توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : همراهی خانواده ی رئیس جمهور برای سفر به نیویورک
LaDy Ds DeMoNa
3rd October 2011, 08:38 PM
به گزارش شفاف، عصر ایران با مقایسه حضور احمدینژاد و رجایی در سازمان ملل، نسبت به رعایت شعارهای عدالتخواهانهاش تذکر داد.
عصر ایران نوشت که زمانی که محمود احمدی نژاد ،کاندیدای ریاست جمهوری شد، ستاد انتخاباتی او برای معرفی این کاندیدای گمنام از یک نام بزرگ شهید رجایی استفاده کرد،6 سال از آن روزها می گذرد و روز به روز عیان تر می شود که رجایی در همان 8 شهریور 60 به شهادت رسید و هرگز در 4 تیر 84 در قالب احمدی نژاد ظهور نکرد.
عصر ایران با توصیف سفر رجایی به نیویورک نوشت: پس از طرح مسأله جنگ ایران و عراق در سازمان ملل و ضرورت شرکت نماینده ایران در جلسات آن سازمان، آقای رجایی نخست وزیر، تصمیم گرفتند شخصا به شورای امنیت رفته، نقطه نظرهای دولت ایران را بیان نمایند. ایشان که از چند روز قبل در جبهه جنگ حضور داشتند، عصر روز پنجشنبه بیست و پنجم مهر ماه ۵۹ از مناطق جنگی با هواپیما وارد فرودگاه مهرآباد شدند و پس از انجام مصاحبه مطبوعاتی در فرودگاه ، در رأس هیأتی مرکب از برادران: بهزاد نبوی وزیر مشاور در امور اجرایی، گودرز افتخار عضو شورای نگهبان، یک نفر از وزارت امور خارجه، ۳ نفر از دفتر نخست وزیر و چهار نفر خبرنگار و فیلمبردار از صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران و خبرگزاری پارس ، عازم نیویورک شده پس از ۱۳ ساعت پرواز، در ساعت هشت صبح جمعه به وقت تهران (نیم ساعت پس از نیمه شب به وقت نیویورک) وارد آن شهر شدند.
هیات همراه شهید رجایی در سفر نیویورک 10 نفره بوده است که 4 نفرشان نیز خبرنگار و فیلمبردار بوده اند و البته دوستان و آشنایان و اقوام و همسایه ها شال و کلاه نکرده بودند تا با رئیس دولت به نیویورک بروند و جاهایی که بخه خواب هم نمی دیدند را با پول ملت ببینند! سفر هم به لحاظ دیپلماتیک ، سفر موفقی بود و شهید رجایی در سازمان ملل بیش از آن که از این سو و آن سوی جهان بگوید درباره ایران گفت و "صدای ملت ایران" بود.
حال این رفتار شهید رجایی را مقایسه کنید با رفتار کسی که حتی برای نوه اش نیز درخواست ویزا کرده بود تا او را با خود به نیویورک ببرد و حتی همسران رئیس دفتر و معاون رئیس جمهور هم در این سفر به عنوان "هیات همراه" حاضر بوده اند!
http://shafaf.ir/files/fa/news/1390/7/10/23010_546.jpg
http://shafaf.ir/files/fa/news/1390/7/10/23010_546.jpghttp://shafaf.ir/files/fa/news/1390/7/10/23011_903.jpg
LaDy Ds DeMoNa
3rd October 2011, 08:40 PM
سایت الف: به دنبال انتشار خبر درخواست ويزا برای سفر همسر، پسر، عروش، دختر، داماد و نوه رئيسجمهور برای سفر به آمريكا به همراه هيات ديپلماتيک ايران و تكذيب حضور داماد، دختر و نوه رئيسجمهور در اين سفر، توسط دفتر رئيسجمهور؛ برخی رسانهها و بينندگان چنين برداشت كرده بودند كه خبر همراهی خانواده آقای احمدینژاد در سفر نيويورک تكذيب شده است.
برای رفع سوتفاهم و اثبات حضور برخی از اعضای خانواده آقای احمدینژاد در اين سفر كاری، يک عكس از اين سفر منتشر میشود. اين عكس را سايت رسمي رئيسجمهور (president.ir) منتشر كرده بود ولی اكنون از سايت خود حذف كرده است.
در اين عكس، مهدی احمدینژاد، عروس و مادر عروس رئيسجمهور در رديف وسط مشخص هستند.
http://www.seemorgh.com/uploads/91964.jpg
يادآوری میشود در فهرست افرادی كه امسال برای همراهی رئيسجمهور در سفر كاری به نيويورک، برايشان درخواست ويزای آمريكا شده بود نام همسر، پسر، عروس، دختر، داماد و نوه رئيسجمهور وجود داشت ولی داماد و دختر و نوه رئيسجمهور به دليل نرسيدن يا عدم صدور ويزا نتوانستند آقای احمدینژاد را در اين سفر همراهیی كنند اما پسر، عروس، همسر و مادر عروس رئيسجمهور (همسر آقای مشايی) در اين سفر حضور داشتهاند و در عكس فوق به روشنی حضور دارند.
