توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست راهنمایی
Number One
25th September 2011, 03:32 PM
با سلام به بروبچه های تالار الکترونیک.
می خواستم یک میکرو کنترلر بخرم که سر یک زمان مشخص و بودن دخالت فیزیکی هیچکس زنگ اخبار(مثل زنگ مدرسه) به صدا در بیاد . می خواستم راهنماییم کنین که آیا اینجور وسیله ای آماده در بازار پیدا میشه یا ترکیبی هست و باید ساخته شه ؟
اگه توی بازار هست که چه مارک هایی داره و قیمت هاش تو چه بازه ای هست ؟
پیشاپیش از راهمناییتون ممنونم.
عرفان سلیم زاده
25th September 2011, 10:38 PM
در این مورد فکر نکنم نیازی به میکرو کنترولر باشه! یه ای سی تایمر 555 هم میتونه این کار رو بکنه! شماتیکش هم همه جا ریخته!
اما اگه خواستید از میکرو کنترولر استفاده کنید باید از یکی از مدیرای تالار برق بخواهید براتون برنامه شو بنویسه و برید یه جا براتون تو ای سی میکرو پروگرام کنه!
راستی یه سایت هم پیدا کردم که این کارا رو انجام میده یعنی کلا ماژول رو براتون میسازه بعد پستش میکنه اینم لینکش:
http://karapcb.com/blog/pcb-articles/%D9%81%D8%B1%D8%A2%DB%8C%D9%86%D8%AF-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B4%DB%8C%D9%85%DB%8C%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%AF-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%DA%86%D8%A7%D9%BE%DB%8C_36.html
البته من خودم تا حالا سفارشی ندادم اما اگه شما سفارش دادید نتایج شو بگید که ما هم استفاده کنیم با تشکر!
e.einitabar
27th September 2011, 11:04 AM
سلام دوست عزیز
اگه سررشته در الکترونیک یا برق ندارید پیشنهاد میکنم که این کار رو انجام ندید چون اگه من هم برنامه اون رو برای شما بنویسم و روی آسی بریزم مونتاژ اون کار شما نیست(البته کافیه که یه لامپ روشن کرده باشی بیقیه اون درست میشه)
عرفان عزیز هم درست میگه با 555 هم میتونی کار کنی ولی انعطاف پذیری رو دیگه از دست میدی
بالاخره من در خدمت شما هستم(برنامه ی اون بسیار بسیار ساده است)
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.