توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پایان گلشیفته فراهانی با بازی در فیلم غیر اخلاقی
M.A.A.H.R
3rd September 2011, 03:11 AM
مشرق: فیلم جای اژدها (There be dragons) فیلمی به کارگردانی رولند جفی و بازیگری گلشیفته فراهانی در نقش لیلا محصول سال ۲۰۱۱ است.
فراهانی در پروژه تازه کارگردان رولند جافی که یک فیلم درام است،در نقش لیلا با او همکاری میکند.
فیلم There Be Dragons محصول سال 2011 میلادی– اسپانیا و در ژانر بیوگرافی، درام به مدت 122 دقیقه می باشد و دیدن این فیلم به افراد زیر 13 سال در خارج از ایران نیز به هیچ وجه توصیه نمی شود.
http://alborznews.net/files/fa/news/1390/6/6/30780_263.jpg
داستان فیلم در بحبوحه ی جنگ داخلی اسپانیا و در حالی که وحشت همه جا را فرا گرفته، او توسط یک روزنامه نگار به ارتباطات عمیق پدرش و نفوذ عمیق و تاریک او در زندگی است، پی می برد.
http://alborznews.net/files/fa/news/1390/6/6/30781_980.jpg
http://alborznews.net/files/fa/news/1390/6/6/30782_815.jpg
Charlie Cox, Wes Bentley and Dougray Scott
فيلمهای ديگری كه گلشيفته در آنها بازی میكند و قرار است در آينده اكران شوند فيلم فرانسوی به نام (Si tu meurs, je te tue) و در نقش یکم به كارگردانی (Hiner Saleem) و در فيلم (Chicken with Plums) به كارگردانی (Vincent Paronnaud) و (Marjane Satrapi) حضور داشته است.
فراهانی چندی پیش در اظهاراتی که همراه تصاویر وی در نشریه مد wox - که در نمایش عکس های عریان سابقه دارد- گفته بود که از حجاب متنفر است.
http://alborznews.net/files/fa/news/1390/6/6/30784_419.jpg
چندی پیش نیز جواد شمقدری معاون سینمایی وزیر ارشاد نیز در پاسخ به سوالی درباره احتمال بازگشت گلشیفته فراهانی به ایران گفته بود:«من در دوره مسئوليتم يك بار درباره گلشيفته فراهاني گفته بودم كه ميتواند برگردد. در آن مقطع اين امكان وجود داشت. ولي بعدا اتفاقهاي ديگري افتاد. ممكن است من ۲۰ سال پيش به كسي رأي داده باشم كه الان قبولش نداشته باشم. در اين يك سال و نيم شرايط تغيير كرد و ديگر مشكل گلشيفته فراهاني در حوزه اختيارات ما نيست. اخيرا هم شنيدهايم اين بازيگر در فيلمي در كردستان بازي كرده كه صحنههاي ناجوري دارد. که در این صورت بعید است خود جامعه بازیگری علاقه به حضور ایشان داشته باشد.»
http://alborznews.net/files/fa/news/1390/6/6/30785_516.jpg
اما این داستان روی دیگری هم دارد، پیش از این و درست در زمانی که گلشیفته فراهانی در فیلم "ریدلی اسکات" بازی کرد و پس از آن عکس های بی حجابش در رسانه ها و سایت های اینترنتی پخش شد؛ برخی از صاحب نظران حوزه فرهنگ و هنر که سابقه غرب را در چنین پروژه هایی دیده بودند زبان به هشدار گشودند؛ آنها نمونه های مختلفی چون گلشیفته فراهانی را دیده بودند، چه از نوع وطنی آن که در سال های پس از پیروزی انقلاب نمونه های متنوع داشت و چه از انواع دیگر غیر وطنی اش.
کم نبودند کسانی مانند فراهانی که امید هالییوودی شدن و تبدیل شدن به ستاره سینمای ینگه دنیا به سنت های وطنی اش پشت پا زدند و همه چیز را نادیده گرفتند.
http://alborznews.net/files/fa/news/1390/6/6/30787_315.jpg
اما در نهایت وقتی استفاده تبلیغاتی این ستاره ها به پایان می رسد اندک اندک حتی نشریات مبتذل مد هم به سراغ آنها نخواهند رفت و تازه تلخی غربت و مزه گس آلت دست شدن حس می شود. احساس بدی آنقدر بد که تلخی آن را حتی می شود از یادداشت پدر گلشیفته یعنی بهزاد فراهانی حس کرد.
"این روزها بیش از هر چیز به یاد بچه هایی هستم که ایران نیستند و در خارج از کشور فعالیت می کنند، نقاشان، موسیقی دان ها، بازیگران، کارگردانان و... همه هنرمندانی که ایران را ترک کرده اند و دور از اینجا مشغول کارهای هنری شده اند، دلیل آنها برای ترک ایران هر چه باشد،ما باید به این فکر کنیم که چه راهی برای آنها وجود دارد. ما غربت را نمی شناسیم و وقتی از آن دور هستیم، درکی از آن نداریم، اما وقتی در آن قرار می گیریم، می فهمیم خیلی سخت تر از آن چیزی است که تصور می کرده ایم. من وقتی که در پاریس سکته کردم و چند روزی خوابیدم. ایرانی های مقیم آنها به دیدنم آمدند و بسیار به من لطف کردند. وقتی به این اتفاقها نگاه می کنم، می بینم جوانانی که ساکن خارج از ایران هستند،عاطفه شرقی شریف خود را دارند، اما غصه ناهنجارغربت هم در دلشان هست و آنها را رنج می دهد. وقتی از دور به آنها نگاه می کنیم، می بینیم دارند زندگی می کنند، کار می کنند و... اما غصه هایشان را نمی بینیم، چرا شرایط باید طوری باشد که هنرمندان اهل فکر ما ترجیح بدهند جای دیگری زندگی کنند؟ این موقعیت باید سامان داده شود. دولت باید با کسانی که از اینجا رفته اند، برخورد موجهی داشته باشد، چون هنرمندان ما، انسان های شریفی هستند. انسان هایی اهل فکر که به امور ناهنجار اشتغال دارند، بلکه اهل فکر و فرهنگ هستند. هم دولت و هم ما باید شرایطی را فراهم کنیم که هنرمندانمان برای بازگشت احساس امنیت کنند و به فکر برگشتن باشند. اما این اتفاق نمی افتد و این تلخ است... خیلی تلخ است."
اما چه باید کرد که الغریق یتشبث بکل حشیش- کسی که در حال غرق شدن است به هرچیزی چنگ می زند- و همین شد که هر روز گلشیفته بیش از دیروز پل های پشت سرش را خراب کرد و از آن سو هم نتوانست تا جای پای محکمی برای خودش دست و پا کند. حالا گلشیفته فراهانی در فیلم های دست چندم بازی می کند و با مجله های مد- و نه سینمایی- مصاحبه می کند و در این سو پدرش یادداشت های ملتمسانه می نویسد؛ اما خود کرده را تدبیر نیست!
http://alborznews.net/fa/pages/?cid=50215
Rez@ee
3rd September 2011, 08:47 AM
با چندتا جمله اخر حق مطلب رو ادا کردین.
(Amir p)
3rd September 2011, 03:39 PM
گلشیفته هم بله واقعا که [nadidan]
F.PHYSICIST
3rd September 2011, 04:25 PM
خوب ادما خودشون راحشون را انتخاب میکنن
اون میخواد موفق بشه و براش این راهه به هر حال از روزی که رفته فکر اینها را هم کرده دیگه
طلیعه طلا
3rd September 2011, 05:29 PM
چرا عاقل کند کاری ، که باز آرد پشیمانی .
تصمیم گیری در مرحله خشم و عصبانیت ، می تونه تبعات بد این چنینی داشته باشه .
Sookoot
3rd September 2011, 08:48 PM
او تمام شد !!
عاقبت شهرت طلبی کاذب و پشت پازدن به مردم قدرشناسی که حتی بی هنری هنرمند نماها را هم تحمل میکنند میشود همین!!همخوابگی با بازیگری که بیشتر به سن و سال پدرش میخورد !!
ضمن احترام به هنرمندان واقعی و فوتبالیست های مردمی
دودسته در مفت خوری ید طولایی دارند
بازیگرنما ها وشبه هنرمندانی که فقط بلدند موی دم اسبی بگذارند و عینک دودی بزنند !!
فوتبالیست هایی که پول کلان و بی حساب و کتاب از بابت زحمات ! کارچاق کن ها میگیرند !
کسانی که تا دیروز برای اینور و اونور رفتن سوار مینی بوس دارقوزاباد میشدن ! امروز مدیر برنامه شون دنبال پورشه و آزراست !!
مقایسه کنید ارج و احترام به یه نخبه و مخترع و استاد دانشگاه رو با این حضرات
و اخرش هم پیدا کنید پرتقال فروش را !![nishkhand]
LUCKLY
3rd September 2011, 09:11 PM
من با نظرsookoot موافقم وقتی تو جامعه ای به نخبه توجه نمیشه و جایزه ی نفرات برتر نهایتش یه پرایده و جایزه برد تیم ملی مقابل غضنفر اباد میلیونها تومن تو جامعه ای که وقتی بحث بیحجابی پیش میاد پلیس میاد سر کوچه وامیسه میگه روسریتونو بکشین جلو و حالا وضع حجاب بازیگرای سینمایی که برای عده ای که البته کم هم نیستن الگوان هزاران برابر بدتره فک نمیکنم وضعی بهتر از این انتظار بره بهرحال گلشیفته هم ارزشش در همین حده دیگه بیشتر از این ازش انتظار نمیرفت[tafakor] بیچاره انقد بدبخت شده که ........سکوت بهتر گفته فک میکنم دیگه لازم نیست بیشتر از این توضیح بدیم بداموزی داره بالاخره بچه هام میان سایت[nishkhand]
elmamoz
4th September 2011, 01:38 AM
چیزی نمیتونم بگم فقط اینکه امیدوارم بتونه تا آخر دووم بیاره که بعید میدونم .خیلی زود فراموش میشه .[negaran][naomidi][negaran][negaran][negaran][negaran][negaran][negaran][naomidi][naomidi][naomidi]
elmamoz
4th September 2011, 01:40 AM
واقعن نمیتونم چیزی بگم فقط امیدوارم بتونه دووم بیاره که بعید میدونم.
عرفان سلیم زاده
4th September 2011, 01:48 PM
تو این مقاله شما، همه چیز از دیدگاه منتقدین مذهبی و مسئولین دولتی بود نه مردم! مثل اینکه فراموش کردید سینما برای مردمه! نه این افراد!!! لطفا از دید مردم بهش نگاه کنید تا اون موقع بتونید بیطرفانه در مورد یک ادم قضاوت کنید!
درضمن هنرمند برای پیشرفتش باید به کارگردان و فیلم نامه عمل کنه! عین دکتر که به قسم نامه بقراط عمل میکنه!
من خیلی از کسانی رو میشناسم که تو زندگی شخصیشون ادم های خوب و مثبتی هستند اما بخاطر دفاع از برخی عقاید که مورد پسند همه نیست دست به کارهای سرنوشت سازی زدند!
یکی از همین کسان گروه تا_ تو هستش که همه اول فکر میکردند اینا هم جنس گراند اما نبودند!و فقط برای دفاع از این افراد خودشون رو این طوری معرفی کردند!
گلشیفته هم برای جار زدن ازادی عمل و اندیشه دست به این کار زده وگرنه بسیار انسان روشن فکر و هنرمندی است!!!
در اخر توصیه می کنم که، در مورد خبر هایی که به شما برخی عقاید رو تحمیل می کنند با تامل و فکر بیشتری حرف بزنید!
باتشکر[golrooz]
LUCKLY
4th September 2011, 04:33 PM
اینکه بر خلاف عقاید اسلامی و فرهنگ ایرانی عمل کنه رو شما اسمش رو میذاری ازادی عمل واندیشه !!!!!!!!!!!!!!به قول دکتر شریعتی زنی که زیبایی اندیشه دارد هیچوقت زیبایی ظاهرشو نمایان نمیکنه
Sookoot
4th September 2011, 09:57 PM
تو این مقاله شما، همه چیز از دیدگاه منتقدین مذهبی و مسئولین دولتی بود نه مردم! مثل اینکه فراموش کردید سینما برای مردمه! نه این افراد!!! لطفا از دید مردم بهش نگاه کنید تا اون موقع بتونید بیطرفانه در مورد یک ادم قضاوت کنید!
درضمن هنرمند برای پیشرفتش باید به کارگردان و فیلم نامه عمل کنه! عین دکتر که به قسم نامه بقراط عمل میکنه!
گلشیفته هم برای جار زدن ازادی عمل و اندیشه دست به این کار زده وگرنه بسیار انسان روشن فکر و هنرمندی است!!!در اخر توصیه می کنم که، در مورد خبر هایی که به شما برخی عقاید رو تحمیل می کنند با تامل و فکر بیشتری حرف بزنید!
باتشکر[golrooz]
میشه لطف کنین اون قسمت هایی که بر مبنای مذهب گفته شده رو نقل قول کنید؟
چون مطلب با نگاه فنی نسبتا مفصل شروع میشود:
فیلم there be dragons محصول سال 2011 میلادی– اسپانیا و در ژانر بیوگرافی، درام به مدت 122 دقیقه می باشد و دیدن این فیلم به افراد زیر 13 سال در خارج از ایران نیز به هیچ وجه توصیه نمی شود.(یعنی انقدرافتضاحه !!!)سپس نظر متولی امورسینمایی نقل میشود:
شمقدری معاون سینمایی وزیر ارشاد نیز در پاسخ به سوالی درباره احتمال بازگشت گلشیفته فراهانی به ایران گفته بود:«من در دوره مسئوليتم يك بار درباره گلشيفته فراهاني گفته بودم كه ميتواند برگردد. در آن مقطع اين امكان وجود داشت. ..... اخيرا هم شنيدهايم اين بازيگر در فيلمي در كردستان بازي كرده كه صحنههاي ناجوري دارد. که در این صورت بعید است خود جامعه بازیگری علاقه به حضور ایشان داشته باشد.»بعد تحلیلی واقع گرایانه که حال و روز فراهانی را نشان میدهد:
کم نبودند کسانی مانند فراهانی که امید هالییوودی شدن و تبدیل شدن به ستاره سینمای ینگه دنیا به سنت های وطنی اش پشت پا زدند و همه چیز را نادیده گرفتنداما چه باید کرد که الغریق یتشبث بکل حشیش- کسی که در حال غرق شدن است به هرچیزی چنگ می زند- و همین شد که هر روز گلشیفته بیش از دیروز پل های پشت سرش را خراب کرد و از آن سو هم نتوانست تا جای پای محکمی برای خودش دست و پا کند. حالا گلشیفته فراهانی در فیلم های دست چندم بازی می کند و با مجله های مد- و نه سینمایی- مصاحبه می کند و در این سو پدرش یادداشت های ملتمسانه می نویسد؛ اما خود کرده را تدبیر نیست!
گرامی ! پزشک ، سوگند بقراط را برای نجات جان مردم ادا میکند بازیگر نما! برای پول و شهرت همخوابه میشود عجب شباهتی ؟!!
یک توصیه:جار زدن از ازادی عمل و اندیشه مسلما راهش خوابیدن در رختخواب این و اون نیست !!
M.A.A.H.R
5th September 2011, 12:30 AM
از نظر من باید بنظر همه احترام گذاشت چه گلبشیفته چه مهنار افشارو ..........گلشیفته ترجیح داده اونجوری باشه همونجوری که من دوست دارم اینجوری باشم
عرفان سلیم زاده
5th September 2011, 12:43 AM
حالا اگه گل شیفته فراهانی به ایران ایرانی ات پشت کرده مجازاتش(تنبیه!) پای کیست؟ مردم؟ منتقدین؟ یا دولت و قوانین ایران؟ براستی اگر موارد اخر نبودند ایا او را می توانستید مجازاتش کنید!
شما معیار های دفاع از ارمان ها رو به چه چیزی محدود می کنید؟ قطعا به همه چیز جز فدا کاری!
قصد من دفاع از معیار های غیر اسلامی نیست! اینجا حرف از قضاوت در مورد یک انسانه!انسان!!!!
Sookoot
5th September 2011, 03:13 AM
از نظر من باید بنظر همه احترام گذاشت چه گلبشیفته چه مهنار افشارو .....
کافی نیست ! اموزه های دینی و اخلاقی بما میگوید که رعایت حقوق اولیه ابن ملجم و صدام و قذافی و هر مجرم پای چوبه دار هم بعنوان یک انسان واجب است !گلبشیفته ! که جای خوددارد !
گلشیفته ترجیح داده اونجوری باشه همونجوری که من دوست دارم اینجوری باشمدقیقا ! هرکس خربزه میخوره پای لرزش هم وا میسته !
حالا اگه گل شیفته فراهانی به ایران ایرانی ات پشت کرده مجازاتش(تنبیه!) پای کیست؟ مردم؟ منتقدین؟ یا دولت و قوانین ایران؟ براستی اگر موارد اخر نبودند ایا او را می توانستید مجازاتش کنید!
شما معیار های دفاع از ارمان ها رو به چه چیزی محدود می کنید؟ قطعا به همه چیز جز فدا کاری!
قصد من دفاع از معیار های غیر اسلامی نیست! اینجا حرف از قضاوت در مورد یک انسانه!انسان!!!!
پرسشم بی پاسخ ماند ..!
خیر اینجا اصلا بحث تنبیه و قضاوت نیست ! تحلیل یک اتفاق است
معیاردفاع از یک ارمان محدودبه عقلانیت وبرخورداری از پشتوانه منطقی است
مثلا : معقول نیست کسی بخاطرحمایت ایدئولوژیکی از یک مکتب اصول اولیه اخلاق و عرف و عادات اجتماعی و هنجارهای معمول را زیر پا گذارد
e.einitabar
5th September 2011, 11:53 AM
سلام به همه دوستان
اول از همه یه سوال؟
مگر بعضی از کسانی که لباس .... پوشیده اند و دم از خدا و پیغمبر میزنند رو نمیشناسید یا در مورد اونها نشنیده اید که از پست ترین پست ترینها پست ترند(آنهایی که هزارو یک چیز در مورد ایمان به خدا و... را میدانند ولی باز دست به گناه میزنند)
حالا در مورد گلشیفته:
هنر چیست؟
دامنه اون چیست؟
آیا در ایران میتوان به دامنه رسید؟
هنرنما چیست؟
آیا پیانو را به عنوان یک ساز میشناید؟
آیا تمامی نتها در پیانو اجراع میشود؟
به کسی که نی میزند هنرمند میگویید؟
دیوید کاپلفید را میشناسید؟
آیا معجزه را قبول دارید؟
آیا دیوید میتواند پیامبر باشد؟
پس آنچیز که در آن جعبه جادویی میبینی مستلزم حقیقت نیست؟
متفاوت بودن ذات یک نفر را در فیلم با خارج از فیلم را قبول داری؟
آیا غیبت حرام است؟
خدا غیبت کننده گان را دوست دارد؟
به خدا اعتقاد داری؟
از هنر چه میدانی؟
e.einitabar
5th September 2011, 11:53 AM
آموزه های اسلام می گویند بی حجابی گناه است و هر زنی حجاب از سر گیرد ، گناهکار است و این مساله، لابد درباره گلشیفته نیز استثناء ندارد؛ اما مگر همین اسلامی که بی حجابی را گناه می شمارد ، زمینه سازان این وضعیت را که سرزمین مسلمان را از مغز ها و سرمایه ها خالی می کند ، گناهکار نمی داند؟
مگر همین اسلام ، تبعیض های ناروایی که کمر مردم را می شکند، جرم نمی شمارد؟
مگر اسلام فریاد بر نمی آورد که "اگر از دری فقر وارد شد ، ایمان از در دیگر خارج می شود" ؟ ولی یکی از همین وزیران خودمان ، صورت مساله وجود فقر در جامعه را چنین پاک می کند:آنان فقیر نیستند ، انسان هایی هستند که خرج شان کمتر است قناعت دارند!"
مگر اسلام ریا کاری و تقلب را همانند بی حجابی گناه نمی داند ؟ و مگر این را نمی گوید که حتی اگر نمازی هم با ریاکاری خوانده شود ، همان نماز در دوزخ وزنه ای بسته شده بر پای نمازگزار خواهد شد و او را به اعماق آتش خواهد کشاند؟
به راستی وقتی ریا در نماز گزاردن چنین فرجام سهمناکی دارد ، چگونه خواهد بود حساب کسانی که با ریاکاری و تظاهر ، نه در صدد اقامه نماز که در جست و جوی پست و مقام و جاه و جلال اند.
مگر اسلامی که به استناد آن گلشیفته فراهانی باید تعزیر شود ، نگفته است که حاکمان باید معیشتی در حد مردم داشته باشند ؟ و مگر امروز جز این است که بسیاری از کسانی که بر مسند های ریاست و وکالت و ... نشسته اند، این پست ها را "فرصت"ی مغتنم برای "بستن بار" خود می شمارند، فرصتی که شاید تکرار نشود؟
امروز گلشیفته از کشور رفته است و خیلی ها مترصد آنند که برگردد تا به دست قانون سپرده شود- همان قانونی که ایرانیان را حتی در خارج از کشور نیز مشمول مقررات جزائی خود می داند - اما ای کاش ، کسانی که با سوء مدیریت شان ،با مردم آزاری شان ، با تنگ نظری شان ، با تفسیر به رأی شان از اسلام ، با تحجرشان ، با ریا ورزیدنشان ، با خود بزرگ بینی شان و با مردم کوچک انگاری شان ، این وضیعیت را سبب شده اند نیز محاکمه می شدند ، همان هایی که خواسته یا ناخواسته باعث شده اند ، بسیاری از ایرانی ها ، جلای وطن کنند و یا در اندیشه و آرزوی رفتن باشند ؛ آنان که به امید مردم خیانت می کنند!
LUCKLY
5th September 2011, 02:27 PM
به نظر من اینکه شما پرسیدی شخصیت فرد در فیلم خارج فیلم یکی است یانه ؟جواب من اینه شما خودت کاریو که برخلاف اعتقادات وعقایدتون باشه رو قبول میکنین ؟من فک نمیکنم کسی که بازی تو اینچنین فیلمی رو قبول کرده شخصیت والایی داشته باشه .خیلی دوست دارم این بحث رو پیش بکشم اگه تونستین جواب بدین به نظر شما بازیگری گناهه یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مگه در اسلام نگاه کردن مرد نامحرم به چهره ی ارایش کرده ی زن نامحرم گناه نیست مگه ردو بدل شدن حرفای عاشقانه بین دو تا نامحرم گناه نیست وووو........حالا به نظر شما بازیگری گناهه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[tafakor]
e.einitabar
5th September 2011, 02:53 PM
دوست من به نظر من خیلی چیزها گناه هستش
ولی خوب جاش توی این سایت نیست
خیلی دوست دارم که همه چی رو واست باز کنم ولی افسوس که هم واس سایت بد میشه هم ......
ولی مطمئن هستم که غیبت یه گناه بزرگه همینجا این بحث رو خاتمه بدین
ممنونم
M.A.A.H.R
5th September 2011, 03:05 PM
e.einitabarعزیز کاملا با شما موافقم اونایی که دماز خدا وپیغمبر می زنند مگه گناه نمی کنند؟ و این شخص (گلشیفته) اعتقادش شاید براین باشه که اعمالاو دارای گناه نیست مثلا اگر نداشتن حجاب و گناه است پس 98درصد مردم مخصوصا رنان باید راهی جهنم شن درسته؟مگه حجابی اکثرا دارن البته منظورم خانومها هستش بانداشتن حجاب فرقی داره؟
بنظر شما داشتن این حجاب گناه اورتره یا نداشتنش(عکسای زیرو نکاه کنید قضاوت کنید)
http://best2fun.com/upload/b5184067eec6e5e3f10fe4380b726910.jpg
http://best2fun.com/upload/c4b40fdd0ee7b22aa328fdc81a684cf1.jpg
http://www.osoolgera.ir/media/image/1241013219.jpg
http://best2fun.com/upload/d518c3cf843e7f4f6e15419413f98738.jpg
Sookoot
5th September 2011, 04:54 PM
سلام به همه دوستان
سلام
اول از همه یه سوال؟
مگر بعضی از کسانی که لباس .... پوشیده اند و دم از خدا و پیغمبر میزنند رو نمیشناسید یا در مورد اونها نشنیده اید که از پست ترین پست ترینها پست ترند(آنهایی که هزارو یک چیز در مورد ایمان به خدا و... را میدانند ولی باز دست به گناه میزنند)
مدیرجان گفتید یه سوال ! این که 16 تاس ! بالایی هم که اصلا سوال نیست
حالا در مورد گلشیفته:
هنر چیست؟
روی دیگرسکه سخت زندگی که نمایانگرخرق عادات بشر و تبلور طبع لطیف انسان هاست
دامنه اون چیست؟
دامنه اون از ازل تا ابداست / اززمانی که انسان غارنشین برای بیان منظور خود از مفاهیم تصویری استفاده کردتا اکنون که 7 شاخه مجزی دارد
آیا در ایران میتوان به دامنه رسید؟
بله ! جهت اطلاع خیلی ها درایران این دامنه رو طی کردن و الان روقله هنرن
هنرنما چیست؟
احتمالا منظورتان هنرمند نماست ! : یعنی :بی هنری که هنرش ! فقط تقلید و ادا اصول است وخیلی دوست دارد جای دیگران باشد!
آیا پیانو را به عنوان یک ساز میشناید؟
بله
آیا تمامی نتها در پیانو اجراع میشود؟
سوال نامفهوم است !
به کسی که نی میزند هنرمند میگویید؟
بله
دیوید کاپلفید را میشناسید؟
کارهایش را دیدم !
آیا معجزه را قبول دارید؟
بله
آیا دیوید میتواند پیامبر باشد؟
خیر
پس آنچیز که در آن جعبه جادویی میبینی مستلزم حقیقت نیست؟
بله ! اما حقیقتی امیخته با فریب !انچیزی که درجعبه جادویی میبینید به برکت سیاهی لشگرهایی که فکر میکنید تماشاچی هستند / همینطور خطای دید و تردستی انجام میشودهروقت دیوید مقابل دیدگان شما این کاررا انجام دهد کارش را بپذیرید / چرا که شما با تماشای کاروی از جعبه جادویی درواقع شما با تماشاچی ها همراهی میکنید/انان تعجب کنند شما هم تعجب میکنی/تشویق کنند به شما هم همین احساس دست میدهد
متفاوت بودن ذات یک نفر را در فیلم با خارج از فیلم را قبول داری؟
بله اصلا بازیگری یعنی همین/همانی شوی که سناریو کارگردان و تهیه کننده میخواهد
آیا غیبت حرام است؟
بله
خدا غیبت کننده گان را دوست دارد؟
خیر
به خدا اعتقاد داری؟
بله
از هنر چه میدانی؟
خیلی چیزا !
...........
یک سوال !؟
همه اینا درمورد:
حالا در مورد گلشیفته:بود؟؟؟
پاسخ ها بولد شد/
Sookoot
5th September 2011, 05:07 PM
دوست من به نظر من خیلی چیزها گناه هستش
ولی خوب جاش توی این سایت نیست خیلی دوست دارم که همه چی رو واست باز کنم ولی افسوس که هم واس سایت بد میشه هم ......ولی مطمئن هستم که غیبت یه گناه بزرگه همینجا این بحث رو خاتمه بدین
ممنونم
عزیزم نگران سایت نباش ! سایت نخبگان یه مدیر روشنفکرداره / که باسعه صدرو نظرات منحصربفردش ازوجود بحث های سازنده همیشه حمایت میکنه بشرطی که:
محتوای پست ها :دروغ و تهمت و افترا و تحقیر و تمسخر و حرفای بی سرو ته سیاسی نباشه/ اگر جنس حرفا ازاینها نیست/ بسم الله
e.einitabarعزیز کاملا با شما موافقم اونایی که دماز خدا وپیغمبر می زنند مگه گناه نمی کنند؟ و این شخص (گلشیفته) اعتقادش شاید براین باشه که اعمالاو دارای گناه نیست مثلا اگر نداشتن حجاب و گناه است پس 98درصد مردم مخصوصا رنان باید راهی جهنم شن درسته؟مگه حجابی اکثرا دارن البته منظورم خانومها هستش بانداشتن حجاب فرقی داره؟
عزیزم ! بحث حجاب 4 تا تاپیک اونورتره !!شما که خودت استارتر این تاپیکی باید بیشتر به موضوع تاپیکت پایبند باشی :
پایان گلشیفته فراهانی با بازی در فیلم غیر اخلاقیموضوع یک عمل غیر اخلاقی یه بازیگردست چندمه ! چه ربطی به تصاویر دخنرای مردم داره !؟
M.A.A.H.R
5th September 2011, 05:50 PM
sookootجان سلام
متاسفانه یا خوشبختانه بحث یک جورایی به حجاب کشیده شد به هر حال مشکل بیشتر عزیزان ایه که گلشیفته چرا کشف حجاب و در نهایت با اون وضع هستش درسته؟ من اینو میگم این خانوم براساس اعتقاداش اون کارو کرده درسته عرف شاید نحوه پوشش اون رو نپسنده اما مهم اینه که خودش پسندیده به هر دلیل
عاقبت شهرت طلبی کاذب و پشت پازدن به مردم قدرشناسی که حتی بی هنری هنرمند نماها را هم تحمل میکنند میشود همین!!همخوابگی با بازیگری که بیشتر به سن و سال پدرش میخورد !!
او بنظرش بازی در خارج از کشور می توانه باعث رشدش شه اینو باید قبول کنیم پیشرفت تو ایران خیلی سخته مخصوصا بازیگری در ضمن در خارج از کشور هم دیدن این صحنه ها فک نکنم خلی غیر عادی باشه
کاملا موافقم
بازیگرنما ها وشبه هنرمندانی که فقط بلدند موی دم اسبی بگذارند و عینک دودی بزنند !!
همه نه عده ای خاص همون کسایی که شما میگید فیلمشون کمتر از یک میلیارد فروش نداره.
ضمن شاید من و شما خوشمون نیاد اما ادمی که خوشش بیاد کم نیست پس باید به تیپ و شخصیت اان شخص هم احترام بگذاریم
گرامی ! پزشک ، سوگند بقراط را برای نجات جان مردم ادا میکند بازیگر نما! برای پول و شهرت همخوابه میشود عجب شباهتی ؟!!
یک توصیه:جار زدن از ازادی عمل و اندیشه مسلما راهش خوابیدن در رختخواب این و اون نیست !!
این حرفتون برای من خیلی عجیبه منظورتون اینه که گلشیفته بخاطر پول دست به این کا زده؟شاید اره شاید نه یک سوال ایا علاقه بازیگری که مسیحی هست باعث نمیشه ان شخص بازیگر شه ؟اگه اره پس نباید گلشیفته که کشف حجاب میکنه به اتهام پول و ... متهم کنیم
در ضمن اگر مقاله رو خونده باشید در جایی زا ان نوشته شده که گلشیفته میگه از حجاب متنفرم.....خب این دلیل شاید خیلی قانع کننده باشه که این شخص اصلا به حجاب علاقه نداره و در این صورت ایران جای اون نیست و باید گزینه ای جز ایران رو برای بازیگری خود برگزینه و در فیلم های اونوراب همونجوری که گفتم این صحنه ها عادی هستند
e.einitabar
5th September 2011, 05:55 PM
خوب دوست عزیز مشخصه که شما نه هنرمندی نه هنر رو میشناسید
خانم گلشیفته فراهانی نوازنده ی
پیانو
ویلون
اصلا وایسا یه بیوگرافی کامل بهت بدم
نام: گلشیفته فراهانی
تاریخ تولد: 1362
دختر بهزاد فراهانی و فهیمه رحیم نیا
خواهر شقایق فراهانی
...............................................
گلشیفته فراهانی در ۱۹ تیر ۱۳۶۲ در تهران متولد شد. وی فرزند «بهزاد فراهانی» و «فهیمه رحیم نیا»، خواهر «شقایق فراهانی»، بازیگران سینما و تلویزیون میباشد. او دانشجوی رشته موسیقی از دانشگاه جامع علمی کاربردی است. همچنین بازی در سینما را از سال ۱۳۷۶ با فیلم «درخت گلابی» به کارگردانی «داریوش مهرجویی» آغاز کرد.
در فیلمهای «درخت گلابی»، «زمانه»، «بوتیک»، «اشک سرما»، «به نام پدر»، «میم مثل مادر»، «گیس بریده» و «سنتوری» به ایفای نقش پرداخته که با درخت گلابی بهترین بازیگر نقش اول جشنواره ۷۶ شد و برای بوتیک و اشک سرما سومین بازیگر جشنواره ۸۲ بهترین بازیگر هشتمین دوره جشن خانه سینما و بهترین بازیگر زن جشنواره بزرگ سه قاره (نانت فرانسه) رابدست آورد.
فیلم «میم مثل مادر» با هنرمندی وی از استقبال فراوان تماشاگران و منتقدان برخوردار گشت. در این فیلم وی نقش مادری شیمیایی شده در جنگ ایران و عراق و صاحب فرزندی که دچار مشکلات تنفسی است را ایفا میکند.
.................................................. ....
- تنها خوش شانسی بزرگ او بازی در فیلم درخت گلابی - یکی از بهترین فیلم های مهرجویی - است.
- برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر از بخش بین الملل شانزدهمین جشنواره فیلم فجر.
- بهترین بازیگر جشنواره بیست و دوم فیلم فجر برای بازیهای خیره کننده اش در دو فیلم « بوتیک » و « اشک سرما » به انتخاب نویسندگان و منتقدان
- برنده تندیس زرین هشتمین جشن خانه سینما برای بازی در فیلم « اشک سرما »
- درخت گلابی (داریوش مهرجویی - 1376)
- هفت پرده (فرزاد مؤتمن - 1379)
- زمانه (حمیدرضا صلاحمند - 1379)
- جایی دیگر (مهدی کرم پور - 1381)
- بوتیک (حمید نعمت الله - 1381)
- دو فرشته (محمد حقیقت - 1381)
- اشک سرما (عزیز الله حمید نژاد - 1381)
- بابا عزیز (محمد ناصر خمیر - 1382)
- ماهی ها هم عاشق می شوند (علی رفیعی - 1383)
- به نام پدر (ابراهیم حاتمی کیا، 1384)
- گیس بریده (جمشید حیدری، 1384)
- میم مثل مادر (رسول ملاقلی پور، 1385)
- سنتوری (داریوش مهرجویی، 1385)
جوایز
برنده سيمرغ بلورين بهترين بازيگر از بخش بين الملل شانزدهمين جشنواره فيلم فجر.
بهترين بازيگر بيست و دومین جشنواره فيلم فجر برای بازيهای خيره كننده اش در دو فيلم « بوتيك » و « اشك سرما » به انتخاب نويسندگان و منتقدان
برنده تنديس زرين هشتمين جشن خانه سينما برای بازی در فيلم « اشك سرما»
منبع: Honarpisheh.com
تو چطور جرات میکنی که به این خانم هنرمند نما میگی
دوست عزیز غیبت نکن
استغفرا....
عرفان سلیم زاده
5th September 2011, 06:24 PM
خواهش می کنم این بحث رو تموم کنید من دارم نگران میشم!
Sookoot
5th September 2011, 06:31 PM
دوست عزیزم کپی پیس یه بیوگرافی با یه سرچ ساده و یه کلیک امکان پذیره (یعنی همین کاری که شما کردی !)
اگر این هنره بله شما درست میگی من نه هنرمندم نه اساسا هنر رو میشناسم!
البته هنوز متوجه ارتباط دیوید کاپرفیلد و جعبه جادو و معجزه و پیامبر دامنه و ...به این بحث نشدم!!
فکر میکنم بهتر است نظرشخصی و اثرذهنی خودمان را بگوییم مثل پست قبلی استارتر محترم/ نه کپی پیس !
دوست عزیز غیبت نکن
استغفرا....
ضمنا تو نه ! شما ! جنابعالی که ماشاالله اهل استغفاری و برای گناه نکرده دیگران استغفروالله میگی حتما میدونی که بی احترامی هم دست کمی از غیبت نداره !
....................
طلیعه طلا
5th September 2011, 06:52 PM
خانم گلشیفته فراهانی نوازنده ی
پیانو
ویلون
اصلا وایسا یه بیوگرافی کامل بهت بدم
نام: گلشیفته فراهانی
تاریخ تولد: 1362
خواهر شقایق فراهانی
دوست عزیز غیبت نکن
استغفرا....
غیبت چیه ؟ فکر کنم داریم مسایل رو با هم ادغام می کنیم .
اینایی که شما درج کردین فقط یه رزومه ی کاریه ، که به تنهایی ( فقط توسط خودش )به دست نیومده .
وقتی آدم نتونه افتخارات شو که به واسطه همین مردم و با حمایت اون ها کسب کرده ، به زیبایی حفظ کنه و بر شایستگی هاش چیزی اضافه کنه ، ارزش به نیکی یاد کردن رو هم ازدست میده. که باز هم مسبب این مسئله خودشه ولا غیر.
من از جسارتی که جناب سکوت انجام داد و کلمه هنرمند نما را به ایشون اطلاق کرد ، خرسندم .یعنی میشه با توجه به افعال و رفتاری که از وی سرزده ،کلمه ای بهتر و شایسته تر ، پیدا کرد و جایگزین این واژه پر معنا نمود ؟
خواهر شقایق فراهانی گر پدر تراست فاضل
از فضل پدر تو را چه حاصل ؟
طلیعه طلا
5th September 2011, 07:03 PM
خواهش می کنم این بحث رو تموم کنید من دارم نگران میشم!
نگرانی چرا؟
باید واقعیت های جامعه مطرح و تا حد خودمون آسیب شناسی بشه .
همه افرادی که این جا جمعند از شعور بالا و معرفتی مثال زدنی برخوردارند .پس با رعایت احترام و ادب ، داریم با هم مباحثه می کنیم و دیدگاه های خودمون رو عنوان می کنیم .
اگه کسی ، مثل من نوعی ،جنبه و ظرفیت قرار گرفتن در بحث رو نداره میتونه در کمال متانت ، صرفا ،به خواندن مطالب و ارزیابی شخصی اکتفا کنه .
e.einitabar
5th September 2011, 07:21 PM
دوست عزیزم کپی پیس یه بیوگرافی با یه سرچ ساده و یه کلیک امکان پذیره (یعنی همین کاری که شما کردی !)
اگر این هنره بله شما درست میگی من نه هنرمندم نه اساسا هنر رو میشناسم!
من این ها رو سالها ی سال شندیم و برای اینکه یکی مثل تو رو توجیح کنم هنر به خرج دادم و با یه سرچ تونستم که تمام توهین هایی که به یکنفر بستین رو از اون دور کنم
عرفان سلیم زاده
5th September 2011, 07:22 PM
ببین طلیعه خانوم من مخالف بحث و گفتگو نیستم اما گاهی اوقات که از بحث دوطرف هیچ کدوم دوست ندارن بگم حق باطرف دیگه است خب معلومه که اخرش چی میشه؟!
میشه یه توبیخ از طرف مدیر بخاطر بکار بردن کلمات نامناسب و بسته شدن تاپیک!
انشالا که این تاپیک به این سرنوشت دچار نشه!انشاله
عرفان سلیم زاده
5th September 2011, 07:26 PM
در ضمن اگه واقعا مطمئنید که هدف گلشیفته خانوم جز شهرت و پیشرفت خود خواهانه اش نبوده! برید و این حرفا رو به خودش بزنید! اگه نرید قسم میخورم که هر طور شده برم و پیداش کنم و بکشونمش اینجا تا خودش جوابتون رو بده!
حال انتخاب با شماست یا رو حرفتون بمونید و با خودش این موضوع رو درمیون بزارید یا تمومش کنید حرفتون رو پس بگیرید!
وسلام!
e.einitabar
5th September 2011, 07:26 PM
البته هنوز متوجه ارتباط دیوید کاپرفیلد و جعبه جادو و معجزه و پیامبر دامنه و ...به این بحث نشدم!!
فکر میکردم باهوش تر از این صحبت ها باشی
e.einitabar
5th September 2011, 07:31 PM
ضمنا تو نه ! شما ! جنابعالی که ماشاالله اهل استغفاری و برای گناه نکرده دیگران استغفروالله میگی حتما میدونی که بی احترامی هم دست کمی از غیبت نداره !
خانم یا آقای محترم نکته همین جاست که شما تحمل شنیدن یه تو گفتن رو ندارید
ولی چطور به خودتون اجازه میدید که به دختر مردم توهین کنید یا اصلا در موردش نظر بدین دوست دارین در مورد خودتون کسی نظر بده اونم نظری که در شان شما نباشه
e.einitabar
5th September 2011, 07:37 PM
غیبت چیه ؟ فکر کنم داریم مسایل رو با هم ادغام می کنیم .
اینایی که شما درج کردین فقط یه رزومه ی کاریه ، که به تنهایی ( فقط توسط خودش )به دست نیومده .
وقتی آدم نتونه افتخارات شو که به واسطه همین مردم و با حمایت اون ها کسب کرده ، به زیبایی حفظ کنه و بر شایستگی هاش چیزی اضافه کنه ، ارزش به نیکی یاد کردن رو هم ازدست میده. که باز هم مسبب این مسئله خودشه ولا غیر.
من از جسارتی که جناب سکوت انجام داد و کلمه هنرمند نما را به ایشون اطلاق کرد ، خرسندم .یعنی میشه با توجه به افعال و رفتاری که از وی سرزده ،کلمه ای بهتر و شایسته تر ، پیدا کرد و جایگزین این واژه پر معنا نمود ؟
گر پدر تراست فاضل
خوب دوست عزیز میشه بگین غیبت چیه؟
در ضمن باشه اینا رزومه کاری ایشان بود (یعنی که هنر نبود)
خودت واسه مملکتت چیکار کردی؟
از افتخاراتت بگو؟
باید هم خرسند باشی چون هنر رو هنوز نفهمیدی اگه هنر رو درک میکردی به اون همه افتخار نمیگی رزومه
طلیعه طلا
5th September 2011, 07:38 PM
sookootجان سلام
متاسفانه یا خوشبختانه بحث یک جورایی به حجاب کشیده شد به هر حال مشکل بیشتر عزیزان ایه که گلشیفته چرا کشف حجاب و در نهایت با اون وضع هستش درسته؟ من اینو میگم این خانوم براساس اعتقاداش اون کارو کرده درسته عرف شاید نحوه پوشش اون رو نپسنده اما مهم اینه که خودش پسندیده به هر دلیل او بنظرش بازی در خارج از کشور می توانه باعث رشدش شه اینو باید قبول کنیم پیشرفت تو ایران خیلی سخته مخصوصا بازیگری در ضمن در خارج از کشور هم دیدن این صحنه ها فک نکنم خلی غیر عادی باشه
اتفاقا ، این بحث حجاب اون خانم ،در وهله اول بوده که این چنین فکر ها رو به خودش معطوف کرده .
منم رابطه اون تصاویر رو با عنوان تاپیک نفهمیدم .موضوع صحبت ما چیزه دیگه ایه . اگر چه اون هم (تصاویر ) موضوع قابل تعمق و قابل بحثیه .
کدو م قسمت از اعتقادات این خانم مسلمان اجازه ی چنین افعال و رفتاری رو بهش میده .
اگه آدم قراره هر کاری که دوست داره انجام بده ، که نظم مجموعه به هم می ریزه و باعث هرج و مرج میشه. این چنین فردی که نمی تونه منعطف باشه و مقداری از خواسته هاش رو با آداب های معقول و مشروع جامعه سازگار کنه ، بهتر بره پشت کوه زندگی کنه نه در جمع .
وقتی قراره من تو جمع زندگی کنم ،باید یه سری از قوانین موجود در جمع رو هم بهش گردن بنهم.شما تو خونتون هر کاری که دلتون می خواد انجام میدین ، یا در مسایلی به نظرات دیگران هم احترام گذاشته و خودتونو پایبند اون موارد می کنی ؟
بحث ما قیاس بین رفتار های حاکم بر دو جامعه نیست . ما داریم در مورد یه شهروند مسلمان ایرانی که تغییر موضع داده ( اون هم به چه قیمت گزافی ) با هم شور می کنیم .
شما به عریان بودن و ... مسایلی که اکراه دارم از بیانش ، میگین : رشد ؟؟؟؟؟کی گفته پیشرفت تو ایران خیلی سخته و دست نیافتنی .آره شایدم تو مواردی و تو یه جاهایی سخت باشه ، اما امر محال و غیر ممکنی وجود نداره .
پس این هایی که به مدارج علمی و اخلاقی بالا و والایی می رسن فکر نمیکنم از پشت قله قاف اومده باشن.این آدم ها ، همین جا بودن و همین جا زندگی کردن و با تلاش و اراده شون مشکلات رو از سر راه برداشتن و به نتیجه رسیدن.
Admin
5th September 2011, 07:41 PM
دوستان من فکر می کنم از اصل بحث داریم دور میشیم.
در ضمن خدمت دوستان عرض کنم نظر هر کسی برای خودش محترمه ... لطفا رعایت کنید.
در مورد حرف آقا احسان هم ...
اینکه افراد دیگه ای گناه می کنن دلیل بر قبیح نبودن یک گناه دیگر نمیشه .!
به هر حال روز حسابی هست و همه در پیشگاه خداوند حاضر ...
لطفا از اصل بحث که عنوان موضوعه دور نشیم... [cheshmak]
e.einitabar
5th September 2011, 07:42 PM
گر پدر تراست فاضل
میشه بگی باید چیکار میکرده که نکرده
مگه من گفتم دختر حاجی ممچوچو
پدرش هم یه بازیگر
گفتم بگم بابا چیکارس فکر نکنین که بی بته هستش
(در ضمن این بحث ها رو کش دادن به نظر من هم جالب نیست ولی فکر کنم پایه ی کل کل هستین)
وسلام
Sookoot
5th September 2011, 07:47 PM
فکر میکردم باهوش تر از این صحبت ها باشی
نه عزیزم من نه باهوشم نه هنرمند و هنرشناس شما لطفا توضیح بده
دیوید و دامنه و معجزه و پیامبر و .جعبه جادو...چه ربطی به بحث تاپیک داره ؟؟؟
فقط خواهشا کپی پیس نکنید !ازخودتون بگید
e.einitabar
5th September 2011, 07:49 PM
خوب مصطفی منم همینو میگم
گناه هرکی رو به حسابه خودش مینویسن
پس چرا ما داریم پشت سر مردم حرف میزنیم
اینجا دو تا بحث هم پیش میاد
1.اگه تو خودت این تصاویر رو دیدی تو هم گناه کاری
2.اگه هم ندیدی خدا رو خوش میاد که به یه فرد مسلمان دروغ میبندین
طلیعه طلا
5th September 2011, 07:50 PM
از افتخاراتت بگو؟
باید هم خرسند باشی چون هنر رو هنوز نفهمیدی اگه هنر رو درک میکردی به اون همه افتخار نمیگی رزومه
من هنوز که هیچی . اما به امید خدا و به زودی ( طی چند سال آینده )بهتون قول میدم از این افتخارات بی نصیب نباشید.
اینم رزومه من :
من تازه 16 ساله شدم .
از سادات هستم
پدرم تو انرژی اتمی کا رمیکنه و قبل از اون در دانشگاه مدرس بوده .
مادرم استاد دانشگاه است .
تمام بستگانم تحصیلات دانشگاهی دارند [khande]
حافظ کل قر آن کریم هستیم .
تو المپیاد زیست برگزیده شدم .
نفر اول مدرسه و منطقه هستم .
یه سال جهشی خوندم.
دانش آموز مدارس استعدادهای درخشان هستم .
لوح تقدیر خوش اخلاق ترین دانش آموز رو در منطقه دارم .
در مسابقات ورزشی آمادگی جسمانی و تنیس مقام اول و دوم رو دارم .
خطاطم
دستی در نقاشی دارم .
باسلیقه هستم .
( فعلا ) در درست کردن این چهار نوع غذا تبحر خاصی دارم : آبگوشت ، قرمه سبزی ، باقلاپلو با ماهیجه و دلمه . و ...
بازم بگم ؟
این ها افتخارات خانوادگی بود . افتخارات مد نظر شما هم ایشالا باشه در آینده نزدیک !!!
e.einitabar
5th September 2011, 07:56 PM
من هنوز که هیچی . اما به امید خدا و به زودی ( طی چند سال آینده )بهتون قول میدم از این افتخارات بی نصیب نباشید.
اینم رزومه من :
من تازه 16 ساله شدم .
از سادات هستم
یه سال جهشی خوندم.
خطاطم
دستی در نقاشی دارم .
باسلیقه هستم .
( فعلا ) در درست کردن این چهار نوع غذا تبحر خاصی دارم : آبگوشت ، قرمه سبزی ، باقلاپلو با ماهیجه و دلمه . و ...
بازم بگم ؟
این ها افتخارات خانوادگی بود . افتخارات مد نظر شما هم ایشالا باشه در آینده نزدیک !!!
خوب دوست عزیز به امید خداوند که به افتخارات بزرگی برسی
ولی فکر نمیکنی که هنوز واسه شرکت در این بحث زود باشه
برو فکر درس و زندگیت باش
منی که میبینی دارم تاپیک میزنم درسمو خوندم زنمو گرفتم سر کار هستم و......
در ضمن به قول خودت از فضل پدر تو را چه حاجت
طلیعه طلا
5th September 2011, 07:57 PM
میشه بگی باید چیکار میکرده که نکرده
پدرش هم یه بازیگر
(در ضمن این بحث ها رو کش دادن به نظر من هم جالب نیست ولی فکر کنم پایه ی کل کل هستین)
وسلام
این که دلیل منطقی نمیشه .
میخواین من چند تا مثال واستون بیارم که پشت شون حسابی قرص و محکم بوده اما ،مسیر رو به خطا رفتن ؟
نه اتفاقا .من فقط دارم به پاسخ هایی که شما درج می کنین ، نظرم رو میدم .همین .
طلیعه طلا
5th September 2011, 08:00 PM
خوب دوست عزیز به امید خداوند که به افتخارات بزرگی برسی
برو فکر درس و زندگیت باش
در ضمن به قول خودت از فضل پدر تو را چه حاجت
اگه نقل خودتون رو دقت کنین ، درخواست رزومه از منو داده بودین .این طور نیست ؟
یه مباحثه منطقی و درک شرایط ،ربطی به سن و سال نداره . اگه پاسخی هست بفرمایید . من در کنار درسم سعی می کنم به همه چیز برسم ، فکر نمی کنم مشکلی باشه . هست ؟
e.einitabar
5th September 2011, 08:05 PM
سوکت جان هر کدوم از سوالهایی رو که برای شما مطرح کردم رو تک تک واست توضیح میدم
دامنه یعنی مقدار پیک یا ماکزیمم اینو رو بابت این مطرح کردم که بدونی 95 درصد هنرمندان این پیک یا دامنه رو توی هالیوود و خارج از ایران میبینن و این کارشون ربطی به ایران یا ایرانی بودن یا هر چیزی دیگر رو نداره به حرفه ای بودن کار در اونطرف آب ربط داره(مثل اینکه توی سالن والیبال بخوای فوتبال روی چمن بازی کنی)
خوب جعبه و پیامبر و جناب آقای دیوید رو برای این مطرح کردم که بدونی هر چیزی که توی اون جعبه میبینی راست نیست و نشانگر ذات اون طرف بازیگر باشه
امیدوارم که متوجه شده باشی
e.einitabar
5th September 2011, 08:15 PM
اگه نقل خودتون رو دقت کنین ، درخواست رزومه از منو داده بودین .این طور نیست ؟
یه مباحثه منطقی و درک شرایط ،ربطی به سن و سال نداره . اگه پاسخی هست بفرمایید . من در کنار درسم سعی می کنم به همه چیز برسم ، فکر نمی کنم مشکلی باشه . هست ؟
ما که بد تو رو نمیخوایم دوست داریم بیشتر پیشرفت کنی
در پناه حق
طلیعه طلا
5th September 2011, 08:21 PM
ما که بد تو رو نمیخوایم دوست داریم بیشتر پیشرفت کنی
در پناه حق
ممنون از لطف تون و ایضا دعای خیرتون [golrooz]
Isengard
5th September 2011, 08:25 PM
وقت بخیر
اومده بودم تاپیک رو ببندم ، چون متاسفانه نمیدونم چرا باب شده توی بحث ها بجای منطق عده ای تمایل دارند به زور توهین و شکستن حرمت ، حرف خودشون رو بزنن !
بنده تمام پست های این تاپیک رو خوندم و متوجه شدم چه افرادی حد و حدود رو رعایت نمی کنند ، اما برای احترام به جمع و بحث ، این تاپیک فعلا باز میمونه. اگر بعد از این پست ، پستی زده بشه که داخلش کوچکترین توهینی ببینم هم تاپیک بسته میشه و هم با خاطی برخورد میشه و در آخر تاپیک ذکر میشه که به چه دلیل این تاپیک بسته شده و باعثش چه کسی بوده.
پس خواهشا در موقع بحث با دلیل و مدرک ، منطقی و با آرامش بحث کنید ، اگر نمیتونید وارد بحث ها نشید.
سیاست این سایت طوری هست که به کاربرانش اجازه بحث آزادانه و البته منطقی و با دلیل و مدرک رو میده ، چه مخالف و چه موافق.
اما جای توهین و تمسخر به هم ، در این سایت نیست و خود من در صورت مشاهده برخورد میکنم.
تفاوت بسیار هست بین آزادی بیان با آزادی کلام ...
پس لطفا رعایت کنید.
e.einitabar
5th September 2011, 08:30 PM
وقت بخیر
اومده بودم تاپیک رو ببندم ، چون متاسفانه نمیدونم چرا باب شده توی بحث ها بجای منطق عده ای تمایل دارند به زور توهین و شکستن حرمت ، حرف خودشون رو بزنن !
بنده تمام پست های این تاپیک رو خوندم و متوجه شدم چه افرادی حد و حدود رو رعایت نمی کنند ، اما برای احترام به جمع و بحث ، این تاپیک فعلا باز میمونه. اگر بعد از این پست ، پستی زده بشه که داخلش کوچکترین توهینی ببینم هم تاپیک بسته میشه و هم با خاطی برخورد میشه و در آخر تاپیک ذکر میشه که به چه دلیل این تاپیک بسته شده و باعثش چه کسی بوده.
پس خواهشا در موقع بحث با دلیل و مدرک ، منطقی و با آرامش بحث کنید ، اگر نمیتونید وارد بحث ها نشید.
سیاست این سایت طوری هست که به کاربرانش اجازه بحث آزادانه و البته منطقی و با دلیل و مدرک رو میده ، چه مخالف و چه موافق.
اما جای توهین و تمسخر به هم ، در این سایت نیست و خود من در صورت مشاهده برخورد میکنم.
تفاوت بسیار هست بین آزادی بیان با آزادی کلام ...
پس لطفا رعایت کنید.
حاجی امیر با سلام
آقا به نظر شما این تاپیک نباید فقط جنبه خبری داشته باشه
تا اینکه به یک ایرانی توهین بشه؟
M.A.A.H.R
5th September 2011, 08:37 PM
اتفاقا ، این بحث حجاب اون خانم ،در وهله اول بوده که این چنین فکر ها رو به خودش معطوف کرده .
منم رابطه اون تصاویر رو با عنوان تاپیک نفهمیدم .موضوع صحبت ما چیزه دیگه ایه . اگر چه اون هم (تصاویر ) موضوع قابل تعمق و قابل بحثیه
سلام ابجی جان خوبی؟خداروشکر
نه باور کن فهمیدم گفتم بعضی از عزیزان این بحثو ناخدا گاه به این سو کششوندن از تذکرت ممنونم.
کدو م قسمت از اعتقادات این خانم مسلمان اجازه ی چنین افعال و رفتاری رو بهش میده .
طلیعه جان ریگی یادته؟همون جنایتکاره؟می دونی دینش چی بود؟میدونی حافظ قران ب.ود؟اما اخرش چی شد؟ خودش می خوند و با عقل خودش تفسیر می کرد و شیعیان رو جز منافقان می دونست. یعنی این اقای احمق(ریگی) منافق رو تو قران شیعه ترجمه کرده بود
ادما نظرات مختلفی در زمینه های دینی دارند اگر نداشتند که این هم حزب پیدا نمی شد من گفتم دوباره میگم در همین مقاله نوشته شده(راستو دروغ به پای نویسندش) که گلشیفته گفته من از حجاب متنفرم. خب بنظرم کسی این حرفو میزنه که اسلامو قبول نداره یا اسلامی که الان حاکم هستو قبول نداره قبول داری ابجی ؟
اگه آدم قراره هر کاری که دوست داره انجام بده ، که نظم مجموعه به هم می ریزه و باعث هرج و مرج میشه.
خب اونم رفت جایی که هرج و مرج نشه اگر تو ایران میموند بعد با این وضع از خودش فیلم میگرفت بعد منتشر می کرد یا یک فیلم مخفیانه یا به قول گفتنی بدون مجور می گرفتو در داخل ایران بدون روسری بود حرف شما درست بود و اون موقع هرج و مرج می شد
فردی که نمی تونه منعطف باشه و مقداری از خواسته هاش رو با آداب های معقول و مشروع جامعه سازگار کنه ، بهتر بره پشت کوه زندگی کنه نه در جمع .
خلقیات انسان ها یکی نیست ایا شما با هر ادمی می تونه راه بیای ؟ خب گلشیفته هم جایی رفت که می تونست احتمالا با اونا منعطف باشه.(البته این ها نظر شخصیمه حقیقت ماجرا رو خوره گلشیفته می دونه)
وقتی قراره من تو جمع زندگی کنم ،باید یه سری از قوانین موجود در جمع رو هم بهش گردن بنهم.شما تو خونتون هر کاری که دلتون می خواد انجام میدین ، یا در مسایلی به نظرات دیگران هم احترام گذاشته و خودتونو پایبند اون موارد می کنی ؟
در بالا اشاره شد
بحث ما قیاس بین رفتار های حاکم بر دو جامعه نیست . ما داریم در مورد یه شهروند مسلمان ایرانی که تغییر موضع داده ( اون هم به چه قیمت گزافی ) با هم شور می کنیم .
من قیاس نکردم گفتم شرایط اونجا با اینجا فرق داره و ادما با توجه به خلقیاتشودن انتخاب می کنند
شما به عریان بودن و ... مسایلی که اکراه دارم از بیانش ، میگین : رشد ؟؟؟؟
او بنظرش بازی در خارج از کشور می توانه باعث رشدش شه (این نوشته من تو تایپیک قبلی بود گفتم بنظرش ) من حرفم اینه که نظر ما مهم نیست نظر خود شخص مهمه کجا باعث رشدشه
کی گفته پیشرفت تو ایران خیلی سخته و دست نیافتنی .آره شایدم تو مواردی و تو یه جاهایی سخت باشه ، اما امر محال و غیر ممکنی وجود نداره .
من چشیدم البته نه در این موردش در مورد ورزش به بالاترین سطحش رسیدم اما در کمال ناباوریم دیدم مربی تیم ......از من رشوه می خواد مبلغشو تعیین کرد منم گفتم نمی خوام اومدم بیرون در خیلی از جاها لیاقت مهم نیست بلکه پارتی یا رشوه دادن مهمه اما در مورد سینما عدم رشد می تونه سخت مجوز دادن یا مجوز ندادنا تو ایران باشه
پس این هایی که به مدارج علمی و اخلاقی بالا و والایی می رسن فکر نمیکنم از پشت قله قاف اومده باشن.این آدم ها ، همین جا بودن و همین جا زندگی کردن و با تلاش و اراده شون مشکلات رو از سر راه برداشتن و به نتیجه رسیدن
شاید یک دهم افراد موفق به اون درجشون رسیدن اگر بقیه می رسیدن رتبه اول رو در فرار مغزه انداشتیم
Isengard
5th September 2011, 09:20 PM
حاجی امیر با سلام
آقا به نظر شما این تاپیک نباید فقط جنبه خبری داشته باشه
تا اینکه به یک ایرانی توهین بشه؟
علیک سلام
نه عزیز ، توی سایت های خبری هم زیر خبرشون میشه کامنت گذاشت غیر از اینه؟ پس بحث آزاد هست.
اخوی من هر جا لازم بدونم نظرم رو میذارم پس لطفا نظر من رو راجب موضوعی نخواین ، من فقط نظاره گر هستم.
اما این بار رو چون پرسیدید جواب میدم تا خدایی ناکرده به حساب بی احترامی نذارید.
ببینید من با زندگی مردم کاری ندارم ، هر کسی هر کاری که مایل هست میتونه انجام بده ، کسی هم اجازه نداره بهشت و جهنم رو تقسیم کنه ، ولی شرایطی وجود داره که خود اون فرد تنها درگیر نیست و پای عده زیادی وسط هست.
این رو عرض کنم من شدیدا از کار این خانوم و شخص ایشون متنفرم شدم ، قبلا هم که مصاحبه ایشون با یک شبکه رو دیده بودم حرف هایی که میزدند واقعا جای تاسف داشت.
ببیند برادر من هر جامعه ای یک شرایطی داره که نباید اون رو زیر پا بذاری ، البته این دلیل بر این نیست که خودت رو زندانی شرایط کنی ولی باید حد و حدود رو رعایت کنی.
این خانوم قبل از اینکه مسلمون باشه یک ایرانی بود ، آیا به هر قیمتی که اسمش رو بذارن پیشرفت و شهرت و هرچی ، باید چنین کاری بکنه؟
توی فرانسه یک هنری هست که در اون شخص مورد نظر که معمولا خانوم هست خیلی عذر میخوام کاملا عریان میشه و نقاش تصویر اون رو نقاشی میکنه یا تصویر برداری میکنن.
این برای اونها یک هنر هست و کسی توی فرانسه به اون طرف نمیگه که چرا این کار رو میکنی ، حتی نمایشگاهی برگزار میشه که تصاویر به نمایش درمیاد و خود اون فرد با خوشحالی میاد میون جمع توضیح هم میده !!
توی جامعه مثل آمریکا هم راههای مختلفی در زمینه بازیگری برای پیشرفت وجود داره ، فیلمی هم که تولید میشه به ندرت میتونی فیلمی پیدا کنید که داخلش برخی صحنه ها نباشه ، این موضوعی هست که در برخی جوامع وجود داره و شاید اونها این موادر رو قبول کنند ولی من نوعی هیچ وقت چنین مواردی رو قبول نمی کنم و اسم این کار ها رو میذارم توحش مدرن نه پیشرفت !
از دیدگاه من نوعی که خانواده و حفظ برخی موازین برام مهم هست کار این خانوم پسندیده نیست. خیلی عذر میخوام شما فکر کن همین خانوم جای خواهر خودت باشه یا نه اصلا جای خواهر من باشه ، ببینم میتونی بازم خودت رو توجیه کنی که به هر بهانه ای بره توی تخت اینو اون بخوابه؟!
من نمیتونم ، چون تصور هم که میکنم حالم عوض میشه.
فکر نکنم عقل سلیم هم این اجازه رو بده که به هر بهانه ای آدم دست به هر کاری بزنه !
پس این شد که قبلا هم عرض کردم من با اینکه این خانوم با زندگی خودش چیکار میکنه کاری ندارم و اصلا برام مهم نیست ، ولی از نظر من با اعتقاداتی که دارم ( نه شیخ هستم نه بی بند و بار ) کار ایشون پسندیده نیست.
عرض شد چون تمایل ندارم در این زمینه بحث کنم ، پس بزرگواری کرده منو وارد این بحث نکنید (نقل قول / نظر درباره صحبتهای منو... ) چون پاسخی دریافت نمی کنید ، این پست تنها به جواب احسان عزیز ارسال شد.
سربلند و پیروز باشید
بهـمن
5th September 2011, 09:29 PM
صحبت همه دوستان ر و خوندم تنها حرفی که دارم اینه:
گلشیفته فراهانی رو واقعا دوست دارم
براش احترام قائلم . . .
و معتقدم تو رده خودش بازیگر رو دستش نیست .
حتی اکنون.!
یا حق
Rez@ee
5th September 2011, 09:45 PM
از دیدگاه من نوعی که خانواده و حفظ برخی موازین برام مهم هست کار این خانوم پسندیده نیست. خیلی عذر میخوام شما فکر کن همین خانوم جای خواهر خودت باشه یا نه اصلا جای خواهر من باشه ، ببینم میتونی بازم خودت رو توجیه کنی که به هر بهانه ای بره توی تخت اینو اون بخوابه؟!
علی رغم میل امیر خان ،من از جملات ایشون نقل قول کردم .
واقعا به این موضوع فکر کردین؟کی به این امر راضیه؟
amin_745
5th September 2011, 09:48 PM
به اعتقاد من از ایشون متاسفانه فقط استفاده ابزاری میشه!
e.einitabar
5th September 2011, 11:49 PM
چرا حرفهای بی ربط میزنین
من میگم پشت سر کسی حرف نزنین بعد میگین دوست داری خواهر خودت باشه
اینقدر حرف بزنین تا گناه گلشیفته و جد و
آبادش به حساب شما وایریز شه
من دیگه توی این تاپیک چیزی نمینویسم
در پناه مولایم علی
Sookoot
6th September 2011, 01:04 AM
اگه غیبت نباشه !! اظهار لطف ایشان به به هموطنانش هم خواندنیست !!
گلشیفته فراهانی:هنرمندان ایرانی مانند سوسک هستند!
"نادر تکمیل همایون" از فیلمسازان تندرو حامی سبزها در اظهاراتی وقیحانه، به فیلمسازان ایرانی توهین کرد.این فیلمساز ایرانی مقیم پاریس در گفت وگویی با "لوموند" با اهانت به فیلمسازان ایرانی گفت: "از چهار یا پنج سال پیش، جمهوری اسلامی با پرداخت دستمزد بیشتر به فیلمسازان، آنان را مجاب به ساخت سریال برای صدا و سیما می کند. برخی بدین ترتیب روح خود را به شیطان فروخته اند!"
اما این رسانه ها برای پیشبرد اهداف خود از فضای احساسی حاکم بر گلشیفته فراهانی نیز سوء استفاده کرده تا وی که تا قبل از خروج از ایران وارد هیچ جریان سیاسی نشده بود و اساسا با این جریانات بیگانه است، با اظهاراتی خام، احساسی بارها و بارها بر علیه نظام جمهوری اسلامی ایران گفتگوهای توهین آمیزی را داشته باشد!
،فراهانی طی گفتگویی با روزنامه "لوموند"، درسخنانی توهین آمیز چنین می گوید: "هنرمندان مثل سوسک هستند و دولت انگار می خواهد آنان را با حشره کش بکشد. وی در ادامه می گوید: دولت هرچه بیشتر به سوی هنرمندان اسپری می کند، این حشره ها مقاوم تر می شوند.
http://www.jahannews.com/vdchmznzq23nikd.tft2.html (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.jahannews.com% 2Fvdchmznzq23nikd.tft2.html)
.............
به این تیتر:
پایان گلشیفته فراهانی با بازی در فیلم غیر اخلاقی
باید پایان وی بخاطر اوج انحطاط /و تعطیلی اخلاق و ادب را هم اضافه کرد !!
Sookoot
6th September 2011, 01:16 AM
تحقق پیشبینی دو سال قبل حسن عباسی در مورد گلشیفته فراهاني
اخبار متعددی درباره اکران فیلم جدید گلشیفته فراهانی در سایتها به چشم می خورد.
مرجان ساتراپی، کارگردان سیاه این فیلم که با پوششی سفید و نیمه عریان پا روی فرش قرمز رونمایی فیلمش گذاشته ، بار دیگر ثابت کرد دلارهای غربی و لقمه حرام کمپانی صهیونیستی هالیوود خوب به او ساخته تا نقش اول در به فحشا کشیدن زن ایرانی در مقابل دوربین داشته باشد.
گزارش این مجال به بررسی فیلم نمی پردازد بلکه به هشدارهای مردی توجه دارد که نه دو هفته پیش بلکه دو سال پیش درباره گلشیفته فریاد شد و مورد بی توجهی قرار گرفت.
در فیلمی که به تازگی تماشای آن در اینترنت رونقی دوباره گرفته ، آقای عباسی در جمعی به سخنرانی پرداخته و با اشاره به فیلم "جایی دیگر" به نویسندگی و کارگردانی مهدی کرم پور و با بازی گلشیفته فراهانی، می گوید:
روزی که داستان فرار گلشیفته به عنوان یک دختر فراری جنوبی (که از راه غیرمشروع باردار شده است) به عنوان یک فیلم اکران شد این پیام هشدار وجود داشت که سناریوی بزرگتری طراحی شده است.
حسن عباسی همچنین دو سال پیش، از اینکه چند کارگردان گلشیفته را به عنوان شخصیت اصلی در فیلمهای دفاع مقدس بازی دادند نیز انتقاد نمود.
این استراتژیست در تحلیل فیلم "پیکره دروغین" که در آن لئوناردو دیکاپریو به این بازیگر زن ایرانی ابراز علاقه می کند توضیح می دهد که "زن نماد سرزمین و عقیده است" و ابراز علاقه یک غربی از بیرون بیمارستان به این فرد ، وانمود کردن علاقه غرب به میهن ایران است.
عباسی هشدار می دهد که:
این فیلم فقط برای جلب اعتماد مخاطب داخلی ساخته شده و به زودی زن ایرانی را به صورت عریان در رختخواب مرد غربی خواهند خواباند!
نکته تاسف برانگیز این فیلم همینجاست. دو سال قبل عباسی هشدار داد اما مدیران و مسئولان فرهنگی چه کردند؟ منتقدان سینمایی که در نشریات تیتر زددند: "بالاخره دیده شدیم!" آیا حالا باز جرات دارند بگویند دیده شدیم؟!
http://rajanews.com/detail.asp?id=100964
Rez@ee
6th September 2011, 08:47 AM
ایا گلشیفته به سرنوشت شهره اغداشلو دچار می شود
فراهانی در حالی سر به تقدیری همانند شهره وزیری تبار سپرده است که ایکاش قبل از رفتن و قبل از کشف حجاب در مقابل دوربین های غربی به عنوان یک زن ایرانی و قبل از پشت پا زدن به تمام ارزش هایی که با آنها بزرگ شده بود، این سرنوشت تلخ را مطالعه می کرد.فراهانی مگر قرار است مشهورتر از وزیری تبار باشد…؟!
وزیری تباری که در یکی دو فیلم غربی بازی کرد و در مشهورترین فیلم خودش! یعنی خانه ای از شن و مه در نقش همسر یک سرهنگ آمریکایی ظاهر می شود و حتی مطمع او نیز قرار گرفت و همین.و اساساً این فیلم ساخته شد تا آمریکا بتواند با حضور یک زن ایرانی غیرت ما را به سخره بگیرد.وزیری تبار هم اکنون در جایی ایستاده است که فراهانی و فراهانی های احتمالی بعدی چند سال دیگر در آنجا خواهند ایستاد.
فراهانی اگرچه حتی هنوز هم در برخی گفته هایش با شبکه های گمنام غربی از رضایتش برای رفتن از ایران می گوید اما آنچه که در همین چند سال بر او گذشته است از قبیل مانکن شدنش و یا حضورش در تله فیلم های کارگاهی، خود گویای سال های بعدی او نیز خواهد بود.
سرنوشت تلخ فراهانی درسی است برای آنها که با صدای دهل غرب، از دور مسحور شده اند و فکر می کنند آنسوتر خبریست!مگر فراهانی نبود که در دیالوگش در فیلم “علی سنتوری” کشور ما را کشوری خشن خواند و البته بعدها معلوم شد که به این دیالوگش اعتقاد نیز داشته است…؟!
غرب او را حتی به قیمت یک لحظه یکی از خوانندگانش نیز نخواهد خرید چه رسد به قیمت بازیگران مشهور هالیوود…؟!آنهایی که هنوز هم گاهی با آب و تاب از گلشیفته و یا خواست برخی محافل برای بازگشتش سخن می گویند، آیا منکر این حقایقند…؟! آیا در نظر آنها مسعود کیمیایی که با همه انتقاداتش، در همین کشور و زیر همین آسمان زیبای آبی می زیَد مشهورتر و موفق تر است یا امثال گلشیفته فراهانی که در اوان رسیدن به همه چیز به هیچ چیز پناه بردند…؟!
Rez@ee
6th September 2011, 08:58 AM
به گزارش جهان؛ بهزاد فراهانی اخیراً یادداشتی برای نشریه "چلچراغ" نوشته است و ضمن یاد کردن از بچه هایی که ایران نیستند راهی برای بازگشت گلشیفته فراهانی به عنوان یک هنرمند جستجو کرده است.
فراهانی اگر چه در این نوشته سعی کرد با اشاره ای کوتاه از علت حضور برخی از هنرمندان ایرانی در محافل هنری غرب بگذرد و به دنبال حقیقت نباشد اما غربتی را که این گروه از هنرمندان در غرب بدان دچار شده اند خوب تشریح می کند.
وی می نویسد:
"این روزها بیش از هر چیز به یاد بچه هایی هستم که ایران نیستند و در خارج از کشور فعالیت می کنند، نقاشان، موسیقی دان ها، بازیگران، کارگردانان و... همه هنرمندانی که ایران را ترک کرده اند و دور از اینجا مشغول کارهای هنری شده اند، دلیل آنها برای ترک ایران هر چه باشد،ما باید به این فکر کنیم که چه راهی برای آنها وجود دارد. ما غربت را نمی شناسیم و وقتی از آن دور هستیم، درکی از آن نداریم، اما وقتی در آن قرار می گیریم، می فهمیم خیلی سخت تر از آن چیزی است که تصور می کرده ایم. من وقتی که در پاریس سکته کردم و چند روزی خوابیدم. ایرانی های مقیم آنها به دیدنم آمدند و بسیار به من لطف کردند. وقتی به این اتفاقها نگاه می کنم، می بینم جوانانی که ساکن خارج از ایران هستند،عاطفه شرقی شریف خود را دارند، اما غصه ناهنجارغربت هم در دلشان هست و آنها را رنج می دهد. وقتی از دور به آنها نگاه می کنیم، می بینیم دارند زندگی می کنند، کار می کنند و... اما غصه هایشان را نمی بینیم، چرا شرایط باید طوری باشد که هنرمندان اهل فکر ما ترجیح بدهند جای دیگری زندگی کنند؟ این موقعیت باید سامان داده شود. دولت باید با کسانی که از اینجا رفته اند، برخورد موجهی داشته باشد، چون هنرمندان ما، انسان های شریفی هستند. انسان هایی اهل فکر که به امور ناهنجار اشتغال دارند، بلکه اهل فکر و فرهنگ هستند. هم دولت و هم ما باید شرایطی را فراهم کنیم که هنرمندانمان برای بازگشت احساس امنیت کنند و به فکر برگشتن باشند. اما این اتفاق نمی افتد و این تلخ است... خیلی تلخ است."
لازم به توضیح است گلشیفته فراهانی زمانی سوپر استار سینمای ایران بود که با در پیش گرفتن روند غیر معمول و منافی با عرف و اخلاق جامعه مسلمان ایرانی کم کم با میل شخصی فضای مدرن و بی اخلاق غرب را به فضای اسلامی کشورش ترجیح داد و این نوع نگاه در بازی اخیرش در یک فیلم با مدل رفتار بسیار بی پروای فرانسوی و همچنین حضور در یک مجله مدل سطح پایین، اهل فکر بودن خود را به وضوح نشان داد.
اما این سئوال از آقای فراهانی هم باقی می ماند که آن دسته از هنرمندانی که جلای وطن نکرده اند به چه دلیل اهل فکر نیستند؟ و به چه دلیلی آنها که در خدمت تمدن سازی غرب هستند البته به قول ایشان اهل فکر محسوب می شوند؟
گفتنی است بر خلاف نظر بهزاد فراهانی که دولت را به نوعی به عدم حمایت از این گروه از هنرمندان متهم کرد در آغاز خروج گلشیفته فراهانی از کشور با وجود ابراز نارضایتی برخی هنرمندان وطنی، وزارت ارشاد همت بالایی برای جلب نظر این بازیگر سابق سینمای ایران نشان داد اما رفتارهای وی که گفته می شود متأثر از هیجانات سیاسی روز بود و همچنین بی توجهی به ارشادات پدرانه بهزاد فراهانی موجب شد سرانجام این بازیگر به قول برخی منتقدین سینما خوش آتیه، سر از مجلات مد فرانسه در آورد جایگاه نازلی که به زعم بسیاری، کسی گمان آن را برای وی نمی برد و انتخاب کوچکی بود.
Rez@ee
6th September 2011, 09:10 AM
خلاصه که جانم برایتان بگوید به نظر من قصه خیلی دنباله دار تر از این حرف هاست.
آمریکایی ها که به هدفشان رسیدند . ولی این وسط جالب تر از آمریکایی های زرنگ و گلشیفته ی سبک سر آن عده ای هستند که در داخل ایرانمان و گاهی اوقات همین کنار خودمان نشسته اند و با مثلا" عینک روشنفکری و دید هنری به قصه نگاه می کنند .
یکی هم نیست بگوید برادر من یا اصلا" خواهر من روشنفکری سیخی چند ؟
باستان شناس
6th September 2011, 09:59 AM
اینم رزومه من :
من تازه 16 ساله شدم .
از سادات هستم
یه سال جهشی خوندم.
خطاطم
دستی در نقاشی دارم .
باسلیقه هستم .
بازم بگم ؟
ممنون از معرفی کامل خودت عزیزم [golrooz]
ولی ای کاش دیگرون ازمون تعریف کنند
چون خود ما نمیتونم ناظر خوبی برای خودمون باشیم...[esteghbal][golrooz][labkhand]
در ضمن اینجا باید معرفی کنید ! [labkhand]
معرفی همگانی اعضای سایت نخبگان (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?t=3) [golrooz]
باستان شناس
6th September 2011, 10:25 AM
درود به دوستان عزیز [golrooz]
مطمنا همگی ما میتونیم منطقی تر از این حرفا باشیم....
در روز حساب مطمنا همه ما به کارنامه اعمال خودمون محاسبه خواهیم شد ؟
مطمنا خانم فراهانی که طبق اعمال خودشون محاسبه میشن و اما ما ...
البته خودم رو میگم که کسی براش موردی پیش نیات !
یعنی ما از این خانم خیلی سرتر و بهتر و اینکه خدا هستیم .....و ایشون شیطان !
هر وقت خدا شدیم میتونم فوری قضاوت کنیم و بگیم بله ایشون به علت بی حجاب شدن و بازی در فیلم های که برای ما جالب نبوده باید قصاص بشن....
مطمنا ایشون بنا به گفته های جناب سکوت خربزه خورده و پای لرزش نشسته ! [labkhand]
و اینکه حالا لیز میخوره و سرنگون میشه یا نمیشه رو خودایشون تصمیم میگیرن نه ما !
حالا مگه بقیه بازیگرانی که در ایران هستن این اعمال رو انجام نمیدن .[nadidan]..
مثلا
فیلم کلاغ پر ....
خب بازیگران نقش اصلی هستن ...
خانم مهناز افشار و اقای محمد رضا گلزار...
به نظر شما پیام این فیلم تجاری چیه هست....[negaran]نه واقعا من میخوام بدونم؟
زن ومردی رو نشون میده نه با هم محرم هستن نه خواهر و برادر تنی حتی نا تنی نه همسایه نه همکلاسی نه همکار و .....
ولی با هم در یک منزل هستن ....خب اینم به تفکر ایرانی برمیگرده دیگه باید گفت !
ایا کسی پیدا شد بگه ای کارگردان ...ای تهیه کننده ...ای بازیگر .....
این چه فرهنگی هست داری به ایرانی جماعت نشون میدی ؟
به نظر شما این جا انداختن این فرهنگ در ایران نیست !
مطمنا رفتارهای بقیه بازیگران هم در ایران همگی ما میدونیم خیلی زننده تر و بدتر از این موارد در خارج کشور هست ....
تازه خوب نشد ما پشت صحنه این فیلم ها رو نمی بینیم [nadidan]
مگر نه توی دامن بازگیران خارجی نماز میخوندیم....[nishkhand]
بله اینکه ایشون(خانم فراهانی ) به صلاحدید خودشون این مسله رو در زندگی خودشون پیاده کردن مطمنا به خودشون مربوط میشه و یا حتی میخوان دیگه ایرانی نباشن....میخوان فرهنگ ایرانی رو نداشته باشن ....
خب منم به ایشون میگم امیدوارم در راه انتخابی خودشون شاد و سلامت باشند و البته پیشمون نباشن هرگز....[tashvigh]
بازم طبق عادت همه موارد رو با هم قاطی کنیم ...
دوستان من نظری به عنوان بندازید ! ....
یکی میات خودشو معرفی میکنه! خب یعنی چی....شجرنامه خانوادگی میاره ![nishkhand]حالا خانواده موفق هستن ربطش به موفقیت شخصی فردی ما چیه !مگه موفقیت پدر و مادر رو برای ما می نویسن ! واقعا عجیبه !
بهتره معرفی کردن در پیام خصوصی و عمومی صورت بگیره [tashvigh]
همه قرار نیست بدونن مثلا سارا بهنام ایا قورمه سبزی خوبه درست میکنه یا نه ؟...ایا قرار بدونن....؟!
دوستان عزیز شما بهتر از من میدونید که گاهی مطالب اغراق شده خیلی جنجال برانگیز هست مگر توی ایران هم این مسایل نیست ...شما جوری با موضوع برخورد میکنید انگار تا به حال در همین مملکت اسلامی شاهد این موارد نبودیم !
هر روز این بازیگر و اون فوتبالیست از پارتی جمع اوری میشن و البته اختلاس و کلاهبرداری و ....رو هم به اینا اضافه کنید !
به نظر شما وقتی بازیگران داخلی اینطوری رفتار می کنن و اصناف سینمایی و وزارت ارشاد به اونا حتی اخطار کلامی هم نمیده چرا باید به بقیه بها بدیم ....
چرا گاهی مسایل داخلی رو فراموش میکنیم و فقط به مسایل خارجی نگاه میکنیم هر زمان مشکلات و مسایل داخلی تموم شد میرم سر امر به معروف و نهی از منکر بازیگرانی که در خارج هستن
...غیر اینه ...بد میگم ...[golrooz]
خانم فراهانی این کار و اون کار رو کرد ....دیگه رفته ....انتخاب خودش بوده ...
ولی بازیگران داخلی مطمنا در بعضی موارد روی این خانم فراهانی رو سفید کردن....[nadidan][negaran][taajob]
لطفا خودم رومیگم نه قاضی میشم نه خدا ...
پس بهتر میدونم قضاوتی که فردا بخوام جوابی براش نداشته باشم نکنم..
باستان شناس
6th September 2011, 10:34 AM
مثلا دوباره این پست رو ببنید !
دستمزد ماهیانه بازیگر نقش مختار با نظرات خوانندگان!! (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?t=95877)
LUCKLY
6th September 2011, 02:08 PM
ایول با نظرتون موافقم منم همین نظرو دارم ولی آخه بعضی از دوستان کار خانم فراهانی رو آزادی عمل واندیشه نام نهاده بودن کهمن فک میکنم درست نیست این واژه های مقدس رو اینجوری تفسیر کنیم .کاملا با اینکه گفتین وضعیت بازیگرای داخل خیلی بدتره موافقم واقعا برام جالب بود که وقتی یه انتقادی شده بود در رابطه با اینکه گاهی اوقات آرایش های آنچنانی در فیلم هامون میبینیم پاسخ مسئولین این بود که مشکل از گیرنده هاس وگرنه ..............واقعا متاسفم !!!!!!!!!!!آیا کوروش وداریوش زمانی که برای کشورمون جون خودشونو به خطر مینداختن روزی فک میکردن که از اون همه تمدن وفرهنگ ایرانی چیزی که الان هست باقی بمونه آیا فکر میکردن روزی ایرانیهایی پیدا شن که اینقد وطن فروش باشن .درود بر روح پاک آنها وبه امید بازگشت فرهنگ والای ایرانی[tafakor][labkhand]
Sookoot
6th September 2011, 07:51 PM
بازم طبق عادت همه موارد رو با هم قاطی کنیم ...
دوستان من نظری به عنوان بندازید ! ....
یکی میات خودشو معرفی میکنه! خب یعنی چی....شجرنامه خانوادگی میاره ![nishkhand]حالا خانواده موفق هستن ربطش به موفقیت شخصی فردی ما چیه !مگه موفقیت پدر و مادر رو برای ما می نویسن ! واقعا عجیبه !
بهتره معرفی کردن در پیام خصوصی و عمومی صورت بگیره [tashvigh]
همه قرار نیست بدونن مثلا سارا بهنام ایا قورمه سبزی خوبه درست میکنه یا نه ؟...ایا قرار بدونن....؟!باستان شناس گرامی درسته نباید دریک بحث به حواشی پرداخته شود
اما حتما ملاحظه کردی که پست خانم طلیعه در پاسخ به این پست بیربط بود:
e.einitabar (http://www.njavan.ir/forum/member.php?u=108855)
از افتخاراتت بگو؟
پدرش هم یه بازیگر
در ضمن این بحث ها رو کش دادن به نظر من هم جالب نیست ولی فکر کنم پایه ی کل کل هستین)
بنابراین با درنظرگرفتن تذکرشما این پست هم حتما بیربط است که از قلم انداختید !
e.einitabar (http://www.njavan.ir/forum/member.php?u=108855)
برو فکر درس و زندگیت باش
در ضمن به قول خودت از فضل پدر تو را چه حاجت ازحق نگذریم اشپزی غذاهایی همچون ابگوشت و دلمه واقعا هنره !
بهرحال از کپی پیس کردن خیلی بهتره ! خوبی پست های خانم طلیعه اینه که تماما حرف خودشونه و این حتما جای تقدیر داره !
باستان شناس
6th September 2011, 08:18 PM
باستان شناس گرامی درسته نباید دریک بحث به حواشی پرداخته شود
اما حتما ملاحظه کردی که پست خانم طلیعه در پاسخ به این پست بیربط بود:
بنابراین با درنظرگرفتن تذکرشما این پست هم حتما بیربط است که از قلم انداختید !
ازحق نگذریم اشپزی غذاهایی همچون ابگوشت و دلمه واقعا هنره !
بهرحال از کپی پیس کردن خیلی بهتره ! خوبی پست های خانم طلیعه اینه که تماما حرف خودشونه و این حتما جای تقدیر داره !
بله جناب سکوت من تمامی پست ها رو مطالعه کردم ولی مطمنا قرار نیست تمامی افتخارتمون رو در یک پست که مربوط به عنوان نیست ایجاد کنیم من لینک مورد نظر رو
معرفی همگانی اعضای سایت نخبگان (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?t=3) [golrooz]
هر چی دوست داریم می نویسم ...
با این طرز بیان خودمون! مطمنا تاپیک پر میشه از پست های اسپم و حرفایی پیش میات که فقط باعث حواشی هست ....و فقط اختلاف رو زیاد میکنه !
مطمن باشید هر کس بخوات افتخارت خودش و خانواده اش رو ذکر کنه کتاب هفتاد من میشه !..
مطمنا در بخش ادبیات این تاپیک هست
دل نوشته های کاربران (http://www.njavan.com/forum/forumdisplay.php?f=91) و حرفهاي خودماني (http://www.njavan.com/forum/forumdisplay.php?f=566) اینم در تالار تریبون ازاد
هر کس هر تفکری هر ایده ای داره هر افتخاری خانوادگی شخصی اجتماعی داره بهتر هست در مکان خودش بنویسه اینطوری نه حواشی هست نه اسپم ....تازه ممکنه امتیاز هم بگیره ![labkhand]
و در قسمت اشپزی هم میشه به این محل برای هنرنمایی بپردازیم
خانه و خانه داری (http://www.njavan.com/forum/forumdisplay.php?f=568)
..::آشپزخانه نخبگان::.. (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?t=14506)
سالاد پزخانه نخبگان (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?t=99726)
پس عنوان بسیار ضروری هست و اینکه اگر خواهان بحث هستیم واقعا باید همه جوانب رو در نظر گرفت ! با نوشتن لیست افتخارات خانوادگی که نمیشه بحث کرد !
LaDy Ds DeMoNa
6th September 2011, 08:36 PM
عنوان خبر رو که دیدم گفتم نعوذبالله ببین گلشیفته تو چه فیلمی باز کرده که این تیتر خبری براش گذاشتند . . .
خوب این خبر توی یه خبرگذاری البرز که البته سینمایی نیست درج شده !!!
فکر کنم نویسنده این مقاله یکی از برادران ارزشی خیلی محترم هستند که از قضا چند شغله هم هستند!! از همان دست نویسنده هایی که خوب بلدند بدون نگرش بسیط !!! عده ای را خراب کنند . . . .
سایتی به ظاهر خبری اما با لایه های به شدت تعصبی[bamazegi]
وقتی گلشیفته پا به عرصه هنر در هالیوود گذاشت باید انتخاب می کرد :
یا مطیع کارگردان بودن و یا خداحافظی از عالم بازیگری . . .
بنابر تعريف هفتمين جلد فرهنگ وِبستِر، برخي از معاني فعل «بازي كردن» عبارت است از:
«نمايشِ عملي بهويژه روي صحنه، تظاهر كردن، بازآفريدن، تجسم بخشيدن، بازي كردن نقش؛ مثلاً در يك نمايش، رفتار كردن به شيوهاي مناسب با رفتار كردن به شيوة اجرا بر روي صحنه، وانمود كردن، بازي كردن، اجراي نقشي مشخص.»(1)
«هگل» فيلسوف شهير آلماني او ميگويد: «بازيگر با تمام وجود، با چهره، قيافه و با صداي خود، هنرآفريني ميكند. وظيفه او اين است كه خويشتن را با نقشي كه بر عهده دارد، يكي سازد. صدا، طرز سخن گفتن، حالتها، قيافه و بهطور كلي همه اعمال و انديشههاي او با نقشي كه دارد، منطبق باشد. بازيگر، مجبور است همه چيز خود را از ياد ببرد تا بتواند احساس ديگري را نشان دهد؛ يعني نقش انسان ديگري را بازي كند. بازيگر، مثل هر انسان زنده، صاحب صدا و چهره و قيافه و حالتي خاص است كه با سرشت او آميخته و مختص به خود اوست. بازيگر بايد اين همه را تغيير دهد تا بتواند خودش را با نقشي كه بر عهدهاش ميگذارند، تطبق دهد.»(13)
گلشیفته آغاز بدی در سینمایی هالیود نداشته اولین فیلم اش به کارگردانی ریدلی اسکات بوده و فیلم بعدیش جای اژدها (There be dragons) که گلشیفته فراهانی در نقش لیلا در آن حضور دارد فیلمی به کارگردانی رولند جفی است مهمترین آثار جافی در مقام کارگردان، فیلمهای «ماموریت» (با بازی رابرت دنیرو و جرمی آیرونز) و همچنین تریلر سیاسی متعهدانه «کشتزارهای مرگ» است که هینگ اس نگور برای بازی در این فیلم توانست جایزه اسکار بهترین بازیگر نقش مکمل مرد را بگیرد.
البته تا فیلم های گلشیفته اکران نشده تا وقتی که این فیلم ها رو ندیدیم نمی شه در رابطه با آن قضاوت کرد امیدوارم در این فیلم ها بهترین بازیهای خود را ارائه داده باشه . . .
از دیگر سو گلشیفته فراهانی در فیلم "جای اژدها" براحتی دوگاری اسکات بازیگر مرد فیلم را می بوسد و با لباس خواب در کنار وی در تختخواب هتل می خوابد و صحنه های نیمه برهنه وی با دوگاری اسکات که نقش دوست پسر وی را دارد، سکانس های دیگر فیلم را شکل داده اند. اینجاست معلوم می شود که چرا این هنرپیشه جوان پیش از این موفق، باید از حجاب متنفر باشد.سینمای هالیوود سینمایی مستهجنی نیست که اینطوری ازش یاد می کنید !!
سینمایی که حتی به بن افلک هم رحم نکرد ( بن افلک تا زمان ترک اعتیادش از میادن هنری و سینمایی رانده شد ) نه مثل برخی بازیگران نشئه ایرانی که از فرط خماری سوتی های آنچنانی در برنامه زنده به نمایش می دند
هالیوود سینمایی است که بازیگرانش همیشه باید در اوج امادگی جسمی و روحی باشند
به شدت وزرش می کنن و رژیم های غذایی مرتبی رو رعایت می کنند
تا مورد توجه کارگردانان برجسته دنیا قرار گیرند
نه مثل سینمایی ایران از فرط چاقی و بدهیکلی خودشون رو تو لباس های گشاد قایم کنند !!
نه مثل برخی بازیگران سینمایی ایران : بازیگران که نقش فرشته را در تلویزیون برا بچه ها و جوانان ما بازی می کنند اما فیلم های غیراخلاقی ار نوع برخورد خیلی نزدیکشون تو گوشیهای بچه های دبستانی بلوتوث می شه !!
البته ببحشید بی پروا می گم اما کل هیکل گلشیفته به اندازه لب و دهن نیوشا و برخی بازیگران ایرانی مورد س.ک.سی نداره !! (احتیاط در خواندن !!)
من در این صحنه های که از این فیلم گذاشته شده مورد غیراخلاقی ندیدم مگه غیر از اینکه گلشیفته داره نقشی که بهش سپردن رو بازی می کنه
فیلم There Be Dragons محصول سال 2011 میلادی– اسپانیا و در ژانر بیوگرافی، درام به مدت 122 دقیقه می باشد و دیدن این فیلم به افراد زیر 13 سال در خارج از ایران نیز به هیچ وجه توصیه نمی شود.کلیه فیلم های که تولید می شه به ژانرها و درجات کیفی و برای گروهای سنی مختلف تقسیم بندی می شه این ربطی به صحنه دار بودن یا نبودن فیلم های نداره
کلیه فیلم ها طبق استانداردهای موجود برای گروهای مختلف سنی با معیارهای مختلف تقسیم بندی می شه
مثلا فیلم های ترسناک . . .
حتی سریال پسران برتر از گل که به هیچ عنوان کوچکترین مورد غیراخلاقی نداره اما در برخی از صحنه های علامت احتیاط برای کودکان زیر 13 سال رو زده ولی این دلیل نمی شه که این سریال یک سریال غیراخلاقیه !!!!!
.................................................. ..............................................
بهرحال چشمها را باید شست جور دیگر باید دید . . .
اولین بار نیست که ما هنرمندی رو ازدست می دیم یاد سوسن تسلیمی افتادم که اگر در ایران می موند شاید موفقیت های که الان در سوئد کسب کرده رو هم تو رویاهاش هم نمی دید !!!!!
من برای گلشیفته و گلشیفته های ایرانی آرزوی موفقیت می کنم امیدوارم شاهد حضور گلشیفته در فیلم های درجه یک و ماندگار و در کنار بازیگران مطرح دنیا باشیم
و با درج این گونه اخبار ناپسند موجبات بهم زدن زندگی خصوصی گلشیفته رو هم فراهم نکنیم
جالبه حتی صفحه مربوط به گلشیفته در ویکی پدیا فیل شده :
http://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%AF%D9%84%D8%B4%DB%8C%D9%81%D8%AA%D9%87_%D9%81% D8%B1%D8%A7%D9%87%D8%A7%D9%86%DB%8C (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Ffa.wikipedia.org%2 Fwiki%2F%25DA%25AF%25D9%2584%25D8%25B4%25DB%258C%2 5D9%2581%25D8%25AA%25D9%2587_%25D9%2581%25D8%25B1% 25D8%25A7%25D9%2587%25D8%25A7%25D9%2586%25DB%258C)
منبع سایت نخبگان
M.A.A.H.R
7th September 2011, 12:15 AM
من برای گلشیفته و گلشیفته های ایرانی آرزوی موفقیت می کنم امیدوارم شاهد حضور گلشیفته در فیلم های درجه یک و ماندگار و در کنار بازیگران مطرح دنیا باشیم
و با درج این گونه اخبار ناپسند موجبات بهم زدن زندگی خصوصی گلشیفته رو هم فراهم نکنیممنظورتون من هستم؟
Sookoot
7th September 2011, 12:23 AM
بله جناب سکوت من تمامی پست ها رو مطالعه کردم ولی مطمنا قرار نیست تمامی افتخارتمون رو در یک پست که مربوط به عنوان نیست ایجاد کنیم من لینک مورد نظر رو
(http://www.njavan.com/forum/showthread.php?t=3)
دقیقا / اما معمولا اینجور موقعا سراغ پست ابتدایی میروند که پاسخ خارج از موضوع را در پی داشته است
این یعنی بررسی علت نه پرداختن به معلول !
Sookoot
7th September 2011, 12:57 AM
اگر میخواهید چیزی را خراب کنید کافیست از او بد دفاع کنید !
علیرغم دفاع ناشیانه ای که نمودید /واقعیت این ست که شکوفایی یک زن بازیگر اگر وابسته به ابزار واندامش باشد این دیگر اسمش هنر نیست !این را از بازی در نقش های مکمل انهم با سکانس هایی که الزاما رختخواب هم قسمتی از ان است میتوان بخوبی دریافت !
یا مطیع کارگردان بودن و یا خداحافظی از عالم بازیگری . . . دراصل تفاوتی نمیکند چون هم اکنون مطیع کارگردانان هالیوودی است !البته با اجبارهای متفاوت !!
...............
نردبان سینما هر چقدر که بالارود یک پایه ان در دورویی و رنگ و ریاست اما اگر همخوابه شدن یک بازیگرزن ایرانی با یک خارجی افتخار است زهی تاسف !
. در تحلیل فیلم "پیکره دروغین" که در آن لئوناردو دیکاپریو به این بازیگر زن ایرانی ابراز علاقه می کند توضیح می دهد که "زن نماد سرزمین و عقیده است" و ابراز علاقه یک غربی از بیرون بیمارستان به این فرد ، وانمود کردن علاقه غرب به میهن ایران است.این فیلم فقط برای جلب اعتماد مخاطب داخلی ساخته شده و به زودی زن ایرانی را به صورت عریان در رختخواب مرد غربی خواهند خواباند!
س .. س و کلمات رکیک و استریپ تیز بخودی خود هنر نیست ! اگر هنرمندی بدون اینها هنرش را عرضه کرد موفق است چون س...س و استریپ بهرحال گذرا است !!
http://up.vbiran.ir/images/ygi77dignvsf9puekg9.jpg
با این روش ممکن است هرکسی معروف و مشهور شود اما هنرمند ماندگار نخواهد بود !
Sookoot
7th September 2011, 01:19 AM
اگر نظرتان این است :
گفتم نعوذبالله ببین گلشیفته تو چه فیلمی باز کرده که این تیتر خبری براش گذاشتند . . .
پس نگران :
درج این گونه اخبار ناپسند موجبات بهم زدن زندگی خصوصی گلشیفته رو هم فراهم نکنیم
نباشید!!
عصر ، عصر گردش اطلاعات است / ضمنا رگ حیات بعضی از شبه هنرمندان به مطرح شدن است گاهی بابت اینکار هزینه مصاحبه و چاپ را هم میپردازند !
همیشه تعصب و دفاع بد حرف منطقی را بی اثر میکند !
Esi-72
7th September 2011, 03:51 AM
او تمام شد !!
فوتبالیست هایی که پول کلان و بی حساب و کتاب از بابت زحمات ! کارچاق کن ها میگیرند !
کسانی که تا دیروز برای اینور و اونور رفتن سوار مینی بوس دارقوزاباد میشدن ! امروز مدیر برنامه شون دنبال پورشه و آزراست !!
مقایسه کنید ارج و احترام به یه نخبه و مخترع و استاد دانشگاه رو با این حضرات
و اخرش هم پیدا کنید پرتقال فروش را !![nishkhand]
بسیار ممنون
حرفهای من رو گفتید [golrooz]
کلا سیمنای ایران تشکیل شده از یه عده که بویی از هنر نبردند و هنر رو تو مدل مو و عینک و مدل لباس می دونند .
پول مردم رو میگیرن و فیلم بازی می کنند اونم دستمزد های کلان ، بعدش هر کثافت کاری که دلشون میخواد می کنند .
وای به حال مملکتی که الگوی جوانانش هم چنین کسانی باشند .
فوتبالیست ها هم که پول مردم رو می گیرند بعد میرن هر کاری که دوست داشتن می کنند ، مثل ماجرای بازکنان پرسپولیس تو آنتالیا .
گلیشفته فراهانی و هدیه تهرانی و ... نداریم ، هر بازیگر ایرانی بره اونور ، از این کارها می کنه . البته زندگی شخصی هر فرد به خودش مربوطه ، پول مردم رو نگیره هر کاری که خواست بکنه .
ولی اینجا پول مردم رو میگیرن ، بودجه هایی که صدا و سیما برای سریال ها میگیره ، همون پول مردم هست که تو شکم بازیگرا میره و روز به روز چاق تر می شن و وقتی تو خیابون هستن همچین خودشون رو می گیرن انگار یه اختراع بزرگ تقدیم بشریت کردند .
اگه یه بی سواد هم یه جمله رو 100 بار تمرین کنه ، می تونه مثل یه بازیگر حرفه ای بگه ، پس کار اینا هنر نیست .
هنر کار اون قالیباف ، نقاش ، مجسمه ساز و .... هست نه این .
LaDy Ds DeMoNa
7th September 2011, 07:38 PM
منظورتون من هستم؟
نه عزیزم منظور من برخی نویسنده ها و مقاله نویس های سایت های خبری بود
نه شما
امیدورام به دل نگرفته باشید [golrooz]
LaDy Ds DeMoNa
7th September 2011, 07:38 PM
گر میخواهید چیزی را خراب کنید کافیست از او بد دفاع کنید !
علیرغم دفاع ناشیانه ای که نمودید /واقعیت این ست که شکوفایی یک زن بازیگر اگر وابسته به ابزار واندامش باشد این دیگر اسمش هنر نیست !این را از بازی در نقش های مکمل انهم با سکانس هایی که الزاما رختخواب هم قسمتی از ان است میتوان بخوبی دریافت ! دفاع کنم !!!
منظوزتون چیه
از شما بعیده که یه میتینگ عمومی رو با دادگاه و عالم بازیگری رو با یه زندگی واقعی اشتباهی بگیرید
من آزادانه نظرم رو گفتم و از کس خاصی نخواستم دفاع کنم
روی سخنم جامعه بازیگری بود نه تنها گلشیفته !!!!
.................................................. ..........................
تعصب شما خیلی خنده داره البته ببخشید . . .
اما اگر همخوابه شدن یک بازیگرزن ایرانی با یک خارجی افتخار است زهی تاسف !
شما از بازیگری و از کل فیلمی که هنوز اون هم ندید تنها به همین اشاره می کنید !!
.................................................. ........................................
. در تحلیل فیلم "پیکره دروغین" که در آن لئوناردو دیکاپریو به این بازیگر زن ایرانی ابراز علاقه می کند توضیح می دهد که "زن نماد سرزمین و عقیده است" و ابراز علاقه یک غربی از بیرون بیمارستان به این فرد ، وانمود کردن علاقه غرب به میهن ایران است.این فیلم فقط برای جلب اعتماد مخاطب داخلی ساخته شده و به زودی زن ایرانی را به صورت عریان در رختخواب مرد غربی خواهند خواباند! تحلیلی که کردید توسط چه کسی و از کدم سایت برداشتید !
منکه توی فیلم دروغها صحنه بدی ندیدم !!!!!!!!!!!!!
فکر کنم شما خودتون حتی این فیلم رو هم ندید !!!!!!!!!!!!
اینهم نقدی که من دیدم !!!
فراهانی با هدایت صحیح اسکات موفق می شود تصویرقابل قبولی از این پرستارعرب ارائه دهد. اوباحرکات دست وبدن،با میمیک صورت ونحوه ادای دیالوگها به شیوه خودش وتلفیق آن با خواسته کارگردان،عایشه را کاملا باورپذیر بازی می کند وبه هیچ وجه تحت سایه نام ستاره ای چون کاپریو قرار نمی گیرد بلکه با همکاری او همانی ست که باید باشد. نقش گلشیفته هم احتمالا باعث افزایش اعتماد به نفس او شده است هرچه باشد قهرمان فیلم دلباخته او می شود! جاهایی از بازی او ما را به یاد سنتوری وبوتیک هم می اندازد مخصوصا با آن خنده های تودل بروی گلشیفته ای وسبک سریهای بازیگوشانه که پیشترهم ازاودیده ایم والبته تسلط کامل به زبان انگلیسی وادای دیالوگها با لهجه ای قابل قبول وبا کمترین مکث وتعلل. جالب اینجاست که پس ازمدتها ما دراین فیلم،گریه گلشیفته را نمی بینیم،چیزی که او به شدت درآن مهارت دارد ودیگرتقریبا این مورد به شگردی برای تحت تاثیرقراردادن تماشاگرتوسط او بدل شده اما دراینجا به اقتضای نقش وفیلمنامه نیازبه چنین عملی نداشته است. نکته حائزاهمیت اینجاست که فراهانی درفیلمی معمولی توانسته چشمه هایی ازهنرش را به رخ تماشاگرغربی بکشد ومطمئنا می شود منتظرماند که اودرآثاربهترونقش هایی بزرگتردرصد بیشتری از تواناییهایش را به رخ بکشد. و . . .
http://www.alirastgar.blogfa.com/post-5.aspx (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.alirastgar.blo gfa.com%2Fpost-5.aspx)
................................
اما راجب سوسن تسلیمی خدارو شکر هنوز صفحه ایشون تو ویکی پدیا فیل نشده
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B3%D9%88%D8%B3%D9%86_%D8%AA%D8%B3%D9%84%DB%8C% D9%85%DB%8C (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Ffa.wikipedia.org%2 Fwiki%2F%25D8%25B3%25D9%2588%25D8%25B3%25D9%2586_% 25D8%25AA%25D8%25B3%25D9%2584%25DB%258C%25D9%2585% 25DB%258C)
از سال ۱۹۹۹ میلادی تا ۲۰۰۲ میلادی جزو هیئت مدیره انیستیتوی فیلم سوئد که مهمترین مرکز تصمیم گیرنده ی فیلم سوئد است بود. و هم اکنون در وزارت فرهنگ سوئد از اعضای هیئت مشاورین تئاتر می باشد. همچنین تدریس بازیگری نیز از فعالیت های وی در سوئد است. وی نمایشنامه های زیادی در سرتاسر سوئد اجرا کرده است که اکثر آن ها به زبان سوئدی (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Ffa.wikipedia.org%2 Fwiki%2F%25D8%25B2%25D8%25A8%25D8%25A7%25D9%2586_% 25D8%25B3%25D9%2588%25D8%25A6%25D8%25AF%25DB%258C) اجرا شده اند. او از سال ۱۹۹۹ میلادی دیگر در تئاتر بازی نکرد.ایشون به دلیل موفقیت های بسیاری که در دنیای هنر داشتند بعنوان کارمند وزارت فرهنگ در سوئد استخدام شدند لااقل اونجا دیگه پارتی بازی نیست اونم برای یک مهاجر !!
.................................................. .......
همیشه تعصب و دفاع بد حرف منطقی را بی اثر میکند !خیلی ممنون آقای وکیل اما کاش یکمی هم متنهای خودتون که سراسر تعصب بیجاست هم می خوندید !!
شما با تخریب گلشیفته کل جامعه بازیگری رو نشانه گرفتید !!
.................................................. ...............
گلشیفته پا در مسیری گذاشت که مارلون براندو ، داستین هافمن ، جولیا رابرتز ، مونیکا بلوچی عزیز و هزاران بازیگری که ساعتها زندگی ما رو به خودشون اختصاص داده گذاشت
هنرمندانی که زندگی شون رو فدا شغلی می کنن که جزء سخت ترین مشاغل دنیاست
و آثاری رو ارائه می دن که نتیجش اشکها و لبخندهای ماست
کدوم یکی از شما فیلمهایی که از گلشیفته نامبرده شده رو دیدید !!
کدوم یک از شما تا حالا بازیگری کردید
اصلا تا حالا تئاتر رفتید !!!!!!
تا حالا تحت تاثیر فیلم های چون پدرخوانده ، پاپیون ، مالنا و هزارن فیلم قرار گرفتید !
LaDy Ds DeMoNa
7th September 2011, 07:41 PM
نکنه انتظار دارید گلشیفته در اروپا و امریکا هم وقتی داره نقش همسری رو برای شوهرش بازی می کنه مانتو و دامن بلند با ساپورت و روسری و شال سر کنه
تسلیمی درباره حجاب در فیلم «شاید وقتی دیگر» گفته است که برای تماشگران غیرایرانی حضور با حجاب حتی درهنگام خواب عجیب است. . .
برای جلوگیری از سانسور (http://fa.wikipedia.org/wiki/%d8%b3%d8%a7%d9%86%d8%b3%d9%88%d8%b1) فیلم باشو غریبه کوچک تسلیمی مجبور بوده است طوری بدود که بدن او زیاد تکان نخورد.
باستان شناس
7th September 2011, 11:17 PM
دقیقا / اما معمولا اینجور موقعا سراغ پست ابتدایی میروند که پاسخ خارج از موضوع را در پی داشته است
این یعنی بررسی علت نه پرداختن به معلول !
بله جناب سکوت متوجه هستم ...[labkhand]
ولی باید کمی خویشتن داری داشته باشیم .....
علت و معلول در مکان خودش و تعریف و تمجید در مکان به موقع خودش نه پستی که اصلا مربوط نیست !
باستان شناس
7th September 2011, 11:25 PM
بسیار ممنون
حرفهای من رو گفتید [golrooz]
کلا سیمنای ایران تشکیل شده از یه عده که بویی از هنر نبردند و هنر رو تو مدل مو و عینک و مدل لباس می دونند .
پول مردم رو میگیرن و فیلم بازی می کنند اونم دستمزد های کلان ، بعدش هر کثافت کاری که دلشون میخواد می کنند .
وای به حال مملکتی که الگوی جوانانش هم چنین کسانی باشند .
فوتبالیست ها هم که پول مردم رو می گیرند بعد میرن هر کاری که دوست داشتن می کنند ، مثل ماجرای بازکنان پرسپولیس تو آنتالیا .
گلیشفته فراهانی و هدیه تهرانی و ... نداریم ، هر بازیگر ایرانی بره اونور ، از این کارها می کنه . البته زندگی شخصی هر فرد به خودش مربوطه ، پول مردم رو نگیره هر کاری که خواست بکنه .
ولی اینجا پول مردم رو میگیرن ، بودجه هایی که صدا و سیما برای سریال ها میگیره ، همون پول مردم هست که تو شکم بازیگرا میره و روز به روز چاق تر می شن و وقتی تو خیابون هستن همچین خودشون رو می گیرن انگار یه اختراع بزرگ تقدیم بشریت کردند .
اگه یه بی سواد هم یه جمله رو 100 بار تمرین کنه ، می تونه مثل یه بازیگر حرفه ای بگه ، پس کار اینا هنر نیست .
هنر کار اون قالیباف ، نقاش ، مجسمه ساز و .... هست نه این .
راستش موضوع اینجاست که بعضی از بازیگران در همین داخل ایران رو دست خانم فراهانی زدند حالا اگه ایشون رفتن خارج اینطوری رفتار کردند اونجا مملکت غیر اسلامی هست ولی ایران چی اینجا مگه ممکلت اسلامی نیست !
پس بهتره ابتدا به ارایش و نحوه برخورد بازیگران ایرانی داخل ایران بپردازیم[nadidan] هر گاه مشکلات تموم شد میرم سراغ بقیه در خارج و اونا رو به راه راست هدایت میکنیم...[labkhand][esteghbal][golrooz]
هر زمان بازیگران داخل خدا شدن بقیه در خارج هم میشن پیامبر ![golrooz][cheshmak][nishkhand]
هر هنری به زمان و مکان خودش درست و کاملا بجاست !
ببنید دوست عزیز من خودم زیاد به باریگری و فیلم و سینما اشنایی و اصلا دوست ندارم ولی در کل اینو ی هنر میدونم و در جامعه امروزی لازم هست !
و هر هنری در جای خودش زیبا نکوست پس بهتر هست اجر هنری سینما رو زیر سوال نبری !
مگه بازیگران داخل ایران کم میگیرن ....همین اقای عرب نیا 600 میلیون گرفت برای دستمزد و اقای شریفی نیا و ....رو خدا میدونند چقدر میگیرن !
دوست عزیز گاهی ی بازیگر در یک نقش تاریخی نقش ی ایرانی باستانی و اسلامی در صدر اسلام رو بازی میکنه به نظرت اینطوری نوعی تعیین شان نمیشه برای ایران !
sheri khoshgele
8th September 2011, 12:21 AM
یه اهنگم خونده.خدا اخر عاقبت همه رو ب خیر کنه!!
Sookoot
8th September 2011, 12:21 AM
کدوم یک از شما تا حالا بازیگری کردید
اصلا تا حالا تئاتر رفتید !!!!!!
تا حالا تحت تاثیر فیلم های چون پدرخوانده ، پاپیون ، مالنا و هزارن فیلم قرار گرفتید ! طوری میفرمایید انگار در عصر حجر دارم زندگی میکنم !
گرامی جهت اطلاعتان من تعداد زیادی ps دارم که نشستم ویرایش زدم تا تبدیل به متن نمایشی شده/ غیر از دیدن خود اثرساعت ها بخاطر تطبیق متن و اثرنمایشی سر تمرین نمایش بودم تعدادی از تکس های خودمو سناریو کردم 16 میل و ویدئویی کارشده .. بدور از هرگونه خودستایی نوشتار انقدرارزش داشته که حق تالیفشو واگذار کردم
باهمه مشغله ام گاهی یه سر به جا سی دی ! میزنم و هر3 قسمت پدر خوانده و همشهری کین و ال سید و......میبینم
نمیگم علاقمندپروپا قرص هنر هفتمم خیر اما خیلی هم با فضایش بیگانه نیستم !
براساس همان تعریف خودتان: که ( بازیگر متعلق بخودش نیست) پس پشت پازدن یک بازیگر به هنجارهای یک جامعه هم قطعا پسندیده نیست فرقی نمیکند چه بازیگری که مقابل دوربین چادر چاقچول میکند و در انظار مردم طور دیگری است و یا بازیگری که درپی سراب به هر نقشی تن میدهد!
بله جناب سکوت متوجه هستم ...[labkhand]
ولی باید کمی خویشتن داری داشته باشیم .....
علت و معلول در مکان خودش و تعریف و تمجدید در مکان به موقع خودش نه پستی که اصلا مربوط نیست ! [golrooz][golrooz][golrooz]
تووت فرنگی
8th September 2011, 01:20 AM
سلام !
من فيلمو نديدم ولي توضيحاتي ازش شنيدم !!
من نه کاري به شرع دارم نه هيچي !وقتي کسي حاضر بشه واسه ي نقش خيلي کم که فک ميکنم ي آمپول زن هست رو بازي کنه مشخص ميشه چقدر حقير !! حالا خوبه ي فيلم بهش دادن بازي کرد و تمام شد!فک ميکنيد هدف اصليشون چي بوده؟مسئله سياسي بوده!!
مشکل اصلي اينا عقده ايي بودنشون ! وگرنه آدم سالم واسه ي بازي مسخره ايي وطنشو نميفروشه !البته شايد هرکس با داشتن همسر بي غيرتي مث اون همين کارو ميکرد!
حالآ اين خانوم نسبتا محترم علاقه شديدي براي برگشت دارند !!
brave
8th September 2011, 07:15 AM
سلام !
من فيلمو نديدم ولي توضيحاتي ازش شنيدم !!
من نه کاري به شرع دارم نه هيچي !وقتي کسي حاضر بشه واسه ي نقش خيلي کم که فک ميکنم ي آمپول زن هست رو بازي کنه مشخص ميشه چقدر حقير !! حالا خوبه ي فيلم بهش دادن بازي کرد و تمام شد!فک ميکنيد هدف اصليشون چي بوده؟مسئله سياسي بوده!!
مشکل اصلي اينا عقده ايي بودنشون ! وگرنه آدم سالم واسه ي بازي مسخره ايي وطنشو نميفروشه !البته شايد هرکس با داشتن همسر بي غيرتي مث اون همين کارو ميکرد!
ایول گل این 8 صفحه رو گفتی.رک و پوست کنده.
اولا اصلا من خیلی آدم فیلم باز یا هفت بازی نیستم ولی بعضی مسائل نیاز به تخصص زیادی ندارن مثل این مورد.
دوما که ناموفق بودن و از بین رفتنش که کاملا مشخصه.
کسی بگه الان بازیگر موفقی هست باید یکم فکر کنه سیر فیلم های که بازی کرده رو تحلیل کنه ببینه درجه فیلم ها پایین اومده بالا رفته؟ استفاده ی ابزاری کم شده؟ زیاد شده؟!!
اصلا تو بگو جولی یا جنیفر یا هر کی دیگه من کاری به گ.ف ندارم ببین فیلم هاش دارن معروف میشن یا درپیت میشن.چون معلوم این گ.ف اصلا کاری به دین نداره حساب کنید یه احمقی مثل باقی شیطون پرستها دیگه از این که بدتر نیست.
ببین نقش اصلی دارن بهش میدن یا نقش اون قسمتی که توی فیلم های به درد نخورشون برای جذب یکم بیشتر بیننده های خرابشون میذارند، داره بازی میکنه.(منظورم واضح بود دیگه)
کل بودجه ی فیلمی که داره بازی میکنه چقدر؟
بدبخت فلک زده از نقش اولی ایران رفته بود هالیود، دو روز برای اهداف سیاسی و حقوق کشک و از این حرفا دورش گرفتند فکر کردش خبری!
کارشون که تموم شد، عکساشون که گرفتند و خوراک روزنامه ها و شبکه های خبریشون تامین شد؛ دیگه دید دوربرش خالی شده و به قول یکی از دوستان آدم در حال غرق به هر ریسمانی (حتی مجله های مد فرانسوی) چنگ میزنه
و در آخر هم امیدوارم آدم بشه و گر نه هم کلا محو بشه بره دیگه از این ننگ ها نشنویم.
brave
8th September 2011, 08:27 AM
باخودم گفتم ذکر این مطلب اینجا همچین خالی از لطف هم نیست.
از ماشا مانکن تا گلشيفته
http://up.vatandownload.com/images/2r2w6rpe7g8tjvmh3vrp.jpg
* ماشا الیلیکینا خواننده و بازیگر روس به اسلام گروید و حجاب را برای خود انتخاب کرد؛ یعنی از آزادی ظاهری فرار کرد و حجاب را که به قول مدافعین حقوق بشر و حقوق زنان، محدودیت است انتخاب کرد.
* گلشیفته فراهانی بازیگری شرقی به هالیوود مهاجرت کرد و حجاب را، نه به عنوان مسئله ای دینی بلکه به عنوان مسئله ای که با فرهنگ کشورش در آمیخته کنار گذاشت.
منبع (http://forum.pershianfun.com/thread43192.html)
LaDy Ds DeMoNa
8th September 2011, 10:05 PM
واقعا نظر شما بعنوان همکار بخش خبر هنری راجب این موضوع اینه . . . !!
خدا رو شکر که شما یا امثال شما منتقدان سینمایی نیستید که فکر کنم با انتقادات تون تن همه هنرمندان رو تو گور می لرزونید !
دیگه چه نظری می شه داشت وقتی حرفه بازیگری اینطور به سخره گرفته می شه
لابد راجب تمام دانشمندان برجسته ایرانی هم که برای فعالیت علمی به خارج می رن هم همین نظر رو دارید چون اونها هم هیچ فرقی با گلشیفته ندارن همشون پی هدفشون رفتند
LaDy Ds DeMoNa
8th September 2011, 10:08 PM
راستی منم آرزومه نقش یه آمپول زن رو تو فیلم ریدلی اسکات بازی کنم
ریدلی اسکاتی که فیلم گلادیاتورها رو کارگردانی کرده
تووت فرنگی
8th September 2011, 11:26 PM
من کاري به خارج رفتنش ندارم !وقتي کسي ميره و وطنشو ميفروشه همين! بله چه بهتر همچين آدمايي برن!!. اميدوار باشيد به بازي کردن مهسا خانوم !منم همکار خبر هنري نيستم چون مدرک هنري ندارم که بخام فعاليت کنم !چون اول از همه چي شناخت درسته هنره !!! کسي که ميره بالا سن و شالشو در مياره و سوت ميزنه معلومه چقد واسه خودش احترام قائل !! اين مسئله ها ربطي به روشن فکري نداره بلکه به فرهنگو شان بستگي داره!!!متاسفانه هنرمندان ما هنوز معني هنرو نفهميدند !ديگه هم دنبال بحث نيستم فقط نظرمو گفتم !
LaDy Ds DeMoNa
8th September 2011, 11:30 PM
منم همکار خبر هنري نيستم چون مدرک هنري ندارم که بخام فعاليت کنم
!متاسفانه هنرمندان ما هنوز معني هنرو نفهميدند
خیلی ممنون
البته ببخشید من اشتباه کردم
البته خوشحالم که اشتباه گرفتم
یه لحظه فکر کردم شما همکار بخش هنری هستید که من انتخابش کردم جا داره از ایشون عذرخواهی کنم !!
http://www.tinekedelivered.co.uk/images/products/thumb/gallery-30506-Ava-Medium-Bouquet.jpg
0
brave
8th September 2011, 11:37 PM
ببین شما منظورت اینکه اون کسی که بازیگر نقش شمر هست و امام حسین رو به شهادت میرسونه، فقظ همونی که کارگردان بهش گفته عمل میکنه.درسته؟
خب منم گفتم این ف اصلا کلا ما باس حساب کنیم مسلمون نیست دیگه ولی من گفتم که این از شهرت و نقش اولی رفت شد چی؟
بعضی ها هی گیر دادند: مسلمون بودش، ایرانی بودش، بابا ول کرده رفته یعنی این چیزارو براش ارزش قائل نیست خوب دیگه چی میگین؟
شما که میدونید که اینجام به ظور یه چیزی میذاشته رو سرش جلو دوربین (اونم از اون پشت صحنه های افتضاح درباره ی الی و...) حالا باید دید موفق تر شده یا بدبخت هنوز نقش اول بازی میکنه یا نقش های چند سکانسی.نقش اولهست؟نقش مهمی دارد؟
پس تنزل کرده.
ما هم باید تاسف بخوریم که کسی تو ایران بوده ما یه همچین فرهنگ اصیلی داریم ولی یه ذره آن رو هم به ارث نبرده و هیچ نشانه ی از ایرانی بودن توش نیست پس دیگه جزء مانیست که بخواهیم راجع بهش بحث کنیم.
شما هم حاضری به هر قیمتی کاری که دوست داری رو انجام بدی؟یا یه سری خطوط قرمز داری؟مثلا میگی من حق ندارم برای خرید فلان چیز دزدی کنم(یک مثال واضح که همه قبول دارند)
خب بحث اینجاست که این ف حاضره برای معروفیت تو سینمای اول دنیا از تمام خطوط قرمز های که یک عمر باهاش بزرگ شده و جزوی از نشانه های لااقل ایرانی بودنش هست بگذره که تازه تهشم معلوم نیست حتما موفق میشه یا بیشتر تنزل میکنه.
فکر نمیکنم کسی حاضر باشه برای هر نقشی با هر کارگردانی که میخواد باشه از یه سری خطوط قرمزش که نشانه عفت ایرانی است بگذره.
مطمئن هستم شما هم که میگی من حاضزم نقش اون رو بازی کنم حاضر نیستی اگه بهت گفتند باید فلان کاری که از نظر شما دور از ارزش هر انسانی هست رو انجام بدی فقط چون کارگردن میگه.
ما ایرانی ها چون با یک مسائلی بزرگ شدیم مثل غربی ها به یک چیز نگاه نمیکنیم خب مشخص که این نقش های که بازی میشه از خطوط که هیچی از همه چی خارج هست.
شاید برای اونا مهم نباشه برای شما مهم نیست که بازیگر موفقی بره و هر چی بهش گفتن رو عمل کنه.
آخه چه جوری بگم یه حس بدی دیگه بعید میدونم کسی این حس رو نداشته باشه چون میبینه یه آدم در عزت خودش به ذلت انداخته.
کارگردان که خدا نیست مثلا بگه تو توی فیلم برای اینکه صحنه کاملا واقعی جلوه کنه باید خودکشی واقعی کنی/کسی حاضره؟دیگه فکر کنم کاملا واضح هست
اینم یه جور خودکشی گذشتش و مردمش وکشورش رو انجام میده با این نقش ها چون از نظر ما و شما این کارها با هیچ توجیهی قابل انجام نیست.
تووت فرنگی
8th September 2011, 11:45 PM
منم خوشحالم چون بهتره اينجور افراد مدرکشو داشته باشن !! چون اگه قرار باشه همه هنرمند باشن !!! که همه چي داغون ميشه!!همينه ديگه وقتي افراد در زمينه ايي اطلاعات ندارن همين ميشه ،نقد ها همين ميشه!!! معني واقعي هنرو فقط ي هنرمند ميفهمه !!
Sookoot
9th September 2011, 12:43 AM
وطن فروشی برای چند دلار؟؟؟؟
فراهانی بعد از مصاحبه توهین آمیز علیه حجاب با نشریه مبتذل و ضد اخلاقی نشریه مد wox و اظهار نفرت علیه حجاب برگ های تیره تر از گذشته را در پرونده باصطلاح هنری اش ثبت میکند.
در عکس هایی که ازین فیلم منتشر شده است بنحوی ثابت میکند که نتیجه پشت کردن به ایران قرار گرفتن به پشت کردن به اخلاقیات جدی و عمیق جامعه ایران است.
وی در این فیلم در نقش های پست و مبتذل مشابه هنر پیشه های هالیوودی و سینمای غربی ظاهر شده است
درست همان روزی که فراهانی را فقط برای کشف حجاب به عنوان یک دختر ایرانی از کشور خارج کردند و دنیای و دینش را به هیچ فروختند ، احتمال اینکه او روزی به قیمت ماندن روی گیشه خودش را چوب حراج بزند ، در ذهن عبور میکرد.
حالا او یکی از هزاران هنر پیشه زنی است که با زنانگی اش و با دارایی هایی نه چندان محترم جنسی مجبور است ماندنش به هر قیمتی را تضمین کند.
باید برای او افسوس خورد و به دوستان ایرانی اش که هر روز برای خروج از کشور وسوسه میشوند هشدار داد که نهایتا همین عاقبت در انتظارشان هست.
آنچه در این گونه اقدامات بی شرمانه مورد حمله قرار میگیرد ، عزت و شرف هر ایرانی مسلمان و غیر مسلمانی است که یک باصطلاح هموطن هیچ رحمی به آن نمیکند و به آسانی به آن ضربه میزند.
این عکس های شرم آور فراهانی برای هرکسی بخصوص زن ایرانی نفرت بر انگیز است
http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1390/6/4/89260_763.jpg
http://justupload.org/?di=CWQ9
حاشيه پردازي اودرحالی است كه وي صرفاً به خاطر شهرت طلبي و چراغ سبزي كه از سوي سازمان ناتوي فرهنگي- شاخه هاليوود - دريافت كرد از كشور خارج شد و در اوج فتنه اقدام به كشف حجاب و مصاحبه علیه مردم ایران كرد اما به سرعت در عرض چندماه، تمام شد و از سر فصل رسانه ها حذف شد.
البته كه مشخص است عناصر فراري فريب خورده در كمتر از ۶ ماه تمام مي شوند و به حاشيه پرتاب مي گردند و تازه نوستالژي وطن و غم غربت و آوارگي و احساس بازي خوردگي سراغشان مي آيد.!!!
Sookoot
9th September 2011, 12:48 AM
این هم وطن فروشی مدل ورزشی اش!!
http://justupload.org/?di=8G23
یک پناهنده به سوئد در گفت و گو با رادیو فردا در ادعایی خنده دار مطرح کرد که به علت اینکه از سوی سپاه مجبور به آموزش نیروهای بسیج شده است به کشور اروپایی سوئد پناهنده شده است!
به ادعای این ملی پوش سابق و وطن فروش حاضر که در مسابقات قهرمانی اسیا نیز مدال سوم را کسب کرده است، سپاه از طریق افرادی همچون وی قصد گلادیاتور سازی داشته است!
این شخص فراری علت رد قبول این پیشنهاد و درنهایت پناهنده شدنش را این چنین عنوان کرد که این عمل مغایر با انسانیت، حقوق بشر و با مسائل انسانی است.
وی در آخر گفتگویش با این رسانه ضد جمهوری اسلامی عنوان کرد که برای اینکه پیشنهاد سپاه را رد کند از کشور خارج شده است و در حال حاضر نیز در حال طی مراحل اخذ پناهندگی اش است!
تمام این وطن فروشی برای دریافت مقرری ماهانه ای است که غربی ها وقتی از خیانت وی مطمئن شدند جلوی او می اندازند!!!
تووت فرنگی
9th September 2011, 12:56 AM
وطن فروشی برای چند دلار؟؟؟؟فراهانی بعد از مصاحبه توهین آمیز علیه حجاب با نشریه مبتذل و ضد اخلاقی نشریه مد wox و اظهار نفرت علیه حجاب برگ های تیره تر از گذشته را در پرونده باصطلاح هنری اش ثبت میکند.در عکس هایی که ازین فیلم منتشر شده است بنحوی ثابت میکند که نتیجه پشت کردن به ایران قرار گرفتن به پشت کردن به اخلاقیات جدی و عمیق جامعه ایران است.وی در این فیلم در نقش های پست و مبتذل مشابه هنر پیشه های هالیوودی و سینمای غربی ظاهر شده است درست همان روزی که فراهانی را فقط برای کشف حجاب به عنوان یک دختر ایرانی از کشور خارج کردند و دنیای و دینش را به هیچ فروختند ، احتمال اینکه او روزی به قیمت ماندن روی گیشه خودش را چوب حراج بزند ، در ذهن عبور میکرد. حالا او یکی از هزاران هنر پیشه زنی است که با زنانگی اش و با دارایی هایی نه چندان محترم جنسی مجبور است ماندنش به هر قیمتی را تضمین کند. باید برای او افسوس خورد و به دوستان ایرانی اش که هر روز برای خروج از کشور وسوسه میشوند هشدار داد که نهایتا همین عاقبت در انتظارشان هست. آنچه در این گونه اقدامات بی شرمانه مورد حمله قرار میگیرد ، عزت و شرف هر ایرانی مسلمان و غیر مسلمانی است که یک باصطلاح هموطن هیچ رحمی به آن نمیکند و به آسانی به آن ضربه میزند. این عکس های شرم آور فراهانی برای هرکسی بخصوص زن ایرانی نفرت بر انگیز است
http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1390/6/4/89260_763.jpghttp://justupload.org/?di=CWQ9 حاشيه پردازي اودرحالی است كه وي صرفاً به خاطر شهرت طلبي و چراغ سبزي كه از سوي سازمان ناتوي فرهنگي- شاخه هاليوود - دريافت كرد از كشور خارج شد و در اوج فتنه اقدام به كشف حجاب و مصاحبه علیه مردم ایران كرد اما به سرعت در عرض چندماه، تمام شد و از سر فصل رسانه ها حذف شد. البته كه مشخص است عناصر فراري فريب خورده در كمتر از ۶ ماه تمام مي شوند و به حاشيه پرتاب مي گردند و تازه نوستالژي وطن و غم غربت و آوارگي و احساس بازي خوردگي سراغشان مي آيد.!!! احسنت داري استاد!!شايدم علاقهمند باشه جا آنجلينارو در فيلم هاي....بگيره!!!!
Sookoot
9th September 2011, 01:00 AM
لابد راجب تمام دانشمندان برجسته ایرانی هم که برای فعالیت علمی به خارج می رن هم همین نظر رو دارید چون اونها هم هیچ فرقی با گلشیفته ندارن همشون پی هدفشون رفتند
البته بین دانشمندی که مبنای سفرش علمی یه تا بازیگرنمایی که برای شهرت کاذب به نقش های پست تن میده و از رختخواب های مختلف سر در میاره خیلی تفاوت هست !!
اولی هدفش خدمت به مردم کشورشه و ماندگار ، دومی دهن کجی به باورهای یک ملت و عاقبت تمام شدنی مثل یک دستمال !
راستی منم آرزومه نقش یه آمپول زن رو تو فیلم ریدلی اسکات بازی کنم
ریدلی اسکاتی که فیلم گلادیاتورها رو کارگردانی کرده
یک توصیه ! بهتره ارزوها تونو بزرگ تر کنید چون اینطوری فقط ارزوتون در حد دیدن بازی اون امپول زن براورده میشه !
NeshaNi
9th September 2011, 01:14 AM
سلام به همه دوستان بهتره همینجا تمومش کنیم دیگه بیشتر ازاین این بحثو به حاشیه نبریم
مهنس
9th September 2011, 01:25 AM
زود قضاوت کردن نتیجش .........خدا میدونه غیبت چه بلایی سر ادمی میاره خداوند هدایتمون کنه انشاالله دعا کنیم اگر بیگناهیم دعا کنیم برای هم
باستان شناس
10th September 2011, 06:12 PM
باخودم گفتم ذکر این مطلب اینجا همچین خالی از لطف هم نیست.
از ماشا مانکن تا گلشيفته
http://up.vatandownload.com/images/2r2w6rpe7g8tjvmh3vrp.jpg
* ماشا الیلیکینا خواننده و بازیگر روس به اسلام گروید و حجاب را برای خود انتخاب کرد؛ یعنی از آزادی ظاهری فرار کرد و حجاب را که به قول مدافعین حقوق بشر و حقوق زنان، محدودیت است انتخاب کرد.
* گلشیفته فراهانی بازیگری شرقی به هالیوود مهاجرت کرد و حجاب را، نه به عنوان مسئله ای دینی بلکه به عنوان مسئله ای که با فرهنگ کشورش در آمیخته کنار گذاشت.
منبع (http://forum.pershianfun.com/thread43192.html)
دوست عزیز
لطفا منبع بزنید از مدافعین حقو بشر که حجاب رو محدویت میدانند ؟؟؟؟؟؟ ذکر منبع[labkhand]
مطمنا هر چیزی که گفته میشود هر برداشتی شخصی از اون ممنوع هست ....درست نمیگم ؟
مطمنا هر کس خیر و شر خودش رو بهتر درک میکنه چون خدا طبق کرامت خودش اختیار داده به اون و روز قیامت طبق همون حساب براش در نظر میگیرن !
من نمیدونم چرا شما بازیگران داخل رو که مرکز نجابت ظاهری هستن[nadidan] رو نشون نمیدین !
ولی همگی متمرکز شدین به بازیگران خارجی و ایرانی هایی که از ایران رفتند ....
[soal]اخه مگه اینجا ممکلت اسلامی نیست ![tafakor]
شما خودتون به فیلم های تجاری ایرانی دهه اخیر نگاه کنید بعدا به درستی قضاوت کنید !
ی بار دیگه فیلم کلاغ پر رو نگاه کنید بعدا قضاوت کنید !
باستان شناس
10th September 2011, 06:24 PM
مطمنا سینما و بازیگری یک هنر و علم خاص مخصوص به خود دارد و غیر قابل انکار هست و اینکه خانم هدیه تهرانی و چند تا از بازیگران گاهی در نقش خوب ظاهر شدند مایه خوشحالی هست ولی خود شما با یک سرچ بسیار ساده از خود ایران یعنی در داخل ایران تصاویری از اینگونه بازیگران مشاهده می کنید که حدی براش نیست و مایه تاسف و اینکه برای مطرح شدن خودشون در ایران اسلامی و یا همون ممکلت اسلامی چه ها که نمیکنند [negaran][labkhand][cheshmak][sootzadan][khanderiz][tafakor][soal][nadidan]
شما کافیه نام این بازیگران رو سرچ کنید مطمنا شگفت زده می شدید که ایران اسلامی و اینگونه تصاویر [nishkhand]
راستش میخواستم براتون بزاریم ولی گفتم شان سایت با برخی تصاویر این عزیزان زیر سوال میره بهتر خودتون نگاه کنید !
brave
10th September 2011, 06:54 PM
ما هم که از پشت کوه پست نمیدیم
این چیزا رو میدونیم ولی این تاپیک در مورد گ.ف ما هم راجع به اون و موفقیت و عدم موفقیت اون صحبت میکنیم.
وگر نه کی که از پشت صحنه ی فیلم ها خیر نداشته باشه؟!!!
اینم منبع (http://baser.persianblog.ir/post/194)
اینم اولش:
من با اعلامیه اسلامی حقوق بشر مخالفم و چیزی به نام حقوق بشر اسلامی را قبول ندارم.
باستان شناس
10th September 2011, 07:01 PM
ما هم که از پشت کوه پست نمیدیم
این چیزا رو میدونیم ولی این تاپیک در مورد گ.ف ما هم راجع به اون و موفقیت و عدم موفقیت اون صحبت میکنیم.
وگر نه کی که از پشت صحنه ی فیلم ها خیر نداشته باشه؟!!!
اینم منبع (http://baser.persianblog.ir/post/194)
اینم اولش:
من با اعلامیه اسلامی حقوق بشر مخالفم و چیزی به نام حقوق بشر اسلامی را قبول ندارم.
دوست عزیز کجای عنوان تاپیک شما میبینید نوشته شده موفقیت و عدم موفقیت خانم فراهانی [taajob][taajob]
این فقط ی خبر هست که ارسال شده مطمنا موفقیت و عدم موفقیت ایشون در رابطه با خودشون هست ؟....درسته ؟
به من و یا شما ارتباط پیدا میکنه یعنی [tafakor] ! مگر ما با ایشون چه نسبتی داریم که موفقیت و عدم موفقیت ایشون برایمون مهم باشه یا نه ؟
چرا از عدم موفقیت و یا موفقیت بازیگران داخل کشور که در بستر ایران اسلامی هستن و همین کارا ها رو مرتکب میشن حرفی به میان نمیات !
اینکه یک وبلاگ تازه سایت شده حرفای خانم عبادی رو مطرح کرده قابل قبول نیست میشه بسیار در حرفا دخل و تصرف کرد .[cheshmak]
brave
10th September 2011, 10:43 PM
دوست عزیز کجای عنوان تاپیک شما میبینید نوشته شده موفقیت و عدم موفقیت خانم فراهانی [taajob][taajob]
این فقط ی خبر هست که ارسال شده مطمنا موفقیت و عدم موفقیت ایشون در رابطه با خودشون هست ؟....درسته ؟
به من و یا شما ارتباط پیدا میکنه یعنی [tafakor] ! مگر ما با ایشون چه نسبتی داریم که موفقیت و عدم موفقیت ایشون برایمون مهم باشه یا نه ؟
چرا از عدم موفقیت و یا موفقیت بازیگران داخل کشور که در بستر ایران اسلامی هستن و همین کارا ها رو مرتکب میشن حرفی به میان نمیات !
اینکه یک وبلاگ تازه سایت شده حرفای خانم عبادی رو مطرح کرده قابل قبول نیست میشه بسیار در حرفا دخل و تصرف کرد .[cheshmak]
ربطش به اینکه حداقل اسمش تو موضوع تاپیک هست
شما یه تاپیک راجع به بازیگرهای ایرانی درست کن ببین چی میشه.
قضیه این بود که همه ابراز تاسف کردند بعضی ها گفتند چرا تاسف خیلی هم عالی است؟نمیدونم تو فیلم کدوم کارگردان بازی کرده!
بقیه هم میگفتند به ارزش های وطنش پشت کرده (جلوی دوربین) بعد هم داشتیم میگفتیم با اون همه ادعا و یال و کوپال رفت تو هالیوود ده دقیقه تو یه نقش دست چندمی بازی کنه!
نه اینکه بخواهیم در مورد یه نفری که افول کرده تاسف بخوریم باید درس عبرتی باشد برای خودمون.
که یه وقت به دوست و هم وطن های خودمون پشت نکنیم به خاطر وعده های تو خالی یه غریبه (یا فریب دست مخملیش نخوریم) چون که بعدش که دریا آروم شد تو رو پَست میزنه به ساحل(تو دیگه فراموش میشی و اون وعده ها میشن رویا ولی اون موقع دیگه برای پشیمونی دیره وباید تحقیر رو تحمّل کنی)
وگرنه به من یک کیلو سیب زمینی میدن که بخوام ازش طرفداری کنم یا برعکس؟!!! نمیدن دیگه.
جناب باستان شناس مگر نه اینکه تاریخ عبرت ملت هاست.
راستی راجع به اون منبع من کشته ی اون اعتمادتم.(انصافا یه بار خونده بودیش)
میگردم یه منبع انگلیسی پیدا کنم.
Sookoot
10th September 2011, 11:57 PM
مطمنا سینما و بازیگری یک هنر و علم خاص مخصوص به خود دارد و غیر قابل انکار هست و اینکه خانم هدیه تهرانی و چند تا از بازیگران گاهی در نقش خوب ظاهر شدند مایه خوشحالی هست ولی خود شما با یک سرچ بسیار ساده از خود ایران یعنی در داخل ایران تصاویری از اینگونه بازیگران مشاهده می کنید که حدی براش نیست و مایه تاسف و اینکه برای مطرح شدن خودشون در ایران اسلامی و یا همون ممکلت اسلامی چه ها که نمیکنند [negaran][labkhand][cheshmak][sootzadan][khanderiz][tafakor][soal][nadidan]
شما کافیه نام این بازیگران رو سرچ کنید مطمنا شگفت زده می شدید که ایران اسلامی و اینگونه تصاویر [nishkhand]
راستش میخواستم براتون بزاریم ولی گفتم شان سایت با برخی تصاویر این عزیزان زیر سوال میره بهتر خودتون نگاه کنید !
سرکار باستان شناس گرامی موضوع تاپیک این است :
و تصادفا !! پست های شماخارج از موضوع !! بهرحال انتظار رعایت مقررات از مدیران بمراتب بیشتره !خوبه باوجود اینهمه پستای خارج از موضوع / تاپیک هنوز بازه !
اینکه یه پایه نردبان سینما و بازیگری کلا تو لجنزاره رو همه قبول دارند و اینکه پشت صحنه هم گاهی خبراییه !! قابل کتمان نیست وهمه میدانند
این حرف های شما اتفاقا این را میرساند که خیلی هم دراین مملکت اسلامی !! خفقان نیست و خیلی ها ازادی هر جور کاری را دارند
یک سوال ؟ با وضع رقت باری که شما بدرستی از حال روز بعضی ازفیلم های سینمایی و بعضی از بازیگرنماها تو همین مملکت توصیف کردی
بنظرت چه نیازی هست یه هنرپیشه دست چندم بره هالیود تا در رختخواب این و اون بخوابه ؟خب همینجا هم میتونست !!
brave
11th September 2011, 03:14 AM
عجب آدمی خب شد گفتی برو من این منبع رو قبول ندارم با هر جا مصاحبه کرده یه چی جدید گفته آدم گیج میشه میگن دروغ گو حافظه نداره ولی آخه انقدر!!!(باور کن)یعنی هر روز بدتر از دیروز میگم من موندم از سیاستمدارا زودتر حرفش تغییر میده! (البته منظورم شدت و ضعف مواضعش نه اینکه 180 درجه برگرده حالا تو مطلب، یکیش، که بهتر بود رو آوردم ولی این رو گفتم که اگه خودت سرچ کردی چیز دیگه ی اومد نگی ما خالی بستیم :دی[nishkhand])
همینجوری که سرچ میکردم(جسته گریخته اینا رو هم تو سایتای زد انقلاب فارسی خوندم) با یه تیپ بی طرف گفته بود:حجاب چیزی است که فقط برای داخل کشور قرار داده شده و واجب کردن آن به دلیل برداشت های اشتباه از قرآن است(حتما اشتباه توسط مراجع رخ داده دیگه!!!آخه ایشون اسلام شناس)
و نباید آن را اجباری کرد مخالف حقوق بشر است؛ ولی علتی اینکه میگم با یه تیپ بی طرف اومده حرف میزنه اینکه بعد میگه من به دولت فرانسه هم به دلیل ممنوعیت حجاب انتقاد دارم.
و باقی چرت و پرت ها، که باید همه تو اتخاب آزاد باشند و از این حرف ها.
اما دلیل اینکه میگم فقط یه تیپ بی طرفانه است اینکه خداییییییییی چند بار دیدی به جز رسانه های ایران تو دنیا این مطلب مطرح شه مثلا 30 30 ان یا بی بی 30 یا ... پس فقط همشون منطورم سازمان های بین المللی بر روی حجاب گیر میدن.
مثلا چند بار دیدی که از توهین به یک زن با حجاب در مجامع بین المللی حرفی به میان بیاد.
ولی چندین بار دیدیم که از یه ماجرای کوچیک کوه ساختن خوراک رسانه هاشون تا چندین روز دادند.پس فقط اونها گیر اصلی شون رو حجاب هست.
ببین اگر وا قعا بخواید بدونید میبینید تا اونجا که میتونند دارند علیه حجاب برنامه میریزند و این نیاز به تایید من یا هیچ کس دیگر نداره.
در ضمن دقت کنید که این عبادی مثلا خودش را از مسلمون ها هم میدونه.
ولی باقی که ماسون کفت و زهر مار هستند باید دید چیا میگن دیگه آخه اینکه مثل روز روشن.[nishkhand]
حیف منابع فارسی رو قبول نداری و گر نه کار ساده تر بود خدا میدونه با این اینگیلیسی زپرتی که بلدم چقدر گشتم اینا رو پیدا کنم.
http://www.njavan.com/forum/images/smilies/smilee_new2 (23).gifsmilee_new2 (23)smilee_new2 (23)
منبع1 (http://www.opendemocracy.net/5050/shirin-ebadi/shirin-ebadi-who-defines-islam)
منبع2 (http://www.payvand.com/news/03/dec/1140.html)
بازم بود یه سرچ بکنی SHIRIN EBADI HIJAB بد نیست به خدا دیونه شدم حساب کن با فیلتر شکن بابام در اومد اینا رو وا کنه (سرعت زیر دایال آپ شده بود) از رادیو فردا بگیر تا اشپیگل خبر و مصاحبه در موردش دارن،تو هر کدوم هم یه چی گفته آدم خوبه یکم وحدت و پایداری کلام داشته باشه.
به هر حال همونطور که گفتم چیز مشخصی و اگر واقعا بخوای بدونید که مثل روز روشن.
باستان شناس
11th September 2011, 09:55 AM
سرکار باستان شناس گرامی موضوع تاپیک این است :
و تصادفا !! پست های شماخارج از موضوع !! بهرحال انتظار رعایت مقررات از مدیران بمراتب بیشتره !خوبه باوجود اینهمه پستای خارج از موضوع / تاپیک هنوز بازه !
اینکه یه پایه نردبان سینما و بازیگری کلا تو لجنزاره رو همه قبول دارند و اینکه پشت صحنه هم گاهی خبراییه !! قابل کتمان نیست وهمه میدانند
این حرف های شما اتفاقا این را میرساند که خیلی هم دراین مملکت اسلامی !! خفقان نیست و خیلی ها ازادی هر جور کاری را دارند
یک سوال ؟ با وضع رقت باری که شما بدرستی از حال روز بعضی ازفیلم های سینمایی و بعضی از بازیگرنماها تو همین مملکت توصیف کردی
بنظرت چه نیازی هست یه هنرپیشه دست چندم بره هالیود تا در رختخواب این و اون بخوابه ؟خب همینجا هم میتونست !!
سلام خدمت جناب سکوت
[golrooz][labkhand]
مطمنا خود شما پست های اولیه رو مطالعه کردید مطمنا جاده خاکی ها و اینکه خود شما و یکی دو نفر دیگه خارج از بحث حرف زدید مطمنا منم دنباله های حرفای شما رو به نوعی دیگه به سبک خودم ادامه دادم[nishkhand][nishkhand][nishkhand] و البته اینم بگم خودتون در قسمتی حتی از اشپزی یکی از کاربران تعریف کردید[nishkhand][nishkhand] درست نمیگم و خب همه به نوعی دخالت کردند !
اینکه شما میگید خیلی هم خفقان نیست و ازادی هست بله هست هر طوری باشن ولی کار به مسایل س یا س ی نداشته باشن و البته باید دید چرا در داخل ایران بازیگران داخلی اینطوری هستن باید دید هدف چی هست .....این مهمه !
مطمنا توهین به شخصیت هر کس مستلزم پاسخ شاید نباشه مطمنا من قصد دفاع از خانم فراهانی ندارم ولی اینکه ازاد هست راه خودش رو انتخاب کنه و فردا جواب به خودش و خدا پس بده یک حق مسلم هست و مطمنا وضعیت هر کس پای خودش نوشته خواهد شد....
ددوستان با توصیف من متوجه شدید اوضاع سینما چطور سرچ ساده گویای همه چیز هست !
مطمنا موارد خارج اسلام و قانون ایران گفته نمیشه که تاپیک بسته بشه مسایل بسیار ساده و عمومی هست مطرح شده و توهینی که خدارو شکر به کسی نشده تا تاپیک با اخطار بسته بشه ! (مطمنا هر گاه اسلام به خطر افتاد تاپیک هم به خطر میافته )[nishkhand]
باستان شناس
11th September 2011, 10:16 AM
این هم وطن فروشی مدل ورزشی اش!!
http://justupload.org/?di=8G23
یک پناهنده به سوئد در گفت و گو با رادیو فردا در ادعایی خنده دار مطرح کرد که به علت اینکه از سوی سپاه مجبور به آموزش نیروهای بسیج شده است به کشور اروپایی سوئد پناهنده شده است!
به ادعای این ملی پوش سابق و وطن فروش حاضر که در مسابقات قهرمانی اسیا نیز مدال سوم را کسب کرده است، سپاه از طریق افرادی همچون وی قصد گلادیاتور سازی داشته است!
این شخص فراری علت رد قبول این پیشنهاد و درنهایت پناهنده شدنش را این چنین عنوان کرد که این عمل مغایر با انسانیت، حقوق بشر و با مسائل انسانی است.
وی در آخر گفتگویش با این رسانه ضد جمهوری اسلامی عنوان کرد که برای اینکه پیشنهاد سپاه را رد کند از کشور خارج شده است و در حال حاضر نیز در حال طی مراحل اخذ پناهندگی اش است!
تمام این وطن فروشی برای دریافت مقرری ماهانه ای است که غربی ها وقتی از خیانت وی مطمئن شدند جلوی او می اندازند!!!
http://www.seemorgh.com/DesktopModules/iContent2/Files/4899.jpg
مطمنا جناب سکوت شهرت ادما رو عوض میکنه و در واقعی شاید درست نباشه بگم میتونه اونا رو عوضی کنه [nadidan]
این یک حقیقت تلخه که کتمان کردنش درست نیست !
مطمنا وطن فروشی به سبک های مختلف انجام میشود و یکی متاسفانه پناهنده میشه و یکی هم مثل اقای حسین رضا زاده عزیز رفتار میکنه !
مطمنا همگی پهلوان به ظاهر واقعی البته پوشالی حسین رضا زاده رو می شناسیم درسته ! ...
پهلوان پوشالی که با حضور در تبلیغات مشاور املاک اونم در دوبی کشوری که ایران رو همیشه نقره داغ میکنه به قول سی دی های ظهور شهر برج های هرمی شیطانی خودش رو به پهلوان رابینسون دوبی به نمایش گذاشت !
من اصلا خوشم نیامد وقتی دیدم آقای رضا زاده با عنوان پهلوان ملی تبلیغ املاک رابینسون دبی را می کند!
من وقتی رضا زاده را می دیدم احساس غرور می کردم و عبارت یا ابولفضل روی لباس وزنه برداری و غرش و مردانگی او در هنگام بلند کردن وزنه در ذهنم می آمد.
شادی مردم اردبیل و مردم ایران را به خاطر می آورم.
به خودم می بالیدم که رضا زاده پیشنهاد ترکیه برای تغییر ملیت را رد کرد و موجب افتخار ملی شد.اما الان این اسم نا مانوس رابینسون را در کنار رضا زاده نمی توانم توجیه کنم.
وقی رضا زاده می گوید که "جهت امنیت سرمایه گذاری خودتان من فقط املاک رابینسون دبی را پیشنهاد می کنم.
شما هم با من همراه شوید." آیا این همان راه و رسم پهلوانی است؟
پهلوان رضا زاده مشکل مالی داشته؟ شرکت ایرانی در ایران نبود؟؟
می دانم که ورزشکاران حرفه ای و قهرمانی با صنعت تبلیغات ارتباط نزدیکی دارند و برای تبلیغات امور مختلف از آنها استفاده می شود و این یک منبع در آمد آنهاست.
اما کسی که نام پهلوانی دارد و آن سابقه و رفتار را در ذهن من نشانده در کنار تبلیغ شرکت رابینسون دبی چه می گوید؟
کسانی که از یک ورزشکار و یک قهرمان ورزشی یک چهره فرا قهرمانی و پهلوانی ساختند جوابگو باشند.
و در اخر اینو خطاب به اقای حسین رضا زاده میگم :
اقای حسين رضا زاده !
نه به آن حضرتابوالفضلي كه فرياد ميزني و نه به املاك رابينسوني كه اينگونه قاطعانه و عاشقانه در مدحش داد سخن ميدهي ...
و انتقادات رو نسیت به ایشون اینجا بخونید !
دو کلمه حرف حساب با حسین رضازاده (http://www.dizaji.ir/?p=70) کلیک کنید !
Victor007
11th September 2011, 11:22 AM
ظاهرا بحث در مورد عنوان تاپیک تمام شده و عزیزان در مورد مسائل دیگه دارن بحث می کنن
بحثی که در تاپیک میشه باید با عنوان اون بخونه و چون الان همچین موردی مشاهده نمیشه تاپیک به صورت موقت بسته میشه
مخالف بحث هایی که دارید انجام می دید نیستم ولی بحث ها پراکنده هستش پس اگر تمایل دارید در مورد خاصی بحث کنید ، تاپیکی با عنوان موضوعتون باز کنید و در اونجا در مورد موضوعی که طرح شده بحث کنید ، اینجوری راحتر هم میشه به نتیجه رسید..
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.