PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیشگیری از سرطان سینه با فیبره



MR_Jentelman
16th August 2011, 11:04 PM
ا مصرف فیبر زیاد، سرطان سینه را از خود دور کنید






زنانی که فیبر زیادی مصرف می‌کنند در مقایسه با آن دسته از زن‌هایی که فیبر کمتری مصرف می‌کنند، 11 درصد کمتر در معرض ابتلا به سرطان سینه قرار می‌گیرند.






http://img.tebyan.net/big/1390/04/45223179254261561743179122609610386210.jpg

سرطان سینه بیشتر یک سرطان زنانه است که متأسفانه بسیار در میان زنان شایع شده است. امروزه محققان تمام تلاش خود را برای کشف راه‌هایی برای فرار از این بیماری انجام می‌دهند.



اخیراً نتایج پژوهشی که در American journal of Clinical Nutrition منتشر شد نشان می‌دهد مصرف فیبر (http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=65836) زیاد، خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش می‌دهد و برای حفظ سلامت بدن بسیار لازم و ضروری است.



انواع میوه‌ها (http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=243)، سبزیجات (http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=242)، غلات کامل (http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=168951) و ... سرشار از فیبر هستند. این مواد غذایی مفید، نقش بسیار موثری در پیشگیری از ابتلا به سرطان سینه بر عهده دارند.



این پژوهش که توسط محققان چینی در دانشگاه سوشوی چین انجام گرفته است نشان می‌دهد زنانی که فیبر بیشتری مصرف می‌کنند کمتر در معرض ابتلا به سرطان سینه قرار می‌گیرند.

اضافه کردن تنها 10 گرم فیبر به فیبر مصرفی روزانه، میزان ابتلا به سرطان سینه را 7 درصد کاهش می‌دهد


محققان به منظور بررسی ارتباط بین مصرف فیبرها و خطر ابتلا به سرطان سینه ده پژوهش موازی انجام دادند و در این پژوهش‌ها بیش از 700000 داوطلب شرکت داشتند.


پس از بررسی‌های گوناگون، محققان به این نتیجه رسیدند زنانی که فیبر زیادی مصرف می‌کنند در مقایسه با آن دسته از زن‌هایی که فیبر کمتری مصرف می‌کنند، 11 درصد کمتر در معرض ابتلا به سرطان سینه قرار می‌گیرند.

جالب است بدانید اضافه کردن تنها 10 گرم فیبر به فیبر مصرفی روزانه، میزان ابتلا به سرطان سینه را 7 درصد کاهش می‌دهد.

gsrgaga
16th August 2011, 11:25 PM
مردا چطور میتونن درمان کنن چون بنظر نمیشه اونو بردارن

MR_Jentelman
17th August 2011, 12:30 AM
پیشگیری از سرطان سینه با تغذیه‌ی مناسب


مواد غذایی سرشار از فیبرها مثل آلو خشک، زردآلو، عدس و همچنین مواد غذایی سرشار از فیتواستروژن و یا سبزیجاتی از قبیل کلم سبز، بروکلی، بروکسل، شلغم و... در پیشگیری از ابتلا به این بیماری موثر هستند.http://img.tebyan.net/big/1390/05/1643710645961751326880487017923195141104.jpg
متأسفانه در بین زنان 40 تا 44 سال، سرطان سینه یکی از شایع‌ترین و مهلک‌ترین سرطان‌ها محسوب می‌شود.
طبق آمارهای اعلام شده از هر هشت زن یک نفر به سرطان سینه مبتلا می‌شود. البته امروزه اگر سرطان سینه به موقع تشخیص داده شود قابل درمان است. اما همواره پیشگیری بهتر از درمان است.
باید بگوییم مواد غذایی سرشار از فیبرها مثل آلو خشک، زردآلو، عدس و همچنین مواد غذایی سرشار از فیتواستروژن و یا سبزیجاتی از قبیل کلم سبز، بروکلی، بروکسل، شلغم و... در پیشگیری از ابتلا به این بیماری موثر هستند. برای آشنایی بهتر با این مواد غذایی معجزه‌گر این مطلب را تا آخر بخوانید.

فیبر زیادی مصرف کنید


نتایج یک پژوهش آمریکایی که روی نزدیک به 83234 زن انجام گرفته، نشان می‌دهد آن دسته از زنانی که دوره‌ی پیش از یائسگی را می‌گذرانند و روزانه 5 واحد میوه (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.tebyan.net%2Fi ndex.aspx%3Fpid%3D243)و سبزیجات (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.tebyan.net%2Fi ndex.aspx%3Fpid%3D242) مصرف می‌کنند 23 درصد کمتر در معرض ابتلا به سرطان سینه قرار می‌گیرند. این خواص میوه و سبزیجات به ویژه به خاطر سرشار بودن آن‌ها از فیبرها (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.tebyan.net%2Fn utrition_health%2Fnutrients%2Ffibers%2F2011%2F7%2F 3%2F170260.html)، مواد معدنی (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.tebyan.net%2Fi ndex.aspx%3Fpid%3D251) و نیز به خاطر غنی بودن‌شان از اسید فولیک ها (ویتامین B9) (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.tebyan.net%2Fn utrition_health%2Fnutrients%2Fvitamins%2F2007%2F12 %2F4%2F55011.html)و لیکوپن ها (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.tebyan.net%2Fn utrition_health%2Fnutrition_news%2Fhealthy_nutriti on%2F2010%2F11%2F7%2F142832.html) (رنگدانه های حل شدنی قرمز) می‌باشد.
محققان بر این باورند اگر همه‌ی زن‌ها 6 ماه بیشتر به کودکان‌شان شیر بدهند سالانه از 25000 مورد سرطان سینه پیشگیری خواهد شد


مواد غذایی سرشار از فیبر: آلو خشک، خرما (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.tebyan.net%2Fn utrition_health%2F%2528foods%2529%2Ffruits%2Fother _fuits%2F2008%2F9%2F9%2F74037.html)، زردآلو (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.tebyan.net%2Fn utrition_health%2F%2528foods%2529%2Ffruits%2Fsumme r_fruits%2F2011%2F5%2F22%2F165667.html)، انجیر (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.tebyan.net%2Fn utrition_health%2F%2528foods%2529%2Ffruits%2Fwinte r_fruits%2F2005%2F9%2F15%2F13169.html)، عدس (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.tebyan.net%2Fn utrition_health%2F%2528foods%2529%2Fcereals_legume s%2F2011%2F1%2F22%2F152666.html)، لوبیا سفید، نخود (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.tebyan.net%2Fn utrition_health%2F%2528foods%2529%2Fcereals_legume s%2F2004%2F2%2F2%2F5350.html).
مواد غذایی سرشار از اسید فولیک: شاهی (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.tebyan.net%2Fn utrition_health%2F%2528foods%2529%2Fvegetables%2F2 008%2F12%2F4%2F80183.html)، جعفری (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.tebyan.net%2Fn utrition_health%2F%2528foods%2529%2Fvegetables%2F2 008%2F9%2F16%2F74442.html)، ماش (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.tebyan.net%2Fn utrition_health%2F%2528foods%2529%2Fcereals_legume s%2F2005%2F8%2F17%2F12654.html)، رازیانه (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.tebyan.net%2Fn utrition_health%2F%2528foods%2529%2Fherbs%2F2009%2 F12%2F16%2F110554.html)، مارچوبه (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.tebyan.net%2Fn utrition_health%2F%2528foods%2529%2Fherbs%2F2010%2 F11%2F25%2F144988.html).
مواد غذایی سرشار از لیکوپن: گوجه فرنگی (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.tebyan.net%2Fn utrition_health%2F%2528foods%2529%2Fvegetables%2F2 010%2F12%2F21%2F148458.html)، هندوانه (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.tebyan.net%2Fn utrition_health%2F%2528foods%2529%2Ffruits%2Fsumme r_fruits%2F2009%2F7%2F22%2F97400.html)، گریپ‌فروت (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.tebyan.net%2Fn utrition_health%2F%2528foods%2529%2Ffruits%2Fwinte r_fruits%2F2007%2F11%2F13%2F53428.html) صورتی.

گیاهان چلیپایی بخورید


کلم سبز، شلغم (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.tebyan.net%2Fn utrition_health%2F%2528foods%2529%2Fvegetables%2F2 008%2F5%2F19%2F66744.html)، کلم بروکلی (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.tebyan.net%2Fn utrition_health%2F%2528foods%2529%2Fvegetables%2F2 010%2F7%2F4%2F129415.html)، بروکسل و ... . نتایج یک پژوهش سوئدی که روی نزدیک به 5482 زن انجام گرفته است نشان می‌دهد مصرف گیاهان چلیپایی می‌تواند بروز سرطان سینه را به میزان 20 تا 49 درصد کاهش دهد. به این دلیل که این گیاهان سرشار از گلوکوزینولات (ترکیبات گوگردی) هستند.
همچنین یک پژوهش آمریکایی که در ژانویه‌ی 2009 انتشار یافت، نشان می‌دهد سولفورافان (خانواده‌ی گلوکوزینولات ها) مانع تکثیر سلولی شده و از تشکیل تومورها به ویژه تومورهای سینه جلوگیری می‌کند.
علاوه بر این، تحقیقات صورت گرفته روی حیوانات نیز فواید ایندول-3- carbinol(گلوکوزنیولات دیگری) را در خودتخریبی تومورهای پستانی به اثبات رسانده است.
http://img.tebyan.net/big/1389/06/5021756924190187151276319424252620799.jpg (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.tebyan.net%2Fb igimage.aspx%3Fimg%3Dhttp%3A%2F%2Fimg.tebyan.net%2 Fbig%2F1389%2F06%2F1282287178200982221611025422914 8176138241220.jpg)

برخی از چربی‌ها را فراموش کنید


شاید گذشتن از پیتزا، شیرینی‌ها، بیسکویت‌های اشتها آور و ...سخت باشد اما باید بدانید که خوراکی‌های صنعتی سرشار از چربی‌های مُضری به نام چربی‌های «ترانس» (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.tebyan.net%2Fn utrition_health%2Fnutrients%2Ffats%2F2010%2F9%2F6% 2F135336.html) یا «هیدروژنه» هستند که خطر ابتلا به سرطان سینه را افزایش می‌دهند.
پژوهشی که Inserm و مؤسسه‌ی گوستاو روسی در سال 2008 انجام داده‌اند، نشان می‌دهد که خطر ابتلا به سرطان سینه نزد زنانی که میزان اسیدهای چرب ترانس خون‌شان بالاست تقریباً به میزان دو برابر بیشتر است.
همچنین توصیه می‌شود مصرف مواد غذایی حاوی اسیدهای چرب اشباع شده (چربی‌های حیوانی مثل خامه (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.tebyan.net%2Fn utrition_health%2F%2528foods%2529%2Fdairy_products %2F2009%2F6%2F4%2F93682.html)، سرشیر و...) محدودتر شود. چرا که این مواد غذایی نیز خطر ابتلا به سرطان سینه را افزایش می‌دهند.
توجه داشته باشید اگر در فهرست ترکیبات محصولی، کلماتی چون «روغن‌های نباتی هیدروژنه (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.tebyan.net%2Fn utrition_health%2Fnutrients%2Ffats%2F2006%2F9%2F14 %2F23909.html)یا نسبتاً هیدروژنه» وجود داشته باشد آن محصول حاوی چربی‌های ترانس است.

فیتواستروژن بخورید


گیاهانی چون سویا (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.tebyan.net%2Fn utrition_health%2F%2528foods%2529%2Fcereals_legume s%2F2011%2F7%2F6%2F170169.html)، تخم کتان (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.tebyan.net%2Fn utrition_health%2F%2528foods%2529%2Fnuts_seeds%2F2 011%2F6%2F28%2F167794.html)، دانه‌ی گندم (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.tebyan.net%2Fn utrition_health%2F%2528foods%2529%2Fcereals_legume s%2F2011%2F7%2F4%2F170158.html) و ... که سرشار از فیتواستروژن‌ها هستند، میزان استروژن را زمانی که بسیار بالاست کاهش می‌دهند و این عمل باعث جلوگیری از تحریک بی رویه‌ی رشد غدد پستانی شده و خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش می‌دهد.
توصیه می‌شود مصرف مواد غذایی حاوی اسیدهای چرب اشباع شده (چربی‌های حیوانی مثل خامه، سرشیر و...) محدودتر شود. چرا که این مواد غذایی نیز خطر ابتلا به سرطان سینه را افزایش می‌دهند


نتایج یک پژوهش آمریکایی که روی 1000 زن انجام گرفت، نشان می‌دهد زنانی که سویای زیادی مصرف می‌کنند با توجه به طول مدت مصرف‌شان، 23 تا 47 درصد کمتر در معرض ابتلا به سرطان سینه قرار می‌گیرند.
توجه داشته باشید که فیتواستروژن‌ها برای زنانی که مبتلا به سرطان سینه بوده یا هستند و برای آن‌هایی که سابقه‌ی خانوادگی ابتلا به این بیماری را دارند توصیه نمی‌شود و در این صورت بهتر است با پزشک مشورت شود.

از مصرف الکل بپرهیزید



دکتر هروه گوتیه، تومورشناس، می‌گوید: «با مصرف روزانه بیش از 10 گرم الکل به اندازه‌ی هر لیوان اضافه، احتمال ابتلا به سرطان سینه به میزان 7 درصد افزایش می‌یابد». چرا؟ به این دلیل که زیاده‌روی در مصرف الکل، تولید اضافه‌ی استروژن (هورمون زنانه) را تحریک می‌کند که این امر زمینه را برای تقسیم سلول‌های پستانی (مکانیسم اصلی سرطان سینه) فراهم می‌کند. دوم به خاطر این‌که الکل مصرف شده به استالدئید، ماده‌ای که به سرطان زایی معروف است تبدیل می‌شود. http://img.tebyan.net/big/1390/03/1074141279213118283452251391822734238167.jpg
کودکان‌تان را با شیر خود تغذیه کنید


نتایج به دست آمده از یک بررسی گسترده که دربردارنده‌ی نتایج 47 پژوهش است نشان می‌دهد زنان مبتلا به سرطان سینه، کمتر و به مدت زمان کوتاه‌تری به کودکان‌شان شیر (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.tebyan.net%2Fn utrition_health%2Ffood_plans%2Fall_age_nutrition%2 Finfants_childs%2F2011%2F5%2F28%2F166615.html) داده بودند. دقیق‌تر این‌که احتمال ابتلا به سرطان سینه برای هر سال شیردهی اضافی، 4.3 درصد کاهش می‌یابد.
محققان بر این باورند اگر همه‌ی زن‌ها 6 ماه بیشتر به کودکان‌شان شیر بدهند سالانه از 25000 مورد سرطان سینه پیشگیری خواهد شد. لازم به توضیح است که اولاً شیردهی زمینه‌ی دفع سلول‌های سرطان‌زای حاضر در سلول‌های پستانی را فراهم می‌کند و دوم این‌که پرولاکتین (هورمونی که در زمان شیردهی به طور طبیعی ترشح می‌شود) روند تفکیک سلول‌ها از غده‌های پستانی را تسریع می‌بخشد. از این‌رو هر اندازه که سلول‌های بیشتری تفکیک شوند، کمتر به صورت تومور تکثیر می‌شوند.


منبع:تبیان

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد