PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال درمان زخم

haniye.R
28th August 2011, 11:09 PM
سلام
کسی گیاهی میشناسه که قدرت ترمیم زخم رو داشته باشه؟؟یا راه دیگه ای؟؟[soal][cheshmak]

طلیعه طلا
29th August 2011, 09:23 AM
سلام
کسی گیاهی میشناسه که قدرت ترمیم زخم رو داشته باشه؟؟یا راه دیگه ای؟؟[soal][cheshmak]

بستگی داره چه زخمی و کجا باشه .

عام ترین دارو عسل است.

poune
29th August 2011, 11:01 AM
بستگی داره چه زخمی و کجا باشه .

عام ترین دارو عسل است.

دوست خوبم عسل گیاه نیست که؟![soal]
بهترینش آلوورا ست بعد کلم و خیلی داروهای دیگه.
من خودم درحال تحقیق روی این داروها هستم.
اگه شما دقیقتر بگید واسه چی میخواید بهتر میتونم کمکتون کنم.

صاصائیل
29th August 2011, 11:05 AM
روش دیگه هم تهیه گیاهی بنام (کومباچا) است(خداکنه اسمشو درست گفته باشم) این گیاه شبیه قارچهای پهن میمونه که با داشتن یه تیکه کوچک در ظرف محتوی آب /سرکه /شکر فورا تکثیر میشه .نه تنها برای درمان زخم بلکه برای درمان رماتیسم هم مفیده /هم قابل خوردنه و هم بصورت پماد استفاده میشه.

صاصائیل
29th August 2011, 11:09 AM
روش دیگه هم تهیه گیاهی بنام (کومباچا) است(خداکنه اسمشو درست گفته باشم) این گیاه شبیه قارچهای پهن میمونه که با داشتن یه تیکه کوچک در ظرف محتوی آب /سرکه /شکر فورا تکثیر میشه .نه تنها برای درمان زخم بلکه برای درمان رماتیسم هم مفیده /هم قابل خوردنه و هم بصورت پماد استفاده میشه.
http://www.parsiblog.com/PhotoAlbum/kombucha/Mother.jpg اینم عکسش[cheshmak]

طلیعه طلا
29th August 2011, 12:27 PM
دوست خوبم عسل گیاه نیست که؟![soal]
بهترینش آلوورا ست بعد کلم و خیلی داروهای دیگه.
من خودم درحال تحقیق روی این داروها هستم.
اگه شما دقیقتر بگید واسه چی میخواید بهتر میتونم کمکتون کنم.

ممنون از یاد آوری تون . حواسم نبود.

forg
18th December 2011, 12:59 AM
سلام. داروی ساختم که این کار را انجام مد ده.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد