توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مینا لاکانی بازیگر ایرانی در صدای آمریکا کشف حجاب کرد! + عکس
LaDy Ds DeMoNa
28th September 2011, 07:49 PM
http://images.seemorgh.com/iContent2/Files/114199.jpg
شبکه صدای آمریکا بازهم در پخش زنده خود، یک بازیگر دیگر را بدون حجاب به نمایش گذاشت...
شبکه صدای آمریکا بازهم در پخش زنده خود، یک بازیگر دیگر را بدون حجاب به نمایش گذاشت.
براساس این گزارش، مینا لاکانی، بازیگرسینما و تئاتر در برنامه شباهنگ صدای آمریکا بدون، حجاب حاضر شده تا اهداف این شبکه ضد ایرانی را تامین کند. وی در مصاحبه با این شبکه خود را مبرا از حزب بازی خواند ولی مدعی شد به خاطر همبستگی با مردم، از ایران خارج شده است.
لاکانی در این مصاحبه عدم حضورش در صدا وسیما را نه ضعف بازیگری و نامناسب بودن برای نقش، بلکه سیاسی خوانده و تصورات ذهنی مبنی برتماس های مشکوک را مطرح کرد.
یاد آور می شود، مینا لاکانی در سال 1348 درتهران متولد شد و با بازی در تئاتر هملت به کارگردانی دکتر قطب الدین صادقی وارد عرصه ی بازیگری شد. پس از آن با فیلم «پرواز را به خاطر بسپار» به کارگردانی حمید رخشانی اولین تجربه سینمائی خود را پشت سر گذاشت، با فیلم «روز فرشته» به کارگردانی بهروز افخمی حضور خود را در سینما تثبیت نمود.
http://www.asriran.com/files/fa/news/1390/7/5/190932_375.jpg
لاکانی با بازی در فیلم «دیدار» به کارگردانی محمدرضا هنرمند توانست سیمرغ بلورین و دیپلم افتخار بهترین بازیگر زن را از سیزدهمین جشنواره فیلم فجر دریافت کند. بعدها او در فیلم های مختلف سینمائی به ایفای نقش پرداخت و حضور در تلویزیون را با سریال «همسفران» و فیلم تلویزیونی «پریماه» تجربه کرد
ایفای نقش در تله تئاترهای «کسب و کارهای آقای فابریزی» و «در پوست شیر» قسمتی دیگر از فعالیت های تلویزیونی لاکانی را شامل می شود.
گفتنی است، پیش از این هم شبکه صدای آمریکا در برنامه خود با نوعی روانشناسی، فریبا داودی مهاجر را مجبور کرد تا روسری را از سر خود بردارد.
گردآوری:گروه سرگرمی سیمرغ
عرفان سلیم زاده
3rd October 2011, 12:10 PM
هی وای من!
اینطور پیش بریم که پس فردا هیشگی نمی مونه که؟[nadidan]
kamanabroo
3rd October 2011, 04:49 PM
از کجا که حتما خودش باشه[soal]
هر که ماندنی باشد می ماند...
و هر که رفتنی باشد دیر یا زود خواهد رفت...
اللهم اجعل عواقب امورنا خیرا
محسن آزماینده
3rd October 2011, 06:11 PM
دوستان سعی کنید بیشتر نظرهایی که میدن برای ریشه یابی این کارها باشه
haniye.R
3rd October 2011, 06:35 PM
این یکی دیگه کی رفت؟...
خدا بخیر کنه عاقبت بازیگرامونو،شب می خوابی و صبح که پا میشی نصفشون رفتن!!!
با این حساب.....
عرفان سلیم زاده
4th October 2011, 12:28 PM
خب اینو محض ریشه یابی میگم که اقا محسن پیشنهاد دادند:
اینکه بخوایم تقصیر ها رو بندازیم سر بیگانگان مثل اینکه بگیم خودمون هیچ نقشی تو این تصمیم مینا خانوم نداشتیم!
مثلا چون حجاب نداشتن تو اونور رو بخاطر جو اونجا میدونیم و اصطلاحا به این افراد میگیم جوگیر! مخاطب فکر میکنه که مردم اینجا با خواست خودشون راه درست و اسلامی رو انتخاب میکنند و حجاب دارند! و وقتی میرن خارج یادشون میره که اینجا چطور با عقل و منطق رفتار میکردند و سریع رنگ عوض می کنند!
اما واقعیت اینجاست که احکام اسلامی که تو ایران تنظیم میشه هچند بهتر از کشور های عربیه ولی بیشتر جنبه تنبیهی داره تا تبلیغی!
متاسفانه تو ایران بیشتر بجای اینکه در مورد اسلام تبلیغ درست بشه ازش هر سو استفاده ای جهت اقا بالا سر بودن نسبت به مردم میشه!
امیدوارم رک گویی من ناراحتتون نکنه!
با تشکر[golrooz]
haniye.R
4th October 2011, 05:10 PM
منم با داداش عرفان موافقم
اگه تبلیغات درست باشه مطمئنآ نتیجه مفید ودائمی میشه..
مثلآ اگه یکی که با عشق حجاب رو انتخاب کرده و کلی در موردش تحقیق و جستجو کرده ،دلیل محکمی برای حجابش داره و ترک کردن اون واسش غیر ممکنه،مثل اون دختر خانم خارجی که به خاطر حجابش از مدرسش اخراج شد...
حالا یه کسی هم به اجبار یه روسری الکی سرش می کنه و هیچی از حجاب نمی دونه و البته دوستم نداره که بدونه چون فقط بهش اجبار شده اما کسی نگفته که چرا حجاب داشته باش و..
چه انتظاری میشه از این آدم داشت؟؟
متآسفانه اون چیزی که من تو دوستام دارم می بینم اینه که نه تنها عده ی زیادی با حجاب نمیشن بلکه با حجاب ها هم روز به روز به خاطر اطرافیانشون دل زده تر میشن...
به امید روزی که همه فلسفه ی حجاب حضرت زهرا(س) رو درک کنیم تا ایشاا... مثل ایشون پایبند باشیم[golrooz][golrooz]
Sookoot
4th October 2011, 05:11 PM
لاكاني چندي پيش به علت بيماري رواني در يكي از بيمارستان هاي تهران بستري شده بودگفته مي شود وي دچار بيماري "مانيك" بوده و مدتها از اين بيماري رواني رنج برده است"مانيك" يك بيماري رواني است كه در آن فرد بيمار در مقاطعي دچار پرش افكار و سرخوشي غيرقابل كنترل مي شود.
اين بازیگر اخيرا در برنامه شباهنگ صدای آمریکا، بدون حجاب حاضر شده و مدعي شد كه به خاطر همبستگی با مردم، از ایران خارج شده است.
لاکانی در این مصاحبه عدم حضورش در صدا وسیما را نه ضعف بازیگری و نامناسب بودن برای نقش، بلکه تصورات ذهنی خود مبنی بر تماس های مشکوک را مطرح کرد
................
براساس نظریات بالینی این دوجمله حرف یک ادم معمولی درشرایط نرمال نیست !
به خاطر همبستگی با مردم، از ایران خارج شده است !!
بلکه تصورات ذهنی خود مبنی بر تماس های مشکوک را مطرح کرد!!
.................
پاسخ دختر آمریکایی به لاکانی (http://www.bultannews.com/fa/news/61130)
در پی کشف حجاب لاکانی، در مقابل دوربین شبکه دولتی صدای آمریکا، شبکه لس آنجلسی لایو گفت: که وی به خاطر همبستگی با مردم ایران از ایران خارج شده است[!]»
لایو افزود: «در همان زمانی که لاکانی بی حجاب مقابل تلویزیون صدای آمریکا حاضر می شود یک دختر امریکایی فارغ التحصیل رشته خبر نگاری در آمریکا با حفظ حجاب خود به عنوان خبرنگار مشغول به کار می گردد
http://www.bultannews.com/files/fa/news/1390/7/10/64758_701.jpg
http://www.bultannews.com/files/fa/news/1390/7/10/64757_201.jpg
[h
باستان شناس
4th October 2011, 07:12 PM
لاكاني چندي پيش به علت بيماري رواني در يكي از بيمارستان هاي تهران بستري شده بودگفته مي شود وي دچار بيماري "مانيك" بوده و مدتها از اين بيماري رواني رنج برده است"مانيك" يك بيماري رواني است كه در آن فرد بيمار در مقاطعي دچار پرش افكار و سرخوشي غيرقابل كنترل مي شود.
اين بازیگر اخيرا در برنامه شباهنگ صدای آمریکا، بدون حجاب حاضر شده و مدعي شد كه به خاطر همبستگی با مردم، از ایران خارج شده است.
لاکانی در این مصاحبه عدم حضورش در صدا وسیما را نه ضعف بازیگری و نامناسب بودن برای نقش، بلکه تصورات ذهنی خود مبنی بر تماس های مشکوک را مطرح کرد
................
براساس نظریات بالینی این دوجمله حرف یک ادم معمولی درشرایط نرمال نیست !
به خاطر همبستگی با مردم، از ایران خارج شده است !!
بلکه تصورات ذهنی خود مبنی بر تماس های مشکوک را مطرح کرد!!
.................
در پی کشف حجاب لاکانی، در مقابل دوربین شبکه دولتی صدای آمریکا، شبکه لس آنجلسی لایو گفت: که وی به خاطر همبستگی با مردم ایران از ایران خارج شده است[!]»
لایو افزود: «در همان زمانی که لاکانی بی حجاب مقابل تلویزیون صدای آمریکا حاضر می شود یک دختر امریکایی فارغ التحصیل رشته خبر نگاری در آمریکا با حفظ حجاب خود به عنوان خبرنگار مشغول به کار می گردد
http://www.bultannews.com/files/fa/news/1390/7/10/64758_701.jpg
http://www.bultannews.com/files/fa/news/1390/7/10/64757_201.jpg
[h
جناب سکوت بازم اینجاست که حق انتخاب هست و البته درست که حرفا شاید متناقض باشن
ولی انتخابی هست که خود اون خانم گرفته و اینکه خوب و یا بد هست به عهده خود ایشون هست !
اون خبرنگار هم بیات ایران ....دولت ایران خیلی خیلی استقبال میکنه !
خب یک مثل مینا خانم یکی مثل اون خبرنگار هر کدوم خودشان راهشون رو انتخاب کردند و بد و خوبش هم پای خودشون هست !
Sookoot
5th October 2011, 12:07 AM
جناب سکوت بازم اینجاست که حق انتخاب هست و البته درست که حرفا شاید متناقض باشن
ولی انتخابی هست که خود اون خانم گرفته و اینکه خوب و یا بد هست به عهده خود ایشون هست !
اون خبرنگار هم بیات ایران ....دولت ایران خیلی خیلی استقبال میکنه !
خب یک مثل مینا خانم یکی مثل اون خبرنگار هر کدوم خودشان راهشون رو انتخاب کردند و بد و خوبش هم پای خودشون هست !
باستان شناس گرامی درود
خب این که روشنه هرکدام خودشان انتخاب کردند و بد و خوب هم پای خودشان ! پس قراره در مورد چه چیزی بحث شود؟؟
پست مهندس ناظر بر ریشه یابی بود
دوستان سعی کنید بیشتر نظرهایی که میدن برای ریشه یابی این کارها باشه
فکر نمیکنید با این فرمایش شما اصلا جای بحث و ابراز نظری نمیماند !؟چه رسد به اینکه به ریشه ها پرداخته شود!
haniye.R
5th October 2011, 12:24 AM
کاش بیشتر از علت حجاب و زیبایی هاش بگیم...
چون با تجربه ی ای که من دارم خراب کردن یه سری آدم و انتقاد ازشون فقط به خاطر نداشتن حجاب تاثیر مثبتی روی ما جوونا نداره...
مثل اینکه این همه میگن چیپس و پفک نخورید سرطان زاست و هزار تا ضرر داره شما نمی دونید، اما ما ها بازم از اونا استفاده میکنیم اما حالا اگه بگن عسل بخورید هزاران درد رو شفا می ده و معجزه آساست چون....اکثر مردم لااقل سعی میکنن بیشتر ازش استفاده کنن
پس دوستای عزیز بیاید با دید مثبت ریشه یابی کنیم[golrooz][golrooz][golrooz]
NameEly
5th October 2011, 12:28 AM
رئيس بانك ملي هم توي كاناداي هااااااااااااا
اين طفلك كه جاي خود داره
رئيس جمهور هم كه با خانواده رفتن 13 بدر امريكا
من هم قصد كردم تا خارج شهر برم بگم از شهرم رفتم خارج
محسن آزماینده
5th October 2011, 05:19 PM
با سلام
دوستان به نظر من این در شان یک سایت علمی نیست که هر روز خبری زده بشه فلانی تو فیلم جدید چیکار کرد،فلانی کشف حجاب کرد،فلان تیم...
منظور من از ریشه یابی اینه که چرا کشور ما برای همه اقشار جامعه فضای تفکر نداره
بیشتر کسانی که من میشناسم قبول دارند که در کشور ما به مخاطب ارزش قایل نیستند
حالا فرقی ندارد که این مخاطب از چه درجه ای برخوردار باشد
دکتر،مهندس ،بازیگر و هر قشری که خارج از نظام حکومتی باد با دید بیگانه مورد توجه قرار میگیرد
جالبتر این است که کسانی هم که در داخل نظام هستند حق اظهار نظر ندارند
هر انسان فهمیده ای(آزادی)که توانایی مالی داشته باشد میرود
این خانم اولین شخص نیستآخرین شخص هم نخواهد بود
از بحث خروج از کشور که بگذریم به کشف حجاب این خانم میرسیم
اینم که موضوع مهمی نیست(یعنی چون این خانم مشهور بوده مهم شده)
من افراد بسیاری را مشناسم که به هنوز هواپیما از کشور خارج نشده کشف حجاب کردند
ایرانی هایی که برای گردش به خارج از کشور رفتند را مشاهده میکنید؟؟؟؟
حرف من سر این مساله است:
در کشوری که حجاب نماد دین و تحمیلی باشه فضایی برای استفاده از وجود افرادی با نگرش متفاوت وجود داره؟؟؟(البته غیر از بحث این خانم)
باستان شناس
5th October 2011, 05:26 PM
باستان شناس گرامی درود<br><br>خب این که روشنه هرکدام خودشان انتخاب کردند و بد و خوب هم پای خودشان ! پس قراره در مورد چه چیزی بحث شود؟؟<br><br>پست مهندس ناظر بر ریشه یابی بود<br><br><br><br>فکر نمیکنید با این فرمایش شما اصلا جای بحث و ابراز نظری نمیماند !؟چه رسد به اینکه به ریشه ها پرداخته شود!<br><br><br><br><br><strong>
درود بر شما جناب سکوت
راستش تا جایی که من در پست خانم مهسا دیدم این تاپیک خبری بود تا تحلیلی و قرار نبوده برای چیزی بحث صورت بگیره !
چون خود پست فقط خبر رو مطرح کرده نه علت و عوامل مربوط به این امر را ! دوستان هم که می بینید نظر دهی دارن در این زمینه نظر شخصی هست نه اینکه تاپیک خواسته در مورد موضوع خاصی بحث شود !
Sookoot
5th October 2011, 10:57 PM
درود بر شما جناب سکوت
راستش تا جایی که من در پست خانم مهسا دیدم این تاپیک خبری بود تا تحلیلی و قرار نبوده برای چیزی بحث صورت بگیره !
چون خود پست فقط خبر رو مطرح کرده نه علت و عوامل مربوط به این امر را ! دوستان هم که می بینید نظر دهی دارن در این زمینه نظر شخصی هست نه اینکه تاپیک خواسته در مورد موضوع خاصی بحث شود !
درود بر شما سرکارباستان شناس
اگر طبق فرموده شمادر تاپیک خبری اصلا قرار نیست بحث باشه؟
پس چرا دراین تاپیک
-تیم-ملی-مو-تای-مختلط-ایران! (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?105905-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D9%85%D9%84%DB%8C-%D9%85%D9%88-%D8%AA%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AE%D8%AA%D9%84%D8%B7-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%21&p=286644#post286644)
8 صفحه بحث شد! این تاپیک شما هم صرفا خبری بود !
ضمن اینکه دعوت به موضوع یعنی چی؟؟ یعنی دعوتید ! تشریف بیارید تنکس بزنید، همین !! نظر هم که داده میشود میگویید کار هر کس بخودش مربوط است !
این یعنی هیس ! یعنی حرف بی حرف ! این شیوه زیبنده نیست
دوستان به نظر من این در شان یک سایت علمی نیست که هر روز خبری زده بشه فلانی تو فیلم جدید چیکار کرد،فلانی کشف حجاب کرد،فلان تیم...
منظور من از ریشه یابی اینه که چرا کشور ما برای همه اقشار جامعه فضای تفکر نداره
گرامی شما جایی توصیه به ریشه یابی میکنید ! جایی دیگر زدن اینگونه اخبار دم دستی و بی ارزش را دون شان سایت میدانید !سپس منظورتان را از ریشه یابی بیان میکنید !بالاخره کدام ؟
و p = 286644 # post286644
Searching...
محسن آزماینده
6th October 2011, 02:03 AM
سلام ريشه يابي با ايجاد تنش فرق داره منظور من احترام به شخصيت و شيوه تفكر طرف مورد بحث بود اينكه يكي بياد بدون دليل محكوم كنه و نفر بعد هم بدون دليل تاييد كنه به نظر من درست نيست(اين چيزيه كه در شان افراد تحصيل كرده سايت نيست)
باستان شناس
6th October 2011, 10:58 AM
درود بر شما سرکارباستان شناس
اگر طبق فرموده شمادر تاپیک خبری اصلا قرار نیست بحث باشه؟
پس چرا دراین تاپیک
-تیم-ملی-مو-تای-مختلط-ایران! (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?105905-تیم-ملی-مو-تای-مختلط-ایران!&p=286644#post286644)
8 صفحه بحث شد! این تاپیک شما هم صرفا خبری بود !
ضمن اینکه دعوت به موضوع یعنی چی؟؟ یعنی دعوتید ! تشریف بیارید تنکس بزنید، همین !! نظر هم که داده میشود میگویید کار هر کس بخودش مربوط است !
این یعنی هیس ! یعنی حرف بی حرف ! این شیوه زیبنده نیست
گرامی شما جایی توصیه به ریشه یابی میکنید ! جایی دیگر زدن اینگونه اخبار دم دستی و بی ارزش را دون شان سایت میدانید !سپس منظورتان را از ریشه یابی بیان میکنید !بالاخره کدام ؟
و p = 286644 # post286644
Searching...
سلام جناب سکوت
ممنونم از لحن پر احترامتون نسبت به من خیلی تشکر میکنم [golrooz]
من از تاپیک هایی که ارسال و ایجاد میکنم دلیلم خوانده شدن هست و یک نوع اطلاع رسانی جمعی هست نه به قول شما گرفتن تنکس !
(مطمنا دوستان در ارسال تنکس و تشکر و امتیاز به دیگرون ازاد و خودشون تصمیم میگیرن )
مطمنا از این به بعد هر مطلبی رو علاقه داشتید تنکس بزنید چون عادلانه هست
[golrooz]
مطمنا اطلاعات و تاپیک های ارسالی کلیه مدیران بعید میدونم برای تنکس و تشکر باشه
حداقل در مورد من اینطور نیست و میدونم برای بقیه هم نیست !
[golrooz]
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.