توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث اختلاف سنی مرد و خانوم برای ازدواج؟
Majid_GC
16th August 2011, 01:27 AM
به نام خدا
درباره ی این موضوع از نظر احکام شرعی اسلام محدودیتی نیست ...
از نظر جامعه و عرف این هست که مرد باید از زن بزرگتر بشه ...
دلیل عرف هم اینکه(اونطور که من شنیدم) بلوغ فکری زن ها بیشتر هست یعنی دختر 20 ساله اندازه ی پسر 25 ساله قدرت فهم داره ... هرچند فکر می کنم شایعه هست .../[nishkhand][bamazegi]
اما خوب نظر نخبگان این سایت را هم می خواستم بدونم / اگر با دلیل باشه بهتره ..
پیشاپیش ممنون از همه ی کسانی که در این بحث شرکت می کنند...[golrooz]
داداشی
16th August 2011, 01:42 AM
سلام خدمت تمام دوستان گلم
من گزینه اول رو زدم یعنی مرد از خانوم بزرگتر
شنیدم که 4 سال مناسب هست خو خیلی شنیده ها وجود داره مثل این که شما گفتی که بلوغ فکری دختر بیشتر هست که اگه منصف باشم همین هم هست تو خیلی از موقعیت ها دیدم اینو
ولی از نظر من اول باید مغذ یک شخص رشد پیدا کنه باید از کله بزرگ بشه نه از هیکل
چه آدم ها که فقط بدنشون رشد کرده
به این دلیل من میگم مرد بزرگتر, یکیش اینه :
از نظر احساسی بانوان گرامی حساس تر از مردها هستن بالاخره تو مشکلات باید به یکی تکیه کنن و از این تکیه کردن احساس آرامش کنن نه اینکه به یکی که همسن(اونم میگما باز بلوغ فکری) خودش باشه تازه به بلوغ فکری هم نرسیده باشه دیگه این تکیه کردن نداره
من الان فقط کمی از نظرمو گفتم دلیل براش نیاوردم.
تشکر میکنم از تمام دوستانم[golrooz]
ЛίL∞F∆R
16th August 2011, 02:03 AM
سلام...
به نظر من بهتره مرد بزرگتر باشه ولي بايدي وجود نداره خيلي زوج هاي خوشبختي هستن كه زن بزرگتره يا هم سنن ولي بهتره مرد بزرگتر باشه يكي از دلايل بلوغ فكري بانوانه كه هم بيشتره و هم سريعتره و...ولي الزامي نيست به دو طرف و بلوغهاي فكريشون و علاقشون وابستس ...
Mr.Engineer
16th August 2011, 02:08 AM
سلام
ممنون بابت ایجاد چنین موضوعی
بحث جالبیه
دوستان منم گزینه اول رو زدم و معتقدم که مرد باید از زن بزرگتر باشه
اینو میدونم که خانوما هم دوست دارن که مرد یا شو هرشون ازشون بزرگتر باشن واینارو خیلی از خانوما بهم گفتن درواقع خودم پرسیدم
چون اگه هم سن یا خانوم بزرگتر باشه یه نوع ذهنیتی به وجود میاد و زن خودشو بالاتر از مرد میدونه و مطمئنن مرد هم اینو به خاطر غرورش قبول نداره
اما از لحاظ علمی
چون خانوما با هر زایمان تغییرات اساسی در اونا ایجاد میشه و به گفته بعضی ها پیرتر میشن یعنی شکسته تر میشن و از جوانی و زیبایشون کاسته میشه
و بعدیشم هم که از لحاظ جنسی میشه گفت که خانوما با بالا رفتن سنشون از نیاز جنسیشون کاسته میشه
این یه خورده چیزهایی بود که من میدونستم
البته بقیشو هم نمیگم تاکه بدونم دوستان چه نظری دارن
من باز با بزرگتر بودن مرد از زن موافقم
دوستان منتظر نظرات شما هستیم[golrooz]
XXehsanXX
16th August 2011, 02:35 AM
سلام[labkhand]
به نظر من گزینه 4 بهتر از گزینه های دیگه [tafakor]
به این دلیل که روشد عقلی به سن و سال ربطی نداره . بعضی وقت ها یه پسر 17-15 ساله از یه مرد 30 ساله یا بیشتر خیلی سطح عقلی یا درک و فهمی بیشتری داره .
به نظر سن و سالی که الان همه حرفش میزنن مال دوره انسان های نخستسن بوده.
تازه پیغمبر اسلام با با حضرت خدیجه که خیلی بزرگتر از خودشون بود ازدواج کردن.[tashvigh][golrooz]
NameEly
16th August 2011, 03:09 AM
با سلام به دوستان گلم :
من هم شنیدم ولی برای خودم به شخصا این تفاوت سن مهم نیست
مهم فهم و درک و علاقه هست
همین رو راستش می تونم بگم
reza.nori87
16th August 2011, 04:03 AM
از نظر من مرد دو الی سه سال از زن بزرگتر باشد بهتر استولی اصل بر این نیست چه بسا زوج هایی که زن از مرد بزرگتر است ولی به راحتی زندگی می کنند.
به هر حال زنان هیچ موقع اقرار به این نمی کنند که بیشتر از مردانشان سن دارند.
گاهی پیش می آید که خود را کوچکتر از فرزندانشان معرفی می کنند.[khande][bamazegi]
HBE
16th August 2011, 04:33 AM
سلام[labkhand]
به نظر من گزینه 4 بهتر از گزینه های دیگه [tafakor]
به این دلیل که روشد عقلی به سن و سال ربطی نداره . بعضی وقت ها یه پسر 17-15 ساله از یه مرد 30 ساله یا بیشتر خیلی سطح عقلی یا درک و فهمی بیشتری داره .
به نظر سن و سالی که الان همه حرفش میزنن مال دوره انسان های نخستسن بوده.
تازه پیغمبر اسلام با با حضرت خدیجه که خیلی بزرگتر از خودشون بود ازدواج کردن.[tashvigh][golrooz]
[tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh]
HBE
16th August 2011, 04:38 AM
حالا بگم یا که برم؟؟؟[khande]
به نظر من بهتره که مرد اندکی بزرگتر باشه چون زن زودتر از مرد پیر میشه و اینطوری که احتمالا در کنار شوهرش پیر به نظر بیاد اذیت میشه!!!!!
ووووولیییییییییییی
سن و سال اصلا مهم نیست من خودم گزینه1 رو زدم اما اگه آدم بتونه کسی که خالصانه دوسش داره پیدا کنه خیلی هم عالیه چرا که نه؟[esteghbal]
درضمن دفعه آخرتون باشه میگین یه دختر20 ساله به اندازه یه پسر25 ساله میفهمه
چون اولا این قانون کلی نیست
دوما
الان که دیگه داره یواش یولش که هیچی تند تند جای مرد و زن عوض میشه
پس دیگه بیخیال اصلا ازدواج چیه مگه بیکاری؟[taajob3]
[khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid]
محمدیار مهدوی
16th August 2011, 09:20 AM
لا اله الا الله
خسته نباشید
به نظر من،بیخودی این تاپیک باز شده.چون دیگه خیلی ها این علم رو دارن که مرد باید بزرگ تر باشه.
بازم بد نیست.شاید بعضی ها ندونن.
به هر حال
مرد باید تقریبا 3 تا 7 سال بزرگتر از زن باشه.
البته در مواردی بیشتر هم امکان داره.
مثلا 10 سال: غالبا این امکان وجود نداره که یه آقای 20 ساله بیاد و یه خانم 10 ساله بگیره اما ممکنه یه آقای 30 ساله یه خانم 20 ساله بگیره.
اما در اصل موضوع باید آقا سنش از خانم بیشتر باشه به همان مقدار که ذکر شد.
محمدیار مهدوی
16th August 2011, 09:22 AM
الحمدلله
الان که دیگه داره یواش یولش که هیچی تند تند جای مرد و زن عوض میشه
احسنت
راسیتش فکر نمیکردم هنوز کسی پیدا بشه که این چیزا رو بفهمه
به قول یه بزرگی، قدیم پسر بچه ها پشت لبشونو با ذغال سیاه میکردن که بشن شبیه باباشون. الآن زیر ابرو بر میدارن که بشن شبیه مادرشون.
محمدیار مهدوی
16th August 2011, 09:24 AM
الله اکبر
البته اون سن که عارض شدم، تنها نظر من نیس.
میتونید از علماء بزرگوار اسلام بپرسید.
Majid_GC
16th August 2011, 11:01 AM
با سلام خدمت همه ی دوستان .../
هدف از ایجاد این تاپیک و مشابه اینگونه مسائل به این سبب نیست که دوباره همون حرف هایی را تکرار کنیم که خودمون دلیلش را نمی دونیم بلکه هدف(من) این هست که چون این یه مکان برای نخبگان هست و برای یکبار هم که شده به صورت نقدانه به اینگونه مسائل بنگریم..
من دوست داشتم نظر دوستان را جویا بشم و گرنه ... ، برای همین برای اینکه بحث ادامه پیدا کنه لازم دیدم این پست رو بدم.../
اگر این تاپیک بیهوده هست دوستان می تونند با کمال احترام در موضوعات شرکت نکنند...
اول باید بدونیم که هدف از ازدواج چیه؟ اونوقت هست که می تونیم دراین باره حرف بزنیم که آیا مرد بزرگتر باشه یا زن!
نکته ی جالب درباره ی بلوغ: اینکه ما در هر هیچ امری تو این دنیای خاکی نمی تونیم یه نظر قطعی بدیم که آقا بلوغ فلان کس بیشتر هست! کسی که در اسکاندیناوی زندگی میکنه،دختر در سن 18 سالگی به بلوغ میرسه و مرد هم در همین حدود ... پس بلوغ به طور کلی از هر نوعش متغیر هست و وابسته به مکان و زمان داره ... نکته ی جالب این هست که اختلاف سن زوج ها در زمان گذشته(به جز استثنا ها) زیاد بود و در حال حاضر خیلی کمتر شده ... اینکه مرد 20 ساله با دختر 10 ساله ازدواج کنه در زمان قدیم فراوان بوده اما الان ...
اما از لحاظ علمی
چون خانوما با هر زایمان تغییرات اساسی در اونا ایجاد میشه و به گفته بعضی ها پیرتر میشن یعنی شکسته تر میشن و از جوانی و زیبایشون کاسته میشه
و بعدیشم هم که از لحاظ جنسی میشه گفت که خانوما با بالا رفتن سنشون از نیاز جنسیشون کاسته میشهاگر به ازدواج به دید بچه دار شدن و ارضا شدن امیال خود بنگریم پس این دلایل که شما گفتی درست هست برای بزرگتر بودن مرد!
البته اینو می دونم که هدف هر کس برای ازدواج متفاوت هست اما خوب میشه یه آمار اکثریت به دست آورد.
درضمن دفعه آخرتون باشه میگین یه دختر20 ساله به اندازه یه پسر25 ساله میفهمه
چون اولا این قانون کلی نیستدوست عزیزم اولا که من این رو را به صورت یک شنیده نقل کردم نه به عنوان یک باور ، اگر مخالفید با منطق ثابت کنید نه به صورت احساسی.
الان که دیگه داره یواش یولش که هیچی تند تند جای مرد و زن عوض میشهیک نکته در علم جامعه شناسی : هیچ وقت جای مرد و زن توی خانواده ، توی جامعه تغییر نمیکنه( مثلا می تونیم بگیم مرد بچه میاره و زن درآمد میاره)
این وظایف دو طرف هست که به هم نزدیک تر شده ... وظایف که مرد در قدیم به عهده داشته با وظایفی که زن در قدیم داشته به دلیل دلایل محیطی و فرهنگی ، وظایف تغییر کرده و به دلیل آگاهی به یکدیگر نزدیک شده...
چون دیگه خیلی ها این علم رو دارن که مرد باید بزرگ تر باشه.
علم مبناش دانش( دانشی که طبیعت اون را عرضه میکنه ، اگر روی تمام حیوانات و انسان ها تحقیق میشد و یه به صورت یه قانون به دست می آمد و قابل تعمیم بر روی تمام افراد بود اون وقت میشد علم) هست اما این مورد قرداد توی زندگی هست که هم به منطقه بستگی داره و هم به زمان و هم ممکنه صحیح نباشه..
به قول یه بزرگی، قدیم پسر بچه ها پشت لبشونو با ذغال سیاه میکردن که بشن شبیه باباشون. الآن زیر ابرو بر میدارن که بشن شبیه مادرشون.
این فرد بزرگ یه چیز رو یادشون رفته و اون اینکه قدیم مردی به چیز های دیگری از جمله( زور ، هیکل ، سبیل و..) بستگی داشته اما امروز ارزش های که برای مرد تعریف میشه خیلی تغییر کرده و منطقی تر شده هرچند که توی جهان سوم جا نیفتاده و باز هم زن چه در ایران و چه در جهان سوم جنس دوم هست!!!
نارون1
16th August 2011, 11:30 AM
من با گزینه اول موافقم .
بهتره اختلاف سنی بین مرد و زن بین 3 تا 7 سال باشه که این اختلاف میتونه یک دوسال بیشتر و کمتر متغیر باشه ولی بهتره اختلاف وجود داشته باشه . این به این دلیله که مردها دیرتر از خانمها به بلوغ میرسن .
اینکه زن و مرد همسن باشن موردی نداره ولی اگه این مورد در سن بالاتر باشه بهتره باز هم به دلیل پختگی عقلی و عاطفی . همیشه میگن بهتره دختر و پسر توی یک دهه با هم ازدواج کنن ،
اینکه دختر بزرگتر از پسر باشه مخالفم . ولی برخی روانشناسان میگن این اختلاف تا دو سال اشکالی نداره باز هم در صورتیکه در سنین بالاتر باشه .
