توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر "ميخواهم روح شوم و ببينم بابا و مامان راجع به من چه ميگويند."محمد مهدی چه معصومانه ۵ کیلومتر تا بهشت را پیمود
m.g.s.t.r
8th September 2011, 11:26 AM
«ميخواهم روح شوم و ببينم بابا و مامان راجع به من چه ميگويند.» اين آخرين جملهاي بود که محمد مهدي قبل از شروع بازي مرگبارش به زبان آورد. او سه شنبه هفته گذشته وقتي خودش و برادر 6 سالهاش را در خانه تنها ديد، تصميم گرفت همانند سريال مورد علاقهاش تبديل به يک روح شود و به مکانهاي مورد علاقهاش سر بزند، غافل از اينکه بازي او سرنوشت شومي به دنبال خواهد داشت. حالا 7 روز از حادثهاي که براي پسربچه 12 ساله گذشته ميگذرد. 7 روزي که حاصل آن براي پدر و مادر محمدمهدي چيزي جز گريه و اندوه نبوده است. درست زماني که خيلي از ما مشغول مسافرت و استراحت در تعطيلات عيد فطر بوديم، اعضاي خانواده «کوهي» پلههاي بيمارستان سوم شعبان را دوتا يکي ميکردند به اميد اينکه شايد از زبان پزشکي بشنوند: «پسرتان به زندگي برگشته است.» اما 7 روز گذشت و محمدمهدي نهتنها به هوش نيامد که بنا بر نظر قطعي پزشکان، دچار مرگ مغزي شد. http://rajanews.com/%5CFiles_Upload/35999.jpg تقليد مرگبار «محمد مهدي علاقه زيادي به يکي از سريالهاي ماه رمضان داشت و جانش را هم سر تقليد از اين سريال گذاشت.» اين را پدر محمدمهدي ميگويد. وي ميافزايد: «پسرم بيش فعال بود و فيلمها و سريالهايي را که ميديد، تأثير زيادي در او ميگذاشت. دست آخر هم تقليد از يکي از همين سريالها کار دستش داد و ما را داغدار کرد.» ماجرا چه بود؟ بعد از ظهر سه شنبه گذشته، هيچگاه از ياد پدر و مادر محمدمهدي نخواهد رفت. زماني که او سر کار بود و وقتي همسرش براي خريد خانه را ترک کرد، بچهها در خانه تنها ماندند. او توضيح ميدهد: «محمدمهدي» و برادر 6 سالهاش مشغول بازي بودند که پسر بزرگم ناگهان تصميم گرفت، به تقليد يکي از سريالهاي ماه رمضان تبديل به روح شود. او به برادر کوچکش گفت که ميخواهد وقتي روح شد، به محل کار من و نزد مادرش و همسايهها برود و ببيند ما راجع به او و کارهايش چه ميگوييم. براي همين به ميله بارفيکسي که براي ورزش کردن بچهها در خانه نصب کرده بوديم، يک روسري را قلاب کرد و سرش را داخل آن قرار داد و ناگهان حلقآويز شد. چند ثانيه بعد هم روي زمين افتاد و از هوش رفت.» محمدمهدي درحالي بازي مرگبارش را شروع کرده بود که برادر کوچکش شاهد همه اين ماجرا بود. پسربچه 6 ساله چند ساعت بعد وقتي محمدمهدي به بيمارستان منتقل ميشد، درباره حادثه به پدرش ميگويد: «من به داداش گفتم که اين بازي را نکند اما خودش ميخواست که روح شود. اولش که روسري را دور گردنش انداخت، داشت تاب ميخورد اما يکدفعه چشمهايش را بست و روي زمين افتاد. من ترسيده بودم و گريه ميکردم و همسايهها پشت در جمع شده بودند اما مامان گفته بود که در را روي کسي باز نکنم. بعد يکي از همسايهها شماره تلفن بابا را از پشت در از من گرفت و به او زنگ زد.» پدر محمدمهدي وقتي از ماجرا باخبر شد با عجله خودش را به خانه رساند. خيلي زود پسر بچه 12 ساله به بيمارستان سوم شعبان انتقال يافت و گرچه با انجام عمليات احياء، قلب او شروع به کار کرد اما مغزش از کار افتاده بود. پدر داغدار ميگويد: «ساعت حدود 4:30 بعد از ظهر سه شنبه ببود که پسرم را به بيمارستان رساندم و او تا يکشنبه شب هفته جاري در آنجا بستري بود. در اين مدت خيليها اميدوارمان کردند که او به زندگي برميگردد اما دوشنبه، دکترش گفت که داروهايي که به او تزريق کردهاند جواب نداده و او دچار مرگ مغزي شده است. وقتي اين خبر را به ما اعلام کردند، دنيا روي سرمان خراب شد. باورم نميشد پسرم را به خاطر تقليد از يک سريال از دست داده باشم. پسري که هنوز هم صداي خندهها و شيطنتهايش در گوشم ميپيچد. با اين حال او مرده بود و بهترين کار در آن لحظه اهداي اعضاي بدنش بود. به همين دليل با اهداي اعضاي او موافقت کرديم و پسرم براي انجام آزمايشهاي نهايي در خصوص مرگ مغزي شدن و عمل پيوند اعضا به بيمارستان مسيح دانشوري انتقال يافت. او ادامه ميدهد: «در همه جاي دنيا وقتي سريالي تخيلي و آميخته با خرافات از تلويزيون پخش ميشود قبل از آن هشدار داده ميشود که اين سريال را مثلاً بچههاي 12 ساله و کمتر از آن تماشا نکنند اما متأسفانه در شبهاي ماه رمضان وقتي چنين سريالي از تلويزيون پخش ميشد، هيچ هشداري به خانوادهها داده نميشد و به همين دليل قصد دارم از صدا و سيما و سازندگان اين سريال شکايت کنم.» منبع: روزنامه همشهري
عرفان سلیم زاده
8th September 2011, 11:53 AM
خدا شفاش بده!
باید اینطور سریال های الکی رو که هیچ پایه و اساس مذهبی ندارند بزاری تا تو بایگانی صدا و سیما خاک بخورند![nadidan]
fantastic girl
8th September 2011, 09:15 PM
هرچند هنوز مدیران تلویزیون رسما درباره مرگ کودکی که با الهام از سریال "پنج کیلومتر تا بهشت" خودکشی کرد، موضعی نگرفته اند، اما بازیگر این سریال به آن واکنش تندی داده است.
داریوش فرهنگ (http://khabarkhooneh.com/fa-IR/key/%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D9%88%D8%B4%20%D9%81%D8%B 1%D9%87%D9%86%DA%AF/1/) در گفتگویی با رادیو ایران، نسبت به وزارت بهداشت و آموزش و پرورش انتقادهای تندی کرد. او گفت: "برای وزارت بهداشت و این بیمارستان های بی مسئولیت متاسفم."
سه شنبه هفته گذشته، محمدمهدی در بازی با برادر کوچک خود گفته بود "میخواهم روح شوم و ببینم بابا و مامان راجع به من چه میگویند" او زمانی که خودش و برادر 6 سالهاش را در خانه تنها دید تصمیم گرفت همانند سریال پنج کیلومتر تا بهشت (http://khabarkhooneh.com/fa-IR/key/%D9%BE%D9%86%D8%AC%20%DA%A9%DB%8C%D9%84%D9%88%D9%8 5%D8%AA%D8%B1%20%D8%AA%D8%A7%20%D8%A8%D9%87%D8%B4% D8%AA/1/) تبدیل به یک روح شود و به مکانهای مورد علاقهاش سر بزند. اما او با روسری خود را خفه کرد و بر اثر این حادثه دچار مرگ مغزی شد.
اظهار تاسف داریوش فرهنگ (http://khabarkhooneh.com/fa-IR/key/%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D9%88%D8%B4%20%D9%81%D8%B 1%D9%87%D9%86%DA%AF/1/) برای بیمارستان ها در حالی است که گفته شده اگر به این کودک به موقع رسیدگی می شد، او از مرگ نجات پیدا می کرد. اما در نهایت امروز اعلام شد کلیه ها و کبد این کودک 12 ساله در بیمارستان مسیح دانشوری اهدا شده است.
داریوش فرهنگ (http://khabarkhooneh.com/fa-IR/key/%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D9%88%D8%B4%20%D9%81%D8%B 1%D9%87%D9%86%DA%AF/1/) همچنین در انتقاد به نظام آموزشی، گفت: "90 درصد تعلیمات آموزش و پرورش ما بی فایده است و هیچ کمکی به تربیت بچه ها نمی کند. پرورش در تربیت بچه ها مهمتر از آموزش است."
او از بی توجهی وزارت آموزش و پرورش به پرورش انتقاد کرد و گفت: "در شرایطی که والدین به دلیل مشغله زیاد کاری و کار زیاد کمتر فرصت دارند که با فرزندان خود صحبت کنند و وقت بگذرانند، این وظیفه آموزش و پرورش است که به تربیت صحیح بچه ها بپردازد. اما متاسفانه 90 درصد آموزش های مدارس ما بی فایده هستند و در زندگی آینده بچه ها به هیچ کاری نمی آیند."
او که می گفت به شدت از مرگ این کودک 12 ساله متاثر است ادامه داد: "مرگ محمد مهدی به دلیل تربیت غلط والدین او هم بوده است. والدین نباید اجازه دهند که بچه ها هر برنامه ای را تماشا کنند. اگر حس همزاد پنداری بچه ها منجر به تکرار و تشابه سازی حوادث شود، پس دیگر هیچ فیلمی نباید ساخت! اما در هالیوود (http://khabarkhooneh.com/fa-IR/key/%D9%87%D8%A7%D9%84%DB%8C%D9%88%D9%88%D8%AF/1/) خشن ترین فیلم ها ساخته می شود و این اتفاقات نمی افتد چون برای تماشاچیانشان و رده سنی آنها، برنامه ریزی دارند و هر فیلمی را برای هر رده سنی به نمایش نمیگذارند."
منبع: خبرآنلاین
نارون1
8th September 2011, 10:19 PM
به نظر من وقتی خود پدر و مادر میدونستن که فرزندشون با دیدن فیلمها از اونها تقلید میکنه ،با توجه به روحیات فرزندشان نباید میذاشتن این قبیل فیلمها یا فیلمهایی که اعمال خشونت آمیز جزیی از آنهاست رو تماشا کنن .
m.g.s.t.r
9th September 2011, 12:36 PM
به نظر من وقتی خود پدر و مادر میدونستن که فرزندشون با دیدن فیلمها از اونها تقلید میکنه ،با توجه به روحیات فرزندشان نباید میذاشتن این قبیل فیلمها یا فیلمهایی که اعمال خشونت آمیز جزیی از آنهاست رو تماشا کنن .
iیه نکته دیگه ای هم که هست اینه که این بچه12ساله دار زدن خودش را از کجا یادگرفته؟؟؟؟
همین سریال مختار خودمون هم کم خشونت نداشت و کلی صحنه فوران خون داشت که دیدنش برای بچه ها خوب نود ولی باین حال تلویزیون خبر یه بچه4ساله را با آب تاب پخش میکنه که حتی1 قسمت مختارنامه را هم رد نمیکنه
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.