PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال معما: حبه قند

Hourad
7th October 2011, 12:24 PM
سوال:

10 تا جعبه قند داریم.
هر جعبه از 1000 حبه قند تشکیل شده.
وزن هر حبه قند 10 گرمه.
این وضعیت تو همه جعبه ها همین طوریه ولی فقط یکی از جعبه ها حبه هایی با وزن 9 گرم داره.
یه ترازو داریم که یه بار مصرفه. یعنی فقط میشه یه بار با اون وزن کرد و بعد از اون دیگه از کار می افته.
می خوایم با استفاده از این ترازو و تنها با یک بار وزن بفهمیم کدوم جعبه وزن کمتری داره.

حالا چیکار کنیم؟

RAHA.G
7th October 2011, 01:17 PM
با اجازه دوستان
یکی یکی جعبه هارو میذاریم رو ترازو عدد رو میخونیم
درسته استاد؟؟؟؟؟؟

Aysajoon
7th October 2011, 01:41 PM
سلام به داداشی گلم [shaad] و دوست خوبم
من یه بار نتونستم این معما رو جواب بدم و ضایع شدم اما الان میتونم [nishkhand]
ما باید جعبه ها رو شماره گذاری کنیم از یک تا ده
بعد از هر جعبه اندازه ی شماره ای که داره حبه قند برداریم مثلا از جعبه ی اول یه دونه از جعبه ی دوم دو تا و .... که میشه 55 تا حبه قند
بعد این 55 تا حبه رو رو ترازو میزاریم و وزن میکنیم که اگه همه ی حبه ها 10 گرمی بود باید میشد 550 گرم اما چون همشون 10 گرمی نیستن کمتر میشه جرم کل
حالا اگه جرم اندازه گیری شده فقط یه گرم از 550 گرم کمتر بود معلوم میشه که حبه های جعبه ی اول 9 گرمی بودن ؛ اگه 2 گرم از 550 گرم کمتر بود یعنی حبه های جعبه ی دوم 9 گرمی هستن و .....

معمای جالبیه ، مرسی که این جا گذاشتین [golrooz]

Hourad
7th October 2011, 07:32 PM
سلام به داداشی گلم [shaad] و دوست خوبم
من یه بار نتونستم این معما رو جواب بدم و ضایع شدم اما الان میتونم [nishkhand]
ما باید جعبه ها رو شماره گذاری کنیم از یک تا ده
بعد از هر جعبه اندازه ی شماره ای که داره حبه قند برداریم مثلا از جعبه ی اول یه دونه از جعبه ی دوم دو تا و .... که میشه 55 تا حبه قند
بعد این 55 تا حبه رو رو ترازو میزاریم و وزن میکنیم که اگه همه ی حبه ها 10 گرمی بود باید میشد 550 گرم اما چون همشون 10 گرمی نیستن کمتر میشه جرم کل
حالا اگه جرم اندازه گیری شده فقط یه گرم از 550 گرم کمتر بود معلوم میشه که حبه های جعبه ی اول 9 گرمی بودن ؛ اگه 2 گرم از 550 گرم کمتر بود یعنی حبه های جعبه ی دوم 9 گرمی هستن و .....

معمای جالبیه ، مرسی که این جا گذاشتین [golrooz]
خیلی خوب بود. عالـــــــــــی بود. بسیــــــــــــــــــــــ ـــــــار بسیــــــــــــــــــــــ ــــار عالی بود. آفریـــــــــــــــــــــ ـــــــــن...[tashvigh]
این گل هم جایزه شما. [golrooz]

ستاره کویر
7th October 2011, 08:27 PM
من هم یاد داشتما [shaad]
نگفتم تا دوستای باهــــــوشم بگن [labkhand]
[tashvigh]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد