PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث بحث داغ هفته :اهداف و انگیزه شما از عضویت در انجمن نخبگان جوان و فعالیت در آن چیست ؟!؟

باستان شناس
30th September 2011, 04:17 PM
درود به همه دوستان و مدیران و کاربران

[golrooz]
موضوع داغ هفته :
اهداف و انگیزه شما از عضویت در انجمن نخبگان جوان و فعالیت در آن چیست ؟!؟

مطمنا با سوالات زیر بیشتر میشه متوجه شد

چرا دنیای مجازی( اینترنت) فروم ها تشکیل و هر روز بزرگتر و پیشرفته تر می شود ؟×!!!!...

هدف عضویت در این گونه انجمن ها در چیست ؟
انگیزه و هدف شما در انجمن حاضر (نخبگان جوان) در چیست ؟
و چه اهدافی را در انجمن حاضر دنبال می کنید ؟
عناوین مدیریتی مجازی تا چه حد براتون مهم تلقی میشه ؟

[labkhand]موفق باشید !

باستان شناس
30th September 2011, 04:37 PM
دوستان عزیز قبل از وارد شدن به بحث هفته لطفا این قوانین مطالعه شود
مطمنا تمامی مفاد اساسنامه کاملا اجرایی می باشد .

اساسنامه و قوانین بحث های هفتگی (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?105725-اساسنامه-و-قوانین-بحث-های-هفتگی)

ارغنون
30th September 2011, 04:42 PM
برای مخاطب به نظر من خیلی وقتا برای دسترسی به لینکا و رفع محدودیته.برای مدیر سایتم گذاشتن این محدودیتا برای بالا بردن آمار سایته.

انگیزه که نداشتم چون تو ایمیلم دعوت از یکی بهترین دوستانم رو دیدم اومدم و عضو شدم .اما هدفم اشتراک گذاشتن دانسته هاست.چون خودم خیلی چیزا رو با اشتراک تو همین فروما یاد گرفتم.

هدف فعلیم بالا بردن دانش عمومی فلسفه است و افزایش آدمای اپن مایند.

تا جایی که تو کارم اختلال ایجاد نشه هیچی.یعنی اصلا مهم نیست.
اما اگه به نحوی فکر کنم مشکل از مقامات بالاست و به هر نوعی استقلال تو کارم ندارم به شدت برام مهم میشه.

Karim1504
30th September 2011, 04:45 PM

من چون معلومات زیادی در هیچ زمینه ای ندارم تنها هدفم بالا بردن معلومات خودم از طریق مقالات و مطالب دوستان استsh_omomi76

در برخی موارد مهمه و در برخی موارد در موردش بی تفاوتم [cheshmak]

محسن آزماینده
30th September 2011, 05:56 PM
چرا دنیای مجازی( اینترنت) فروم ها تشکیل و هر روز بزرگتر و پیشرفته تر می شود ؟×!!!!...

به نظر من امکاناتی که قبل از این وجود داشته جوابگوی نسل جدید با انرژی بیشتر نیست

آشنایی با افرادی که در سطح فکری بالاتری از من هستند

تبادل اطلاعات علمی و نظرات شخصی پیرامون آن اطلاعات
این سایت برای من مثل یک بانک اطلاعات می مونه

افزایش اطلاعات شخصی و یافتن دوستانی لایق که در پیشرفت همدیگر سهیم باشیم

این سمت از اونجایی برام مهم تلقی میشه که تعدادی افراد من را لایق این سمت دانسته اند
من هم بر اساس احساس وظیفه سعی میکنم پاسخگوی سوالات و بروز کردن اطلاعات باشم

ممنون

Sookoot
30th September 2011, 06:10 PM
انگیزه عضویت جذابیت واژه نخبگان بود - هدف من تحقق این نکته : که یا تاثیر بگذار، یا تاثیر بپذیر

دلایل سلبی :1- کم کاری در ایجاد فرهنگ تبادل نظروحرف زدن (که به ناچار تکس جایگزین کلام شفاهی میشود) 2-عدم امکان برقراری ارتباط وسیع عموم مردم با رسانه های مکتوب و شنیداری ازقبیل روزنامه ها -مجلات - رادیو و...3- جبران محدودیت های اعمال شده در فضای حقیقی
دلایل اثباتی : 1-سهل الوصول بودن امکان دسترسی به نت2- امکان ازادی عمل بیشتر درفضای مجازی نسبت به دنیای واقعی 3-امکان تامین مطلب - تصویر و مدیا تا بی نهایت 4-جبران ناکامی ها در دنیای واقعیو 5-اشتراک گذاری راحت و مشاهده چیزهایی که در سایر جاها کمتر دیده میشود

افزایش اطلاعات عمومی و تخصصی - لذت بصری از نمایش اثار اعم از تکس و متن و تصویر و نماد - پرکردن اوقات فراغت - ایجاد ارتباط و توسعه روابط فردی و جمعی درقالب گروه های کاربری- (دوست یابی )- پرورش قوه تخیل -ابراز وجود و جلب توجه که البته الزاما بخودی خود موضوع منفی و نکوهیده ای نیست (نمایشی ازقابلیت های فردی که امکان بروز ان برای بسیاری در فضای حقیقی فراهم نیست )

صرفنظر از این نکات از تبعات واسیب وارده هم نمیتوان غافل شد ، کم نبودند کسانی که در اثر تاثیر فوق العاده شکننده فضای مجازی، تا مرز جنون پیش رفتند و عاقبت عطای نت و هرچه فاروم و انجمن را را به لقایش بخشیدند !!

مدیریت برایم به شخصه ازذره ای اهمیت برخوردار نیست .
بااحترام به همکاران مدیر- مدیریت در فضای مجازی مانند انست که در خواب خودرا در کسوت یک والی مقتدر- ساکن ارگ حکومتی ببینیم ! اما این فقط یک خواب است !!Tremendous impact on the fragile cyberspace
Searching...

طلیعه طلا
30th September 2011, 07:45 PM
با سلام :

چرا دنیای مجازی( اینترنت) فروم ها تشکیل و هر روز بزرگتر و پیشرفته تر می شود ؟

به دلیل تفاوت های فردی که ما انسان داریم .
(به تعداد افراد، نیاز ، درخواست ، تفکر و ... وجود دارد و یه انجمن نمی تونه به تمام یا بیشتر نیاز های یه فرد یا مجموعه ای از افراد پاسخ درستی بده . )

جناب سکوت عزیز ،به اعظم موارد ، اشاره درستی داشتند.

هداف و انگیزه شما از عضویت در انجمن نخبگان جوان و فعالیت در آن چیست ؟!؟

انگیزه ابتدایی،عنوان وسوسه کننده ای که کنجکاوی منو به شدت تحریک می کرد. " انجمن علمی نخبگان جوان "

هدف هم مبادله اطلاعاتی و برخورد تجارب و یه زنگ تفریح سالم. ( این سومین باریه که جواب تکراری میدم.).

بیشتر از همه ،حضور تو یه مجموعه سالم برای پر کردن اوقات فراغت .

تخلیه انرژی مازاد و گاها دریافت انرژی ( علمی ، فکری ، روحی ، روانی ،جسمی ، ذهنی و ... )

فکر کنم مسایل مهم تر ازاین برای دغدغه داشتن، وجود داشته باشه .من اصلا تو زندگی شخصی هم به این جور مسایل فکر نمی کنم چه برسه به این جا.( گر چه این اتفاق همواره برام میفته)

نردبان این جهان ما و منیست /عاقبت این نردبان بشکستنیست /آن که بالاتر نشست /استخوانش سخت خواهد شکست.

zahrakh60
30th September 2011, 11:08 PM

[golrooz]
موضوع داغ هفته :

[labkhand]موفق باشید !

سلام
شاید هر کسی برای کاری خاصی آمده و عضو شده ولی این سایت را بدلیل تنوع مطالبی که داشت بیشتر علاقه مند شدم
هدف عضویت در این گونه انجمن ها در چیست ؟ هدف من که دریافت اطلاعات و انتقال اطلاعات خود به دیگران و چندین انجمن دیگر
انگیزه و هدف شما در انجمن حاضر (نخبگان جوان) در چیست ؟ بالا بردن دانش تخصصی و عمومی
و چه اهدافی را در انجمن حاضر دنبال می کنید ؟ سعی در بالا بردن دانش خود
عناوین مدیریتی مجازی تا چه حد براتون مهم تلقی میشه ؟ زیاد مهم نیست فقط در کمال احترام با هم تبادل نظر و اطلاعات کنیم

Aysajoon
1st October 2011, 12:29 AM
سلام

من به صورت منفک به سوالات شما پاسخ نمیدم و نظرمو در حالت کلی بیان میکنم

دلایل استفاده ی من در کل از فضای مجازی اینترنت اینه که :

1. در حال حاضر قوی ترین ابزاری هست که برای مبادله ی اطلاعات در بیشتر زمینه ها موجوده هر چند بهترین نیست . اگرم روزی قوی تر و سریعتر از این پیدا بشه مطمئنن اینو کنار خواهم گذاشت ؛ منظورم از " قوی تر از اینترنت " فناوریی هست که مثلا به انضمام تمام محاسن اینترنت عاری از افت های بیشماری باشه که تو اینترنت موجوده .
2. حیطه ی اینترنت بر پایه ی مرزهای جغرافیایی بنیان گذاری نشده و چارچوب های مرسومی که بر سایر وسایل ارتباط جمعی نظیر روزنامه و کتاب و تلوزیون حکم فماست رو نداره.
3. به خودی خود بی پایان و مهار ناپذیر بودن اینترنت هر جوانی رو به سمت خودش جذب میکنه منم از این قاعده مستثنی نبودم .
4. قوی ترین دلیل خودم برای استفاده از نت ( که هدف از ایجاد نت هم همین بوده ) انگيزهٔ همکاري ، دسترسي چندسويه به منابع و مهارت‌هاي محاسباتي و امکان‌پذير شدن کار در زمينه‌هاي بين‌رشته‌اي (interdisciplinary) علوم و مهندسي و تحقیق + به دست اوردن جهان بینی است .

با توجه به دلایلی که در بالا برای استفاده از نت عنوان کردم پس بین مدیر بودن یا کاربر جدید بودن تو یه سایت برای من فرق چندانی وجود نداره چون در هر حال میتونم با توجه به نیاز و انگیزه ی خودم از تمام تالار های گفت و گو و انجمن های اون سایت استفاده کنم.

kamanabroo
1st October 2011, 12:49 AM
اولین دلیل به نظر من دسترسی به اطلاعات این انجمن ها و استفاده از مفاد آنهاست.
در مراتب بعدی بسته به نوع انجمن انگیزه ها هم فرق می کنه

استفاده از اطلاعات و محتواهای سایت
آشنایی با مباحث روز چه از نظر علمی و ...
ارائه محتوای غنی در حیطه تخصص و وظیفه ام
چون این سایت یکی از محیط های غالبا دانشجویی هم محسوب میشه، بخاطر همین میشه بودن در این سایت رو تعبیر کرد به بودن در جمع دانشجوهای فعال و انتقال داده های فکری و اعتقادی و ...
و از همه مهمتر اینجا دوست داشتنیه دیگه[esteghbal]

هدف های خوبیه خیالتون راحت [bamazegi]
تبادل اطلاعات که مهمترین هدف هست و دو سویه هم هست.
انجام وظیفه
خدمت کردن
خلاصه شما بهم رای بدین ... (اینو میگن جو گیری ... شوخی بود....[cheshmak])

خیلی مهم نیست
چون جو سایت جوری نیست که فقط با عنوان بشه یه حرفی رو زد.
اما نمیشه ندیده هم گرفت.

RAHA.G
2nd October 2011, 07:08 PM
بالا بردن اطلاعات عمومی و تخصصی در رشته خودم و سایر رشته ها به خصوص رشته های فیزیک و پزشکی و کامپیوتر
آشنا شدن با نخبه های کشورمون
1 - کمک به هر کدوم از بچه هایی که نیازمند یاری سبزمون هستند تو هر رشته ای که تا حدودی اطلاعات داشته باشم
2-کمک به خودم برای پیشرفت تو مسائل علمی و فرهنگی و اجتمایی
خیلی برام مهم نیست[nishkhand]

عرفان سلیم زاده
2nd October 2011, 11:11 PM
والا اینگونه سایتها؟ فکر نکنم هیچ سایتی مثل اینجا تکمیل باشه نه؟! اینکه بتونم تو یه فضای باز نتایج تحقیقاتمو بزارم تا همه استفاده کنن!(البته هنوز اول راه ام!!!)
هدف شخصیم؟ برای اختراعاتم تحقیقات جامعه تری انجام بدم!
به اقا مصطفی گیر بدم تا سایت همه اش پیشرفته ترش کنه!
به نظرم برای اینکه به حرفات توجه کنن چیز خوبیه! مخصوصا برای من که تا قبل از همکار شدنم کسی زیاد به نتایج کارام توجه نمیکرد!

HBE
4th October 2011, 08:01 AM
درود
خب مشخصه که من دلیل علمی هم داشتم ولی من فقط به خاطر یک دوست اومدم اینجا اگر هم جدیدا اینجاها نیستم و کمتر میام بازم به خاطر اونه
هیییییییی روزگار
از همه عذرخواهم[afsoorde]

* Robo milad *
6th October 2011, 10:13 PM
تنها جایی که تو اینترنت از روی علاقه فعالیت میکنم .

کامل ترین تالار و بهترین کادر تو این سایت . جامعترین اطلاعات رو تنها میتونید روی این سایت پیدا کنید . از جدیدترین اخبار تا اورجینال ترین مقالات .

تو این چن سال افتخار همکاری با بهترین افراد رو داشتم

silent
9th October 2011, 05:15 PM
تا جایی که بشه از اطلاعات دوستان استفاده کنم و خوب اطلاعات خودم را هم در اختیار بقیه قرار بدم

تقریبا میشه گفت اصلا برام مهم نیست

mohamad.abaie
13th October 2011, 02:01 PM
باشه

mohamad.abaie
13th October 2011, 02:02 PM
اصلا شما تا حالا به این فکر کردید که شاید عضویت در این فروم ها به خاطر تنهایی باشه

mohamad.abaie
13th October 2011, 02:04 PM
یک بزرگی می گفت در دنیای مجازی آنلاین ترین ها تنها ترینند!!!!

فرشاد12
14th October 2011, 05:57 PM
بلا بردن دانش کامپیوتری انجمن

پریسا حنیفه
17th October 2011, 11:38 PM

معمولا هدف از شرکت در این سایت ها اعلام آمادگی برای تبادل اطلاعات و تخصص هاست و اینکه یادگیری و آموزش مطالب علمی و جدید از ضرورت های امر برقراری یک ارتباط موثر و مفید با دنیای جدید تکنولوژی میباشد

در پاسخ به این سوال من فکر میکنم محدودیت زمانی و تعدد مشغله های شغلی و تحصیلاتی افراد در عصر امروز بارز ترین دلیل این موضوع است
البته چنان که میدانیم هنوز هم ایران به سطحی از تکنولوژی دست نیافته که ما بزرگی و نفوز دنیای اینتزنت را در زندگی روزمره ی خود چنان که باید حس کنیم و همین مقدار که موجب تعجب ما شده قطره ای در مقابل بحر پیشرفت روز افزون پیشرفت فعالیت ها ی تجاری تحقیقاتی بازرگانی و ....... میباشد که شاید هم اکنون سرعتی برابر با سرعت نور در چهان دارد.
[nadidan][nadidan][nadidan][nadidan][nadidan][nadidan][nadidan][nadidan]

این موضوع آنقدر در کنترل یک فضای مجازی اهمیت دارد که شاید مقایسه ی آن با مدیریت یک محیط حقیقی یک مقایسه ی نا به جا و نا درستی باشد.به نظر من مدیریت مجازی مکان های مجازی باید بر عهده ی کسانی باشد که از تدبیر و تحصیلات کافی برخوردار باشند تا در مواقع لازم بدون جانب داری شخصی و سلیقه ای به حل اختلافات و مدیریت افراد
بپردازند

جوان ایرانی
18th October 2011, 10:35 AM

خب من به طور خیلی اتفاقی آشنا شدم داشتم دنبال کتاب بود:-? مقاله بود :-? یادم نمیاد{big green} یه چیزی در مورد رباتیک بود که توی سرچ گوگل به این سایت برخورد کردم بعد عضو شدم ولی حدود یه سال بعد عضویتم تازه فهمیدم چه نگینی بودو ما دیر فهمیدیم [sootzadan] ولی الان خوشحالم که اینجام

باید پاسخگویه این همه کاربر رو باشه

والا هنوز هیچ جا بهمون ازین عناوین مدیریتی ندادن دنبال یه پارتی میگردم [nishkhand][nishkhand][nishkhand]

sadegtnt
22nd October 2011, 09:14 AM
اهداف شما از عضویت در سایت نخبگان جوان چیست؟
هدف من که دریافت اطلاعات و انتقال اطلاعات خود به دیگران:تبادل اطلاعات

عضو این سای شدم بدلیل تنوع مطالبی که داشت بیشتر علاقه مند شدم

anegar84
1st November 2011, 10:07 PM
سلام به همه
خب من خيلي از موارد اطلاعاتي مي خوام كه كم و يا به سختي پيدا ميشه
به همين دليل اينجا عضو شدم تا بتونم از اطلاعات استفاده كنم
و اگه بتونم و بلد باشم به ديگران هم تو هر زمينه اي كه بلدم راهنمايي كنم
در ضمن از طرف كسي اين سايت به من معرفي نشده
دنبال يه مطلب بودم كه اين سايت رو پيدا كردم
و در آخر از بابت اطلاعاتي كه دوستان در اين سايت در اختيار گذاشتند كمال تشكر را دارم[golrooz]

yas-90
26th November 2011, 06:46 PM
والا راستشو بخواین چون خودم نخبه نیستم عضو سایت شدم تا از نخبه هایی که تو سایت هستن نخبگی به ما هم سرایت کنه(البته هم به راهنمایی نیاز دارم)[cheshmak]

kamyab2864
21st December 2011, 01:12 AM
سلام خدمت دوستان
راستیش شانسی با این سایت آشنا شدم
و مدت بسیار طولانی ای بود که نمی خواستم از استعدادم استفاده کنم
حالا که به خودم اومدم از مدیر سایت تقاضا دارم تا هر چیزی که میبینن برای
کشور و جامعه نیاز ابه اون ضروری احساس میشه رو در صورت نبودش در داخل کشور
به صورت یه همه پرسی دربیاره تا دوستان با مشارکت هم بتونن خدمتی به جامعه
و همچنین استعدادهای بلاقوه خودشون بکنن و توی یک کار گروهی کنار هم باشن

gollyakh
1st January 2012, 01:31 PM
سلام به همگی ، من کاملا" اتفاقی با ین سایت آسنا شدم و عضو شدم
وقتی مطالب رو خوندم علاقه ام بیشتر شد
با آرزوی موفقیت روز افزون برای کاربران و مدیران سایت. موفق باشید[labkhand]

اقاقی
6th January 2012, 10:55 PM
سلام من از سایت شما خوشم میاد هوارتا اما خیلی سایت سردیه و جمع دوستان داغ نیست البته نظر منه و چون فعالیتم کمه اما یک خبر دارم واستون نمیدونم کجا درجش کنم . ببینید فکرتون چی میگه اما وقت کمه ها !!! :

این پیامک کلاس نانو هست اگر خواستید به شیراز بیایید یا شیرازی هستید پیش شماره تماس هم 0711 شیراز هست .

دومین کارگاه آموزش آشنایی با فناوری نانو
متقاضیان جهت ثبت نام ساعات اداری
با 2309431 تماس حاصل نمایند
بسیج مهندسین استان فارس

sanaz13
8th January 2012, 11:59 AM
هدف عضویت در این گونه انجمن ها در چیست ؟به نظر من مطالبش جالبه!ولی اسمش خیلی باکلاسه......

بلدرچین
15th January 2012, 12:42 AM
کنجکاویم گل کرد اومدم اینجا...[golrooz]

soham 313
23rd January 2012, 12:00 AM
سلام من دوست دارم با دانشجویان دانشگاه های برتر مثل دانشگاه صنعتی شریف تهران آشنا بشم و ازشون راهنمایی بخوام تا هم بتونم تو دانشگاه صنعتی شریف قبول بشم و هم بتونم یه مخترع برتر بشم

م.محسن
24th January 2012, 10:43 AM
در دنیای پر سرعت کنونی باید از هر فرصتی برای آموختن نکات جدید و کسب تجربیات تازه تر اقدام نمود؛مخصوصاً اینکه عده ای تقریباً هم سن و سال گرد هم بیایند.
حال که این بستر توسط این سایت خوب فراهم شده ،نباید از این فرصت گذشت.
امیدوارم اندک تجربیات من هم به کار کاربران خوب این سایت بیاید.

A M S E T I S
28th January 2012, 11:46 AM
یافتن ی عنوان مدیریتی مجازی و ارتقا صعودی آن ! [nishkhand][nishkhand]

جالبه ک هیچکی رای نداده

تووت فرنگی
28th January 2012, 05:26 PM
گزینه 6
[nishkhand][nishkhand]

aziz olla babaei
30th January 2012, 01:49 AM
علاوه بر آگاهی دادن به خودم و آگاهی بخشیدن به دیگران( درحد بضاعت ام) , در اوقات فراغت مو جب تقویت انگیزه ام برای پیگیری امورات علمی میشود

babrmahy
1st February 2012, 09:38 PM
هدف عضویت در این گونه انجمن ها در چیست ؟ آشنايي با مسائل ، افزايش اطلاعات، برقراري ارتباط و همفكري
انگیزه و هدف شما در انجمن حاضر (نخبگان جوان) در چیست ؟ آشنايي با مسائل علمي، ديني، اخلاقي و ادبي، دريافت اطلاعات جديد و به روز، گرفتن ايده هاي جديد براي حل مسائل
و چه اهدافی را در انجمن حاضر دنبال می کنید ؟شكوفايي استعدادها و گسترش توانايي فكري و علمي
عناوین مدیریتی مجازی تا چه حد براتون مهم تلقی میشه ؟تقريبا مهم

Dirya_Del
2nd February 2012, 12:47 PM
بروز رسانی اطلاعات شخصی و ارتباط با دوستان جدید

انگیزم برقراری ارتباط با دوستای جدید و تحصیل کرده مملکت
و بالا رفتن معلومات عمومی و آموختن چیزای جدید از دوستان

دوس دارم تو این سایت قشنگ و مفید بتونم عضو فعال و مفیدی از سایت بشم

در حد صفر.......برام پست و مقام ارزشی نداره ...

تقوی
5th February 2012, 12:56 AM
برای اینکه می خواستم حسه نخبگی کنم!

BaAaroOoN
8th February 2012, 11:11 AM
هم ارتباط سالمی رو با یه گروه معتبر برقرار کنم هم از این طریق اطلاعات خودم رو بالا ببرم [nadanestan].....

اقاقی
11th February 2012, 01:16 PM
متاسفانه اطلاعات علمی در این پورتال تبادل نمیشه و بیشتر حاشیه است و مدیران سایت جواب هر اعتراض و پیشنهادی را با حذف تایپیک و اخطار شدید اللحن میدهند.[shaad]

Easy Bug
11th February 2012, 01:23 PM
متاسفانه اطلاعات علمی در این پورتال تبادل نمیشه

این تیکه از صحبتهای شما رو ، من به نوبه خودم میتونم جواب بدم :

اگه بخواید میتونید شما هم در بحث های تالار نجوم و فیزیک شرکت کنید و تبادل اطلاعات علمی داشته باشیم .................. (درسته تعداد بحثها کمه ، ولی شرکت کننده کمتره)

اقاقی
11th February 2012, 08:10 PM
این تیکه از صحبتهای شما رو ، من به نوبه خودم میتونم جواب بدم :

اگه بخواید میتونید شما هم در بحث های تالار نجوم و فیزیک شرکت کنید و تبادل اطلاعات علمی داشته باشیم .................. (درسته تعداد بحثها کمه ، ولی شرکت کننده کمتره)

اگه رشته من فیزیک و نجوم نباشه چی میشه اونوقت ؟؟؟؟

Easy Bug
12th February 2012, 08:14 AM
اگه رشته من فیزیک و نجوم نباشه چی میشه اونوقت ؟

مگه شرکت در بحث به تخصص نیاز داره ...................
شما هم میتونید مثل دیگر دوستان ، نظر خودتون رو بگید .............
بیشتر به علاقه مربوط میشه و البته اطلاعات شما در زمینه مورد نظر .

تووت فرنگی
15th February 2012, 08:49 PM
یافتن ی عنوان مدیریتی مجازی و ارتقا صعودی آن ! [nishkhand][nishkhand]

جالبه ک هیچکی رای نداده

دمتــ جیغ [nishkhand]

serfantn
18th February 2012, 11:24 AM
دانلود موسیقی ................... [cheshmak]
که متأسفانه غیر فعالترین تالار است !!!! [khanderiz]

مرضیه پرهیزکار
23rd February 2012, 09:02 AM
هدف عضویت در این انجمن چیست؟چون علم نرم افزار به سرعت پیشرفت مکنه من باید مداوم اطلاعاتم بروز کنم وهدف بعدیم پیدا کردن یه همفکر برای تبادل اطلاعات.....

mpkahkeshan
23rd February 2012, 10:52 PM
هدف من یکی که پیدا کردن جواب یه سؤاله که هنوزم پیداش نکردم. یه سؤال از بچه های شیمیست پرسیدم هیچ کی هنوز جواب نداده. دیگه دارم دیوونه می شم. این همه نخبه بعد یه نفر نیست که جواب یه واکنش رو بدونه؟ حالا اگر کسی رگ غیرتش قلقلک داده شد بره به این تاپیک ببینه می تونه جواب بده یا نه!
http://www.njavan.com/forum/showthread.php?115823-%D9%81%D8%B1%D8%A2%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D9%88%D8%A7%DA%A9%D9%86%D8%B4
خیلی ممنون میشم اگر جواب بدید.

newmac
25th February 2012, 10:33 PM
متولد 68 هستم.یهو دلم خواست مقاله بنویسم.در مورد انرژی های نو.هم دنبال روش مقاله نویسی هستم و هم منبع و هم دوست که بتونه کمکم کنه و یه همراه که اسممون با هم برای مقاله درج بشه.کسی هست من رو برای رسیدن به هدفم کمک کنه؟اولش میخوام بدونم مقاله نوشتن چه جوریه؟

ramazan2020
28th February 2012, 01:25 PM
هدف و انگیزه بنده از شرکت در این انجمن بالا بردن دانش خود از طریق تبادل نظر با دیگران است ولی ظاهراً خیلی ها فکرشون رو به چیز دیگه متمرکز کردن و اصلاً هدفشونو گم کردن بابا یکی نیست بهشون بگه چرا از این همه دانش و تفکر خود در راه صحیح استفاده نمی کنید مگه دیگران که این همه پله ترقی رو طی کردند چی داشتند؟ اراده اراده اراده اراده اااارررراااادددد ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه.
مهرداد مهرین می گوید:
مطالعه و تحقیق به واسطه کلنگی است که با آن منظماً جاده نادانی خود را صاف می کنیم.

مهدی عباسزاده
2nd March 2012, 08:40 PM
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام علیکم

در واقع برام جالب بود سایت و فضاش و احساس کردم اطلاعاتی که اینجا هست خیلی جاها نیست.

چرا دنیای مجازی( اینترنت) فروم ها تشکیل و هر روز بزرگتر و پیشرفته تر می شود ؟

دو دیدگاه هست یکی منفیگرایانه : برای این که جوونها وقت بیشتری رو تلف کنن و نتونن از عمر و جوانی خودشون استفاده کنن

یکی مثبت گرایانه : اولا زیاد هم زیاد نشده و مطابق با نیاز ما نیست ثانیا چون برای گفتگو به صورت غیر حضوری و غیر کلامی و در سطح کلان نیاز به ابزارهای بیشتری هست

بسته به شخص دارد

هدفم دو چیز هست 1. یاد گرفتن مسائلی که نمیدانم 2. یاد دادن مسائلی که میدانم

در کنار آن هدف اصلی ای که نام بردم سعی دارم با دوستان نخبه رفیق بشم تا بیرون از فضای مجازی هم به درد هم بخوریم

تنها در این حد که بشه باهاش خدمتی کرد

التماس دعا

moes
3rd March 2012, 02:31 PM
استفاده از منابع علمی الکترونیک و اطلاع از دانش روز

SaNbOy
3rd March 2012, 08:31 PM
اینی که یک کاربر میاد و از پست من تشکر میکنه و من با اون پستم تونستم به اون کاربر کمک کنم و مشکلش حل شده واقعا به من انگیزه میده که هرچی بلدم رو به کاربرا آموزش بدم...

و هدف من از کار کردن تو این انجمن
یکی اینکه انجمن یه انجمن علمیه
دوم اینکه من هدفم از کار تو این انجمن اینه که سطح بحث موبایل تو این انجمن بالا بره و از حالت یکنواختی خارج بشه...
سوم اینکه میام تو اینترنت به جایه اینکه وقتم تلف شه میام هم 4تا چیز یاد میگیرم هم 4تا چیز اگه بلد باشم به بقیه یاد میدم. [tafakor]

زیبا رها3
6th March 2012, 12:06 PM
راستش چون جوان هستم و به هر مطلبی که مربوط به گروه جوان هست خصوصا علم مشتاق شرکت در اون هستم و الان هم خیلی خوشحالم
چون این سایت و به صورت اتفاقی دیدم

زیبا رها3
6th March 2012, 12:08 PM
[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]

sadreazam
9th March 2012, 09:40 AM
به نام خدا و با عرض سلام به همه دوستان ايرانيان عزيز در پهنه گيتي هر كجا كه هستيد سلامت و كامروا باشيد.
مسلما وجه تمايز انسان با ديگر موجودات عالم در فطرت خداجوي و ميل به كمال گرايي اوست. هر انساني روزانه با سولات فروان برخاسته از ذهن خويشتن مواجه مي شود كه خوشبختي چيست و در كجاست، راز شاد زيستن چيست .مدينه فاضله كجاست و كجا مي توان ان را يافت. موفقيت چيست و موفق كيست.چگونه مي توان موفق بود و به ديگران هم آموخت تا موفق شوند.بار امانتي را كه اسمان نتوانست كشيد اما انسان ان را به عهده گرفت كدام است و دههاو شايد هم صدهها و هزاران هزار پرسش ديگر .بنابراين به نظر مي رسد كه جويا شدن و بهره مندي از دانش و نظرات عزيزان صاحب راي و انديشه و برخورداري از فيوضات علمي محققان و پژوهشگران گذشته و حال امري محتوم است.

sadreazam
9th March 2012, 09:49 AM
سلام دوست عزيز
اين كه شما علاقه مني خودت نسبت به ياد گيري مطالب بيشتر رو اعلام مي كني بهت كمك مي كنه كه گام به گام در امر اموختن موفق و موفق تر بشي تا اونجا كه يه روزي خودت هم مي توني اموزگار باشي و از لذت تدريس در كنار تحصيل و گفتگو مراوده با انديشمندان لذت ببري.

30vil
9th March 2012, 09:48 PM
تنها چیزی که میدونم تو محیط های فرومی پیدا نمیشه علم ه...
همه سرگرم رد وبدل کردن پیغام های درون پروفایلی و پیام خصوصی با یکدیگرن...علم کیلویی چنده

مرغ چاغ
19th April 2012, 12:08 PM
به نام خدا
هدف اینجانب این بود که معلومات خود را به بالا ترین درجه برسانمودر این سایت خوب شرک نمایم[shaad]

ab.bb
2nd May 2012, 02:53 PM

[golrooz]
موضوع داغ هفته :

[labkhand]موفق باشید !

یکی از اعضا بهم پیام داد گفت بیام درباره ساخت موتور استرلینگ به بقیه توضیح بدم؛ منم اومدم.

بهـمن
2nd May 2012, 03:20 PM
[tafakor]

نظر خاصی ندارم . این موضوع قبلا یادمه تو یه فاروم دیگه راه انداخته بودیم و هرکس یه چیزی میگفت و بیشتر نظرای کاربرها هم جالب بود . همچنین در اینجا هم نظرات واقعا جالبه . امیدوارم واقعا هرکسی که میاد و میره بدون هف نباشه و هدفی هم داشته باشه. از آموزش بگیر تا هر کاری دیگه .... اینا همه هدفه . و کسی که بدون هدف سرشو بندازه پایین و بیاد و بره به نظر من وقت خودشو تلف کرده .

بنفشه احمدی
8th May 2012, 11:45 AM
پست عالی بود ، ادمه داده شود ممنون

m1996
8th May 2012, 03:16 PM
هدف عضویت در این گونه انجمن ها در چیست ؟بالا بردن اطلاعات عمومی و تخصصی در رشته خودم و سایر رشته ها به خصوص رشته های فیزیک و پزشکی و کامپیوترانگیزه و هدف شما در انجمن حاضر (نخبگان جوان) در چیست ؟آشنا شدن با نخبه های کشورمونو چه اهدافی را در انجمن حاضر دنبال می کنید ؟1 - کمک به هر کدوم از بچه هایی که نیازمند یاری سبزمون هستند تو هر رشته ای که تا حدودی اطلاعات داشته باشم2-کمک به خودم برای پیشرفت تو مسائل علمی و فرهنگی و اجتماییعناوین مدیریتی مجازی تا چه حد براتون مهم تلقی میشه ؟خیلی برام مهم نیست[nishkhand]

آرماندیس
9th May 2012, 01:50 PM
هدف از عضویت یادگیری بوده و هست
انگیزه من ارتقائ سطح علمی و در میان گذاشتن افکارم که گاهی فرصت ابراز آنرا ندارم یا نمی شود که بشود.
اهداف آتی اینکه هر روزم را با یادگیری سپری کنم و روزی نباشه که نتوانسته باشم حتی یک نکته بیاموزم.
عناوین مدیریتی؟؟؟؟نه بابا ما اونقدرا هم فعال نیستیم.

نخبه پرور
11th May 2012, 11:24 AM
سلام و صد سلام به همه دوستان خوبم ما مثل مسافرایی هستیم که اگه بخواهیم بلیط قطار سریع السیر دانایی رو بدست بیاریم و عقب نمونیم باید کوله بارمون رو پر از علم و دانش و اطلاعات کنیم . و تا اونجایی که از دستمان بر بیاد به دیگران کمک کنیم .

sebtoshshaikh
12th May 2012, 01:29 PM

[golrooz]
موضوع داغ هفته :

[labkhand]موفق باشید !

با نام خردداد عاقل خواه

و با سلام بر ، همکاران ، مدیران و شما

انگیزه عضویت : اگر چه در نظرخواهی جواب اول را انتخاب کرده ام ولی هدف ، بیشتر یاد گیری است .

علل گسترش اینترنت : همان علل گسترش ماشینهاست .

هدف عضویت : استفاده از امکانات موجود .

هدف از این انجمن : یادگیری از نخیگان جوان .

در این انجمن دنبال چه هستید : آموختن تفکر صحیح ، منطقی و عقلی ، از نخیگان جوان .

اهمیت عناوین مدیریت مجازی : به نوبه خود ، مانند دیگر مدیریتها دست و پا گیر .

موفق و مؤید باشید .

davoud13
14th May 2012, 11:43 AM

استفاده از دانسته های دیگران و تجربه رد و بدل کردن اطلاعات در فضای آموزشی مجازی به دور از حاشیه های کلاس واقعی.

ارسال مقالات و نتایج تحقیقاتم در موضوعات مربوط به تخصص خودم برای سنجش صحت آنها.

هنوز انجمن خاصی رو انتخاب نکردم.

دنیای مجازی برخلاف دنیای واقعی ابزار مناسب تری برای ایجاد ایده آل های فکری است. منظورم اینه که بیشتر به تلاش خودت بستگی داره و کمتر کوتاهی و بی مسئولیتی دیگران در سرعت رسیدن شما به هدف تاثیر میذاره.در ضمن فرد خطاکار خیلی سریعتر و به دور از پارتی بازی جریمه میشه. مدیر بودن تو اینطور جایی خیلی خوبه به شرط اینکه درست استفاده و بجا استفاده بشه.

تاری
14th May 2012, 12:38 PM
فعـــــلا زنـــــــــــــگ تفــــــــــــریـــــــــ ـــــــــح [golrooz]

uniqueenergy
26th May 2012, 04:10 PM
سلام.درمورد موتور بدون مصرف سوخت دو اختراع دارم.1-تبدیل نیروی پتانسیل جاذبه گرانشی به نیروی حرکتی که طرح بسیار ساده ای است که در ایران به ثبت رسیده .2-تبدیل نیروی جاذبه ودافعه آهن ربای دائمی به نیروی حرکتی دورانی .که به دلیل مشکلی که دریکی ازنامیترین دانشگاه های صنعتی تهران در مورد اختراع اول رخ داد که ازگفتن آن معذورم چون کثر شآن جایگاه علم است فعلا ازثبت ان منصرف شدم تا زمانی که حامی مطمئنی پیداکنم.هر دواختراع به صورت یک کار آزمایشی میباشدکه دارای گشتاور بالایی هستند.چنانچه بتوانیم در زمینه های فوق تعا ملی سالم داشته باشیم حاضر به همکاری هستم ودر غیر اینصورت نیز همه شما را به خدای جهان آفرین میسپارم.باآرزوی شاد کامی برای تمام جها نییان...... [shaad]حسن امیری uniqueenergy.ir@gmail.com تلفن 09352671086

حسن شهرامی راد
30th May 2012, 10:23 PM
با سلام
به نظر شما بازدیدکنندگان محترم ، گروه مدیریت تو این سایت کمرنگ نیست ؟
بهتر نیست مطالبی در مورد مدیریت ، کارآفرینی و ... مورد بحث قرار بگیره ؟
میدونید چرا آمارهای بیکاری تو مملکت ما کاهش پیدا نمی کنه ؟
چرا همه بعد از فارغ التحصیلی فقط دنبال استخدام تو یه شرکت یا سازمان هستند؟
نخبه ؟ نخبگان بیکار چه دردی رو دوا میکنند؟
چطور ایده ها رو تجاری کرد؟
بیاید کمی دست از شعار و حرفهای پوچ برداریم و تن به عمل بدیم

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد