PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : همسر مناسب از دیدگاه شبکه من و تو

Number One
5th October 2011, 08:50 PM
به گزارش جام نیوز؛ در مستندی کوتاه که در شبکه من و تو پخش می شد خانمی به تعریف و تمجید از شوهرش پرداخته و در مورد چگونگی علاقه مند شدنش به همسر خود گفت:« در اولین برخوردهایی که با همسرم داشتم همسرم به من گفت که دوست دارد با لیوانی از شراب در برابر آتش بنشیند و به موسیقی مورد علاقه اش گوش دهد و یا با آن برقصد.»
این زن در ادامه با اشاره به ملاک یک همسر خوب گفت:« این حرفهای همسرم [نوشیدن شراب در کنار آتش و رقص و موسیقی] واقعا نهایت چیزی است که یک زن دوست دارد بشنود و یا بخواهد که انجام دهد.»
با این معرفی ملاک همسر شایسته، معلوم نیست چه آینده ای در انتظار کسانی است که تحت تاثیر این شبکه به همسر یابی می پردازند!؟
http://www.jamnews.ir/NSite/FullStory/News/?Id=17736#Title=همسر مناسب از دیدگاه شبکه من و تو

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد