PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اعلام نتایج نهایی کنکور سراسری سال 90 تا آخر وقت امشب

LaDy Ds DeMoNa
10th September 2011, 10:17 PM
زمان اعلام نتایج کنکور سراسری

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به زمان اعلام نتایج آزمون سراسری گفت: نتایج نهایی کنکور سراسری سال 90 تا آخر وقت فردا شنبه 19 شهریور اعلام خواهد شد و 586 هزار نفر در این دوره آزمون در دانشگاهها پذیرفته می شوند.

با پذیرش 586 هزار نفر، پرونده کنکور 90 بسته می شود و نتایج شنبه شب اعلام می شود.

دکتر محمدحسین سرورالدین یادآور شد: داوطلبان کنکور سراسری سال 90 می توانند با درج کد داوطلبی، شماره پرونده و یا شماره پیگیری با ورود به سایت سازمان سنجش آموزش به نشانی www.sanjesh.org (http://www.sanjesh.org/) از نتیجه آزمون خود مطلع شوند.

یک میلیون و 132 هزار و 877 نفر در 5 گروه علوم ریاضی، علوم تجربی، علوم انسانی، هنر و زبانهای خارجی در روزهای 9 تا 11 تیرماه با هم به رقابت پرداختند که با احتساب تعداد حاضرین در جلسه 90.5 درصد داوطلبان مجاز به انتخاب رشته شده اند و در نهایت 66 درصد کل داوطلبان در مراکز آموزش عالی پذیرفته می شوند.

منبع: مهر

*مینا*
10th September 2011, 10:22 PM
منتظر نتایج عالیِ و حاصل زحمات چند ماهه ی بچه های سخت کوش سایتمون هستیم http://www.uc-njavan.ir/images/e6yhm00u6l3luycj31o.gif

F.PHYSICIST
10th September 2011, 10:27 PM
امیدوارم نتایج عالی باشه و قبولی ها عالی باشن[dooa]
برای ماهم که در اینده کنکور داریم دعا کنید[gerye]

* Robo milad *
10th September 2011, 11:33 PM
دوستان لطف کنن برای اشنایی بیشتر با دانشگاهها و معرفی دانشجویان سایت و ... عضو گروه ترنادو سایت شن . فعالیت گروه از 1 مهر
http://www.njavan.com/forum/group.php?groupid=146

* Robo milad *
11th September 2011, 12:26 AM
خدایی در گفت‌وگو با فارس:
نتایج نهایی کنکور 90 فردا منتشر می‌شود
خبرگزاری فارس: قائم‌مقام سازمان سنجش آموزش کشور زمان انتشار نتایج نهایی کنکور 90 را فردا 20 شهریورماه اعلام کرد.

http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/05/30/891862_PhotoA.jpg
ابراهیم خدایی قائم‌مقام سازمان سنجش آموزش کشور در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس با اعلام این خبر، ظرفیت پذیرش دانشجو در این آزمون را حدود 600 هزار نفر اعلام کرد.

به گفته وی در کنکور سراسری 90 تعداد داوطلبان 150 هزار نفر نسبت به سال قبل کاهش دارد، کاهش تعداد داوطلبان این آزمون در حالی است که تعداد پذیرش داوطلبان کنکور امسال نسبت به سال قبل افزایش یافته است. ظرفیت پذیرش سال گذشته حدود 500 هزار نفر بود در حالی که این آمار امسال به حدود 600 هزار نفر رسیده است.

قائم‌مقام سازمان سنجش آموزش کشور گفت: در کنکور سراسری 90، یک میلیون و 250 هزار داوطلب ثبت‌نام کرده‌اند، با توجه به احتساب 150 هزار داوطلب در گروه‌های آزمایشی شناوری زبان و هنر امسال سازمان سنجش یک میلیون و 300 کارت ورود به جلسه آزمون سراسری صادر کرد.

ستاره کویر
11th September 2011, 12:40 AM
اقــــــــا چه استرسی میدین!!
الان با چندی از بچه در ارتباطم
دارن خودشون رو میکشن بس که تند تند سایت سنجش رو refreshمیکنن
فک میکردم امسال استرس کم بشه
با این افزایش ظرفیت ها[tafakor]

* Robo milad *
11th September 2011, 12:47 AM
اقــــــــا چه استرسی میدین!!
الان با چندی از بچه در ارتباطم
دارن خودشون رو میکشن بس که تند تند سایت سنجش رو refreshمیکنن
فک میکردم امسال استرس کم بشه
با این افزایش ظرفیت ها[tafakor]

جالب اینجا سایت اصلا بالا نمیاد . الان چن روزه . تازه خبرای ضد و نقیض اعلام میشه واس اعلام نتایج که فرداس . بنده خدا ها سکته کردن

* Robo milad *
11th September 2011, 12:49 AM
خبر جدید اینکه سایت سنجش فعال شده . اما نتایج نیومده .

ستاره کویر
11th September 2011, 12:51 AM
بــــله
اصلا یه وضعی شده!
من که استرسی ندارم
ولی دوستان دارن سکته میکنن!!

* Robo milad *
11th September 2011, 12:51 AM
خبر فوری : طبق اعلام سایت سنجش :
برای مشاهده اعلام نتایج نهایی آزمون سراسری سال 1390 از ساعت 8 صبح روز یکشنبه به همین سایت مراجعه نمایید

* Robo milad *
11th September 2011, 12:53 AM
اما به دوستایی که قلبشون داره میاد تو حلقشون توصیه میکنم شبرو بیدار باشن [nishkhand]احتمالا 1-2 به بعد سایت سنجش با نتایج اپ میشه . پارسالم همینطور بود گفتن اخر شب اما ساعت 7-8 اومد

Number One
11th September 2011, 01:08 AM
خدایش استرس وارد نکنید [khande]

ملت یک سال توی استرس دست و پا می زدن حالا این چند ساعت رو بیخیال شین

خدا رو شکر اصلا سایت سنجش بالا نمی آد [nadidan]

* Robo milad *
11th September 2011, 03:09 AM
خبر فوری : ساعت 2:40 دقیقه .
نتایج کنکور روی سایت سازمان سنجش قرار گرفت [tashvigh]

* Robo milad *
11th September 2011, 03:11 AM
امسالم حدسم درست بود و نتایج زودتر اپ شد

Esi-72
11th September 2011, 03:45 AM
مهندسي شيمي -دانشگاه صنعتي سهند-تبريز - روزانه

می تونم بگم اوج بد شانسی بود ، اما بازم خوبه ، بد نیست !!!!

به مکانیک تبریز امید زیادی داشتم ، 90% قبول بودم ولی اون 10% کار خودشو کرد !

*WIZARD*
11th September 2011, 09:38 AM
منم بالاخره بعد از 10000000بار مردن و زنده شدن فهمیدم که منهدسی شیمی شیراز قبول شدم
این رشته همونی هست که دوسش دارم[esteghbal]

ستاره کویر
11th September 2011, 09:54 AM
هنر اسلامی
تنها رشته ی متمزکز هنر در شهر مون
خیلی نامردی بود
حیف رتبم که اگر شهرمون دانشگاه هنر داشت
رشته ای که دوست داشتم قبول بودم
نمیدونم باید به کی شکایت کرد
هنر رشته ی به این لطیفی
تمام رشته هاش قشنگ هست چرا ارزشش رو اوردن پایین؟
چرا کسی مخالفت نکرد چرا کسی پا فشاری نکرد؟!!!
خیلی دلم پُره از دستشون!!!!
مشهد نیاز به دانشکده هُنر داره

ارغنون
11th September 2011, 10:37 AM
امیدوارم همه با هر رشته ای افتخار افرین باشن.من انتخاب اولم قبول شدم.د.ت

LOADSTAR
11th September 2011, 12:25 PM
امیدوارم همه موفق باشن.هر چند من خودم کنکور ندادم.(یه امتحان سخت دادم که کم از کنکور نبود:دی)به همه هم تبریک میگم.

* Robo milad *
11th September 2011, 07:13 PM
به همه دوستای گلم تبریک میگم . ایشالله خبر موفقیت های دیگه و بزرگتر .

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد