PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فرق احمق و دیوانه

RAHA.G
19th August 2011, 12:22 PM
فرق احمق و دیوانه http://mail.yimg.com/ok/u/assets/img/emoticons/65.gif

اتومبیل مردی در هنگام رانندگی، درست جلوی حیاط یک تیمارستان پنچر شد و مجبور شد همانجا به تعویض لاستیک بپردازد. هنگامیکه سرگرم این کار بود، ماشین دیگری به سرعت از روی پیچ های چرخ که در کنار ماشین بودند گذشت و آنها را به درون جوی آب انداخت و آب پیچ ها را برد.

مرد حیران مانده بود که چکار کند . تصمیم گرفت که ماشینش را همان جا رها کند و برای خرید پیچ چرخ برود. در این حین، یکی از دیوانه ها که از پشت نرده های حیاط تیمارستان نظاره گر این ماجرا بود، او را صدا زد و گفت:

- از 3 چرخ دیگر ماشین، از هر کدام یک پیچ بازکن و این لاستیک را با 3 پیچ ببند و برو تا به تعمیرگاه برسی.

آن مرد اول توجهی به این حرف نکرد ولی بعد که با خودش فکر کرد دید راست می گوید و بهتر است همین کار را بکند. پس به راهنمایی او عمل کرد و لاستیک زاپاس را بست. هنگامی که خواست حرکت کند رو به آن دیوانه

کرد و گفت:

- خیلی فکر جالب و هوشمندانه ای داشتی ، پس چرا تو را توی تیمارستان انداخته اند ؟

دیوانه لبخندی زد و گفت:

- من اینجام چون دیوانه ام ، ولی احمق که نیستم !!!

طلیعه طلا
20th August 2011, 02:32 AM
آدم می مونه چی بگه.
فکر کنم من که تا این موقع نشستم پشته نت هردو وانه باشم[khande]

حسین متقی
20th August 2011, 06:39 AM
من که تا این ساعت نشستم چیم پس سوپر دیوانه ام

طلیعه طلا
20th August 2011, 06:48 AM
من که تا این ساعت نشستم چیم پس سوپر دیوانه ام

واقعا ؟
یه سره نشستید ؟
از ساعت چند اومدید؟
بابا پاشید ببینید هوای اون یکی اتاقتون چن درجه است ؟[khande][khande][khande] مثلا ، حالا دیگه روم نمیشه بگم که میام با دمپایی میزنمتون .
به تاپیک نشستن که آجی ask داده هم یه نیگا بندازین . با توجه به مقاله ایشون ، شما دارید دور از جون ، خدا بیامرز میشید.[khande][khande][khande]
من جو گیر شدم . این بار دومه این جوری میشه . تا حالا سابقه نداشتم .[khande][khande]

حسین متقی
20th August 2011, 07:02 AM
واقعا ؟
یه سره نشستید ؟
از ساعت چند اومدید؟
بابا پاشید ببینید هوای اون یکی اتاقتون چن درجه است ؟[khande][khande][khande] مثلا ، حالا دیگه روم نمیشه بگم که میام با دمپایی میزنمتون .
به تاپیک نشستن که آجی ask داده هم یه نیگا بندازین . با توجه به مقاله ایشون ، شما دارید دور از جون ، خدا بیامرز میشید.[khande][khande][khande]
من جو گیر شدم . این بار دومه این جوری میشه . تا حالا سابقه نداشتم .[khande][khande]

من همیشه بیدارم اصلا نمیخوابم
من خوابیدم ننشستم که
دارم با لب تاب کار میکنم

طلیعه طلا
20th August 2011, 07:08 AM
من همیشه بیدارم اصلا نمیخوابم
من خوابیدم نشستم که
دارم با لب تاب کار میکنم

این حرف های ما مال این جا نیستا . [khande][khande]
این طفلی مثلا زحمت کشیده پست داده.[khande][khande]
شما چه قد فعالین ؟
باید اسمتونو تو رکوردهای گینس ثبت کنن.
با با یه نخبه قهرمان داریم این جا !!!! [nishkhand]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد