PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رکورد ایرانیان در مراجعه به سایت‌های مستهجن در ظهرعاشورا !

* Robo milad *
28th August 2011, 12:41 AM
با این آمار تکان دهنده چگونه ممکن است با وجود ماهواره‌ها دیگر انگیزه‌ای برای حضور جوانان در مساجد، روزه گرفتن و انجام فریضه امر به معروف باشد.

خبرگزاری فارس نوشت: معاون اطلاعات سپاه فجر استان فارس گفت: بر اساس تحقیقات ارتش سایبری سپاه در زمینه مراجعه کاربران ایرانی به سایت‌های غیراخلاقی، شیراز رتبه ششم کشور را دارد.

به گزار ش خبرگزاری فارس از شیراز، ابراهیم بیانی در جمع مدیران و فرماندهان پایگاه مقاومت ادارات استان فارس اظهار داشت: بر اساس این آمار استان‌های تهران، یزد و اصفهان در رده‌های نخست تا سوم قرار دارند.

بیانی ادامه داد: همچنین بر اساس آمار دیگری در زمینه استفاده کاربران اینترنت از سایت‌های غیراخلاقی در ظهر عاشورا در بین 182 کشور جهان تهران مقام نخست و شیراز رتبه پانزدهم را به خود اختصاص داده است.

وی بیان کرد: با این آمار تکان دهنده چگونه ممکن است با وجود ماهواره‌ها دیگر انگیزه‌ای برای حضور جوانان در مساجد، روزه گرفتن و انجام فریضه امر به معروف باشد.

معاون اطلاعات سپاه فجر استان فارس بیان کرد: یکی از موضوعاتی که دشمن از آن برای جدایی مردم از دین و تهی کردن نظام استفاده می‌کند ابزار فرهنگی و بهره‌گیری از سایت‌های اینترنتی فاسد، شبکه‌ها و آنتن‌های ماهواره است که قارچ گونه در حال رشد هستند.

بیانی ادامه داد: ایجاد اباهی‌گری و تعطیل کردن امر به معروف و نهی از منکر در کشور، با هجمه سنگین از طریق ماهواره‌ها که امروز بیش از 50 درصد مردم از آن استفاده می‌کنند از برنامه‌های اصلی دشمنان است.

معاون اطلاعات فرمانده سپاه فجر استان فارس خاطرنشان کرد: هجمه به ارزش‌های دینی جامعه از جمله حجاب، عفاف، نوع‌دوستی، پرکاری و توسعه بی‌بند و باری نیز از اهداف دیگر دشمنان است که در شبکه‌های ماهواره‌ای روی آن کار می‌کنند.

وی تصریح کرد: استفاده از ماهواره‌ها و پیگیری مختلف آن به نوعی در جامعه اسلامی ایران تاثیر گذاشته است که طبق آمار، افرادی نیز به علت سیگنال ندادن برخی شبکه‌های خارجی از جمله فارسی‌وان اقدام به خودکشی کرده و یا مانع رفت و آمدهای خانوادگی شده‌اند.

این مقام مسئول تصریح کرد: پدران و مادران باید با هوشیاری مراقب فرزندان خود باشند که آنان دچار هجمه شدید ماهواره‌ها و توسعه ترویج بی‌بند و باری نشوند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به هفته دولت اشاره کرد و اظهار داشت: کار مسئولان نظام تنها نباید روبان چینی باشد و آنان باید تلاش کنند که با عملکرد خود کاری نکنند که مردم که ولی نعمت هستند از آنان جدا شوند.

بیانی ادامه داد: مردم هستند که بر ما منت دارند اما پاسخگویی به مردم در برخی ادارات شایسته آداب اسلامی نیست و کار مردم با امروز و فردا شدن به تعویق می‌افتد.

NameEly
28th August 2011, 12:49 AM
این فاجعه هستش
خدا به انسان عقل داده که راه خودش رو پیدا کنه
چرا کشور ما داره به این جا میره ؟
این راهی که ما داریم میریم به پرتگاه هست
یعنی کشور های خارجی ماهواره و اینترنت ندارند ؟؟
من این سوال برام مونده اونها که ازادیشون از ما بیشتره چرا امار ما از اونها بالاتره
ما باید ریشه یابی کنیم این قضیه رو
ایا کسانی هستند بیایم و توی همین جمع خودمون بحث کنیم و تا حدی ریشه یابی کنیم ؟؟
فقط احساسات نباید توی این بحث حاکم باشه اگه کسانی می خوان بحث کنن
من شرم دارم بخاطر این امار مخصوصا اون امار در ظهر عاشورا

* Robo milad *
28th August 2011, 12:54 AM
درسته - من هم وقتی دیدم ایران اول شده کلم سوت کشید .

RAHA.G
28th August 2011, 06:43 AM
[QUOTE=NameEly;274745]این فاجعه هستش
خدا به انسان عقل داده که راه خودش رو پیدا کنه
چرا کشور ما داره به این جا میره ؟
این راهی که ما داریم میریم به پرتگاه هست
یعنی کشور های خارجی ماهواره و اینترنت ندارند ؟؟
من این سوال برام مونده اونها که ازادیشون از ما بیشتره چرا امار ما از اونها بالاتره
ما باید ریشه یابی کنیم این قضیه رو
ایا کسانی هستند بیایم و توی همین جمع خودمون بحث کنیم و تا حدی ریشه یابی کنیم ؟؟
فقط احساسات نباید توی این بحث حاکم باشه اگه کسانی می خوان بحث کنن
من شرم دارم بخاطر این امار مخصوصا اون امار در ظهر عاشورا

من فکر میکنم مشکل بر میگرده به فرهنگ ما ایرانی ها
نه فرهنگ استفاده از این وسایل رو داریم نه درک استفاده از اونا رو
ما مسلمونا ادعای مسلمونی میکنیم
به نظر من تا وقتی که دشمن به این راحتی بین ما نفوذ کرده و روی فرهنگ و اعتقاداتمون کار میکنه ما نمیتونیم به خودمون بگیم مسلمون
به امید روزی که سر تا پا بشیم یه مسلمون واقعی[shademani2]

طلیعه طلا
28th August 2011, 09:55 AM
اِی وای !
چقدر ناراحت شدم.

چی باعث شده این سیر قهقرایی رو طی کنیم ؟

کمرنگ شدن مسایل اعتقادی؟
شرایط جامعه ؟
نوع تربیت خانوادگی ؟
رخوتی و بی انگیزگی کلی در بچه ها؟
اقناع نشدن از احساس لذت از محرک های مثبت و سازنده درونی و بیرونی ؟
.
.
.

UniverCell
28th August 2011, 11:07 AM
[khande] ربطی به دشمن نداره جوونهای ایرانی شهوت پرستن . خصوصا تهران و شیراز تو این شهرها انقلاب جنسی شده به جای خدا شهوت خودشون رو پرستش میکنند [khande] باور کردنش سخته تو یک جامعه اسلامی این همه شهوت باشه

master_mind
28th August 2011, 02:17 PM
فقط میتونم بگم متاسفم[nadidan]

نازخاتون
7th September 2011, 10:07 AM
واقعا متاسفم.... واقعا ....
اسما ايراني... ولي ... اصالت خود را فراموش كرده ايم
اسما مسلمان ...ولي ... يك گبر از ما مقيد تر است...
در فرهنگ غرب كه آزادي روابط جنسي وجود دارد اينهمه فحشا و .... رواج ندارد ولي وا اسفا به ما ايرانيان....
به كجا خواهيم رسيد.... چه چيزي را مي خواهيم اثبات كنيم ...
كشوري كه در آن دروغ رواج يابد ديگر بيش از اين نمي توان انتظار داشت ....
بالادستي هاي يك حكومت كه خود راه خلاف و ... را بپيمايند ديگر از يك ملت بيش از اين نمي توان انتظار داشت....

S h a D o w
7th September 2011, 10:30 AM
دوستان عزیز این موضوع خیلی هم واقعی نیست و بیشتر یک کاربرد سیاسی داره واسه جا انداختن اینترنت ملی و حلال و ادامه ی فیلترینگ سایتها

اگر هم تا حدودی درست باشه به همون موضوع محدودیت برمیگرده

اگر هیچ کشوری مثل ایران بازدید کننده از اینجور سایت ها نداره واسه اینه که توی هیچ کشوری به اندازه ی ایران محدودیت وجود نداره
حتی کشورهای خیلی مسلمان تر از ما

و میدونین که این محدودیت ما فقط به بهانه ی دین هست و نه به خاطر اون...

نازخاتون
7th September 2011, 10:49 AM
دوست خوبم ولي من اعتقاد دارم كه اين موضوع بشدت واقعيت داره ....
اصلا نيازي به آمار از دنياي مجازي نداره ... نمونه مسجل خود جامعه زنده ما ...
مثلا در همين ظهر عاشورا در دسته هاي عزاداري چند بار تابحال شاهد ارتباطات و حركات زننده دختران و پسران بوده ايم .... دختراني كه با آرايشهاي آنچناني به دنبال دسته هاي عزاداري راه افتاده و برخي از پسراني كه در حال عزاداري اند و از طريق ارتباط چشمي با برخي از دختران آنگونه موجبات آشنايي را فراهم مي آورند...
يا در همين شبكه هاي ماهوراه اي كه تحت نظر خود ايران هستند مانند شبكه مهاجر ....
من كه شخصا اصلا از اين شبكه خوشم نمياد و واقعا وقتي زنان مجري اين شبكه را بطور اتفاقي مي بينيم از چه حجاب زننده اي استفاده كرده اند كه گاهي با خود مي گويم كه اي كاش حجاب آزاد بود و شاهد چنين صحنه هايي نبوديم ... يعني از آنچنان حجابي برخوردارند كه يك زن مجري غربي كه از هيچ پوشش بر روي سر و مو استفاده نكرده موقر تر از برخي از مجريان و ... امثال اين شبكه هاست...
شاهد ديگر آمار روز افزون طلاق....
- زنان و دختران خياباني...
و ...
بله انسان از هر چه منع شود نسبت به آن مسئله حريص تر مي شود.
و فقر كه به هر كشوري وارد شود كفر از در ديگر وارد مي شود....

عرفان سلیم زاده
7th September 2011, 05:40 PM
با این آمار تکان دهنده چگونه ممکن است با وجود ماهواره‌ها دیگر انگیزه‌ای برای حضور جوانان در مساجد، روزه گرفتن و انجام فریضه امر به معروف باشد.

خبرگزاری فارس نوشت: معاون اطلاعات سپاه فجر استان فارس گفت: بر اساس تحقیقات ارتش سایبری سپاه در زمینه مراجعه کاربران ایرانی به سایت‌های غیراخلاقی، شیراز رتبه ششم کشور را دارد.

به گزار ش خبرگزاری فارس از شیراز، ابراهیم بیانی در جمع مدیران و فرماندهان پایگاه مقاومت ادارات استان فارس اظهار داشت: بر اساس این آمار استان‌های تهران، یزد و اصفهان در رده‌های نخست تا سوم قرار دارند.

بیانی ادامه داد: همچنین بر اساس آمار دیگری در زمینه استفاده کاربران اینترنت از سایت‌های غیراخلاقی در ظهر عاشورا در بین 182 کشور جهان تهران مقام نخست و شیراز رتبه پانزدهم را به خود اختصاص داده است.

وی بیان کرد: با این آمار تکان دهنده چگونه ممکن است با وجود ماهواره‌ها دیگر انگیزه‌ای برای حضور جوانان در مساجد، روزه گرفتن و انجام فریضه امر به معروف باشد.

معاون اطلاعات سپاه فجر استان فارس بیان کرد: یکی از موضوعاتی که دشمن از آن برای جدایی مردم از دین و تهی کردن نظام استفاده می‌کند ابزار فرهنگی و بهره‌گیری از سایت‌های اینترنتی فاسد، شبکه‌ها و آنتن‌های ماهواره است که قارچ گونه در حال رشد هستند.

بیانی ادامه داد: ایجاد اباهی‌گری و تعطیل کردن امر به معروف و نهی از منکر در کشور، با هجمه سنگین از طریق ماهواره‌ها که امروز بیش از 50 درصد مردم از آن استفاده می‌کنند از برنامه‌های اصلی دشمنان است.

معاون اطلاعات فرمانده سپاه فجر استان فارس خاطرنشان کرد: هجمه به ارزش‌های دینی جامعه از جمله حجاب، عفاف، نوع‌دوستی، پرکاری و توسعه بی‌بند و باری نیز از اهداف دیگر دشمنان است که در شبکه‌های ماهواره‌ای روی آن کار می‌کنند.

وی تصریح کرد: استفاده از ماهواره‌ها و پیگیری مختلف آن به نوعی در جامعه اسلامی ایران تاثیر گذاشته است که طبق آمار، افرادی نیز به علت سیگنال ندادن برخی شبکه‌های خارجی از جمله فارسی‌وان اقدام به خودکشی کرده و یا مانع رفت و آمدهای خانوادگی شده‌اند.

این مقام مسئول تصریح کرد: پدران و مادران باید با هوشیاری مراقب فرزندان خود باشند که آنان دچار هجمه شدید ماهواره‌ها و توسعه ترویج بی‌بند و باری نشوند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به هفته دولت اشاره کرد و اظهار داشت: کار مسئولان نظام تنها نباید روبان چینی باشد و آنان باید تلاش کنند که با عملکرد خود کاری نکنند که مردم که ولی نعمت هستند از آنان جدا شوند.

بیانی ادامه داد: مردم هستند که بر ما منت دارند اما پاسخگویی به مردم در برخی ادارات شایسته آداب اسلامی نیست و کار مردم با امروز و فردا شدن به تعویق می‌افتد.

این امار رو واحد سایبری سپاه داده! که هیچ مدرکی هم دال برواقعی بودنش دردسترس نیست!

LaDy Ds DeMoNa
7th September 2011, 08:19 PM
راستش پارسال یکی از دوستان منو به یه سایتی معرفی نموده که یه شبکه اجتماعی تقریبا مشهوری توی ایران بود ( فیس بوک نبود ) این سایت کاملا ایرانی بود خوب منم عضو شدم
اما کمی که تو این سایت گشتم چیزهایی دیدم که تو عمرم ندیدم بودم [nadidan]
حتی فیل هم نشده بود !!
نمی دونم الان اون سایت در چه حالیه ، اما امیدوارم کلا از صحنه نت حذف شده باشه

.
.
.
متاسفانه از ارنج سنی های مختلفی تو اون سایت عضو بودند
تو پروفایل برخی اعضا ، تصاویر و بحث هایی بود که فکر نکنم حتی در بدترین سایت های رسمی مستهجن هم از اوونها بوده باشه

نمی دونم چرا فیلترینگ ایرانی اینجا کار نمی کنه

S.A.H.A.N.D
7th September 2011, 09:33 PM
نظر ها رو ديدم گفتم منم يه نظر بدم ....
.
.
.
.
ايران بخاطره اين اماره بالايي داره كه ديگه خيلي داره جوون ها رو محدود ميكنه . يك چيزه ساده مثل فيس بوك چرا بايد فيلتر باشه .
هر چقدر جوون ها رو تو محدوديت بزارن بدتر ميشه تا بهتر بشه .
خارجي بخاطره اين آمار پاييني دارن چون اينقد ديدن تو شهر خودشون ديگه براشون معمولي شده . يك پسر خارجي وقتي يك دختر بي حجابو در سطح خارجي ميبينه عين خيالش نيست .
ولي تو ايران يك دختر يك ذره آستينش بالا باشه همه زووووم مكنن به اون قسمت .
اين بخاطره اين هست كه جووون هاي ايراني محدودن و بايد يجوري خودشو خالي كنه كه سر از اين سايتا در مياره .
اينم نظره من بود ديگه زياد طولانيش نمي كنم.[shaad]

* Robo milad *
8th September 2011, 01:15 AM
.
.
.
.
ايران بخاطره اين اماره بالايي داره كه ديگه خيلي داره جوون ها رو محدود ميكنه . يك چيزه ساده مثل فيس بوك چرا بايد فيلتر باشه .
خارجي بخاطره اين آمار پاييني دارن چون اينقد ديدن تو شهر خودشون ديگه براشون معمولي شده . يك پسر خارجي وقتي يك دختر بي حجابو در سطح خارجي ميبينه عين خيالش نيست .
اين بخاطره اين هست كه جووون هاي ايراني محدودن و بايد يجوري خودشو خالي كنه كه سر از اين سايتا در مياره .

داداش گلم سهند جان
شاید چاقو وسیله مفیدی باشه اما ازش تو جای بدهم استفاده میشه
فیسبوکم همینطوره . با عرض معذرت ولی خیلی از مردم ما فرهنگ استفادشو ندارن
چیز کوچیکی نیست ...
چرا وقتی یه دختر بیرون میره همه چشاشون دنبالشه !!! این فرهنگه (بعضی از )ماست .
دختر که خوبه دیگه به زن مردم هم رحم ندارن ... این فرهنگ (بعضی از ) ماست .
شما می خوای تویه محیط اجتماعی باز خیلی با جنبه عمل کنن ؟[taane]
به نظرم این محدودیتا باید بررسی شه .
تو کشور ما تعادل برقرار نیست . یا افراط داریم یا تفریط[nadanestan]

NameEly
8th September 2011, 02:12 AM
.
.
.
.

داداش گلم سهند جان
شاید چاقو وسیله مفیدی باشه اما ازش تو جای بدهم استفاده میشه
فیسبوکم همینطوره . با عرض معذرت ولی خیلی از مردم ما فرهنگ استفادشو ندارن
چیز کوچیکی نیست ...
چرا وقتی یه دختر بیرون میره همه چشاشون دنبالشه !!! این فرهنگه (بعضی از )ماست .
دختر که خوبه دیگه به زن مردم هم رحم ندارن ... این فرهنگ (بعضی از ) ماست .
شما می خوای تویه محیط اجتماعی باز خیلی با جنبه عمل کنن ؟[taane]
به نظرم این محدودیتا باید بررسی شه .
تو کشور ما تعادل برقرار نیست . یا افراط داریم یا تفریط[nadanestan]

اگه اجازه هست من هم چند کلمه حرف بزنم :
اجازه هست ؟؟
اقا سهند هم درست میگن شما هم داری درست میگی
یک مثال میزنم شاید حرفم رو بهتر بگم
من امدم دانشگاه
توی ریاضی دانشگاه موندم چون چی ؟ از پایه از ریاضی دبستان , راهنمایی , دبیرستان مشکل دارم
پس قضیه ریشه داره نمیشه با حفظ کردن حل کرد
اینجا هم نمیشه با فیلتر حل کرد قضیه رو چون قضیه یک ریشه داره که کرم افتاده توی ریشه

فرهنگ که خود به خود بوجود نمیاد
ما باید بریم ببینیم چی باعث شده بی فرهنگ بشیم ؟؟
چی باعث شده که یک عرب ملخ خور ( منظورم کشور های عربیه هاااااا ) به ما که مهد تمدن هستیم بیاد و فوش و بد و بیراه بده
ما باید ببینیم چی شده که بی فرهنگ شدیم ؟؟
از اول بچه ای که به دنیا میاد گناه نداره بعدا قاتل میشه

اونی که به زن و ناموس مردم نگاه میکنه ریشه در یک جایی داره
من ریشه یاب نیستم ولی میدونم هیچ علتی بی معلول و هیچ معلولی بی علت نیست

به نظر من باید فرهنگ از خانواده ها شکل بگیره
حالا یک اعتقادی من دارم اینکه فرهنگ داره توی خانواده های دهه ی اینده به بعد باز شکل میگیره
البته این اعتقاد منه

زیاد حرف زدم مگه نه ؟[sootzadan][sootzadan]

S.A.H.A.N.D
8th September 2011, 03:01 AM
آقا اين اصلا هيچ شما زمان شاه رو نگاه كن ...
اصلا اين جوري بود ؟!؟!!؟
معلومه نه چون به جوون ها فشار نمي آوردن ...
ولي انقلاب شد از همون موقع پاي بد چيده شد ... از اونجا به بعد جووون ها رفتن زيره فشار اگه از همون موقع با فكر عمل ميكردن الان وضعيت اين نبود .
چرا ايران با اين قدمت زيادش بايد از امريكا كه نصف قدمت ايران رو هم نداره عقب باشه فرهنگش پايين تر
حالا هي ميگيم مرگ بر امريكا بجاي اين كه هي اين كلمه رو بگيم كاري كنيم كه ازش جلو بيافتيم نه فقط صداي خودمونو داغون كنيم .

NameEly
8th September 2011, 03:19 AM
نکته اول تا یادم نرفته بگم
قدمت ایران از امریکا بیشتر نیست قدمت پارس , اریایی از امریکا بیشتر هست
البته این رو با اطلاعات خودم گفتم ببخشید اگه غلطه یک وقتی

اون زمان جوون کار داشت برای پله ی اول دوم اقا سهند کامل از فشار ها به جوون ها صحبت کرد
مردم ما فکرشون توی چشمشونه
من نمی خوام بحث فشار های بیجا که اقا سهند اشاره کرد رو باز بیارم روی کار چون خیلی توی این سایت دربارش صحبت کردیم که نگو و نپرس ولی میایم یک کوچولوشو صحبت می کنیم

پاشودی با خانومت رفتی توی خیابون یکهو میبینی چند نفر بسیجی و نیروی انتظامی ریختن سرت حالا نزن پس کی بزن فرصت نمی دن بپرسی چی شده ؟ ( حالا اعصابشون از چی خورد بوده خدا میدونه , حتما به دختر مردم خودش نگاه کرده بهش فوش داده عصبانی شده )
میریم به ادامه داستان
بعد از کتک خوردن می پرسی چی شده میگه این خانم کیه دستشو گرفتی بی ناموس بوووووووووق
بیا ثابت کن ادم نفهم این زنمه
این یکیش
میریم سر یکی دیگه از این گیرای الکی
دختر و پسر قبل ازدواج میرن بیرون توی خیابون هااااااااا جلوی یک شهر مردم دارن راه میرن و صحبت میکنن
خوب ادم بببببووووووووقققق جلوی این همه مردم که اینا نمی خوان گناه بکنن که اون رفتاری رو می کنی که با حیوون کسی نمیکنه
اقا ما میگیم بد ,دختر و پسرای این دورو زمونه بد شما به جای اینکه راه کج و راست رو نشون بدی به جایی اینکه جلوگیری کنی دختر و پسر برن زیر یک سقف که خودشونو شیطون هستند و دست شما هم بری زمین بری هوا بهشون نمیرسه میای اونها رو روانه ی خونه ها میکنی
چرا داره این شکلی میشه ؟
باید فرهنگی باشه که 2 نفر نامحرم می خوان برن توی کافی شاپ از هم جدا بشن چون تنهان امدن توی خیابون کنار هم باشن چون جلوی یک ملت ادمه و گناهی نمیکنن

بحث زیاده ولی کو گوش شنوا

azarbara
8th September 2011, 12:04 PM
صد در صد این کارها بخاطر محدودیت هاست
ولی من و شما هنوز یک ایرانی و آریایی هستیم

amin_745
8th September 2011, 11:57 PM
در پی انتشار خبری در خروجی خبرگزاری فارس در تاریخ هفتم شهریور 1390 با عنوان «میزان مراجعه کاربران ایرانی به سایت‌های غیر اخلاقی در ظهر عاشورا» به نقل از «ابراهیم بیانی»، معاون اطلاعات سپاه استان فارس در جمع مدیران و مسئولان پایگاه‌های مقاومت بسیج ادارات استان و انعکاس آن از سوی وب‌سایت‌های داخلی و خارجی، پایگاه‌های خبری و فعالان فضای مجازی نگران صحت و سقم آمار ارائه شده در متن خبر شدند و کاربران وب فارسی شاهد اظهارات و واکنش‌های متفاوتی نیز از جانب مسئولان و دلسوزان در این حوزه بودند.

از آنجا که مرکز بررسی جرایم سازمان یافته، پیش از این پروژه‌های مختلفی از جمله «گرداب، فتنه عمیق، دارکوب و مرصاد» را در روند مقابله با جرایم سازمان‌یافته در فضای مجازی به انجام رسانده و اطلاع‌رسانی دقیق و گسترده‌ای نیز در قالب‌های گوناگون به وسیله رسانه‌های مختلف نموده است، نکات زیر به اطلاع کاربران فضای مجازی می‌رسد:

1. اخلاق حرفه‌ای حکم می‌کند خبرگزاری محترم فارس در انتشار اخباری از این دست که ممکن است موجب آزردگی و تشویش اذهان عمومی شود، دقت لازم را مبذول داشته و با هماهنگی سازمان یا دستگاه مربوطه اخبار مورد اشاره را منتشر کند.

2. پیش از این، بارها از سوی سخنگوی مرکز در مصاحبه‌های مختلف تأکید شده است، انتساب ارتش سایبری به سپاه پاسداران اقدامی انحرافی است؛ متن مصاحبه‌ها در پایگاه اطلاع‌رسانی گرداب قابل دسترس است.

البته این مرکز اعلام می‌کند در صورت بروز هر گونه تخلف از جانب هکرهای «کلاه سیاه» که مخل امنیت عمومی کاربران باشد، برخورد قاطع و قانونی مقتضی انجام خواهد شد.

3. آمار مورد اشاره در این جلسه که به وسیله خبرنگار حاضر در همایش به اشتباه منعکس شده، مربوط به پروژه گرداب بوده است و به طور مشخص بخشی از آمار به دست آمده از آمارگر «google stat» نصب شده در سایت «آویزون» به مسئولیت «سعید ملک پور» استخراج شده است. پر واضح است که این رویداد در سال 1387 حادث شده است.

4. آگاهان و فعالان فضای مجازی واقفند، سامانه آمارگر در حوزه فضای مجازی که نمایاننده میزان و حوزه فعالیت کاربران ایران باشد، تا کنون به بهره‌برداری نرسیده است و از این روی هرگونه ادعایی از این حیث فاقد اعتبار است.

5. با این همه، چشم بستن بر هجمه استکبار در قالب جنگ نرم در حوزه اینترنت نیز اقدامی ناشایست است.

مرکز بررسی جرایم سازمان یافته، پیش از این، بارها به کاربران اینترنت هشدار داده است که فعالیت در اینترنت با مخاطرات بسیاری همراه است که اکنون می‌توان گفت هر کاربر با بخشی از این مخاطرات دست به گریبان است. این مخاطرات در سه لایه اصلی فرهنگ، شامل ارزش‌ها، باورها و رفتار‌ها قابل سرشماری است. در سایر حوزه‌های کلان از قبیل اجتماع، سیاست و اقتصاد نیز کاربران آماج محتوای نامناسب هستند.

ترویج اباحه‌گری و ولنگاری اخلاقی در اینترنت ـ که البته مورد شکایت بسیاری از اقشار جامعه نیز هست ـ از اهمیت ویژه و فراوانی قابل توجهی در حجم مطالب و محتوای تولید و منتشر شده برخوردار است. در این بین، نقش موتور جستجوی گوگل در هدایت ناخواسته و به نوعی از روی اجبار کاربران ایرانی به سوی محتوای نامناسب و غیر اخلاقی و در ادامه ارایه آمار از نتایج جستجوی کاربران ایرانی که خود فریب و حیله‌ای است برای نشان دادن موفقیت آمریکا در جنگ نرم علیه ایران اسلامی، نباید از نظر دور داشته شود.

در پایان به اطلاع می‌رساند طی روزهای آینده، پروژه گرداب 2 رونمایی شده و اطلاعات مربوط به آن، به آگاهی مردم عزیز خواهد رسید.
(http://www.tabnak.ir/fa/news/189284/%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%DB%8C%D9%87-%D9%85%D8%B1%DA%A9%D8%B2-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%AC%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D9%85-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86%E2%80%8C%DB%8 C%D8%A7%D9%81%D8%AA%D9%87-%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%AE%D8%A8%D8%B1-%D8%AC%D9%86%D8%AC%D8%A7%D9%84%DB%8C#)

* Robo milad *
9th September 2011, 12:10 AM
نکته اول تا یادم نرفته بگم
قدمت ایران از امریکا بیشتر نیست قدمت پارس , اریایی از امریکا بیشتر هست
البته این رو با اطلاعات خودم گفتم ببخشید اگه غلطه یک وقتی

اون زمان جوون کار داشت برای پله ی اول دوم اقا سهند کامل از فشار ها به جوون ها صحبت کرد
مردم ما فکرشون توی چشمشونه
من نمی خوام بحث فشار های بیجا که اقا سهند اشاره کرد رو باز بیارم روی کار چون خیلی توی این سایت دربارش صحبت کردیم که نگو و نپرس ولی میایم یک کوچولوشو صحبت می کنیم

پاشودی با خانومت رفتی توی خیابون یکهو میبینی چند نفر بسیجی و نیروی انتظامی ریختن سرت حالا نزن پس کی بزن فرصت نمی دن بپرسی چی شده ؟ ( حالا اعصابشون از چی خورد بوده خدا میدونه , حتما به دختر مردم خودش نگاه کرده بهش فوش داده عصبانی شده )
میریم به ادامه داستان
بعد از کتک خوردن می پرسی چی شده میگه این خانم کیه دستشو گرفتی بی ناموس بوووووووووق
بیا ثابت کن ادم نفهم این زنمه
این یکیش
میریم سر یکی دیگه از این گیرای الکی
دختر و پسر قبل ازدواج میرن بیرون توی خیابون هااااااااا جلوی یک شهر مردم دارن راه میرن و صحبت میکنن
خوب ادم بببببووووووووقققق جلوی این همه مردم که اینا نمی خوان گناه بکنن که اون رفتاری رو می کنی که با حیوون کسی نمیکنه
اقا ما میگیم بد ,دختر و پسرای این دورو زمونه بد شما به جای اینکه راه کج و راست رو نشون بدی به جایی اینکه جلوگیری کنی دختر و پسر برن زیر یک سقف که خودشونو شیطون هستند و دست شما هم بری زمین بری هوا بهشون نمیرسه میای اونها رو روانه ی خونه ها میکنی
چرا داره این شکلی میشه ؟
باید فرهنگی باشه که 2 نفر نامحرم می خوان برن توی کافی شاپ از هم جدا بشن چون تنهان امدن توی خیابون کنار هم باشن چون جلوی یک ملت ادمه و گناهی نمیکنن

بحث زیاده ولی کو گوش شنوا

کاملا با حرفهای شما و اقا سهند گل موافقم . دردیه که احساس میشه از افراط پدید اومده ....

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد