PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پخت غذا در ظروف سفالی موجب كند ذهنی می شود !!!!



Aysajoon
15th September 2011, 01:28 AM
يك متخصص تغذيه گفت: پخت غذا در ظروف سفالی موجب كند ذهنی و افسردگی می شود.

استفاده از ظروف مختلف برای پخت غذا بسيار اهميت دارد و افرادی كه كيفيت و طعم غذا برای آنها مهم است، بايد به كيفيت ظرفی كه در آن غذا تهيه می شود نيز اهميت بدهند.

يكی از ظروفی كه برای نگهداری و طبخ غذا مورد استفاده قرار می گيرد، ظروف سفالی است كه در گذشته بيشتر استفاده مي‌شد.

از ظروف سفالی بدون لعاب براي نگهداري يا پخت غذا نبايد استفاده كرد به دليل اينكه خلل و فرج زيادي دارد كه موجود نفوذ و باقيماندن غذا در آنها مي‌شود.

برای رنگ كردن ظروف سفالی از رنگ‌هايی استفاده مي‌شود كه حاوي فلزات سنگين مثل سرب است و مصرف غذا در اين نوع ظروف نيز خطرات زيادی به همراه دارد زيرا سرب يك عنصر سمي است.

استفاده از اين رنگ‌ها در ظروف سفالي براي سلامتی افراد مضر است زيرا موجب بروز كند ذهنی، افسردگی و برخي مسموميت‌ های درازمدت می شود.

ظروف سراميكی نيز يكي از انواع ظروف سفالي است و اگر از لعاب مناسب در آنها استفاده شود براي طبخ غذا مشكلي ايجاد نمی كنند.


منبع : شبکه ی پزشکی کشور (http://pezeshki.net/%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D9%88-%D8%AC%D8%A7%D9%85%D8%B9%D9%87/1694-%C3%99%C2%BE%C3%98%C2%AE%C3%98%C2%AA-%C3%98%C2%BA%C3%98%C2%B0%C3%98%C2%A7-%C3%98%C2%AF%C3%98%C2%B1-%C3%98%C2%B8%C3%98%C2%B1%C3%99%CB%86%C3%99%C2%81-%C3%98%C2%B3%C3%99%C2%81%C3%98%C2%A7%C3%99%E2%80%9 E%C3%99%C5%A0-%C3%99%E2%80%A6%C3%99%CB%86%C3%98%C2%AC%C3%98%C2%A 8-%C3%99%C6%92%C3%99%E2%80%A0%C3%98%C2%AF%C3%98%C2%B 0%C3%99%E2%80%A1%C3%99%E2%80%A0%C3%99%C5%A0-%C3%99%E2%80%A6%C3%99%C5%A0%C3%A2%E2%82%AC%C5%92%C 3%98%C2%B4%C3%99%CB%86%C3%98%C2%AF.html)

Hourad
15th September 2011, 01:33 AM
يك متخصص تغذيه گفت: پخت غذا در ظروف سفالی موجب كند ذهنی و افسردگی می شود.

استفاده از ظروف مختلف برای پخت غذا بسيار اهميت دارد و افرادی كه كيفيت و طعم غذا برای آنها مهم است، بايد به كيفيت ظرفی كه در آن غذا تهيه می شود نيز اهميت بدهند.

يكی از ظروفی كه برای نگهداری و طبخ غذا مورد استفاده قرار می گيرد، ظروف سفالی است كه در گذشته بيشتر استفاده مي‌شد.

از ظروف سفالی بدون لعاب براي نگهداري يا پخت غذا نبايد استفاده كرد به دليل اينكه خلل و فرج زيادي دارد كه موجود نفوذ و باقيماندن غذا در آنها مي‌شود.

برای رنگ كردن ظروف سفالی از رنگ‌هايی استفاده مي‌شود كه حاوي فلزات سنگين مثل سرب است و مصرف غذا در اين نوع ظروف نيز خطرات زيادی به همراه دارد زيرا سرب يك عنصر سمي است.

استفاده از اين رنگ‌ها در ظروف سفالي براي سلامتی افراد مضر است زيرا موجب بروز كند ذهنی، افسردگی و برخي مسموميت‌ های درازمدت می شود.

ظروف سراميكی نيز يكي از انواع ظروف سفالي است و اگر از لعاب مناسب در آنها استفاده شود براي طبخ غذا مشكلي ايجاد نمی كنند.


منبع : شبکه ی پزشکی کشور (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fpezeshki.net%2F%D8 %B3%D9%84%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D9%88-%D8%AC%D8%A7%D9%85%D8%B9%D9%87%2F1694-%C3%99%C2%BE%C3%98%C2%AE%C3%98%C2%AA-%C3%98%C2%BA%C3%98%C2%B0%C3%98%C2%A7-%C3%98%C2%AF%C3%98%C2%B1-%C3%98%C2%B8%C3%98%C2%B1%C3%99%CB%86%C3%99%C2%81-%C3%98%C2%B3%C3%99%C2%81%C3%98%C2%A7%C3%99%E2%80%9 E%C3%99%C5%A0-%C3%99%E2%80%A6%C3%99%CB%86%C3%98%C2%AC%C3%98%C2%A 8-%C3%99%C6%92%C3%99%E2%80%A0%C3%98%C2%AF%C3%98%C2%B 0%C3%99%E2%80%A1%C3%99%E2%80%A0%C3%99%C5%A0-%C3%99%E2%80%A6%C3%99%C5%A0%C3%A2%E2%82%AC%C5%92%C 3%98%C2%B4%C3%99%CB%86%C3%98%C2%AF.html)
خیلی ممنون از آیسا جون عزیز، منم مطلب مشابهی رو راجع به ظروف مسی و رویی خونده بودم. اونجا نوشته بود که به علت کمبود مس و روی در تغذیه، استفاده از این ظروف توصیه می شود. چون بدن انسان حتی درصد کمی از مواد معدنی مثل مس و روی را نیاز دارد...

طلیعه طلا
15th September 2011, 07:42 AM
ظروف سراميكی نيز يكي از انواع ظروف سفالي است و اگر از لعاب مناسب در آنها استفاده شود براي طبخ غذا مشكلي ايجاد نمی كنند.


منم موافقم .استفاده از ظروف سفالی ،یکی از بهترین وسایل پخت و نگهداری غذا محسوب میشه .
مخصوصا اگه لعابش از مواد اولیه ای باشه که از کنار دریا استحصال میشه .
مثل اون چینی هایِ قدیمیِ ژاپنی ِ سر جهازیِ مادر بزرگ ها [khande]

طلیعه طلا
15th September 2011, 07:49 AM
نم مطلب مشابهی رو راجع به ظروف مسی و رویی خونده بودم. اونجا نوشته بود که به علت کمبود مس و روی در تغذیه، استفاده از این ظروف توصیه می شود. چون بدن انسان حتی درصد کمی از مواد معدنی مثل مس و روی را نیاز دارد...

من تو این زمینه یه نیمچه کار تحقیقاتی کردم .
افرادی که از ظروف مسی استفاده می کنند دچار بیماری های ام اس ،آلزایمر ،ناراحتی قلبی مربوط به دریچه میترال و ... نمی شن .
افرادی هم که از ظروف روی اصل (بازم مال جهاز مادر بزرگ ها نه روی های امروزی که جنسشون از آلومینیومه و بسیار خطرناک )استفاده می کنند ،در رشد قدی ( در تمام زمینه ها و اندام ها ی فیزیکی)، آروم بودن اعصاب و خلق و خو و ... با مشکلی مواجه نمی شن.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد