توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست راهنمایی از اساتید مدیریت...
عرفان سلیم زاده
22nd August 2011, 01:54 PM
سلام من یه مشکلی دارم و اونم به شرح زیره:
من اینده ی شغلی رو برای خودم پیش بینی کردم که در اون :
1-من یه اختراع ثبت خواهم کرد
2- اونرو در ایران با کمک دولت تجاری سازی خوام کرد
3- پول پارو خواهم کرد
مشکل این پیش بینی ساده انگاری مراحل بالا نیست و من به سختی هایی که در مراحل بالا باید بکشم واقفم اما موضوع عجیب اینه که من اصلا به تجارت علاقه ای ندارم و حدالامکان نمیخوام خودمو وقت این کار های کوچک کنم چون فردی با خلاقیت ذاتی بالا هستم میخوام برای هر اختراعی که میکنم یک کارخانه برای تولید انبوه بزنم تا مشکل شغلی جوونا رو حل کرده باشم!میدونید چی میگم؟
درواقع من میخوام مالک شرکت هایی که برای انبوه سازی اختراعاتم میزنم باشم اما نمیخوام که مدیر یا واحد اجرایی اون شرکت باشم!حتی نمیخوام که رییس اون شرکت باشم و فقط پرداخت ماه به ماه سود فروش کارخونه واسم کافیه!
شاید این حرف های من براتون به نظر شوخی بیاد اما همه این کارها فقط بخاطر اینه که من ذهن پر ارامش میخوام که بتونم طرح های جدید بدم و واسش یه کارخونه بزنم همین...[narahat]
Sookoot
22nd August 2011, 02:20 PM
بسیار خب الان برای کدوم قسمتش نیاز به :
درخواست راهنمایی از اساتید مدیریت...
دارید؟
عرفان سلیم زاده
22nd August 2011, 02:47 PM
درمورد اینکه ایا این هدف میتونه به واقعیت بپیونده؟ یعنی من نوعی در این مملکت میتونم فقط با تجاری سازی اختراعاتم ایجاد اشتغال کنم و در ازاء اون فقط انتظار بخشی از سود سالیانه اون کارگاه و یا کارخونه و شرکت داشته باشم؟ باتوجه به اینکه اون شرکت و کارخونه و شرکت کاملا رونق گرفته باشه و بدهی زیادی هم نداشته باشد!
عرفان سلیم زاده
23rd August 2011, 11:32 AM
کسی نیست مرا یاری کند؟![negaran]
طلیعه طلا
23rd August 2011, 12:00 PM
درمورد اینکه ایا این هدف میتونه به واقعیت بپیونده؟ یعنی من نوعی در این مملکت میتونم فقط با تجاری سازی اختراعاتم ایجاد اشتغال کنم و در ازاء اون فقط انتظار بخشی از سود سالیانه اون کارگاه و یا کارخونه و شرکت داشته باشم؟ باتوجه به اینکه اون شرکت و کارخونه و شرکت کاملا رونق گرفته باشه و بدهی زیادی هم نداشته باشد!
بله تحقق اهدافتون که بسته به خودتون داره و اراده تون . شک نکنید .جوینده ، یابنده است.
اون انتظارتون ، واسه شروع یه کم زوده . هر چند آرزو بر جوانان عیب نیست. تقسیم کردن هدف کلی تون به اهداف ریزتر و دستیابی مرحله ای به اونها ، میتونه ضامن موفقیت شما باشه.
با خدا باش پادشاهی کن
بی خدا باش ، هر چه خواهی کن.
عرفان سلیم زاده
23rd August 2011, 12:11 PM
من با خدام اما وقتی بنده های خدا کارتو می زارند تو گیره از کی باید شکایت کنی؟
طلیعه طلا
23rd August 2011, 02:50 PM
من با خدام اما وقتی بنده های خدا کارتو می زارند تو گیره از کی باید شکایت کنی؟
شک نکنین تو این موضوع که با خدایید. منظورم این بود تنها و بهترین حامی شما هم او می تواند باشد.
منتها اونایی که توکل داشته باشن ( و البته به این مسئله ایمان هم داشته باشند نه این که لقلقه ی زبونشون باشه ) ، و با پشتوانه درایت و تفکر ،تلاششون رو هم بکنن ، به نتیجه می رسند.
خودتون خوب می دونید که ما انسان ها به شدت عجولیم. کسی که می خواد کار های بزرگی رو به دست بگیره ، باید صبوری پیشه کنه.( ببخشید ،دور از جون شما : تا گوساله گاو شود ، دل صاحابش آب شود. )
مهم تر این که اگه کاری رو شروع کردید و حسابی ارزیابی کردید تا انتها پیش ببرید . اگر چه مثل الان ناهمواری هایی ایجاد شه.
در بیابان گر به شوق کعبه خواهی زد قدم
سرزنش ها گر کند خار مغیلان غم مخور
عرفان سلیم زاده
23rd August 2011, 03:46 PM
الان مهمترین چیز تو دنیا برای من اینه که جوری جلو برم که کمترین دغدغه رو داشته باشم اما
همین الان به دلیل نداشتن سرمایه و حامی مراحل ثبت اختراعم نیمه کاره خوابیده...
همین امروز واسه گرفتن یه بخشی از هزینه تاییدیه ثبت اختراع (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?t=103057) با دل خوش داشتم میرفتم تهران که تصمیم گرفتم قبلش با تلفن یه سری هماهنگی هایی انجام بدم که متوجه شدم اصلا بنیاد از این طرح هیچ خبری نداره و رییس بنیاد نخبگان فقط میخواسته جلوی خبرنگار های ایرنا خود شیرینی کنه... اخه چرا ها؟چرا...
از اون طرف هم سازمان پژوهش ها برای صادر کردن یه تاییدیه صد هزارتومان پول میگیره(محض حمایت از مخترع های پول دار که فقط دوست دارند برای کار های کوچیکشون عین ریگ پول خرج کنن)
B a R a N
23rd August 2011, 05:39 PM
اول از همه شما کاملا در تعریف تجاری سازی اشتباه کردید
برای تجاری سازی تعاریف مختلفی وجود داره، بعضیا کل مراحل تبدیل ایده به کالا را تجاری سازی در نظر میگیرن، بعضیا میگن هم مرحله اول رو انتقال فناوری در نظر میگیرن و وقتی ایده تبدیل به کالایی ملموس تبدیل شد وارد فاز تجاری سازی و ورود به بازار میشه
پس لزوما محقق نباید تمامی این مراحل رو طی کنه، محقق نمیتونه مدیر تجاری یا اجرایی ایده ش هم بشه چون خیلیاشون مهارتهای مدیریتی لازمه رو ندارن
در بحث تجاری سازی، چندین استراتژی مطرح میشه
1- محقق میتونه ایده رو بفروشه (البته طی تحقیقات ما در ایران کسی این کار رو انجام نمیده، بخاطر جو عدم اعتماد و دزدین ایده)
2- محقق میتونه با مشارکت شرکتهای موجود و فعال فعلی ایده را محقق کنه (با توجه به ضعف قوانین مالکیت معنوی در کشور درصد کمی اینکار رو انجام داده بودن ولی در نهایت این مشارکتها اکثرا پایدار نبودن)
3- محقق میتونه با تاسیس شرکت راسا اقدام به فعالیت و تولید محصول کنه (اکثرا از این روش استفاده کردن)
اوایل فعالیت اکثر شرکتها با تعداد پرسنل 3 یا 4 نفر شروع کرده بودن، خیلی از مراکز رشد هم هستن که در صورت داشتن طرح کسب و کار و امکان سنجی مناسب حمایت میکنن
شما بعنوان محقق توانایی به عهده گرفتن کل مسئولیتها رو ندارید، خیلی از محققین که در حال حاضر محصول رو تولید کردن، در بازاریابی و فروش اون ضعیفن
پس هیچوقت کار تیمی رو فراموش نکنید
و پیشنهادم اینه که قبل از شروع به فعالیت در برخی از زمینه های مدیریتی اطلاعاتی کسب کنید و مقالات و پایان نامه های مرتبط با انتقال فناوری و تجاری سازی رو مطالعه کنید، در رابطه با نوشتن طرح کسب و کار (Business Plan) هم مطالعه داشته باشید و با کسی که در این زمینه تجربه داره مشورت داشته باشید
طلیعه طلا
23rd August 2011, 07:15 PM
اول از همه شما کاملا در تعریف تجاری سازی اشتباه کردید
برای تجاری سازی تعاریف مختلفی وجود داره، بعضیا کل مراحل تبدیل ایده به کالا را تجاری سازی در نظر میگیرن، بعضیا میگن هم مرحله اول رو انتقال فناوری در نظر میگیرن و وقتی ایده تبدیل به کالایی ملموس تبدیل شد وارد فاز تجاری سازی و ورود به بازار میشه
پس لزوما محقق نباید تمامی این مراحل رو طی کنه، محقق نمیتونه مدیر تجاری یا اجرایی ایده ش هم بشه چون خیلیاشون مهارتهای مدیریتی لازمه رو ندارن
در بحث تجاری سازی، چندین استراتژی مطرح میشه
1- محقق میتونه ایده رو بفروشه (البته طی تحقیقات ما در ایران کسی این کار رو انجام نمیده، بخاطر جو عدم اعتماد و دزدین ایده)
2- محقق میتونه با مشارکت شرکتهای موجود و فعال فعلی ایده را محقق کنه (با توجه به ضعف قوانین مالکیت معنوی در کشور درصد کمی اینکار رو انجام داده بودن ولی در نهایت این مشارکتها اکثرا پایدار نبودن)
3- محقق میتونه با تاسیس شرکت راسا اقدام به فعالیت و تولید محصول کنه (اکثرا از این روش استفاده کردن)
اوایل فعالیت اکثر شرکتها با تعداد پرسنل 3 یا 4 نفر شروع کرده بودن، خیلی از مراکز رشد هم هستن که در صورت داشتن طرح کسب و کار و امکان سنجی مناسب حمایت میکنن
شما بعنوان محقق توانایی به عهده گرفتن کل مسئولیتها رو ندارید، خیلی از محققین که در حال حاضر محصول رو تولید کردن، در بازاریابی و فروش اون ضعیفن
پس هیچوقت کار تیمی رو فراموش نکنید
و پیشنهادم اینه که قبل از شروع به فعالیت در برخی از زمینه های مدیریتی اطلاعاتی کسب کنید و مقالات و پایان نامه های مرتبط با انتقال فناوری و تجاری سازی رو مطالعه کنید، در رابطه با نوشتن طرح کسب و کار (business plan) هم مطالعه داشته باشید و با کسی که در این زمینه تجربه داره مشورت داشته باشید
دستت درد نکنه باران جان،
من اینا رو نمی دونستم .
آقا عرفان سبب خیر شد.
B a R a N
23rd August 2011, 08:26 PM
دستت درد نکنه باران جان،
من اینا رو نمی دونستم .
آقا عرفان سبب خیر شد.
خواهش میکنم [golrooz]
این موضوع پایان نامه ام هستش
کلی شرکتها و محققان جوان رو دیدم که وقتی به یه مرحله ای رسیدن دچار مشکل شدن
اونا توی آزمایشگاه خیلی خوب عمل میکنن و از پس مشکلات بر میان ولی توی بازاریابی و فروش محصولشون مشکل دارن
بخاطر همینه که از یه مرحله ای به بعد باید وارد کار تیمی بشن
تمام این مراحل در کنار هم از ایده و تحقیقات آزمایشگاهی گرفته تا ورود محصول به بازار میشه تجاری سازی
عرفان سلیم زاده
23rd August 2011, 09:03 PM
خواهش میکنم [golrooz]
این موضوع پایان نامه ام هستش
کلی شرکتها و محققان جوان رو دیدم که وقتی به یه مرحله ای رسیدن دچار مشکل شدن
اونا توی آزمایشگاه خیلی خوب عمل میکنن و از پس مشکلات بر میان ولی توی بازاریابی و فروش محصولشون مشکل دارن
بخاطر همینه که از یه مرحله ای به بعد باید وارد کار تیمی بشن
تمام این مراحل در کنار هم از ایده و تحقیقات آزمایشگاهی گرفته تا ورود محصول به بازار میشه تجاری سازی
سلام واقعا ممنونم که اینقدر واضح و صریح جواب منو دادید!خیلی منتظر یه همچین جوابی بودم تا شما رسیدی![golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]
خب خیالم راحت شد!پس میتونم فقط به تحقیقات بپردازم که عاشقشم!و اگر یه تیم جمع کنم دیگه نیازی به دخالت در امر تجاری سازی محصولاتم ندارم!
یه سوال:
پیش نیازهای جمع کردن یه تیم چیه؟
ایا تیم مورد نظر میتونند درقبال دریافت سهام شرکت یا کارخونه با من همکاری کنند!
بهترین کاری رو که الان میتونم انجام بدم چیه اصلا؟!منظورم گزینه های پیش روی منه!
ایا شرکت هایی در ایران هستند که این مسئولیت ها رو بپذیرند؟[nishkhand]
بسیار متشکرم[golrooz][esteghbal][golrooz]
B a R a N
24th August 2011, 02:39 AM
سلام واقعا ممنونم که اینقدر واضح و صریح جواب منو دادید!خیلی منتظر یه همچین جوابی بودم تا شما رسیدی![golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]
خب خیالم راحت شد!پس میتونم فقط به تحقیقات بپردازم که عاشقشم!و اگر یه تیم جمع کنم دیگه نیازی به دخالت در امر تجاری سازی محصولاتم ندارم!
یه سوال:
پیش نیازهای جمع کردن یه تیم چیه؟
ایا تیم مورد نظر میتونند درقبال دریافت سهام شرکت یا کارخونه با من همکاری کنند!
بهترین کاری رو که الان میتونم انجام بدم چیه اصلا؟!منظورم گزینه های پیش روی منه!
ایا شرکت هایی در ایران هستند که این مسئولیت ها رو بپذیرند؟[nishkhand]
بسیار متشکرم[golrooz][esteghbal][golrooz]
اول از همه باید با این واقعیت روبرو شید که کار خیلی سختی (بعد از ثبت اختراع) پیش رو دارید
البته اینو هم باید بگم که تحقیق من در حوزه بایوتکنولوژی هست و از اونجایی که بر اساس قانون، اختراعات این حوزه ثبت نمیشن، شاید مشکلات شما کمتر باشه
.................................................. ..
در ایران فروش ایده تقریبا وجود نداره بخاطر اینکه براحتی ایده دزدیده میشه
در رابطه با همکاری با شرکتهای بزرگ هم مشکلاتی وجود داره، چندین موردی که ما بررسی کردیم اکثرا ازشون سوءاستفاده شده بود
میرسیم به استراتژی سوم که همون تاسیس شرکت هست. شما بعنوان یه محقق باید خودتون ایده رو اجرایی کنید. اولین مشکل (اگه نخواید سرمایه گذاری شخصی انجام بدید) تامین سرمایه است. برای اجرایی کردن اختراع یا ایده تون میتونید از امکانات مراکز رشد استفاده کنید، به شرطی که طرح کسب و کار قانع کننده ای داشته باشید و در اونجا سه سال فرصت دارید تا رشد کنید و از مرکز خارج شید
اینجا توی پرانتز بگم که در انتخاب همکار هم باید دقت کنید، تو یک شرکت بزرگ یکی از پرسنل از قسمتی از فرآیند تولید محصول، پس از خروج از اون شرکت، در جایی دیگه استفاده کرده بود! اعتماد در این زمینه خیلی سخته و اکثر محققین به تنهایی فعالیت کردن یا چندین محقق (فعال در یک حوزه) درکنار هم اقدام به انجام آزمایشات میکردن
تا به اینجا و در مرحله تحقیق و فاز آزمایشگاهی اکثرا مشکلی نداشتن ولی وقتی محصول به فاز ورود به بازار میرسید به مشکل میخوردن. اینجاست که میشه از متخصصین این حوزه استفاده کرد
نمیشه کل مسئولیت رو به کسی دیگه سپرد، ولی قسمتهایی که رو که ربطی به افشای اطلاعات تولید نداره رو میشه واگذار کرد
سعی کردم خیلی ساده بگم، اگه خواستید تخصصی تر وارد این موضوع شیم در حد توان سعی میکنم پاسخگو باشم
عرفان سلیم زاده
24th August 2011, 11:31 AM
اول از همه باید با این واقعیت روبرو شید که کار خیلی سختی (بعد از ثبت اختراع) پیش رو دارید
البته اینو هم باید بگم که تحقیق من در حوزه بایوتکنولوژی هست و از اونجایی که بر اساس قانون، اختراعات این حوزه ثبت نمیشن، شاید مشکلات شما کمتر باشه
.................................................. ..
در ایران فروش ایده تقریبا وجود نداره بخاطر اینکه براحتی ایده دزدیده میشه
در رابطه با همکاری با شرکتهای بزرگ هم مشکلاتی وجود داره، چندین موردی که ما بررسی کردیم اکثرا ازشون سوءاستفاده شده بود
میرسیم به استراتژی سوم که همون تاسیس شرکت هست. شما بعنوان یه محقق باید خودتون ایده رو اجرایی کنید. اولین مشکل (اگه نخواید سرمایه گذاری شخصی انجام بدید) تامین سرمایه است. برای اجرایی کردن اختراع یا ایده تون میتونید از امکانات مراکز رشد استفاده کنید، به شرطی که طرح کسب و کار قانع کننده ای داشته باشید و در اونجا سه سال فرصت دارید تا رشد کنید و از مرکز خارج شید
اینجا توی پرانتز بگم که در انتخاب همکار هم باید دقت کنید، تو یک شرکت بزرگ یکی از پرسنل از قسمتی از فرآیند تولید محصول، پس از خروج از اون شرکت، در جایی دیگه استفاده کرده بود! اعتماد در این زمینه خیلی سخته و اکثر محققین به تنهایی فعالیت کردن یا چندین محقق (فعال در یک حوزه) درکنار هم اقدام به انجام آزمایشات میکردن
تا به اینجا و در مرحله تحقیق و فاز آزمایشگاهی اکثرا مشکلی نداشتن ولی وقتی محصول به فاز ورود به بازار میرسید به مشکل میخوردن. اینجاست که میشه از متخصصین این حوزه استفاده کرد
نمیشه کل مسئولیت رو به کسی دیگه سپرد، ولی قسمتهایی که رو که ربطی به افشای اطلاعات تولید نداره رو میشه واگذار کرد
سعی کردم خیلی ساده بگم، اگه خواستید تخصصی تر وارد این موضوع شیم در حد توان سعی میکنم پاسخگو باشم
ممنون
خب اختراع من مربوط به انرژی های نو میشه!
راستی ساخت نمونه مهندسی رو کلا باید از کی شروع کنم؟!بعد از ثبت موقع تجاری سازی و یا قبل از اون؟
شما در رابطه با تجاری سازی امن و بی دغدغه چه راه کارهایی رو پیشنهاد میدین؟
این یه مرکز رشد:
http://inc.iust.ac.ir/pipol/sites/default.aspx
طلیعه طلا
24th August 2011, 04:55 PM
ببخشید ، من بدون توجه به عنوانی که زده بودید ، وارد شدم.
عرفان سلیم زاده
24th August 2011, 07:03 PM
اختیار دارید این چه حرفیه؟! به هر حال خیلی هامون همین مشکل رو داریم...[shaad]
اگر شد توصیه های مدیرمون رو در یک تاپیک جدا گونه تو بخش اهتراعات میارم تا همه استفاده کنن![cheshmak]
B a R a N
25th August 2011, 01:43 AM
از پستت تشکر نمیکنم چون اصلا درست نبود
اینجا هرکسی قراره از یه جنبه به قضیه نگاه کنه
اگه من و شما و بقیه بخوایم یه مدل به قصیه نگاه کنیم، چه ارزشی داره؟ زیباییش به همین تفاوت دیدگاه هاست
هرکدوم هرجا اشتباه کردیم، بقیه میتونن کمک کنن، سوال بپرسن، نقد کنن
اون عنوان هم کلا اشتباهه، اینجا همه به دنبال یادگیری هستم و در طلب علم و اینا باعث میشه دانش جو باشیم
نه اینکه دانشگاه این عنوان رو بهمون عاریه داده باشه، نفس کار ما باعث میشه این عنوان رو یدک بکشیم
پس در این دنیای مجازی استادی در کار نیست
منتظر نظراتت هستیم بازم [golrooz]
B a R a N
25th August 2011, 02:13 AM
خب اختراع من مربوط به انرژی های نو میشه!
راستی ساخت نمونه مهندسی رو کلا باید از کی شروع کنم؟!بعد از ثبت موقع تجاری سازی و یا قبل از اون؟
شما در رابطه با تجاری سازی امن و بی دغدغه چه راه کارهایی رو پیشنهاد میدین؟
این یه مرکز رشد:
http://inc.iust.ac.ir/pipol/sites/default.aspx (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Finc.iust.ac.ir%2Fp ipol%2Fsites%2Fdefault.aspx)
در رابطه با زمان ساخت Prototype اطلاعاتی ندارم، این مسائل مربوط به توسعه محصول میشه، اگه بخواید مقالاتی در این زمینه دارم در اختیارتون میزارم
شکل زیر یکی از فرآیندهای ساده و پایه توسعه محصوله
http://www.uc-njavan.ir/images/688vptlabaqo95s3fzzx.jpg
تجاری سازی هم فرآیندی هست که بسیار پیچیده است، باید قدم قدم برید جلو و صبر هم زیاد داشته باشید
در رابطه با انرژیهای نوین هم فکر کنم مرکز رشد دانشگاه تهران هم همکاری کنه
عرفان سلیم زاده
25th August 2011, 02:22 PM
ممنون از راهنمایی تون![golrooz][golrooz][golrooz]
فقط یه نکته می مونه:
اونطوری که فهمیدم برای شروع هرچقدر هم که از ما حمایت مالی بشه، باز هم می بایستی بخشی از سرمایه اولیه رو خودمون بزاریم که حدود 10 درصد مبلغ کل می باشد(طبق متنی که بنیاد نخبگان در رابطه با شرکت های دانش بنیان تو سایت گذاشته بود)
حال این سرمایه اولیه را درصورتی که محقق در امر تجاری سازی نداشته باشه باز هم توانایی دریافت جداگونه ان به صورت وام از بانک ها داره؟
اینو پرسیدم چون بزرگترین مانع جلوی تجاری سازی اختراعات همین موضوع سرمایه اولیه است.
پیشنهاد من اینه که اون محقق در صورت نبود سرمایه اولیه:
طرح خود را معرفی کنه برای جذب سرمایه گذار
با مدارک معتبر به بانکی جهت دریافت سرمایه اولیه مراجعه کنه تا این سرمایه هم جور بشه.
البته گفته های بالا ممکنه کمی بلند پروازانه به نظر بیاد ولی ما باید این مشکل رو یه جوری حل کنیم تا میزان تجاری سازی اختراعات در ایران افزایش پیدا کنه...
B a R a N
26th August 2011, 12:55 AM
در رابطه با تامین مالی و مسائل مربوط به سرمایه گذاری اطلاعاتی ندارم
عرفان سلیم زاده
26th August 2011, 09:38 PM
امیدوارم خدا خیرتون بده و همیشه موفق باشید![golrooz][esteghbal][golrooz]
ghalbeyakhi
2nd March 2013, 01:05 PM
سلام یه سمیناری در مورد فروش و خدمات پس از فروش دارم میشه در مورد انواع فروش و خدمات پس از فروش و مزایا و معایب و راهکار هایی برای بهبود انها بهم کمک کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ghalbeyakhi
2nd March 2013, 01:06 PM
کسی نیست به من کمک کنه؟
عبدالله91
2nd March 2013, 06:10 PM
سلام یه سمیناری در مورد فروش و خدمات پس از فروش دارم میشه در مورد انواع فروش و خدمات پس از فروش و مزایا و معایب و راهکار هایی برای بهبود انها بهم کمک کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
دوست عزیز این کمک رو اینجا که نمیخوان. یه تاپیک ایجاد میکردین و بعد همه رو دعوت میکردین اون وقت اونایی که تخصص داشتن می اومدن و کمکتون میکردن.
تو بخش مدیریت یه تاپیک ایجاد کنین و از همه دعوت کنین که بیان.ممنون از لطفتون.
یامولاعلی(ع)
میلاد صفری
14th March 2013, 05:31 PM
مخفی جان بیا قدم به قدم دستتو بده به من تا راهت ببرم و کمکت کنم تا به همه آرزوهات برسی بیا تک تک ایده ها و فکرهاتو برام به صورت خصوصی پیام بده تا بگم چیکار کن
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.