poune
21st September 2011, 11:44 AM
http://konjkav.com/images/image.php?w=200&h=200&url=/images/news/Multimedia_pics_1386_7_Health_141316510899.jpeg يک فوق تخصص تغذيه گفت: پکتين موجود در سيب کلسترول بد را کاهش ميدهد.
دکتر کيومرث دانشور در گفتوگو با ايسنا ، اظهار كرد: سيب حاوي نوعي فيبر موسوم به پکتين است که مانع از جذب ليپيدها و اسيدهاي چرب مضر مي شود و آنها را از بدن دفع مي نمايد و با اين کار سطح کلسترول بد خون را پايين مي آورد.
وي افزود: از نکات مهمي که در زمان مصرف سيب بايد به آن توجه شود مصرف پوست آن است، زيرا آنتي اکسيدان موجود در پوست اين ميوه بسيار غني است.
وي گفت: متأسفانه در موارد بسياري پوست سيب حاوي ته مانده آفت کش ها است لذا در صورتي که پس از شستن از سلامت پوست آن مطمئن نشديد مي توانيد پوست آنرا بکنيد که البته اين امر باعث از دست رفتن اکثر فيبرهاي با ارزش و فلاوونوئيدها و نيز مواد آنتي اکسيداني آن مي شود.
دکتر دانشور در خاتمه اظهار كرد: سيب منبع خوبي از مواد آنتياکسيداني و مواد فلاوونوئيدهايست که با پيشگيري از آسيب راديکالهاي آزاد باعث حفظ سلولها از آسيب و مرگ مي شوند.
دکتر کيومرث دانشور در گفتوگو با ايسنا ، اظهار كرد: سيب حاوي نوعي فيبر موسوم به پکتين است که مانع از جذب ليپيدها و اسيدهاي چرب مضر مي شود و آنها را از بدن دفع مي نمايد و با اين کار سطح کلسترول بد خون را پايين مي آورد.
وي افزود: از نکات مهمي که در زمان مصرف سيب بايد به آن توجه شود مصرف پوست آن است، زيرا آنتي اکسيدان موجود در پوست اين ميوه بسيار غني است.
وي گفت: متأسفانه در موارد بسياري پوست سيب حاوي ته مانده آفت کش ها است لذا در صورتي که پس از شستن از سلامت پوست آن مطمئن نشديد مي توانيد پوست آنرا بکنيد که البته اين امر باعث از دست رفتن اکثر فيبرهاي با ارزش و فلاوونوئيدها و نيز مواد آنتي اکسيداني آن مي شود.
دکتر دانشور در خاتمه اظهار كرد: سيب منبع خوبي از مواد آنتياکسيداني و مواد فلاوونوئيدهايست که با پيشگيري از آسيب راديکالهاي آزاد باعث حفظ سلولها از آسيب و مرگ مي شوند.