PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تصاویر و اطلاعات غول جدید شرکت htc

داداشی
16th August 2011, 02:00 AM
تصاویر و اطلاعات غول جدید شرکت HTC

به گزارش پایگاه اینترنتی Engadget ، تصاویر تلفن همراه جدید شرکت HTC با نام HTC Holiday توسط یکی از اعضای انجمن بسیار معروف XDA که یکی از معروفترین انجمن های توسعه اندروید است منتشر شده است.

http://www.uc-njavan.ir/images/0mooef71qcnspcdxfmmq.jpg

از آن جیزی که از تصاویر مشخص است ومشخص نیست برای چه صفحه نمایش این تلفن همراه در یکی از تصاویر شکسته است ،این نکته است که این تلفن همراه دارای طراحی بسیار نازک و مدرنی بوده و دارای پردازنده دو هسته ای ۱٫۲ گیگاهرتزی به همراه یک گیگابایت رم و صفحه نمایش معروف qhd با تفکیک پذیری ۹۶۰ * ۵۴۰ پیکسل و اندازه ۴٫۵ اینچی نیز می باشد.

از سایر مشخصات این تلفن همراه می توان به داشتن دوربین ۸ مگاپیکسلی در عقب و ۱٫۳ مگاپیکسلی در جلو اشاره کرد.

این تلفن همراه –تبلت! با سیستم عامل اندروید ۲٫۳٫۴ یا همان گینگربرد و به احتمال فراوان تحت قفل اپراتوری شرکت AT&T تا چندی دیگر معرفی و روانه بازار خواهد شد.

به نظر می‌رسد که دیگر تلفن های همراه جدید اندروید را به جای قرار دادن در جیب باید به همراه یک کیف مخصوص به مانند تبلت در دستان خود گرفت و به نظر نمی‌رسد با این اندازه ۴٫۵ اینچی شما وقتی در حال مکالمه با تلفن همراه هستید دیگر بتوانید آن سوی خود را نیز ببینید.

HBE
16th August 2011, 04:57 AM
تصاویر و اطلاعات غول جدید شرکت HTC

به گزارش پایگاه اینترنتی Engadget ، تصاویر تلفن همراه جدید شرکت HTC با نام HTC Holiday توسط یکی از اعضای انجمن بسیار معروف XDA که یکی از معروفترین انجمن های توسعه اندروید است منتشر شده است.

http://www.uc-njavan.ir/images/0mooef71qcnspcdxfmmq.jpg

از آن جیزی که از تصاویر مشخص است ومشخص نیست برای چه صفحه نمایش این تلفن همراه در یکی از تصاویر شکسته است ،این نکته است که این تلفن همراه دارای طراحی بسیار نازک و مدرنی بوده و دارای پردازنده دو هسته ای ۱٫۲ گیگاهرتزی به همراه یک گیگابایت رم و صفحه نمایش معروف qhd با تفکیک پذیری ۹۶۰ * ۵۴۰ پیکسل و اندازه ۴٫۵ اینچی نیز می باشد.

از سایر مشخصات این تلفن همراه می توان به داشتن دوربین ۸ مگاپیکسلی در عقب و ۱٫۳ مگاپیکسلی در جلو اشاره کرد.

این تلفن همراه –تبلت! با سیستم عامل اندروید ۲٫۳٫۴ یا همان گینگربرد و به احتمال فراوان تحت قفل اپراتوری شرکت AT&T تا چندی دیگر معرفی و روانه بازار خواهد شد.

به نظر می‌رسد که دیگر تلفن های همراه جدید اندروید را به جای قرار دادن در جیب باید به همراه یک کیف مخصوص به مانند تبلت در دستان خود گرفت و به نظر نمی‌رسد با این اندازه ۴٫۵ اینچی شما وقتی در حال مکالمه با تلفن همراه هستید دیگر بتوانید آن سوی خود را نیز ببینید.

مرسی از پستتون من میخوام گوشیمو عوض کنم
این گوشی تو بازار ایران هم هست؟
اگه هست فیمتش چقدره؟
بازم ممنون[golrooz]

طلیعه طلا
16th August 2011, 07:12 AM
اگه هست فیمتش چقدره؟
بازم ممنون[golrooz]

داداشی من بهت پیشنهاد اچ تی سن سنسیشن رو میدم .
خودم دارم .
فوق العاده ترین گوشی ای که تا حالا داشتم.
با نصب یه چن تا برنامه و .. 760 واسم ( واسه اونایی که بهم هدیه دادن ) تموم شد ه. ( اما اگه ببینی ارزششو داره )
عینه یه دنیای مجازیه کاملا پیشرفته و جالب میمونه که نمی تونی ازش دل بکنی .

HBE
16th August 2011, 11:34 AM
خودم دارم .
با نصب یه چن تا برنامه و .. 760 واسم ( واسه اونایی که بهم هدیه دادن ) تموم شد ه. ( اما اگه ببینی ارزششو داره )
مرسی خواهر گلم خیلی ممنونم ازت
حتما میرم میبینم هرچند یکم گرونه[khejalat][labkhand]

طلیعه طلا
16th August 2011, 02:20 PM
مرسی خواهر گلم خیلی ممنونم ازت
حتما میرم میبینم هرچند یکم گرونه[khejalat][labkhand]

اینم یه پیشنهاد دیگه:
تا اون جا که من فهمیدم به خاطر این گوشی واسم گلریزون گرفته بودن . خاله ها ، دایی ها و... خلاصه از بقال سر کوچه تا .......

شما هم به خونه ای ها پیشنهاد بده.
اگه نشد نگران نباش یک مبلغ ناچیزی ( هفته ای 000و50 ت ) ازت می گیرم یه هفته در میون دستمون باشه. حالا تصمیم با شماست.

HBE
16th August 2011, 04:59 PM
اینم یه پیشنهاد دیگه:
تا اون جا که من فهمیدم به خاطر این گوشی واسم گلریزون گرفته بودن . خاله ها ، دایی ها و... خلاصه از بقال سر کوچه تا .......

اگه نشد نگران نباش یک مبلغ ناچیزی ( هفته ای 000و50 ت ) ازت می گیرم یه هفته در میون دستمون باشه. حالا تصمیم با شماست.

من نمیتوتنم پیغامتو راحت بخونم[tafakor]
من مشهدم ها؟!!![esteghbal]

طلیعه طلا
16th August 2011, 05:08 PM
من نمیتوتنم پیغامتو راحت بخونم[tafakor]
من مشهدم ها؟!!![esteghbal]

به سلامتی ، ساکن اون جایی یا واسه زیلرت رفتین ؟
چه کارش کنم ؟ مشکل فونت داره ؟
مسئله ی متنی داره ؟
یا چیز دیگه ایه ؟

داداشی
16th August 2011, 07:20 PM
اگه هست فیمتش چقدره؟
بازم ممنون[golrooz]

سلام نه این گوشی هنوز رسمی معرفی نشده
اگه بیاد احتمالا با گارانتی در حدود 700 یا 800 باید باشه

داداشی
16th August 2011, 07:22 PM
خودم دارم .

گرفتم این گوشی رو برای مقایسه
گوشی بسیار عالی هست ولی راحتی کار با گالکسی اس دو بهتر هست البته خیلی ها ظاهر گالکسی رو دوست ندارن ولی من دوست دارم
یعنی حتی اگه ظاهرش هم بد باشه قابل گذشت هست با کارایی که داره
انشاا... اگه وقت شد امشب یا فردا شب مقایسه بین این دو غول دو هسته ای رو میگذارم

HBE
17th August 2011, 05:01 AM
سلام نه این گوشی هنوز رسمی معرفی نشده
اگه بیاد احتمالا با گارانتی در حدود 700 یا 800 باید باشه

خیلی ممنون لطف کردی[tashvigh][tashvigh][golrooz]

HBE
17th August 2011, 05:43 AM
اینم یه پیشنهاد دیگه:

به خاطر این گوشی واسم گلریزون گرفته بودن [tafakor]
هفته ای 000و50 [tafakor]
من مشهدیم[labkhand]

طلیعه طلا
17th August 2011, 10:53 AM
گرفتم این گوشی رو برای مقایسه
گوشی بسیار عالی هست ولی راحتی کار با گالکسی اس دو بهتر هست البته خیلی ها ظاهر گالکسی رو دوست ندارن ولی من دوست دارم
یعنی حتی اگه ظاهرش هم بد باشه قابل گذشت هست با کارایی که داره
انشاا... اگه وقت شد امشب یا فردا شب مقایسه بین این دو غول دو هسته ای رو میگذارم

گالکسی رو دیدم .
یکی از بستگان داره .
اما خداییش ، قابلیتی که این مدل اچ تی سی نداره ، هیچ کدوم نداره

XXehsanXX
26th August 2011, 06:39 AM
منم هوس کردم گوشیم عوض کنم[nishkhand]

طلیعه طلا
26th August 2011, 08:32 AM
منم هوس کردم گوشیم عوض کنم[nishkhand]

با هوس به جایی نمی رسی ،باید اراده کنی.[khande][khande]

XXehsanXX
26th August 2011, 04:25 PM
با هوس به جایی نمی رسی ،باید اراده کنی.[khande][khande]

[khande][khande][khande][khande][khabalood]

Elohim
26th August 2011, 06:51 PM
منم میخوااااااااااااام..........sh_o momi48

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد