poune
8th September 2011, 12:15 PM
http://www.konjkav.com/images/image.php?w=200&h=200&url=/images/news/Multimedia_pics_1388_3_Health_451315465581.jpeg يك متخصص تغذيه گفت: مواد نشاستهاي همچون نان و غلات حاوي مواد معدني و انواع ويتامينها هستند و كمبود اين مواد در رژيمهاي غذايي موجب ريزش مو ميشود.
دكتر احمد رضا درستي در گفت وگو با ايسنا ، مواد نشاستهاي را اصليترين گروه هرم غذايي دانست و تاکيد کرد: تمام افراد ملزم به استفاده از اين مواد در رژيم غذايي روزانه خود هستند.
عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران افزود: مواد نشاستهاي شامل نان، برنج، ماكاروني، جو، سيب زميني غني از انرژي، فيبر، ويتامينها و مواد معدني هستند.
اين متخصص تغذيه ريزش مو را از عوارض ناشي از رژيمهاي غذايي سخت و کمبود مواد معدني ويتامينها دانست و گفت: اين مشکل بر اثر حذف مواد نشاستهاي و عدم مصرف برنج، نان و غلات ايجاد ميشود.
دكتر درستي حداقل مواد نشاستهاي مورد نياز بدن در طي روز را 5 تا 11 سهم عنوان کرد و افزود: اين ميزان بر اساس نياز و سن افراد متفاوت است.
عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي تهران خاطرنشان کرد: افرادي كه تمايلي به افزايش وزن نداشته و فعاليت بدني زيادي ندارند، مصرف 5 سهم كفايت ميكند كه اين مقدار شامل دو برش نان در وعده صبح، 5 تا 6 قاشق غذا خوري برنج هنگام ظهر و شب نيز دو برش نان است که هر برش بايد به اندازه يك كف دست بدون انگشتان باشد.
دكتر درستي در پايان با اشاره به اندازههاي يک وعده غذايي کامل خاطرنشان كرد: افراد بايد روزانه 3 تا 5 واحد سبزيجات هر واحد به اندازه يك بشقاب كوچک 2 تا 4 واحد ميوه، 3 تكه گوشت و 3 واحد لبنيات مصرف كنند.
دكتر احمد رضا درستي در گفت وگو با ايسنا ، مواد نشاستهاي را اصليترين گروه هرم غذايي دانست و تاکيد کرد: تمام افراد ملزم به استفاده از اين مواد در رژيم غذايي روزانه خود هستند.
عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران افزود: مواد نشاستهاي شامل نان، برنج، ماكاروني، جو، سيب زميني غني از انرژي، فيبر، ويتامينها و مواد معدني هستند.
اين متخصص تغذيه ريزش مو را از عوارض ناشي از رژيمهاي غذايي سخت و کمبود مواد معدني ويتامينها دانست و گفت: اين مشکل بر اثر حذف مواد نشاستهاي و عدم مصرف برنج، نان و غلات ايجاد ميشود.
دكتر درستي حداقل مواد نشاستهاي مورد نياز بدن در طي روز را 5 تا 11 سهم عنوان کرد و افزود: اين ميزان بر اساس نياز و سن افراد متفاوت است.
عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي تهران خاطرنشان کرد: افرادي كه تمايلي به افزايش وزن نداشته و فعاليت بدني زيادي ندارند، مصرف 5 سهم كفايت ميكند كه اين مقدار شامل دو برش نان در وعده صبح، 5 تا 6 قاشق غذا خوري برنج هنگام ظهر و شب نيز دو برش نان است که هر برش بايد به اندازه يك كف دست بدون انگشتان باشد.
دكتر درستي در پايان با اشاره به اندازههاي يک وعده غذايي کامل خاطرنشان كرد: افراد بايد روزانه 3 تا 5 واحد سبزيجات هر واحد به اندازه يك بشقاب كوچک 2 تا 4 واحد ميوه، 3 تكه گوشت و 3 واحد لبنيات مصرف كنند.