PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : معرفی نرم افزار کار با کامپیوتر چشمانتان را آزار می‌دهد؟

amin_745
26th August 2011, 07:29 PM
اگر هنگام کار کردن با رایانه، بعد از چند ساعت سوزش و آبریزش چشم‌هایتان آزاردهنده می‌شود، بد نیست با برنامه اف.لوکس آشنا شوید. این برنامه رنگ و روشنایی نمایشگر را هوشمندانه تنظیم می‌کند.
ستاره سمائی: وقتی بیش از 10 ساعت در روز پای رایانه بنشینید و به صفحه نمایشگرش زل بزنید، قاعدتا نباید توقع داشته باشید که اوضاع چشم‌هایتان چندان تعریفی داشته باشد؛ آبریزش و سوزش چشم‌ها کاملا طبیعی است! بنابراین تعجبی هم ندارد اگر به دنبال راه حلی برای خلاصی از این وضعیت باشید. خبر خوب اینکه برنامه‌ای به نام اف.لوکس (F.lux) طراحی شده که می‌تواند کمک زیادی به این معضل کند.

http://khabar.khabaronline.ir/images/position28/2011/8/flux-5209764.png.jpg

به گزارش وب‌سایت پی‌سی‌وورلد (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.pcworld.com%2F businesscenter%2Farticle%2F238624%2Fsoothe_your_so re_eyes_with_fluxs_timesensitive_lighting.html%23t k.hp_new)، اف.لوکس با توجه به ساعات مختلف شبانه‌روز، رنگ‌های مانیتور رایانه را تغییر می‌دهد. در ساعات روز، که نور محیطی شدید است، اف.لوکس نور صفحه مانیتور را به رنگ روشنایی روز در می‌آورد. شب‌ها، وقتی نور محیطی کم بوده یا تقریبا نوری وجود ندارد، اف.لوکس رنگ‌های گرم‌تر و تداعی‌کننده نور هالوژن را ساطع می‌کند. با غروب آفتاب، دوباره نور مانیتور به تدریج تغییر می‌کند؛ البته هیچ‌کدام از این تغییرات، برای کاربر قابل درک نیست.
اف.لوکس با استفاده از موقعیت جغرافیایی شبکه شما، زمان را شناسایی کرده و نور پیرامون را به خوبی تنظیم می‌کند. تنظیم‌های پیش‌فرض این برنامه واقعا برای ساطع کردن نور کافی، مناسب است.
همچنین این برنامه را می‌توان به‌راحتی از طریق منوی تنظیمات نوار وظیفه (Taskbar) غیر فعال کرد.
شاید اولین روزهایی که با اف.لوکس کار کنید، کمی اوضاع برای‌تان عجیب باشد؛ در اولین بعد‌ازظهر شما شاهد ساطع شدن نوری شبیه به هالوژن خواهید بود که از تمام نورهای اصلی ویندوز قابل تشخیص است. اما بعد از چند روز که با اف.لوکس سر کنید، واقعا حال‌تان بهتر خواهد شد و چشم‌هایتان حین کار کردن، احساس شادابی خود را از دست نمی‌دهند. این برنامه رایگان است؛ بنابراین امتحانش ضرری ندارد.

"خدمت دوستان عزیز
لینک اصلاح شد. نرم افزار حجم بسیار کمی داره! فقط دوتا نکته:
اول: اینکه دقت کنید حتما زمان جهانی ساعت شما روی 3:30+ تنظیم شده باشه و تهران رو نشون بده تا برنامه ساعات شبانه روز رو به درستی اعمال کنه.
دوم: اینکه در شب این نرم افزار حالتی رو به وجود میاره مثل اینکه در حال استفاده از عینک شب هستید. پس اگه مانیتورتون کم نور شد نترسید![nadidan] صبح درست میشه[nishkhand]
خودم نصب کردم خوب بود. اگرخواستید از مدار خارج بشه گزینه ........disable for one رو در انتهای صفحه برنامه تیک بزنید. میزان نور به حالت اولیه برمیگرده.
موفق باشید "

دانلود این برنامه

عرفان سلیم زاده
26th August 2011, 07:42 PM
عذر میخوام مثل اینکه بخشی از سایت فیلتر شده! چرا؟!

amin_745
26th August 2011, 08:02 PM
عذر میخوام مثل اینکه بخشی از سایت فیلتر شده! چرا؟!

دوست عزیزم لینک اصلی مشکل داره به محض اینکه تونستم اصلاح میکنم. (فعلا جهت اطلاع رسانی مطلب رو گذاشتم)

F.PHYSICIST
26th August 2011, 08:04 PM
ممنوووووووووووووووووووووو وونم
اگه زود تر لینک را بزارین عااااااااااااااالیه
خیلی بهش احتیاج دارم

عرفان سلیم زاده
26th August 2011, 08:23 PM
دوست عزیزم لینک اصلی مشکل داره به محض اینکه تونستم اصلاح میکنم. (فعلا جهت اطلاع رسانی مطلب رو گذاشتم)
ممنون فقط زودتر چشام افتاد کف اتاق!!!

طلیعه طلا
26th August 2011, 11:03 PM
واقعا ، واسه کاربرای نخبه ی این سایت از نون شب هم واجب تره .
از نون که چه عرض کنم ، از آب سر سفره افطار هم ضروری تر به نظر میرسه .
پس :
بی صبرانه منتظر رفع اشکال و دانلود کردن اون هستیم .

.yalda.
26th August 2011, 11:29 PM
واقعا ، واسه کاربرای نخبه ی این سایت از نون شب هم واجب تره .
از نون که چه عرض کنم ، از آب سر سفره افطار هم ضروری تر به نظر میرسه .
پس :
بی صبرانه منتظر رفع اشکال و دانلود کردن اون هستیم .
هم چنیــــــــــــــــــــــ ــــــن
منتظریم [entezar2]

طلیعه طلا
27th August 2011, 04:04 AM
ممنون . تونستم دان کنم

yasi70
27th August 2011, 10:05 PM
ممنون واقعا به درد خورد
[tashvigh][tashvigh][tashvigh]

افتاب گردان
30th October 2012, 10:37 PM
سلام.امروز اولین روز ورودم رو به سایت با دانلود این نرم افزار اغاز کردم.خیلی خوب وعالی بود.متشکرم[shaad]واقعا لذت بردم

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد