poune
20th September 2011, 10:26 AM
http://konjkav.com/images/image.php?w=200&h=200&url=/images/news/chips1316420608.jpeg چيپس رژيمي به روش تخريب نشاسته در كشور توليد شد
محققان يك شركت دانش بنيان موفق به توليد چيپس كم چربي و رژيمي شدند كه در توليد آن از روش تخريب نشاسته استفاده شده است.
اشرف حاج حسيني بابايي، دانش آموخته دكتري شيمي در گفتوگو با ايسنا گفت: در توليد اين چيپس از روش تخريب نشاسته استفاده شده است، به اين صورت كه با استفاده از بخار آب در دماي 98 درجه سانتيگراد و به روش بلانچينگ در دماي معين، سطح ورقههاي سيبزميني را ژلاتينه كرده، براي استحكام سطح ورقههاي سيبزميني از نيم درصد نمك پتاسيم استفاده شده است.
پس از ژلاتينهكردن بدون تغيير مزه، سطح ورقههاي سيبزميني وارد سرخكن ميشود كه در اين صورت فقط 20درصد روغن را جذب ميكند.
وي در خصوص فوايد مواد غذايي توليد شده چيپس رژيمي، اظهار كرد: ماندگاري اين چيپس نسبت به چيپسهاي معمولي موجود در بازار از سه ماه به شش ماه افزايش يافته و علاوه بر افزايش سطح ارتقاي سلامت، مصرف اين چيپس براي كساني كه داراي بيماريهاي قلبي هستند، قابل استفاده است.
حاج حسيني بابايي در پايان تصريح كرد: در مرحله بعدي تحقيقات براي توليد چيپس كم كالري به دنبال استفاده از نشاسته ايزوله شده (سيب زميني اصلاح شده با استفاده از روش ژنتيكي) هستيم.
محققان يك شركت دانش بنيان موفق به توليد چيپس كم چربي و رژيمي شدند كه در توليد آن از روش تخريب نشاسته استفاده شده است.
اشرف حاج حسيني بابايي، دانش آموخته دكتري شيمي در گفتوگو با ايسنا گفت: در توليد اين چيپس از روش تخريب نشاسته استفاده شده است، به اين صورت كه با استفاده از بخار آب در دماي 98 درجه سانتيگراد و به روش بلانچينگ در دماي معين، سطح ورقههاي سيبزميني را ژلاتينه كرده، براي استحكام سطح ورقههاي سيبزميني از نيم درصد نمك پتاسيم استفاده شده است.
پس از ژلاتينهكردن بدون تغيير مزه، سطح ورقههاي سيبزميني وارد سرخكن ميشود كه در اين صورت فقط 20درصد روغن را جذب ميكند.
وي در خصوص فوايد مواد غذايي توليد شده چيپس رژيمي، اظهار كرد: ماندگاري اين چيپس نسبت به چيپسهاي معمولي موجود در بازار از سه ماه به شش ماه افزايش يافته و علاوه بر افزايش سطح ارتقاي سلامت، مصرف اين چيپس براي كساني كه داراي بيماريهاي قلبي هستند، قابل استفاده است.
حاج حسيني بابايي در پايان تصريح كرد: در مرحله بعدي تحقيقات براي توليد چيپس كم كالري به دنبال استفاده از نشاسته ايزوله شده (سيب زميني اصلاح شده با استفاده از روش ژنتيكي) هستيم.