اكنون لازم است دفتر رئيسجمهور بدون بهانهجويی به اين سوالات پاسخ دهد:
هزینه سفر امسال رئيسجمهور به نيويورک، چقدر بوده است و همراه بردن اعضای خانواده رئیسجمهور (شامل پسر و عروس) در سفر به آمریکا چه توجیهی داشته است؟
متاسفانه دفتر رئيسجمهور از خبرنگار الف برای جلسات مصاحبه با رئيسجمهور محترم دعوت نمیكند و با حضور خبرنگار الف در اين جلسات مخالفت میكند. به همين دليل از خبرنگاران ديگر رسانهها كه چنين امكانی برایشان مهياست دعوت میشود خيلی صريح و روشن سوالات فوق را از آقای احمدینژاد بپرسند و همچنين از ايشان توضيح بخواهند كه چرا فرزندان ايشان در سال 1387 بدون نوبت عازم حج تمتع شدهاند؟
از هموطنان محترم بهويژه هموطنان مقيم آمريكا هم كه در روزهای اخير با ارسال ميل خبر الف را تاييد كردهاند درخواست میشود مستندات خود از حضور خانواده مقامات در سفرهای كاري را برای پيگيری به (infoALef.ir) ارسال بفرمايند.
گردآوری:گروه خبر سیمرغ
عرفان سلیم زاده
4th October 2011, 11:15 AM
سلام ممنون از مطلبتون!
میگم برای احتیاط هم که شده لینک منبع رو هم بزارید که خدایی نکرده سوء تفاهمی مبنی بر نام نویسنده بوجود نیاد!
یعنی اشتباها نگوید که شما نویسنده ای میدونید که چی میگم!
موفق و پیروز باشید!
محسن آزماینده
4th October 2011, 01:15 PM
سیاستمدار بودن این مزایا را هم دارد
حتما آقای احمدی نژاد به دلیل25ساعت کار در24ساعت وقت نمیکرده به 13 بدر بره
گفته هم سیاحته هم سیاسته و این وسط شاید ...
NameEly
4th October 2011, 02:31 PM
بعد ميگن غذاي دانشجو بشه 700 تومن
خوب 700 تومن ميشه كه جناب رئيس جمهور با اهل اعيال شال و كلاه كنن برن امريكا
يك پيشنهاد دارم واسه اقاي رئيس جمهور :
چرا با خانواده نميرن سفر هاي استاني ؟
ايقدر گغتن دكتر رجائي دكتر رجائي كو اون دكتر رجائي
كو كسي كه عدالت رو مي خواست رعايت كنه
متاسفم واسه كشورم واسه پارس واسه ايران و واسه مردم هم كشوريم كه همه ي رواساي كشور دارن اون بالا از مال مردم از مال بيت المال مي خورن
اين پول ها خوردن نداره كه بچه ي 10 ساله نون شب نداره و شما ها بياين ...............
LaDy Ds DeMoNa
5th October 2011, 05:43 PM
سلام ممنون از مطلبتون!
میگم برای احتیاط هم که شده لینک منبع رو هم بزارید که خدایی نکرده سوء تفاهمی مبنی بر نام نویسنده بوجود نیاد!
یعنی اشتباها نگوید که شما نویسنده ای میدونید که چی میگم!
موفق و پیروز باشید!
عزیزم اون بالا نوشتم به گزارش سایت شفاف ، الف . . . . . این معلوم می کنه که نویسنده مقاله نیستم [tafakor]
Number One
5th October 2011, 06:41 PM
به گزارش شفاف، عصر ایران با مقایسه حضور احمدینژاد و رجایی در سازمان ملل، نسبت به رعایت شعارهای عدالتخواهانهاش تذکر داد.
عصر ایران نوشت که زمانی که محمود احمدی نژاد ،کاندیدای ریاست جمهوری شد، ستاد انتخاباتی او برای معرفی این کاندیدای گمنام از یک نام بزرگ شهید رجایی استفاده کرد،6 سال از آن روزها می گذرد و روز به روز عیان تر می شود که رجایی در همان 8 شهریور 60 به شهادت رسید و هرگز در 4 تیر 84 در قالب احمدی نژاد ظهور نکرد.
عصر ایران با توصیف سفر رجایی به نیویورک نوشت: پس از طرح مسأله جنگ ایران و عراق در سازمان ملل و ضرورت شرکت نماینده ایران در جلسات آن سازمان، آقای رجایی نخست وزیر، تصمیم گرفتند شخصا به شورای امنیت رفته، نقطه نظرهای دولت ایران را بیان نمایند. ایشان که از چند روز قبل در جبهه جنگ حضور داشتند، عصر روز پنجشنبه بیست و پنجم مهر ماه ۵۹ از مناطق جنگی با هواپیما وارد فرودگاه مهرآباد شدند و پس از انجام مصاحبه مطبوعاتی در فرودگاه ، در رأس هیأتی مرکب از برادران: بهزاد نبوی وزیر مشاور در امور اجرایی، گودرز افتخار عضو شورای نگهبان، یک نفر از وزارت امور خارجه، ۳ نفر از دفتر نخست وزیر و چهار نفر خبرنگار و فیلمبردار از صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران و خبرگزاری پارس ، عازم نیویورک شده پس از ۱۳ ساعت پرواز، در ساعت هشت صبح جمعه به وقت تهران (نیم ساعت پس از نیمه شب به وقت نیویورک) وارد آن شهر شدند.
هیات همراه شهید رجایی در سفر نیویورک 10 نفره بوده است که 4 نفرشان نیز خبرنگار و فیلمبردار بوده اند و البته دوستان و آشنایان و اقوام و همسایه ها شال و کلاه نکرده بودند تا با رئیس دولت به نیویورک بروند و جاهایی که بخه خواب هم نمی دیدند را با پول ملت ببینند! سفر هم به لحاظ دیپلماتیک ، سفر موفقی بود و شهید رجایی در سازمان ملل بیش از آن که از این سو و آن سوی جهان بگوید درباره ایران گفت و "صدای ملت ایران" بود.
حال این رفتار شهید رجایی را مقایسه کنید با رفتار کسی که حتی برای نوه اش نیز درخواست ویزا کرده بود تا او را با خود به نیویورک ببرد و حتی همسران رئیس دفتر و معاون رئیس جمهور هم در این سفر به عنوان "هیات همراه" حاضر بوده اند!
http://shafaf.ir/files/fa/news/1390/7/10/23011_903.jpg
مقایسه جالبی بود و یک تشبیه با معنی .
تو رو خدا حیف نیست اون مزدور وطن فروش ( بهزاد نبوی) پشت سر شهید رجایی رفته بود سازمان ملل ؟؟؟!!!
حتما این جناب رو می شناسید.
Hourad
5th October 2011, 06:47 PM
مقایسه جالبی بود و یک تشبیه با معنی .
تو رو خدا حیف نیست اون مزدور وطن فروش ( بهزاد نبوی) پشت سر شهید رجایی رفته بود سازمان ملل ؟؟؟!!!
حتما این جناب رو می شناسید.
شما اصل رو ول کردی رفت سراغ فرع؟ جالبه!!!
Number One
5th October 2011, 06:52 PM
خوب بود این خبرگزاری های مغرض که بقول احمدی نژاد اگر ما بگیم ساعت 23 هست اونها می گن : نه آقا الان ساعت 26 و نیم هست کمی به شعور مخاطب احترام می گذاشتند. این عکس شما از شهید رجایی هیئت همراه اورا نشان نمی دهد بلکه همراهان کاری او را نشان می دهد در سازمان ملل هم همراهان کاری احمدی نژاد که در صندلی ایران نشسته بودند صالحی ، نماینده ایران در سازمان بقایی و 1 الی 2 نفر بودند
Joseph Goebbels
5th October 2011, 06:55 PM
ايقدر گغتن دكتر رجائي دكتر رجائي كو اون دكتر رجائي
كو كسي كه عدالت رو مي خواست رعايت كنه
بابا رفت اون زمون ، ما هم جاموندیم ازشون ؛ زیاد ناراحت نباش . برای ما تنها آقا مونده .
Number One
5th October 2011, 07:22 PM
شما اصل رو ول کردی رفت سراغ فرع؟ جالبه!!!
سلام دوست من . اتفاقا شما چشماتون رو بستین و در گوشهاتون رو گرفتین . خیلی حرف قشنگی زدین شما اصل رو ول کردی رفت سراغ فرع؟ جالبه!!! اون حرف های احمدی نژاد که همه مستکبرهای عالم و امپرلیالیسم جهانی رو توی مجمع عمومی به چالش کشید ندیدید و نشنیدید ولی حالا خیلی تند و تیز شدید !!!!!تو رو خدا از روی انتقام و کینه توزی حرف نزنید . به قرآن من هیچ وقت از کسی کور کورانه حمایت نمی کنم و نخواهم کرد و همیشه از وجود جریان انحرافی در کنار رئیس جمهور ابراز نگرانی کردم ولی درک هم چیز خوبیه . بیایید در این برهه حساس فقط و فقط به فکر ساختن ایران برای فرزندانمون باشیم نه اینکه برخی مسائلی که هیچ گره ای از زندگی ما باز نمی کنند(تعداد همراهان رئیس جمهور) بهانه کنیم تا از مردم براي انتخاب اين دولت انتقام بگيریم.
محسن آزماینده
5th October 2011, 07:46 PM
سلام دوست من . اتفاقا شما چشماتون رو بستین و در گوشهاتون رو گرفتین .خیلی حرف قشنگی زدین شما اصل رو ول کردی رفت سراغ فرع؟ جالبه!!! اون حرف های احمدی نژاد که همه مستکبرهای عالم و امپرلیالیسم جهانی رو توی مجمع عمومی به چالش کشید ندیدید و نشنیدید ولی حالا خیلی تند و تیز شدید !!!!!تو رو خدا از روی انتقام و کینه توزی حرف نزنید . به قرآن من هیچ وقت از کسی کور کورانه حمایت نمی کنم و نخواهم کرد و همیشه از وجود جریان انحرافی در کنار رئیس جمهور ابراز نگرانی کردم ولی درک هم چیز خوبیه . بیایید در این برهه حساس فقط و فقط به فکر ساختن ایران برای فرزندانمون باشیم نه اینکه برخی مسائلی که هیچ گره ای از زندگی ما باز نمی کنند(تعداد همراهان رئیس جمهور) بهانه کنیم تا از مردم براي انتخاب اين دولت انتقام بگيریم.
ببین دوست عزیز حرفایی که آقای احمدی نژاد گفتن مهم نیست
مهم اینه که این حرفا چه نتیجه ای برای کشور ما دارد
یک سوال :
چرا در سالهای اخیر تعداد حوادثی که برای زوار ایرانی در خارج از کشور پیش اومده به صورت نزولی افزایش پیدا میکنه؟؟؟؟
جواب:
تجربه نشان داده همیشه یک الی دو روز پس از سخنرانی های آقای دکتر جواب گرفتیم
این اتفاق همیشه در کشورهای عربی می افته ،چون کشورهای غربی امنیت دارند و امنیت اجازه تعرض به مسافران را در کشور اونها نمیده
الان در دنیا چه دیدگاهی نسبت به ایرانیا دارن؟؟؟؟
نتیجه همین سخنرانی های به اصطلاح کوبنده است
در مورد مزدوری که گفتین:
در هر زمان افراد مزدوری وجود دارند
در حال حاضر حمایت آقای احمدی نژاد از اطرافیانش اجازه را به مخالفان نمیده تا نظراتشون را بیان کنند
همین بحثی که در مورد حکومت های قبلی مطرح میشه
قاجار فلان کرد
پهلوی بدتر کرد
انگار نه انگار که زمانی این مملکت را اداره میکردنن
و متاسفانه همین حرفها در داخل نظام جمهوری اسلامی هم هست
هاشمی ال کرد
خاتمی...
باستان شناس
5th October 2011, 07:52 PM
به هر حال اقای احمدی نزاد هر سخنرانی داشته خوب و عالی بودنش قضاوت واگذار به بینندگان و شنوندگان عزیز !
ولی واقعا چرا تمامی خانواده رو همراه برده
و دوستان توجه کنند تاپیک در این موضوع بحث میکند !
به هر حال بردن تمامی خانواده خودش و دامادش و عروسش اصلا جای توجیه و دفاع نداره !
البته بقیه رو ما حتمن مطلع نیستیم !
خدا میدونه چند نفر فقط و فقط به قصد سیر و سیاحت همراه این سفر کاری اقای رییس جمهور شدند !!!
باستان شناس
5th October 2011, 07:54 PM
دوستان عزیز توجه داشته باشن
احترام ها حفظ شود و
اینکه لطفا عنوان تاپیک نیز در نظر بگیرند !
درود بر همه شما
[golrooz]
Number One
5th October 2011, 08:10 PM
ببین دوست عزیز حرفایی که آقای احمدی نژاد گفتن مهم نیست
مهم اینه که این حرفا چه نتیجه ای برای کشور ما دارد
یک سوال :
چرا در سالهای اخیر تعداد حوادثی که برای زوار ایرانی در خارج از کشور پیش اومده به صورت نزولی افزایش پیدا میکنه؟؟؟؟
جواب:
تجربه نشان داده همیشه یک الی دو روز پس از سخنرانی های آقای دکتر جواب گرفتیم
این اتفاق همیشه در کشورهای عربی می افته ،چون کشورهای غربی امنیت دارند و امنیت اجازه تعرض به مسافران را در کشور اونها نمیده
الان در دنیا چه دیدگاهی نسبت به ایرانیا دارن؟؟؟؟
نتیجه همین سخنرانی های به اصطلاح کوبنده است
در مورد مزدوری که گفتین:
در هر زمان افراد مزدوری وجود دارند
در حال حاضر حمایت آقای احمدی نژاد از اطرافیانش اجازه را به مخالفان نمیده تا نظراتشون را بیان کنند
همین بحثی که در مورد حکومت های قبلی مطرح میشه
قاجار فلان کرد
پهلوی بدتر کرد
انگار نه انگار که زمانی این مملکت را اداره میکردنن
و متاسفانه همین حرفها در داخل نظام جمهوری اسلامی هم هست
هاشمی ال کرد
خاتمی...
توجه شما رو به واکنش کار کشته ترین دیپلمات ایرانی (دکتر علی اکبر ولایتی ) در مورد سخنان احمدی نژاد در سازمان ملل جلب می کنم
دکتر علی اکبر ولایتی مشاور مقام معظم رهبری در امور بین الملل :
دکتر علی اکبر ولایتی با مثبت ارزیابی حضور و سخنرانی رییس جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل، خاطرنشان کرد: دکتر احمدی نژاد در سخنان خود در برابر ساختارهای حاکم بر سازمان ملل و قدرت های فائقه جهان که در شورای امنیت اعمال نفوذ کرده و عملا مجامع بین المللی را در خدمت اهداف سلطه طلبانه خود بکار گرفته اند، قاطعانه، روشن و بسیار منطقی موضع گیری کردند.
مشاور مقام معظم رهبری در امور بین الملل افزود: امروز سازمان ملل به جای اینکه حافظ صلح و امنیت در جهان باشد به ابزار سلطه طلبان و زورگویان عالم به خصوص آمریکا تبدیل شده است.
محسن آزماینده
5th October 2011, 08:18 PM
توجه شما رو به واکنش کار کشته ترین دیپلمات ایرانی (دکتر علی اکبر ولایتی ) در مورد سخنان احمدی نژاد در سازمان ملل جلب می کنم
دکتر علی اکبر ولایتی مشاور مقام معظم رهبری در امور بین الملل :
دکتر علی اکبر ولایتی با مثبت ارزیابی حضور و سخنرانی رییس جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل، خاطرنشان کرد: دکتر احمدی نژاد در سخنان خود در برابر ساختارهای حاکم بر سازمان ملل و قدرت های فائقه جهان که در شورای امنیت اعمال نفوذ کرده و عملا مجامع بین المللی را در خدمت اهداف سلطه طلبانه خود بکار گرفته اند، قاطعانه، روشن و بسیار منطقی موضع گیری کردند.
مشاور مقام معظم رهبری در امور بین الملل افزود: امروز سازمان ملل به جای اینکه حافظ صلح و امنیت در جهان باشد به ابزار سلطه طلبان و زورگویان عالم به خصوص آمریکا تبدیل شده است.
دوست عزیز من در بالا هم ذکر کردم
وقتی از یک حرف نتیجه نمیگیریم لزومی نداره که اون حرف را دوباره تکرار کنیم
30سال بعد از انقلاب همه ساله این حرفها زده میشه و نتیجه اش معلومه
مگه در این کشور غیر از آقای ولایتی و بقیه نزدیکان سیاستمدار دیگری وجود ندارد که حرفهای آقای دکتر را نقد کند؟؟؟؟
گذشته از این حرفهای آقای احمدی نژاد هر چقدر هم موفقیت آمیز باشد باز توجیهی بر وجود همراهان غیر سیاسی ایشان نمی تواند باشد
حتی اگر هر شخصی در کنار آقای رجایی باشد باز توجیهی بر حضور خانواده جناب دکتر در نشست سیاسی نیست
Hourad
5th October 2011, 08:43 PM
سلام دوست من . اتفاقا شما چشماتون رو بستین و در گوشهاتون رو گرفتین .خیلی حرف قشنگی زدین شما اصل رو ول کردی رفت سراغ فرع؟ جالبه!!! اون حرف های احمدی نژاد که همه مستکبرهای عالم و امپرلیالیسم جهانی رو توی مجمع عمومی به چالش کشید ندیدید و نشنیدید ولی حالا خیلی تند و تیز شدید !!!!!تو رو خدا از روی انتقام و کینه توزی حرف نزنید . به قرآن من هیچ وقت از کسی کور کورانه حمایت نمی کنم و نخواهم کرد و همیشه از وجود جریان انحرافی در کنار رئیس جمهور ابراز نگرانی کردم ولی درک هم چیز خوبیه . بیایید در این برهه حساس فقط و فقط به فکر ساختن ایران برای فرزندانمون باشیم نه اینکه برخی مسائلی که هیچ گره ای از زندگی ما باز نمی کنند(تعداد همراهان رئیس جمهور) بهانه کنیم تا از مردم براي انتخاب اين دولت انتقام بگيریم.
باشه. شما با چشم و گوش بازتون همینطور به درک ادامه بدید. ما هم میشینیم و نظاره گر میشیم. بیچاره ایران و فرزندانش...!!!!
NameEly
5th October 2011, 09:43 PM
دوست گلم :
گاهي وقت ها حاشيه خودش مطلب رو ميرسونه
اصل مطلب اينه كه منو شمايي كه توي ايران هستيم و ميبينيم يك اختلاس 3 هزار ميلياردي شده و فلاني فرار كرد فلاني چنان شد فلاني چونان شد
اين حاشيه ها خودش اصل مطلب نابودي ايران هستند نه حاشيه هاي زود گذر كه بشه راحت ازش گذشت
وقتي رئيس جمهور يك كشور با خانواده ميره امريكا 13 بدر بقيه ي زير دستهاي ايشون ميگن چرا ايشون بخوره ما نخوريم و قضيه اختلاس پيش مياد
چرا ايران ما اينطوره
شما داري از چي ايرانه كنون دفاع مي كني ؟
از بدبختي مردم ؟
از اختلاس 3 هزار ميلياردي ؟
يا از اينكه رئيس حمهور با خانواده رفتن 13 بدر ؟
چرا رئيس جمهور كشورم بياد از بيت المالي مصرف كنه كه مال من شماست ؟
شايد هم رئيس جمهور عزيزمون پول رو از جيبش داده باشه
ولي در كل هر جور هم باشه جلوه ي سياسي اين كار ايشون توي دنيا چطوره ؟
ما ميايم به تيم مختلط رزمي گير ميديم كه چرا مختلط رفتن
مختلط رفتن اين ها حاشيه هست نه اينكه با پول بيت المال رفتن امريكا
چرا من دانشجو واسه پول غذام بمونم بخاطر يارانه ها . وقتي غذاي من در عرض فاصله ي 3 ماه ميشه 2 برابر و اندي ؟
چرا تخم مرغ برسه به كيلو 4 هزار تومان تخم مرغي كه چند ماه قبل بوده 700 تومان ؟
اين ها تورم نيست ؟ اگه نيست پس چيه ؟
دوست عزيزمون ميگن كه كوبنده صحبت كردن رئيس جمهور
دوست گلم كوبنده واسه جهان صحبت كردن
چرا از كشور خودمون حرف نزدن
چرا نگفتن پول غرامت حمله ي عراق به ايران رو چرا نميدين ؟
چرا از لبنان و و و صحبت شد چرا از حق مردم پاك اريا ايران حرف نشد
حرف واسه صحبت زياده كسي نيست به حرف گوش كنه
با تشكر
من اين مطلب رو در جواب دوستمون گفتم وگر نه بحث اصلي ما سر اينه كه چرا جناب رئيس جمهور با خانواده رفتن امريكا
اگه به اصل مطلب زياد نپرداختم از همه عذر خواهي مي كنم
بازم ممنون
باستان شناس
7th October 2011, 12:52 PM
از دوستان گرامی خواهش میکنم نام افراد رو ذکر نکنید
هر گاه شما توانستید سند مستند ارایه بدید
بعدش
نام اشخاص حقوقی رو بیارید
دوستان عنوان چیزی دیگه ای هست
چرا سعی داریم مسایل رو قاطی کنیم !
خب تصویر در پست اول کاملا روشن و واضح بود
لطفا در مورد همون بحث کنید
[golrooz]
Sookoot
7th October 2011, 01:13 PM
بر اساس قواعد دیپلماتیک همراهی اشخاص در سفرهای خارجی امری متعارف و مرسومه و این مختص به مقامات کشور ما نیست
این همراهان میتوانند از نزدیکان - مشاورین ارشد - گروه خبری و اعضای خانواده باشد
صدور روادید کشورمبدا به معنای مجوز حضور هیئت همراه است وترکیب شرکت در نشست با تصمیم عالیترین مقامی است که دعوت شده بنابراین حضور همراهان حتی در صحن مجمع عمومی غیر قانونی وغیر متعارف نبوده است مانند سایر هیئت های شرکت کننده !
نکته جالب این است که این انتقاد ابتدا از جانب کسانی طرح شد که هم طیف رییس جمهور میباشند یعنی اصولگرایان و این اتفاق مبارکی است چون نشان میدهد اصولگرایان بر سر اصول تعارفی ندارند وهرجا لازم باشد انتقاد میکنند
متاسفانه با وجود تذکر سرکار باستان شناس همچنان پست های خارج از موضوع درج میشود .....
NameEly
7th October 2011, 01:29 PM
طبق يك حساب كتاب راحت روزانه هزينه ي خانواده بطور كلي 280 ميليون ميشود
280 ميليون ا كجا اون هم هر روزي؟
412
7th October 2011, 03:44 PM
وقتی که نمودار ضریب جینی و نمی دونم نمودار های اقتصاد جلو چشم حدودن هفتاد میلیون جعل می شه و هر کی نمودار خودشو نشون می ده کاری ندارم کدوم درسته کدوم غلط ولی کلن دو نوع نمودار نشون دادن که باهم تو تضاد بودن و پس یکی درسته حالا هر کدوم ولی وقتی این جرئت و جسارت باشه که هفتاد میلیون ادم به مسخره بگیرن تو اون موقع حساس ادم نتیجه می گیری به هیچ عکسی اطمینان نکنه !
محسن آزماینده
7th October 2011, 05:55 PM
ای عکس با بقیه توفیر داره
تو متن خبر بود که عکیس در سایت دفتر ریاست جمهوری بود و بعدا برداشتند
یعنی هر 2طرف به صحت عکس اعتقاد دارند
arad2000_gh
8th October 2011, 06:48 PM
..... این عکس شما از شهید رجایی هیئت همراه اورا نشان نمی دهد بلکه همراهان کاری او را نشان می دهد در سازمان ملل هم همراهان کاری احمدی نژاد که در صندلی ایران نشسته بودند صالحی ، نماینده ایران در سازمان بقایی و 1 الی 2 نفر بودند
چه فرقی بین هیات همراه با همراهان کاری هست؟
Joseph Goebbels
8th October 2011, 07:01 PM
بحث رو تمومش کنید بره پی کارش .
یه کم دیگه بیشتر بحث شه احتمالا پای جنایت کاران جنگی جنگ ویتنام هم به این بحث کشیده میشه !
به قول معروف : یارو رفته بود ترکیه سوتی در کرده بود اومدش این ور اسناد دخالت شاه رو در جنگ جهانی دوم رو افشا کرده بود !![nishkhand][nishkhand]
F.PHYSICIST
9th October 2011, 06:15 PM
پول مردم خوردن داره هاااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااا
NameEly
9th October 2011, 07:43 PM
من هم با دوست گلم كاملا موافقم بحث بهتره فيسله پيدا كنه چون با بحث هاي الكي ما به كجا مي خوايم برسيم
پس تموم كنيم راحت تريم
Akhsham
4th November 2011, 10:45 PM
از دوستان گرامی خواهش میکنم نام افراد رو ذکر نکنید
هر گاه شما توانستید سند مستند ارایه بدید
بعدش
نام اشخاص حقوقی رو بیارید
lمنظورت اشخاص حقيقيه ديگه؟!!
دقيقا... بحثو تموم كنيد... محاله اين جور بحثا به نتيجه اي برسه...
يه سري حرف حق ميزنن و يه سري نون حق ميخورن!
Admin
4th November 2011, 11:53 PM
سلام
متاسفانه ما ایرانی ها معروفیم به قضاوت زود ...
تصمیم زود ... و اقدام زود و محاکمه ی زود .!
چیزی که نمایش داده شده یک تصویر خالیه که مکانش مشخص نیست..!
فرض میگیریم همون نیویورکه .!
در تصویر خانواده ی آقای احمدی نژاد هستند.
بلافاصله تصمیم گرفتند که آقای احمدی نژاد با پول ملت خانواده ی خودش رو برده .!
بر حسب چه مدرکی ؟
یک تصویر که چیز خاصی توش مشخص نیست.!
به نظر من کاملا قانونیه که رئیس جمهور خانواده ی خودش رو با خرج شخصی خودش به سفر خارجه ببره...
برخی دوستان میگن با هزینه ی دولت بوده و پول ملت ؟ ثابت کنند...
در ضمن ما همگی به خدا و قیامت معتقد هستیم پس هر کسی در حق مردم کوتاهی کنه و ترس از خدا نداشته باشه حساب و کتابی هم هست...
همچنین بر عکس ... هر کسی تهمت بدون دلیل محکم به کسی بزنه هم روز حسابی هست و به حسابش رسیده میشه ...
نکته نهایی: دوستان لطفا بحث رو در چهار چوب قوانین سایت ادامه بدن که مجبور به اقدامی جهت حذف مطالب و یا بستن موضوع نشیم.
NameEly
5th November 2011, 12:40 AM
سلام
متاسفانه ما ایرانی ها معروفیم به قضاوت زود ...
تصمیم زود ... و اقدام زود و محاکمه ی زود .!
چیزی که نمایش داده شده یک تصویر خالیه که مکانش مشخص نیست..!
فرض میگیریم همون نیویورکه .!
در تصویر خانواده ی آقای احمدی نژاد هستند.
بلافاصله تصمیم گرفتند که آقای احمدی نژاد با پول ملت خانواده ی خودش رو برده .!
بر حسب چه مدرکی ؟
یک تصویر که چیز خاصی توش مشخص نیست.!
به نظر من کاملا قانونیه که رئیس جمهور خانواده ی خودش رو با خرج شخصی خودش به سفر خارجه ببره...
برخی دوستان میگن با هزینه ی دولت بوده و پول ملت ؟ ثابت کنند...
در ضمن ما همگی به خدا و قیامت معتقد هستیم پس هر کسی در حق مردم کوتاهی کنه و ترس از خدا نداشته باشه حساب و کتابی هم هست...
همچنین بر عکس ... هر کسی تهمت بدون دلیل محکم به کسی بزنه هم روز حسابی هست و به حسابش رسیده میشه ...
نکته نهایی: دوستان لطفا بحث رو در چهار چوب قوانین سایت ادامه بدن که مجبور به اقدامی جهت حذف مطالب و یا بستن موضوع نشیم.
با سلام خدمت مدیر سایت اقا مصطفی عزیز و گل :
اقا مصطفی ایا حساب کردید خرج سفرشون چقدر میشه ؟
یک رئیس جمهور ماهانه چقدر حقوق میگیره ؟
رئیس جمهوری که خونش مثل مردم کاملا عادی بوده در زمان قبل از ریاست جمهوریش
اینه که میگن امکان نداره پول خرج خانوادش توی این سفر رو شخصا داده باشه
javadbabaei
5th November 2011, 01:09 AM
سلام
ببینید به نظر من اگه آقای X چنین کاری کرده باشه خب کارش اشتباه بوده و مملکت هم قانون داره باید به مجلس پاسخ بده
اگرهم نکرده پس داریم تهمت میزنیم و گناه محسوب میشه!
اصل صحبت من اینه که عنوان تاپیک اشتباه است. با کمال احترام عرض می کنم کدوم رئیس جمهوری انرژی هسته ای رو ملی کرد؟ کدوم رئیس جمهوری یارانه ها به مردم داد؟درسته بدی های هم داشته ولی هیچ انسانی هم پاک نیست ما باید میزان خوبی و بدیش رو بسنجیم. این هم در نظر بگیرید وقتی مدیر شخص سالمی باشه و کارمندان فاسد آیا باید مدیر رو مقصر دونست؟ تازه اگر بیایم بین بد و بدتر یکی رو انتخاب کنیم عقل چی حکم می کنه؟
من قصد بی احترامی به دوستان نداشتم فقط نظر شخصیم بود. ممنون[golrooz]
SaSaMc2
5th November 2011, 07:26 AM
با سلام [golrooz]
دوستان سعي كنند كمتر بحث سياسي راه بندازن.
هميشه سياست جزء علوم ناپاك جهان بود...
و هيچ سياست مداري نميتونه انكار كنه...
پس بهتر با كمتر پرداختن اين مباحث ناپاك، فضاي سايت رو دوستانه تر اداره كنيم.
هيچ سياست مداري توي دنيا نيست كه اهل ريا نباشه...
اگه نباشه صاحب قدرت نميشه...
و اين يه ركن در سياست هست..
پس ما با مباحث علمي خيلي راحتتر و موفق تريم.
بازم شرمنده.
با تشكر [golrooz]
Admin
5th November 2011, 08:31 AM
با سلام خدمت مدیر سایت اقا مصطفی عزیز و گل :
اقا مصطفی ایا حساب کردید خرج سفرشون چقدر میشه ؟
یک رئیس جمهور ماهانه چقدر حقوق میگیره ؟
رئیس جمهوری که خونش مثل مردم کاملا عادی بوده در زمان قبل از ریاست جمهوریش
اینه که میگن امکان نداره پول خرج خانوادش توی این سفر رو شخصا داده باشه
سلام
چرا امکان نداره ؟
سفر دور دنیا که نرفتن ..!
یه سفر چند روزه به نیویورک بوده دیگه .!
از بلیطش حساب کنی تا خورد و خوراک و اقامت و ...
نهایتا نفری 2 تومن بیشتر مگه در میاد ؟
حقوق رئیس جمهوریه حقوق کارگری نیست که بگیم نتونه هزینه ی یه سفر خانوادگی رو بده .!
متاسفانه خود ما داریم سر همدیگه رو کلاه میذاریم بعد می اندازیم گردن یه نفر و هی میگیم تقصیر بالایی هاست.
کی رو داریم گول می زنیم ؟
اگه همه از خودشون شروع کنن و خودشون رو اصلاح کنن مطمئن باش همه چی درست میشه ...!
اینکه تقصیر همه چی رو بندازیم گردن دیگری کار سختی نیست..!
یادتون باشه وقتی انگشت اتهام رو به سمت دیگری میگیری سه تا از انگشت های دستت به خودت اشاره داره... [cheshmak]
Admin
5th November 2011, 08:40 AM
عنوان موضوع هم اصلاح شد ...
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.