توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث نظرسنجی راجع به آموزش (کلاس شروع شد ...)!!!
داداشی
16th September 2011, 12:19 AM
سلام دوستان عزیز [golrooz]
خسته نباشید
از اول زدن تاپیک کلاس قرار بود بعد یه مدت نظر سنجی بگذاریم تا ببینیم آیا مفید بوده یا خیر و از نظرات شما دوستان استفاده کنیم در جهت بهبود روند.
ما رو از نقد و پیشنهاد سازنده خودتون بی نصیب نگذارید.(به پیشنهاد و انتقاد جایزه میدم)[golrooz]
از همگی از شرکت در این نظر سنجی سپاسگذارم [dooa]
B a R a N
16th September 2011, 12:43 AM
برای من نوع شروع شدن و توضیحات یه تاپیک خیلی مهمه، مثه یه کتاب که میتونه جذبت کنه یا باعث شه دیگه نخونیش
شاید روال باید همین باشه که با تعاریف نسبتا تخصصی شروع بشه ولی اگه قرار بود برای همه قابل درک باشه میتونست بهتر باشه
قرار نیست با اولین تاپیک آموزشی همه متخصص بشیم تو تعمیرات موبایل! اگه یه موردی بود که همون موقع میتونستم برم سر وقت گوشیم و بتونم درکش کنم و ملموس باشه برام بیشتر دوست میداشتم
غزل بارون
16th September 2011, 12:52 AM
اول از اینکه ازتون تشکر میکنم و یه خسته نباشید بابت تمام زحمات این چند وقت تشکر کنم.بحث آموزش خیلی خیلی خوبه خصوصا که برای مبتدی مثل من آموزندست.من یک پیشنهاد دارم به نظرم باید آموزش به صورت سوال هم دربیاد یعنی اینکه به صورت کمکی با کاربرا هم این بحث ادامه پیدا کنه خوبه و یه پیشنهاد دیگه بهتره یه تفکراتی برای هیجان داشتن بخش آموزش و کلا بخش موبایل کنید چیزی که باعث بالا رفتن بازدید کنندهاش بشه حالا من فکر میکنم که ببینم چه راهی خیلی خوبه شما هم بهش فکر کنید.بازم ممنون
داداشی
16th September 2011, 12:58 AM
برای من نوع شروع شدن و توضیحات یه تاپیک خیلی مهمه، مثه یه کتاب که میتونه جذبت کنه یا باعث شه دیگه نخونیش
شاید روال باید همین باشه که با تعاریف نسبتا تخصصی شروع بشه ولی اگه قرار بود برای همه قابل درک باشه میتونست بهتر باشه
قرار نیست با اولین تاپیک آموزشی همه متخصص بشیم تو تعمیرات موبایل! اگه یه موردی بود که همون موقع میتونستم برم سر وقت گوشیم و بتونم درکش کنم و ملموس باشه برام بیشتر دوست میداشتم
سلام سلام دستت درد نکنه
بالاخره یکی پیدا شد یچی بگه
دستت طلا
خوب عرضم خدمت شما که (جمله ای معروف دارم من این جا[nishkhand]) خوب ما یه سری تعاریف داریم یه چیزایی داریم که ابتدا اونا رو باید دونست میدونی تعمیر موبایل فقط این نیست که کی پد یک گوشی خراب شد خوب بریم درستش کنیم نه
ببین برای خودم موقع اموزش دیدن خیلی جالب بود که جز این قطعه که دست منه چه چیز هایی دست به دست هم میده تا بشه اینی که من دارم باهاش کار میکنم.
خوب به سخت افزار هم میرسیم ولی یکم بعد
قرار نیست اینجا کسی متخصص بشه تو این تاپیک من نوعی تا حدودی سر در میارم از موبایل و بقیه جریانات که چی هست
ببینید من سعی کردم اول از ناگفته ها یا شاید کم گفته ها بگم تا وقتی شما میرسی به یک موبایل و بخوای تعمیر کنی
با اطلاعاتی اومده باشی جلو که یه سر و گردن از بقیه جلوتر باشی[golrooz]
داداشی
16th September 2011, 01:06 AM
اول از اینکه ازتون تشکر میکنم و یه خسته نباشید بابت تمام زحمات این چند وقت تشکر کنم.بحث آموزش خیلی خیلی خوبه خصوصا که برای مبتدی مثل من آموزندست.من یک پیشنهاد دارم به نظرم باید آموزش به صورت سوال هم دربیاد یعنی اینکه به صورت کمکی با کاربرا هم این بحث ادامه پیدا کنه خوبه و یه پیشنهاد دیگه بهتره یه تفکراتی برای هیجان داشتن بخش آموزش و کلا بخش موبایل کنید چیزی که باعث بالا رفتن بازدید کنندهاش بشه حالا من فکر میکنم که ببینم چه راهی خیلی خوبه شما هم بهش فکر کنید.بازم ممنون
سلام ممنون سلامت باشید. خوب ببین این راهی رو که من در پیش گرفتم سوال هم توش داره یعنی من تو آخر این جزوه که نمیدونم چند صفحه میشه میام و سوالات میدم
ببینید خیلی جا برای اطلاعات بود من از مقدمه زدم چون یک سری گفتن که کسل کننده هست. به هر حال سوال هست به نظر خودم یکی از جزواتی میشه که میتونه خیلی حرف برای گفتن داشته باشه چون تقریبا سعی میکنم چیزی رو از قلم نندازم
در مورد پیشنهاد هم دستت درد نکنه خیلی کار ها هست که میشه انجام داد ولی بعد زمان نصب پرتال
از پیشنهاداتی که میکنید واقعا سپاسگذارم
غزل بارون
16th September 2011, 09:50 AM
در مورد پیشنهاد هم دستت درد نکنه خیلی کار ها هست که میشه انجام داد ولی بعد زمان نصب پروتال
خب گفتید پروتال آخه داداشی معلوم نیست این پروتال کی راه بیفته که!!!!!یعنی شما میخواین به امید پروتال بشینید؟!و یه چیزی در بخش آموزش راجع شکستن قفل و رمزای گوشی هم بگید همون رمزایی که خود کارخونه گذاشته رو گوشی و همونطور راجع به اینکه اگه بخواهیم باتری گوشی رو تعویض کنیم از کجا متوجه شیم درجه یک هست و تقریبا مثل آکبندشه؟
داداشی
17th September 2011, 05:17 PM
خب گفتید پروتال آخه داداشی معلوم نیست این پروتال کی راه بیفته که!!!!!یعنی شما میخواین به امید پروتال بشینید؟!و یه چیزی در بخش آموزش راجع شکستن قفل و رمزای گوشی هم بگید همون رمزایی که خود کارخونه گذاشته رو گوشی و همونطور راجع به اینکه اگه بخواهیم باتری گوشی رو تعویض کنیم از کجا متوجه شیم درجه یک هست و تقریبا مثل آکبندشه؟
سلام خسته نباشین همه
خوب من طبق خبری که بهم میدن (پرتال ) تصمیم میگیرم
نه من تا اومدن پرتال صبر نمیکنم ولی اکثر کارهایی که من میخوام رو پرتال قابلیت انجام داره
خوب برای قبل پرتال هم فکر کردم
مثلا یه کاری که من میخواستم قبلا انجام بدم شروع زدن تاپیک های پرسشی و انواع مسابقه و سرگرمی هست که به علت شرایطم نتونستم سر وقت انجام بدم
در مورد هک گوشی هم با آموزش و آشنایی میرسیم خدمتتون
و برای بقیه قسمت های گوشی مواردی رو ذکر میکنیم
همه به ترتیب آخه به خدا دست تنها هستم ولی انشاا... اگه خدا عمری بده توی مهر ماه خیلی کارها میکنیم
(از شما ممنونم و شدیدا درخواست میکنم با پیشنهاد و نقد خودتون مارو برای بهتر کردن بخش موبایل یاری کنید)[golrooz]
ارغنون
17th September 2011, 06:58 PM
سلام
بعضی کلمات هستن که انعکاس ایجاد میکنن.تاپیک شما دو تاشو داره تعمیر و تخصصی
خب من که تعمیر نمیدونم چیه و البته تخصصی هم ندارم...
اصلا وارد تاپیک نمیشم.
مطمئننا گوشیم هم که خراب شه خودم نمیام تعمیر تخصصیش کنم.
غزل بارون
17th September 2011, 09:30 PM
سلام
بعضی کلمات هستن که انعکاس ایجاد میکنن.تاپیک شما دو تاشو داره تعمیر و تخصصی
خب من که تعمیر نمیدونم چیه و البته تخصصی هم ندارم...
اصلا وارد تاپیک نمیشم.
مطمئننا گوشیم هم که خراب شه خودم نمیام تعمیر تخصصیش کنم.
نیلوفر جان در بعضی از مسائل اتفاقا خیلی راحت میشه گوشی رو تعمیر کرد و خرج کمتری صورت میگیره.
در ارتباط با مباحث تخصصی هم کمی درسته باید از کلمات ثقیل کمتر استفاده بشه البته ثقیل نیست کمی تخصصیبه نظر میرسه.پیشنهاد دیگه ای هم داری بگو خانومی تا در این بخش راه بیفته
Aysajoon
19th September 2011, 12:36 AM
سلام
مطالبی که عنوان کردین به زبانی بسیار ساده و گویا نوشته شدن و این جای تشکر داره اما جاهایی به نظرم اشکالاتی داره که برا کسایی که کمی سر رشته دارن مشکل ایجاد نمیکنه اما شما که این زحمت رو میکشین و اطلاعات خودتونو با کسایی که تو این فیلد کم / بی اطلاع هستن در میون میذارین اگه این نواقص رو هم بر طرف کنین خالی از لطف نخواهد بود . مثلا دیود زنر (zener) تو پست هاتوت زیتر نوشته شده من دانشجوی برق نیستم اما تا حالا زنر استفاده کردیم و زیتر نشنیدم اگه زیتر نام دیگه ی zener diod هست اگه امکانش هست داخل پرانتز بنویسین یا اگر نیست اگه تصحیح بشه به نظرم بهتر خواهد بود.
با تشکر[golrooz]
داداشی
19th September 2011, 01:09 AM
سلام
مطالبی که عنوان کردین به زبانی بسیار ساده و گویا نوشته شدن و این جای تشکر داره اما جاهایی به نظرم اشکالاتی داره که برا کسایی که کمی سر رشته دارن مشکل ایجاد نمیکنه اما شما که این زحمت رو میکشین و اطلاعات خودتونو با کسایی که تو این فیلد کم / بی اطلاع هستن در میون میذارین اگه این نواقص رو هم بر طرف کنین خالی از لطف نخواهد بود . مثلا دیود زنر (zener) تو پست هاتوت زیتر نوشته شده من دانشجوی برق نیستم اما تا حالا زنر استفاده کردیم و زیتر نشنیدم اگه زیتر نام دیگه ی zener diod هست اگه امکانش هست داخل پرانتز بنویسین یا اگر نیست اگه تصحیح بشه به نظرم بهتر خواهد بود.
با تشکر[golrooz]
سلام سلام دستت درد نکنه بابت کمک دیگه شرمنده اشتباه تایپ هست عذر میخوام از همه دوستان برای اشتباهات تایپی عذر خواهی میکنم و خواهش میکنم اگه به مواردی برخوردید و من ناخواسته نمیدونستم بهم تذکر بدید.
از شما دوست عزیز تشکر میکنم[golrooz]
همچنان منتظر نظرات سازنده شما عزیزان هستم
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.