توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر دعوت به همفکری جهت ساخت دستگاهی برای سنجش ph مواد از راه خیلی دور!
عرفان سلیم زاده
19th August 2011, 10:00 PM
توجه!:مقدمه ی این تاپیک به دلیل واقعه گرایی ممکن است برای بعضی از لحاظ روحی و روانی سنگین باشد بنابراین در صورت عدم تحمل مطالب، از تاپیک خارج شوید!
سلام به کاربران مخترع و مبتکر سایت نخبگان جوان!
همانطور که شاهد و گواه هستید، اسید پاشی! درجامعه ما چنان رواج پبدا کرده که هیچ کس توانایی متوقف کردن اون رو نداره!
سرنوشت و خداوند قادر و متعال به ما این مسئولیت را داده که با همفکری هم و اعتماد به هوش و ذکاوت همدیگر دستگاهی طراحی کنیم تا امکان تشخیص این مواد را از راه دور به ما و پلیس ها بدهد! درست همانند رادار!
این دستگاه پیشرفته قادر خواهد بود که مواد اولیه خشک اسیدی و قلیایی و مایع های اسیدی و قلیایی غلیظ را از فاصله بسیار دور تشخیص داده و به صورت تمام اتوماتیک نزدیکترین ایستگاه پلیس به ان منطقه را برای بررسی اعزام کند!
کاری که از شرکت کنندگان این تاپیک انتظار دارم به شرح زیر است:
1- وجود این تاپیک را به سخره نگیرند!
2-حرف های بی ربط به موضوع تاپیک را اکیدا پست ندهند!(به استثناء چند پست اول و شرکت در نظرسنجی تاپیک!)
3- همانند یک پژوهش گر و محقق در قدم اول(با توجه به دانش خود!) فرضیه ای را برای تحقیقات تخصصی شان درنظر بگیرند! و فرضیه اولیه خود را بدون توضیحات اضافی در تاپیک پست بدهند!
نتایج تحقیقات خود را در پست خود که فرضیه اولیه را دران گذاشتند قرار دهند و کاربران را به تاپیک دعوت کنند!(بدون توجه کسانی که قبلا کاربران را به تاپیک دعوت کردند!)
4-بدانند و اگاه باشند که طرح کامل بعد از ثبت داخلی دستگاه،(باتوجه به سهم مخترعان ان) به صورت کاملا رسمی و رایگان! در اختیار تمام بشریت قرار خواهد گرفت.پس به دنبال پول فروش این دستگاه نباشند!(اجر شما با پروردگار است نه مال دنیا!).
5- اگر این دستگاه قبلا ساخته شده پست بدهید که با انها در این رابطه مذاکره کنیم شاید فرجی شد و تونستیم دستگاه را سریع درستش کنیم!
امیدوارم همکاری ما جواب دهد!به خدا می سپارم شما بهشتیان را!
fantastic girl
19th August 2011, 10:37 PM
خیلی خوشحال شدم ای تاپیکو دیدم
من تا ششم کار دارم اما از بعدش میتونم شدیدا برم دنبالش، خوبه؟
* Robo milad *
19th August 2011, 11:21 PM
اهان - حالا متوجه منظورتون شدم .
فکر عالیه و ارزششو داره روش وقت گذاشته شه .
امیدوارم این رسمی که داداش عرفان گل تو سایت ابداع کردن ادامه پیدا کنه .
اما راجع ب طرح .
به نظر من اگه یه دستگاه مجزا داشته باشیم فکر کنم کاربردی نباشه و کسی نخواد یه همچی وسیله ای همراش باشه . پس بهتره به فکره طرحی باشیم که روی دستگاه هایی که زیاد همرامونه مثل موبایل تعبیه شه .
حسین متقی
20th August 2011, 03:43 AM
من که چیزی به فکرم نرسید اما فکر کنم بشه با کنترل فروش اسیدکلا این مشکل رو حل کرد
اسید سیتریک 4لیتر 98درصدش 10 هزارتومن
از بچه ی 5 ساله تا مرد99ساله همه میتونن به راهتی بخرن اونم به صورت مجاز
ودر کل هیچ محدودیت فروشی نداره
حتی نمیپرسه برای چی میخوای
خوب اسید پاشی برای خلافکار بهتر از چاقوکشیه دیگه مجازاتش کمتره
fantastic girl
20th August 2011, 11:55 AM
منم همین به ذهنم رسید دیشب ، همون طور که افراد برای داشتن تفنگ های شکاری باید مجوز داشته باشند ، کسایی که هم میخواند این مواد رو خریداری کنند باید یه مجوز تهیه کنند حالا این کار به هر ارگانی هم که بر میگرده.... الان در اختیار داشتن اسید اونم با این مولاریته خیلی خطرناک تر از داشتن سلاح های گرم هست ، این طوری شاید دیگه نشه به راحتی آدامس خریدن تهیه کرد.
مشکلی که طرح داره اینه که پی هاش سنج های دیجیتال که حتما باید با ماده ی مورد نظر تماس پیدا کنند تا خروجی بدند که این یه کم ناجوره اما خب برا بقیش با وایرلس اینا میشه داده ها رو منتقل کرد، بعدم ممکن خیلی مواد پی هاش پایین داشته باشند یا یکی باشه....
عرفان سلیم زاده
20th August 2011, 12:16 PM
سلام ببینید من دیشب تا حالا به این نتیجه رسیدم که استفاده از موبایل میتونه یه مزیت خوب داشته باشه! چون حداقل میدونیم که تو بدترن حالت با استفاده از دکل ها منطقه نسبی اون اسید رو به ما میده!
بعد چند تا نکته رو هم باید بدونید:
موادی که ما به دنبالش هستیم:
1- ماده های خشک که اگر با اب کم قاطی بشن تبدیل به اسید ها یا باز های قوی میشن!
2-مایع هایی که حالت اسیدیته قوی (منفی یا زیر 3) یا باز های بالای عدد 12!
بعد نکته مهمی که باید درنظر بگیریم اینه که این ماده ها باید در حالت حرکت توسط افراد(مظنون ها!) باشند تا احتمال اسید پاش بودن ان افراد مشخص باشه!
بیشترین امار اسید پاشی هم مال اسید سولفوریک هستش که به صورت اب باطری خودرو ها مورد استفاده قرار میگیره!
fantastic girl
20th August 2011, 12:29 PM
مشکل نحوه ی تشخیص هست که فکر نکنم خیلی راحت باشه[tafakor]
عرفان سلیم زاده
20th August 2011, 01:02 PM
درسته!
باید باتوجه به خواص کوانتومی ماده مورد نظرمون یه سنسور بسازیم!
کارمون احتمالا سخت خواهد بود اما به نظرم با تحقیقات ساده تر خواهد شد...
سنسور باید امواجی خاص رو که ماده اسیدی از خودش میفرسته بگیره!البته این طوری سنسورمون غیر فعال هستش اما میتونیم فرستنده های خاصی رو روش تعبیه کنیم تا بهتر کارکنه و فعال بشه!
ناامید نشید!
انیشتن میگه که:
اگر میدونستیم که ته یه سری ازمایشات چی میشه دیگه به ان نمیگفتیم تحقیقات!
البته به خودتون زیاد فشار نیارید!همین الان پلک چشم چپ ام داره تیک میزنه اونقدر فکر کردم!
fantastic girl
7th September 2011, 02:10 PM
درسته!
باید باتوجه به خواص کوانتومی ماده مورد نظرمون یه سنسور بسازیم!
کارمون احتمالا سخت خواهد بود اما به نظرم با تحقیقات ساده تر خواهد شد...
سنسور باید امواجی خاص رو که ماده اسیدی از خودش میفرسته بگیره!البته این طوری سنسورمون غیر فعال هستش اما میتونیم فرستنده های خاصی رو روش تعبیه کنیم تا بهتر کارکنه و فعال بشه!
ناامید نشید!
انیشتن میگه که:
اگر میدونستیم که ته یه سری ازمایشات چی میشه دیگه به ان نمیگفتیم تحقیقات!
البته به خودتون زیاد فشار نیارید!همین الان پلک چشم چپ ام داره تیک میزنه اونقدر فکر کردم!
ببخشید به جایی رسیدید؟؟
ستاره کویر
7th September 2011, 02:28 PM
.
فکر عالیه و ارزششو داره روش وقت گذاشته شه .
به نظر من اگه یه دستگاه مجزا داشته باشیم فکر کنم کاربردی نباشه و کسی نخواد یه همچی وسیله ای همراش باشه . پس بهتره به فکره طرحی باشیم که روی دستگاه هایی که زیاد همرامونه مثل موبایل تعبیه شه .
همه ی وسایل اول کاربردی نبودن که!
مثل دوربین که جدا بود ولی الان یکی از اجزای خیلی ار موبایل ها هست!
اول باید ببینیم طرح تا چه حد عملیه
بالاخره یک اختراع و نیاز به کار و تحقیق داره
من که چیزی به فکرم نرسید اما فکر کنم بشه با کنترل فروش اسیدکلا این مشکل رو حل کرد
اسید سیتریک 4لیتر 98درصدش 10 هزارتومن
از بچه ی 5 ساله تا مرد99ساله همه میتونن به راهتی بخرن اونم به صورت مجاز
ودر کل هیچ محدودیت فروشی نداره
حتی نمیپرسه برای چی میخوای
خوب اسید پاشی برای خلافکار بهتر از چاقوکشیه دیگه مجازاتش کمتره
این میشه حذف صورت مسئله که خیلیم رایج شده و ما میبینیم که اصلا عملی نمیشه
[delkhoori]
مثل اینکه نزدیکای چهارشنبه سوری که میشه میان فروش وسایلی که میشه باهاش ترقه ساخت رو ممنوع میکن
خُب چقدر تاثیر داشته!؟
ولی اینی هم که میگین واقعا جالب نیست که اینقدر راحت در دسترس باشه
عرفان سلیم زاده
7th September 2011, 03:47 PM
ببخشید به جایی رسیدید؟؟
سلام عزیزم هنوز دارم روش کار میکنم!
البته تا الان فرضیه کلی یه فرستنده و گیرنده است! که فرستنده ماده رو تحریک میکنه و گیرنده که به صورت مطلق برای پارامتری مشخص طراحی شده همانند مکانیسم gps فاصله اش رو از سیگنال فرستاده شده از ماده، محاسبه میکنه!
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.