توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره برای خرید لپ تاپ تا سقف 900 تومان
social
21st August 2011, 11:24 AM
سلام ، من می خوام یه لپ تاپ تا حدود 900 تومان بخرم و چون باید اکثر اوقات همراهم باشه می خوام سایزش 13 یا 14 باشه . خودم این چند مدل رو پیدا کردم که ممنون میشم دوستان نظرشون رو راجع بهشون بگن :
Sony EA 42 EG/B
hp Pavilion DV3 4303 ee
samsung RC410 -S01/S02
خیلی ممنون ! [shaad]
NameEly
21st August 2011, 12:49 PM
سلام ، من می خوام یه لپ تاپ تا حدود 900 تومان بخرم و چون باید اکثر اوقات همراهم باشه می خوام سایزش 13 یا 14 باشه . خودم این چند مدل رو پیدا کردم که ممنون میشم دوستان نظرشون رو راجع بهشون بگن :
Sony ea 42 eg/b
hp pavilion dv3 4303 ee
samsung rc410 -s01/s02
خیلی ممنون ! [shaad]
با سلام به دوست گلم :
این لبتاب هایی که اسامیشون رو دادین زیاد با هم تفاوت ندارند
تنها تفاوت های انها در قیمت هاشون و هارد و مخصوصا گرافیکشون هست
از نظر گرافیک سامسونگ بهتر بود
ولی یکی از مشخصات نوت بوک ها مورد نیاز شما این باید باشه که وزن کم و میزان شارژ باتری عالی باشه که به نظر من هیچ کدوم از اینها این ویژگی رو نداشتن
اگه سوال دیگه ای بود در خدمتم
بهـمن
21st August 2011, 01:04 PM
موافقم
البته من رو اسم اونها هم حساسم. من خودم یه acer داشتم که از لحاظ کاری واقعا خرکار بود .
حالا بعضی ها هم بیشتر به اسم توجه میکنن. یکی از دوستان بنده یه دل گرفت ولی واقعا پول مارکشو داد.
یا وایو هم همینطور ...
مگر اینکه واقعا از لحاظ نگهداری شارژ بالا باشند یا حالا امکانات دیگه.
نظر من اینه هر موقع میخوای لپ بگیری حالا جدا از قیمت و چیزای دیگه به چند چیز توجه خاص کن:
گرافیک
رم
وزن
میزان نگهداری شارژ
ساناز فرهیدوش
21st August 2011, 02:24 PM
اگر می خوای زیاد ازش کار بکشی aususe
social
21st August 2011, 02:58 PM
یعنی هیچ کدوم از این مدل هایی که پیدا کردم مدل های مناسبی نیستن !؟ آخه نظر منو خیلی جلب کردن ...
NameEly
21st August 2011, 03:08 PM
یعنی هیچ کدوم از این مدل هایی که پیدا کردم مدل های مناسبی نیستن !؟ آخه نظر منو خیلی جلب کردن ...
من چند سال پیش توی یک مغازه ی لبتاب فروشی کار می کردم
اونجا فهمیدم به قول دوستمون پول مارک یک چیز مزخرف و بیهوده هست
البته apple رو از لبتاب هایی که من میگم جدا کنید
ولی توی بقیه همه از تجهیزات و لوازم چینی برخوردار هستند و فقط اسم ها فرق می کنه
پس گول اسم ها رو نخورید
دوستمون حرف قشنگی زد asus یک لبتاب فوق العاده شیک ( البته توی مینی هاش ) هست با قیمت مناسب
شما میخواین از بین این 3 تا یکی رو انتخاب کنید ؟
social
24th August 2011, 01:40 PM
نه ، خیلی اصراری ندارم رو این 3 تا ! ولی خوب مدل های خوبی به نظر میان !
امید عباسی
24th August 2011, 01:51 PM
من DELL n5110 corei7 گرفتم خیلی ازش راضیم شنیدم الان خیلی ارزونتر شده و میتونید با 900 تومن بخرید
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.