی دونم ریاضی خوندید یا نه ولی اونها تقریبا با تابع 8x+2 دارن پیشرفت می کنن ما با تابع 2x+2
من نمی گم ما پیشرفت نکردیم
چرا ما پیشرفت کردیم و می کنیم ولی تابع پیشرفت اونها رو در نظر بگیرید و مارو ببینید
من اصلا کاری به این بحث ندارم ، فقط دیدم شما این مثال ریاضی را برای سرعت رشد دو کشور زدید می خواستم یه چیزی بگم
شما ساختمان داده خوندید یا نه ؟ تتای اولی برابر دومیه و بلعکس . پس این دو تا هم رشد محسوب میشن!
اگه میخواهید دوتا تابع که سرعت رشد متفاوت دارند مثال بزنید ، مثلا x^2 را با x بگیرید!
ببخشید پارازیت انداختم[sootzadan][nishkhand].
محسن آزماینده
22nd October 2011, 03:22 PM
من اصلا کاری به این بحث ندارم ، فقط دیدم شما این مثال ریاضی را برای سرعت رشد دو کشور زدید می خواستم یه چیزی بگم
شما ساختمان داده خوندید یا نه ؟ تتای اولی برابر دومیه و بلعکس . پس این دو تا هم رشد محسوب میشن!
اگه میخواهید دوتا تابع که سرعت رشد متفاوت دارند مثال بزنید ، مثلا x^2 را با x بگیرید!
دادش تون دوم كه بدتر شد!!!!!!!!!!!!!
فقط اين نكته را در نظر بگيريد كه اين كار با بودجه كلان فقط هزينه ها را زياد ميكنه
پولي كه بايد در زيرساخت هاي كشور هزينه بشه را ميارن تو اينترنت ملي
در اين كشور از نظر صنايع مادر عقب هستيم بعد آقايون به فكر اينترنت ملي هستند
NameEly
22nd October 2011, 03:29 PM
کاملا حرفت درسته عزیز
مخصوصا توی طراحی الگوریتم ولی من مثالم برای تابعی توی ریاضی بود درسته اینها توانهاشون با هم برابر هستند
ولی باز هم توی x ها متفاوت یک تفاوت قابل توجهی دارن
همه که طراحی الگوریتم و ساختمان داده نخواندن عزیز [shaad]
اتفاقا خوب کاری کردی یاد اواری کردی ممنون [golrooz]
کامران8
10th April 2012, 12:53 AM
منم نمیفهمم که اینترنت ملی یعنی چه شاید منظورشون اینکه اینترنت ارزون و بامراقبت بیشتر باشه اما قربون دستتون اگه میشه آگهی هارو ملی بکنید ما رو راحت کنید[kootak] بجای این کارا بیشتر بیای توجه بیشتری به زیرساخت هامونو درست بکنیم در مدارس ودانشگاهها و آموزشگاهها[tafakor]
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.