PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال نحوه ی تدریس و منابع تدریس

Aysajoon
5th October 2011, 12:58 AM
سلام به همگی

دوستان عزیز من برای بار اول میخوام به صورت فشرده زبان انگلیسی تدریس کنم ( برا چنتا دانشجو که واسه دکتری ، تافل میخوان ) ازتون چنتا سوال دارم اگه راهنمایییم کنین ممنون میشم :

1. منابع خوب برای تافل ibt جز TOefl Baron چی معرفی میکنین ؟
2. در مورد نحوه ی اداره کلاسم اگه راهنمایی خوب دارین بکنید لطفا چون تا حالا فشرده کار نکردم ؟!

3. در کل مدرک آیلتس رو پیشنهاد میدید یا ibt ؟

پیشاپیش مرسی

Hourad
8th October 2011, 08:28 PM
سلام به همگی
دوستان عزیز من برای بار اول میخوام به صورت فشرده زبان انگلیسی تدریس کنم ( برا چنتا دانشجو که واسه دکتری ، تافل میخوان ) ازتون چنتا سوال دارم اگه راهنمایییم کنین ممنون میشم :
1. منابع خوب برای تافل ibt جز TOefl Baron چی معرفی میکنین ؟
2. در مورد نحوه ی اداره کلاسم اگه راهنمایی خوب دارین بکنید لطفا چون تا حالا فشرده کار نکردم ؟!
3. در کل مدرک آیلتس رو پیشنهاد میدید یا ibt ؟
پیشاپیش مرسی
سلام. فکر میکنم باید طوری تدریس کنید که بیشتر کار آموزش توسط خود دانشجویان در منزل انجام گیرد. تمرین های زیاد می تواند عاملی برای تشویق و ترغیب دانش پژوهان گردد.
هر دو آزمون TOEFL iBT و IELTS جزء آزمون های بسیار معتبر می باشند که همیشه هم مورد تأیید هستند. اما در نظر شخصی ام با توجه به مطالب امتحانی IELTS را ترجیح می دهم.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد