توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رکورد دار ایران دیش ماهواره نصب میکند!!
amin_745
10th September 2011, 08:43 PM
به گزارش خبرآنلاین؛ یکی از قهرمانهای ورزش ایران به خاطر مشکلات مالی فراوان مجبور شد شغل دومی برای خود انتخاب کند. او که از کودکی ورزش کرده و حرفه خاصی نداشت، نصابی دیشهای ماهواره را به عنوان شغل خود انتخاب کرد. این قهرمان که در یک رشته رکوردی ورزش میکند و در این رشته رکورددار ایران است، یکی از امیدهای کسب سهمیه المپیک لندن هم محسوب میشود.
این ورزشکار از خبرآنلاین درخواست کرده نامی از او برده نشود اما در پاسخ به این سوال که چرا این حرفه را انتخاب کرده میگوید: «فدراسیون که پولی به من نمیدهد. مجبورم خرج زندگیام را از یک راهی درآورم.»
F.PHYSICIST
10th September 2011, 08:50 PM
خیلی باید باعث خجالت باشه که بعضیا که هیچ سوادی ندارن و هیچ افتخاری پولشون از پارو بالا بره و اونوقت رکوردار که باعث افتخار ماست این کار را بکنه
* Robo milad *
10th September 2011, 08:54 PM
ه . ورزش تو کشور ما فقط فوتبال و ورزشکار فقط فوتبالیسته . بقیه برن دیش نصب کنن
amin_745
10th September 2011, 09:28 PM
همون فوتبال هم به همت دلال ها و مافیای محترم .......
m.g.s.t.r
16th September 2011, 02:44 PM
به گزارش خبرآنلاین؛ یکی از قهرمانهای ورزش ایران به خاطر مشکلات مالی فراوان مجبور شد شغل دومی برای خود انتخاب کند. او که از کودکی ورزش کرده و حرفه خاصی نداشت، نصابی دیشهای ماهواره را به عنوان شغل خود انتخاب کرد. این قهرمان که در یک رشته رکوردی ورزش میکند و در این رشته رکورددار ایران است، یکی از امیدهای کسب سهمیه المپیک لندن هم محسوب میشود.
این ورزشکار از خبرآنلاین درخواست کرده نامی از او برده نشود اما در پاسخ به این سوال که چرا این حرفه را انتخاب کرده میگوید: «فدراسیون که پولی به من نمیدهد. مجبورم خرج زندگیام را از یک راهی درآورم.»
با ادامه مبارزه و جمع آوری دیش ها فکر کنم کاسبی این قهرمان بالا بگیره و سرمایه خوبی برای خودش جمع کنه انشالا
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.