PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نامه یه نیمه شب دیگه

se7en_love
26th August 2011, 06:10 PM
یه نیمه شب دیگه
بازم یه نیمه شب دیگه,

تو این نیمه شب ها چشامو میدوزم به عکست گوشه مانیتور.زوم میکنم روچشات...!!

یادم میاد چه روزایی که چه خوب و چه بد گذشت. روزایی که رفته...!!! روزایه رفته که بر نمیگرده..!باد سردی که از پنجره میاد تاروپود خیس شده از عرق تنمو میلرزونه. احساسم میگه گریه کن اون دیگه رفته بسه تمومش کن..... گریه کن ته خطه! عشق تو دیگه رفته تو دل یکی دیگه نشسته.....تمومش کن!!!دلم همیشه راست میگه...!

دردو دل کردن با کیبرد زیر نور کم مانیتور رو دوست دارم.

وقتی همه حرفامو بهش میزنم با زدن یه دکمه همش پاک میشه!!!انگار اصلا وجود نداشته

گریه های شبانه بعد پاک کردن نوشته هامو دوست دارم. ولی بدون که گریه هام از رو غم نیست...!

میترسم یه روزی بیاد تو رو نبینم بمیرم,میترسم نتونم بزنم تو گوشت!

دلم دوست داره بزنم تو گوشت. وقتی که چشاتو وا کنی ببینی که دارم میرم! صدام کنی برنگردم.

همین که یه بار بزنم تو گوشت سوز دلمو اروم میکنه!!

تو همیشه بدت میومد بهت بگم بی وفاووو!

بی وفا ما که میدونستیم مال هم نسیتیم! ما که میدونستیم جدایی نزدیکه!

ارزوهامو خاک کرده بودم! دل به جدایی سپرده بودم...! واسه مردن تو خودم اماده شده بودم.

انتظار داشتم توی اون کوچه ی بن بست کنارم بشینی بگی عزیزم این دیدار اخرمونه! سرمو بزارم رو شونه هات گریه کنم.

خودمو خالی کنم تا موقع رفتنت چیزی نگم که دلت بلرزه!تو بریو من زندگی ویران بی تو بودنو با یه لبخند شروع کنم!

نمیخوام خاطرات بد یادم بمونه ولی یادم نمیرره روزای اخر(از بعد تولدت تا روز رفتنت) چطور باهات شدم یه غریبه!!یه مزاحم!

هنوزم دلم باور نداره من که حاضر بودم واست بمیرم اینجوری بزاری بری!

دلم میخواد یه بار سراغمو بگیری دروغی بگم دوست ندارم ...!!

گاهی فکر میکنم شاید شمارمو فراموش کردی...

گاهی هم فکر میکنم مردی.

کاش میمردی ! حداقلش این بود که شبا قبرت میشد مال من! بعد چند ماه که همه فراموشت میکردم شبا تا صبح مینشتم کنارت باهات دردو دل میکردم!

کاش بمیری....

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد