PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیش بازی بارسلونا - میلان

تووت فرنگی
13th September 2011, 10:37 PM
http://www.pic.iran-forum.ir/images/15dlrbl74xkqh0de054m.jpg

بارسلونا - میلان
استادیوم: نیو کمپ
September 13, 2011 7:45 PM BST
لیگ قهرمانان اروپا 2011-2012

داداشی
13th September 2011, 11:12 PM
سپاس ازت ای بارسلونایی
خو میلان از اول دو راه داشت یا از مسابقات کنار میکشید یا شرکت میکرد
اگه کنار میکشید خیر و برکت . اما حالا که بازی کرد دو راه داشت یا دعا میکرد به بارسلونا نخوره یا به بارسلونا بخوره
اگه به بارسلونا نخورد خیر و برکت .اما اگه خورد دوراه داره یا ببازه یا با بی آبرویی ببازه
اگه ببازه که خیر و برکت . اما اگه باخت و آبروش ریخت دوراه داره
یا گریه کنه و بره بیرون یا دعوا کنن و حاشیه بسازن
اگه با گریه عین یه بچه آدم رفت بیرون خیر و برکت اما اگه حاشیه بسازه دو راه داره
یا کتک میخورن من کیف میکنم یا فوحش میدم دلم خونک میشه
اگه کتک خورد و من کیف کردم خیر و برکت اما اگه فوحش دادم گوشاتو بگیر نشنوی[nishkhand](چقدر من بیمزم آخه) خو معلومه بارسلونا میبره دیگه [golrooz]

فقط بارسلونا

RAHA.G
13th September 2011, 11:15 PM
بازم مثل همیشه بارسا برنده میشه

M.A.A.H.R
13th September 2011, 11:48 PM
باز هم بارسلونا انشالله بازنتده میشه

ماری مریم
14th September 2011, 12:09 AM
شک نکنید حتمابارسلونامبره

PiXiE
14th September 2011, 01:06 AM
باز هم بارسلونا انشالله بازنتده میشه

آره ، دوستمون راست میگه ...[tashvigh]

مثله همیشه که از رئال 5 تا ، 6 تا میخوردیم ، از میلان هم میخوریم و میبازیم ... [khande]

تووت فرنگی
14th September 2011, 01:46 AM
Just FC Barcelona;)درسته که اين بازي به تساوي کشيده شد ولي بارسا عالي بود،بي نظير!!بارسا:2 گل ها رو پدرو(17 و ويا (7)زدند)ميلان:2:->JUST GUARDIOLA & BARCELONA

عاشق بارسلونا
14th September 2011, 12:46 PM
بازی بارسا عالی بود !
حالا که در مقابل تیم قوی میلان توپ 70 درصد دست بارسا بود ، به9 تیمم افتخار میکنم .[tashvigh]
با اینکه در اثر بدشانسی و کوتاهی قد بازیکنان بارسا و نبود پیکه ، در دقیقه ی اول و آخر گل خوردند .

azarbara
14th September 2011, 02:13 PM
مگه بازی 2-2 شد من تا آخرین دقایق دیدم دو یک بود
خیلی ناراحت شدم

M.A.A.H.R
14th September 2011, 03:17 PM
آره ، دوستمون راست میگه ...[tashvigh]

مثله همیشه که از رئال 5 تا ، 6 تا میخوردیم ، از میلان هم میخوریم و میبازیم ... [khande]
یکبار او عمرتون 5 تا ما رو زدیدا ببین چه قد خوشحال شدید؟این همه ما شما رو بردیم حرفی نزدیم یکبار 5تا زدید البیته اونم در شبی که بهترین گلر جهان ایکر کاسیاس اماده نبو د

زهرا قربانی
22nd September 2011, 09:53 AM
فقط بارسلونا[tashvigh]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد