PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تشخیص مسلم بودن

*مینا*
24th August 2011, 09:31 PM
سلام
ماه رمضان سال 1390 دوروبر ساعت 9.30 اینا از شبکه 2 یه برنامه به صورت زنده پخش می شه به اسم "شب های روشن" توش از موضوعات خیلی زیبایی بحث می کنن ، یکی از موضوعاتی که واقعا برای من جالب بود ، موضوع همین تاپیک هست ...

گفت :: اگر 5نفر مرد با دین های مختلف رو بیاریم این جا از کجا می تونید بفهمید که کدوم یکی مسلمان هست ؟! (مرد تا از روی حجابِ مخصوص خانم ها در اسلام نشه حدس زد دینش رو)
.
.
.
شما فکر می کنید از کجا می شه فهمید [entezar2]
.
.
.
جوابش این بود : هر کدام خوش بو تر ، تمیز تر ، مرتب تر ، خوش برخورد تر ، راستگو تر ، صادق تر و ... چرا که دین ما همچین دینی هست .

[golrooz]

Rez@ee
24th August 2011, 09:57 PM
البته به شرطی که از هر دینی ،بامتعهدترینشون طرف باشیم.
ولی حقا اینطوره.

طلیعه طلا
24th August 2011, 10:08 PM
من که فکر می کنم متاسفانه دارم اسم مسلمونی رو تو شناسنامه یدک می کشیم !!!

خیلی در مباحث و مطالب دینی غور و تفحص نکردم و اون چیزای کوچیکی رو که هم می دونم بهش عامل نیستم .

دست و پا شکسته یه کارایی می کنم، یا هر وقت دچار مشکل میشم ، تازه تصمیم می گیرم اون چه رو که جز ء وظایفم بوده رو انجام بدم.

خیلی از چیز ها لقلقله زبونم شده و چون به دلم راه پیدا نکرده ، زود فراموش کردم .

و بدتر ازاون ، این که صفات ناشایستی رو که ممکنه تو وجودم باشه رو به دیگران تعمیم دادم.

مثلا : اگه خودم رو مقید نکردم که دروغ نگم و مرتبا از دایره صداقت خارج می شم، همین تصور رو در مورد دیگران هم دارم که مگه ممکنه آدمی پیدا بشه و دروغ نگه ...
یا مگه تو این دوره زمونه کسی پیدا میشه نون حلال در بیاره و از گرسنگی نمیره ...
.
.
.
و چون ،من فقط پوسته ظاهری اسلام رو می شناسم نه بیشتر ... پس عامل هم نیستم.

*مینا*
24th August 2011, 11:32 PM
100% هیچ کدوم از ماها معصوم نیستیم ، عالمِ تمام و کمال هم نیستیم
اما خب می تونیم همه ی تلاشمون رو بکنیم برای این که فقط از دینمون ادعاش برامون نمونه ... که البته با شناخت درست امکانش هست ...

من خودم وقتی سوال و جوابی رو که تو پست بالا نوشتم رو شنیدم ، جا خوردم ، یه جا خوردن حسابی ! نه این که نمیدونم دینمون به تمیزی اهمیت می ده ، نه ؛ فک می کردم حالا چه جوابی می خواد براش بیاره ،مثلا یه جوابای گنده که تو فکر من گنجایش نداره ...
اما ...
همین چیزای کوچیک ...

kamanabroo
20th October 2011, 10:03 AM
واقعا همین طوره

اتفاقا از دیشب تا همین الان ذهنم به این مشغوله که تمام رفتارهای کوچیک و ریز و بینش هایی که دارم آیا همش درسته؟
آیا به عنوان یه شیعه راه رو دارم درست میرم؟
به خودم نمره خیلی کمی دادم
امیدوارم که خدا بهمون کمک کنه که علاوه بر اسم مسلمونی و شیعه
به خاطر خود خدا
خب عمل کنیم

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد