PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بازگشت به عقب

طلیعه طلا
1st October 2011, 09:44 PM
امروز 8 مهر 1390 : من خیلی کم درس میخونم ... اصلا برنامه مشخصی ندارم ..برای فرار از این افکار که منو مدام خسته میکنن میتونم نیم ساعت برم بیرون ... ( که اصولا تا 2 ساعت هم طول میکشه) ... دوستام میگن میخونیم ..ولی در واقع اونا هم نمیخونن...خب پس زیاد هم عقب نیستم ..

امروز 30 مهر 1390: من توی این مدت توی فکر برنامه ریختن گیر کرده بودم ..و جمع بزنی میبینی 5 روز هم مفید نخوندم!! ...حالا چه کاریه ..برای فردا که میشه 1 آبان برنامه میریزم ..منسجم ..فشــــــــرده .... میخونم ..

امروز 15 آبان 1390: حس کسالت ..سرما نمیزاره که من برنامم رو تمام و کمال انجام بدم ... ..باز برنامم اجرا نشد ...

امروز10 آذر 1390: بعد از مدتی کسالت که به بیهودگی گذشت...الان واقعا حس میکنم زمان کافی ندارم ... و خوندن برای ارشد رو اتلاف وقت میدونم ..چون قبول نمیشم...

امروز 13 آذر 1390: از یکی شنیدم که بابا نا امید نباش ... دوستم به من گفت : من کسی رو دیدم توی این 3 ماه هم تونسته کاری کنه و شبانه جای خوبی قبول شده ..تو تلاش کن ..خدارو چه دیدی ..شاید حتی روزانه هم قبول شدی ..

امروز 30 آذر 1390: من کلا بیخیال ارشد شدم ..بعد از حرف دوستم کمی شروع کردم ..ولی مگه ذهن منفی و تفریح های متعدد گذاشت من برناممو اجرا کنم ...ولش کن بابا ...

امروز 10 دی 1390 :از اینکه دوستام دارن میخونن من کمی عذاب وجدان دارم ..بهتره برم کاملا خودمو به کار وکاسبی مشغول کنم ..اصلا میدونی چیه ؟ توی همین مدت کلی به من کار پیشنهاد شد ..چرا باید برای ارشد بخونم ؟ ....

امروز 30 دی 1390: فردا 1 بهمنه و من 4ماهی که گذشت نخوندم(واسم مشکل پیش اومد ..) والا میخوندم ..بیخیال حرفشو نزن...

امروز 20 بهمن 1390: وای 1 هفته دیگه بیشتر به آزمون نمونده ..اصلا میخونم ..هر چی شد .. منم میخونم ...( چرا هر چی جلو میرم انگار دارم وقت تلف میکنم!!!)

امروز روز آزمون : اشتباه فکر نکنید ..اصلا ناراحت نیستم ... اتفاقا خیلی هم شادم ..چون با جمعیت سیاه لشگر زیادی مثل خودم برخورد کردم.

شب بعد آزمون : عذاب وجدان و سوالاتی که از خودم میکنم : یعنی اگه من 5 ماه ..نه اصلا بگو 3 ماه زمان داشتم واسه ارشد چه کولاکی میکردم ..اصلا ای کاش خدا یه دکمه میزاشت که الان اوایل آبان یا حتی به اوایل آذر ...برمیگشتم.

ای لعنت به هر چی تفریح و فکر منفی و دوستای ناباب که این 5 ماه که مثل باد گذشت رو نزاشتن واسه هدفم تلاش کنم ..ای لعنت به من ... قول میدم سال آینده این اشتباهو نکنم( یعنی سال ۹1)

stop

5 ماه به عقب برگشتیم..الان اوایل مهر ماهه ... ... واقعا شما میخوای جبران کنی ؟؟

پس بسم الله ... برنامه بریز و عملیش کن.

یا علی

ارشدی های کامپیوتر و فناوری اطلاعات

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد