poune
20th September 2011, 10:25 AM
http://konjkav.com/images/image.php?w=200&h=200&url=/images/news/Multimedia_pics_1385_4_cities_871316426067.jpeg مصرف مقادير زيادي از ميوهها و سبزيها از جمله سيب و گلابي در كاهش خطر بروز سكته مغزي موثر است.
متخصصان در اين آزمايشات رابطه بين مصرف ميوهها و سبزيهاي رنگي را با سكته مغزي روي 20 هزار و 69 فرد بالغ با ميانگين سني 41 سال بررسي كردند.
اين شركتكنندگان در آغاز مطالعه هيچ يك سابقه ابتلا به بيماريهاي قلبي و عروقي را نداشتند. آنها به طور منظم پرسشنامههايي را درباره نوع رژيم غذاييشان پاسخ دادند.
به گزارش روزنامه يواس دي تودي، در طول اين مطالعه 10 ساله، 233 نفر از شركتكنندگان دچار سكته مغزي شدند.
متخصصان دانشگاه واگنينگن در هلند به اين نتيجه رسيدند كه مصرف ميوههاي سبز، زرد و نارنجي، قرمز و بنفش نقشي در پيشگيري از سكته ندارند اما در عوض ميوههاي سفيد رنگ مثل سيب و گلابي خطر احتمال سكته مغزي را تا 52 درصد كاهش ميدهد.
به همين ترتيب هر 25 گرم افزايش مصرف ميوههاي يا سبزيهاي سفيد رنگ احتمال سكته مغزي را تا 9 درصد كاهش ميدهد.
اين مطالعه به طور مفصل در مجله انجمن قلب آمريكا منتشر شده است.
متخصصان در اين آزمايشات رابطه بين مصرف ميوهها و سبزيهاي رنگي را با سكته مغزي روي 20 هزار و 69 فرد بالغ با ميانگين سني 41 سال بررسي كردند.
اين شركتكنندگان در آغاز مطالعه هيچ يك سابقه ابتلا به بيماريهاي قلبي و عروقي را نداشتند. آنها به طور منظم پرسشنامههايي را درباره نوع رژيم غذاييشان پاسخ دادند.
به گزارش روزنامه يواس دي تودي، در طول اين مطالعه 10 ساله، 233 نفر از شركتكنندگان دچار سكته مغزي شدند.
متخصصان دانشگاه واگنينگن در هلند به اين نتيجه رسيدند كه مصرف ميوههاي سبز، زرد و نارنجي، قرمز و بنفش نقشي در پيشگيري از سكته ندارند اما در عوض ميوههاي سفيد رنگ مثل سيب و گلابي خطر احتمال سكته مغزي را تا 52 درصد كاهش ميدهد.
به همين ترتيب هر 25 گرم افزايش مصرف ميوههاي يا سبزيهاي سفيد رنگ احتمال سكته مغزي را تا 9 درصد كاهش ميدهد.
اين مطالعه به طور مفصل در مجله انجمن قلب آمريكا منتشر شده است.