اینکه همش از لفظ سنین بالاتر استفاده می کنم به خاطر اینه که پسرها در سنین کم امکان داره در لحظه تصمیم گیری کنن و از لحاظ رشدی به تکامل نرسیده باشه . و چند سال بعد از انتخاب پشیمان شود ، مخصوصا در مورد بزرگ بودن دختر از پسر .
sheri khoshgele
16th August 2011, 11:49 AM
حداقل دوسال و حداکثر6سال.تفاوت سنی باید وجئد داشته باشه و مرد بزرگتر باشه.همونطور ک میدونی مردها6سال دیرتر از زن ها ب سن بلوغ میرسن تا حدودی کمتر درک میکنن و از نظر من4سال تفاوت سنی بهترین حالته.
ezraeele memari
16th August 2011, 12:05 PM
سلام ولی به نظر من سن افراد نشاندهنده رشد فکری و عقلی اونها نیست چه بسا آدم هایی که از نظر سنی پایین هستن ولی از نظر فکری و شخصیتی خیلی برتر از آدم های بزرگتر از خودشونن.البته من فکر می کنم خانم ها خیلی دوست دارن طرف مقابلشون از خودشون بزرگتر باشه و این به نظر میاد یه چیز غریزی باشه که شاید باعث میشه خانم ها تمایل بیشتری به شخص بزرگتر از خودشون نشون میدن[nadanestan]
جدیدا هم دانشمندان ثابت کردن که خوش آمدن یک فرد از یک آدم دیگه رو می توان به صورت یه معادله ریاضی ثابت کرد.بنابراین عاشق شدن هم یه جورایی از نظر ریاضیدانها خیلی منطقی و قابل پیش بینی هستش[nishkhand][khande]
apameh
16th August 2011, 12:10 PM
جای این پست در مورد زندگی خصوصی خودم نوشته بودم که فکر کنم کار درستی نبوده...
غزل بارون
16th August 2011, 01:42 PM
با سلام.من گزینه 1 رو زدم از نظر من مرد باید 2 الی 7 سال اختلاف داشته باشه با سن خانم.چون خانم ها زودتر به بلوغ فکری میرسن تو بعضی موراد واقعا منطقی عمل میکنن ولی خب احساساتی بودن هم همراه دارن چون احساسات هدیه خدا به زن هست تا به همسرش عشق بورزه و زندگی پا بر جا باشه.مردان اگه بزرگتر باشن حامی خیلی خوبی برای زنان هستن.این مسئله که میفرمایید که بعضیا با وجود سن کم درکشون بالاست خیلی کم پیدا میشه و استثناست.در جواب یکی از دوستان بگم ازدواج سیره نبوی هست و نباید در این شکی کرد چون که ادما با ازدواج به کمال میرسن و کامل میشن معنی زندگی رو میفهمن حس پدری و مادری حس عشق و همسر داری.
RAHA.G
16th August 2011, 01:52 PM
نظر همه بچه ها محترمه ولی به نظر من فقط و فقط عشق و علاقه و درک متقابل مهمه
طلیعه طلا
16th August 2011, 02:42 PM
من گزینه اول
فاصله سنی رو هم بین 5 تا 7 سال پیشنهاد میدم
دوباره برمی گردم .فعلا عجله دارم .
parichehr
16th August 2011, 03:53 PM
من با گزینه اول موافقم .
بهتره اختلاف سنی بین مرد و زن بین 3 تا 7 سال باشه که این اختلاف میتونه یک دوسال بیشتر و کمتر متغیر باشه ولی بهتره اختلاف وجود داشته باشه . این به این دلیله که مردها دیرتر از خانمها به بلوغ میرسن .
اینکه زن و مرد همسن باشن موردی نداره ولی اگه این مورد در سن بالاتر باشه بهتره باز هم به دلیل پختگی عقلی و عاطفی . همیشه میگن بهتره دختر و پسر توی یک دهه با هم ازدواج کنن ،
اینکه دختر بزرگتر از پسر باشه مخالفم . ولی برخی روانشناسان میگن این اختلاف تا دو سال اشکالی نداره باز هم در صورتیکه در سنین بالاتر باشه .
اینکه همش از لفظ سنین بالاتر استفاده می کنم به خاطر اینه که پسرها در سنین کم امکان داره در لحظه تصمیم گیری کنن و از لحاظ رشدی به تکامل نرسیده باشه . و چند سال بعد از انتخاب پشیمان شود ، مخصوصا در مورد بزرگ بودن دختر از پسر .
ممنون از نظراتت، یک روانشناس واقعی، موفق باشی.
منم گزینه یک رو انتخاب کردم.
اشاره خوبی به سنین بالاتر داشتی، چون با گذر زمان تصمیم گیری ها بیشتر برپایه منطق انجام میگیره و اختلاف سنی کم، خودشو کمتر نشون میده.
علاوه بر این همین طور که آناهیتا جون گفت، خانم ها در زندگی بیشتر به وجود یک حامی نیاز دارن و یک حمایت کننده در هر شرایطی از زندگی، هر چه از حمایت شونده بزرگتر باشه قدرتمند تر و موفق تر جلوه میکنه...
البته همیشه استثنائاتی وجود داره ، منکرش نمیشم
ولی آدم نمیتونه دلخوش به استثنائات بشه که شاید من جزء اون باشم...[shaad]
Majid_GC
16th August 2011, 06:42 PM
از همه ی دوستان به خاطر نظراتشون ممنونم ...
امیدوارم با وجود همه ی نظرات مختلف تک تک تون موفق باشید..
به نظرم اگر در این اینگونه تاپیک ها در آخر هرکس برای خودش یه جمع بندی بکنه خیلی برای بقیه مفید تر هست ، با توجه به اینکه همه ی دوستان مشتاق این موضوع نظر شون را دادند پس با اجازه!
من هنوز بر باورم هستم که مهم ترین مورد علاقه هست چون من نوعی هدفم از ازدواج این هست که بتونم حتی شده یک لحظه در کنار اون کسی که دوست ش دارم زندگی کنم نه برای داشتن فرزند ، نه برای ارضای قوای غریزی و نه برای پیدا کردن خوشبختی که تا حالا نداشتم و نه برای خیلی چیز های دیگه .../
اینکه یک حکم قطعی بدهیم که خانم ها توانایی درک و فهم بیشتری نسبت به آقایون هم سن شون دارند بی انصافی هست و گفتن اینکه در آقایان استثنا ها هست (نه اقلیت) بی انصافی تر هست ...
اگر از دید احساسی بودن تصمیم ها بخواهیم نگاه کنیم بازم بی انصافی هست که بگیم که آقای 20 ساله تصمیم هاش از یک خانوم 20 ساله احساسی تر هست...
اینکه چرا خانوم ها به بزرگتر بودن همسر شون راضی اند و چرا سن بیشتر مرد براشون ملاک هست میزارم به پای صحبت این دوست مون(که بیشتر خانوم ها هدف از ازدواج شون در ایران داشتن یک حامی قوی تر هست چرا یش مراجعه شود به یک جامعه شناس)...
خانم ها در زندگی بیشتر به وجود یک حامی نیاز دارن و یک حمایت کننده در هر شرایطی از زندگی، هر چه از حمایت شونده بزرگتر باشه قدرتمند تر و موفق تر جلوه میکنه...
Sookoot
16th August 2011, 08:09 PM
مرسی از دعوت[golrooz]
علاقه بقدری مهمه که سایر ویژگی هارو تحت الشعاع خودش قرار میده
ویژگیهایی مثل:
ریخت و قیافه
اصالت
تحصیلات
اوضاع و احوال خانوادگی
اوضاع مالی طرف
و سن و سال
منتها چه علاقه ای؟؟علاقه ای عقلانی و ماندگار نه احساسی و زودگذر
چرا اگر علاقه از نوع دوم باشد چه زن کوچکتر باشد و چه مرد و یا چه همسن وسال باشند نتیجه همه اش پشیمانی است
مخلص کلام اینکه سن بخودی خود مهم نیست !
gsrgaga
16th August 2011, 08:26 PM
اگه به اقایون اختیار هم داده بشه دلشون میخواد با یک نفر که جای بچشونه هم ازواج کنن چون سلطه طلبند
تووت فرنگی
16th August 2011, 10:52 PM
من یکو زدم[nishkhand]
aramesh ghoroob
17th August 2011, 09:48 AM
به نظر من هم سن اقایون باید بیشتر از خانم ها باشه
به چند دلیل
مهم مهم اینکه رشد عقلی زن بیشتری همینطور که دوستان گفتند یک زن 24-5 ساله به اندازه یک مرد 29-30 ساله می فهمه
مهم اینکه اگر زن به دلایلی بزرگتر از مرد باشه در سنین بالا اگر ازدواج کنه باید زود بچه دار بشه و الا در حاملگیهای بالای 35 سال خطر جان مادر و نوزاد رو تهدید می کنه
هم اینکه اگر سن زن بیشتر از مرد باشه ممکنه وقتی به سنین بالا برسن ممکنه ها که مرد از اینکه زنش پیره دلش رو بزنه و به زن های جوان دل ببندد بازم میگم ممکنه ها!
م من اینطور فکر میکنم دیگه اما دلیل مهم ، علمیه ثابت هم شده
گلاب
17th August 2011, 12:54 PM
منم گزینه 1 رو انتخاب کردم
به همون دلایلی که بقیه دوستان اشاره کردند و ذکر این نکته که در هرچیزی و هرکاری همیشه مطلق وجود نداره و استثنا هایی هم هست .[golrooz]
Sookoot
17th August 2011, 03:34 PM
میشه دلایل اثباتی این نظر رو لطف کنید بگید
مهم مهم اینکه رشد عقلی زن بیشتری همینطور که دوستان گفتند یک زن 24-5 ساله به اندازه یک مرد 29-30 ساله می فهمه
a.javad12
17th August 2011, 07:24 PM
فهم و درک هر دوطرف خیلی مهمتر از مسئله بالا یا پایین بودن کدوم یک از طرفینه
a.javad12
17th August 2011, 07:27 PM
علاقه و جذبه دوطرف هم برای هم که دیگه از ارکانشه
*مینا*
17th August 2011, 08:52 PM
سلام
به نظر من علاقه ی طرفین که از شناخت عقلی ( نه احساسی ) نسبت به هم نشات گرفته و نزدیک بودن طرز تفکرشون ، مهم تر از سنشون هست (علاقه ای که منشاش شناخت باشه نه شناختی که منشاش علاقه باشه ) با این حال معتقد به همسن یا کوچک بودن خانوم هستم ... ولی به قول parichehr همه چی استثنا پذیره ...
محمدیار مهدوی
18th August 2011, 06:36 AM
القیوم
نقل قول:
این فرد بزرگ یه چیز رو یادشون رفته و اون اینکه قدیم مردی به چیز های دیگری از جمله( زور ، هیکل ، سبیل و..) بستگی داشته اما امروز ارزش های که برای مرد تعریف میشه خیلی تغییر کرده و منطقی تر شده هرچند که توی جهان سوم جا نیفتاده و باز هم زن چه در ایران و چه در جهان سوم جنس دوم هست!!!
اون برادر بزرگواری که مارو برد زیر سوال اینو بدونه، اگر مردها در قدیم به زور و هیکل خودشون مینازیدن حد اقل به داشته هاشون مینازیدن
الآن مردها به چی مینازن؟ چیزی دارن که بهش بنازن؟
بعضی ها مینازن اما چیزی ندارن. حالا به چی مینازن ... (جایز نیس بعضی چیزا گفته بشه اما غیر مستقیم اشاره میکنم، تنها نشانه ای که از مردها دارند یک چیز است، در غیر اینصورت هیچ نشانه ای از مردها ندارند )
بزرگوار، خودتم میدونی، و قابل انکار هم نیست؛ که همه چیز برعکس شده در زمان کنونی
قدیم مردها غیرت داشتند، الآن هم دارن؟ اون کسی که اسم خودشو میذاره مرد اما یه ذره غیرت نداره، زن خودشو با آرایش و امثالهم که وقتی آدم میبینه حساب کار میاد دستش که این زن چند ساعت پشت میز توالت نشسته، زنشو با این وضع میاره بیرون؛ که چی؟ نشون مردم بده.
یه فیلم قدیمی هست مربوط به زمان محمدرضا شاه پهلوی( دوره طاغوت ) به نام مهدی مشکی
این فیلم طنز بود
اما بهتره از همین آقای مهدی مشکی یاد بگیریم که وقتی خواست زنی بگیره که از خارج اومده و حجاب نداره. مهدی مشکی در باب چادر به زن گفت: خوشگلی های زن مال شوهرشه
و با این روش زن را چادری کرد
نمیگم مسلمان کرد،میگم چادری کرد. یعنی به این زن حیا بخشید.
اما حالا چی؟ زن چادری میگیرن و مانتویی میکنن.
من قصد ندارم اینجا بحث کنم؛چون میدونم بی فایده است.
حالا شما منو ببرید زیر سوال.
به جای اینکه منو ببرید زیر سوال، به نوشته های فوق که این حقیر نوشته، یکم عاقلانه تر فکر کنید.
یاحق
Mercy
18th August 2011, 03:07 PM
بلوغ فکری به سن نیست که بگیم یه مرد 24 ساله از یه مرد 20 ساله درکش بیشتره.
در مورد ازدواج به نظر من مرد بهتره از خانومش بزرگتر باشه تا از نظر روانی در خانوم ان حس ایجاد بشه که تکیه گاه قدرتمندی داره نه اینکه خودش داره یکی رو حمایت میکنه... البته این اصل هم کلی نیست.
علاقه مهمتره
Majid_GC
18th August 2011, 07:06 PM
اون برادر بزرگواری که مارو برد زیر سوال اینو بدونه، اگر مردها در قدیم به زور و هیکل خودشون مینازیدن حد اقل به داشته هاشون مینازیدن
الآن مردها به چی مینازن؟ چیزی دارن که بهش بنازن؟
بعضی ها مینازن اما چیزی ندارن. حالا به چی مینازن ...
سلام بر برادر عزیز .../
عزیزم تنها کسی را که نمیشه بردش زیر سوال خداست ...
هرکس به جز او خطاکار هست و قابل نقد.
چیزی که واضح هست اینکه ارزش های تعریف شده برای اقایون تغییر کرده ...
بچه ای که به دنیا میاد هیچ چیزی از خودش نداره پس مرد های قدیم به داشته هاشون نه! به چیز هایی که در زندگی با توجه به ارزش هاشون کسب کرده بودن افتخار می کردند ..
apameh
19th August 2011, 02:06 AM
من یه بار نظرمو دادم ولی یه موضوعی هست که برام واقعا سواله.چرا بعضی از خانوما فکر میکنن ازدواج یعنی با تمام وزنت به یکی تکه کنی و اونم مثل یه جسم بی جان همیشه تکه گاهت باشه...ازدواج یعنی حمایت دو طرفه و جالبه اینو بدونید که تحقیقات ثابت کرده مردا بیشتر از زنها به حمایت همسرانشون احتیاج دارن و به اونا وابسته ترن. به نظر من لازمه خانومای ایرانی بیشتر خودشونو باور کنن و به جای گشتن دنبال کسی که بتونه مواظبشون باشه سعی کنن خودشونو قویتر کنن.با احترام به همه ی دوستان.
محمدیار مهدوی
19th August 2011, 08:16 AM
الله اکبر
ازدواج یعنی حمایت دو طرفه
میشه بفرمایید این تفسیر را کدامیک از ائمه از قرآن فرموده اند؟
یا کدام راویان چنین چیزی از ائمه نقل کرده اند؟
طبق تعالیم اسلامی ما، مرد قیم زن است یعنی حق تسلط بر زن دارد.(آیه شریفه 34 سوره مبارکه نساء)
ما چیزی جز سخن بزرگان دین را قبول نمیکنیم.
حال اگر یه انسان ساده، بره کشور خارجی، چهار کلمه اراجیف یادش بدن، اونم فکر کنه خیلی گنده است و بیاد و بخواد آن افکار را بین مسلمین ترویج کنه، در جامعه کنونی شاید بتونه این کارو کنه، اما در حکومت ائمه اطهار نمیتوانست و همچنین حکومتی که (ان شاء الله) آقا برپا کند چنین است.
هیچ علمی نیست مگر اینکه از زبان مبارک ائمه خارج شده باشد یا در قرآن بیان شده باشد و ائمه تفسیر کرده باشند.
پس لطف کنید فکر نکنید که خیلی عالمید و از خودتون چیزی نگید.
هر وقت تونستید خلاف حرف منو ثابت کنید بهم خبر بدید.
سوال این بود: کدام یک از ائمه اطهار علیهم السلام چین چیزی فرمودند یا چنین تفسیری از آیات قرآن فرموده اند؟
ازدواج یعنی حمایت دو طرفه
HANIKO
19th August 2011, 04:40 PM
شهید مطهری میگن:
مرد در سه چیز باید از زن بیشتر باشه
1- سن
2- تحصیلات
3- قد
درضمن تجربه میگه اختلاف سنی 3-7 سال برا یه زندگی ایده آل عالیه
apameh
19th August 2011, 05:16 PM
درجواب آقای مهدوی که انقدر بی ادبانه در مورد من اظهار نظر کردن باید بگم اولا توی این تاپیک از بچه ها نظر خواسته شده پس سعی کنید قدرت پذیرش نظرهای متفاوت رو داشته باشید دوما اینکه فکر نمیکنم هیچ خانومی دوست داشته باشه همسرش روش مسلط باشه قیم با چیزی که شما میگید فرق داره سوما از اینکه منو برده ی کشور خارجی و اینکه فک میکنم عالمم خطاب کردید بسیار ممنونم و اصلا متعجب نشدم چون جامعه ما پر از آدمایی که فکر میکنن خدا و تمام خوبی ها متعلق به اونهاس و خودشونو بالاتر از بقیه میدونن.سوما برای جواب سوال شما چیزی ندارم جز اینکه شما درک درستی از ازدواج ندارید و من فکر نمیکنم آموخته های دینی ما ازدواج رو چیزی جز آرامش و حمایت دو طرفه بدونه که اگه چیزی جز این باشه بی معنیه در ضمن علاقه ای به ادامه ی بحث با انسانی متعصب چون شما روندارم.قضاوت به عهده ی دوستان.
محمدیار مهدوی
20th August 2011, 01:29 PM
الله اکبر
درجواب آقای مهدوی که انقدر بی ادبانه در مورد من اظهار نظر کردن باید بگم اولا توی این تاپیک از بچه ها نظر خواسته شده
از کی تا حالا انسان ساده گنه کار عقلش انقدر زیاد شده که بخواد نظر بده؟
نظر ما=نظر ائمه
وما اینکه فکر نمیکنم هیچ خانومی دوست داشته باشه همسرش روش مسلط باشه قیم با چیزی که شما میگید
اینکه زن چی دوست داره مهم نیس
اینکه قرآن و اهل بیت چی گفتن مهمه
جز اینکه شما درک درستی از ازدواج ندارید
قرار بود خلاف پست منو ثابت کنید
تا ثابت نکردید، از این حرفا نزنید که هر حرفی باید بادلیل باشه
آموخته های دینی ما ازدواج رو چیزی جز آرامش و حمایت دو طرفه
به به
خیلی کنجکاوم بدونم کدوم امام ما شیعیان چنین چیزی گفته
خیلی خیلی کنجکاوم
اگر نظر شما اینچنینه؛ پس شهامت داشته باشید و بگید نظر من(که در اون صورت باز هم نظر اهل بیت چیز دیگری است) نگید آموخته های دینی
ما با اینهمه تحقیق به این نتیجه نرسیدیم.
علاقه به بحث ما ندارید، باشه
قابل نداشت
اجباری هم نبود
به سلامت
msd21
20th August 2011, 01:29 PM
اعتراض:
من نظری نمیدم و اعتراض خودمو به اسم این تاپیک اعلام میکنم
آخه اینم اسم تاپیکه که زدین "اختلاف سنی مرد و خانوم" آخه با انصافا یا میگن "مرد و زن" یا میگن "آقا و خانوم"
apameh
20th August 2011, 02:46 PM
واقعا یه سوال مطرح شد برام که از نظر شما زنها ازدواج میکنن تا حمایت شن و مرد ها ازدواج میکنن که...؟؟حمایت کنن؟؟خنده داره ... شما تا حالا به حمایت خانواده یادوستانتان احتیاج نداشتید؟؟؟پس چطور انقدر قاطعانه میگویید مردان به حمایت همسرانشان احتیاج ندارند؟؟بعد ازدواج همسران بزرگترین حامیان یکدیگرند اینو هر کسی که ازدواج کرده تایید میکنه... حالا با زبان خودتون صحبت میکنم مثل شما محقق دینی نیستم اما در قرآن خوانده ام که خدا زن و مرد را برای آرامش یکدیگر آفریده گفته نشده مرد را برای آرامش زن آفریده...و آیا حضرت خدیجه به گونه ای حامی و همراه پیامبر در راه ترویج دین نبوده و یا حضرت زهرا مایه ی آرامش حضرت علی و همراه و حامی ایشان نبوده؟؟من تازه واردم و فکر میکردم اصول این سایت بر پا یه ی احترامه و تا به حال هم جز این ندیده بودم.اما یه آدمی که میگه خودشو پیرو دین میدونه بدون هیچ ابایی به من بی احترامی کرد بدون اینکه لحظه ای پشیمان بشه .بازم خنده داره..... خیلی خنده داره.در ضمن برای اون حرف باز هم خنده دار که گفتید از کی انسان گنه کار... باید بگم که همه انسانها چه گنه کار چه بی گناه حق اظهار نظر دارند و خدا هیچوقت این حقو از هیچکس نگرفته.
محمدیار مهدوی
20th August 2011, 05:47 PM
المتکبر الخالق البارئ المصور
پس چطور انقدر قاطعانه میگویید مردان به حمایت همسرانشان احتیاج ندارند؟؟مرد چه نیازی به حمایت زن داره؟
اگر قرار باشه زن به دستور مرد(البته مخالف دستور خدا نباشه) عمل نکنه، مرد میتونه طلاق بده.
در صورتی که بتونه عدالت برقرار کنه مرد میتونه تا چهار زن را نکاح دائم کنه.
مرد حق داره زنی رو متعه کنه.
مرد نیازی به حمایت زن نداره.
در قرآن خوانده ام که خدا زن و مرد را برای آرامش یکدیگر آفریدهبر منکرش لعنت
کسی غلط میکنه رو حرف قرآن حرف بزنه
مگه من عرض کردم زن و مرد برای برهم زدن آرامش یکدیگرند؟
من فقط عرض کردن مرد حق تسلط بر زن دارد و قیم زن است.
شما موضوع را میپیچانید.
حضرت خدیجهلطفا اسم این خانم های بزرگوار رو نبرید
وقتی میبینم یه زن که خیلی راحت برخلاف حکم خدا صحبت میکنه و از طرفی اسم این زنان بزرگوار و معصوم رو میبره، ببخشیدا اما آتش میگیرم
آخه یکی نیس بگه بابا، شما که هرچی میشه پای حضرت فاطمة و حضرت خدیجة را میکشید وسط، به اندازه آن ها عقل دارید، شعور دارید، حجاب دارید؟
پس چی میگید؟
مادر حضرت صادق علیه السلام وقتی از خانه بیرون میرفتند چنان قدم بر میداشتند که عرب شهوت پرست ناخودآگاه از جاش بلند میشد و دست روی سینه اش میذاشت و تا کمر خم میشد به احترام این بانوی بزرگوار.
آیا شما هم اینجوری هستید؟
شما یه حجاب نمیتونید حفظ کنید.
شما هم مثل این زن بزرگوار، در خیابان قدم برمیدارید؟
شما یه صداتونو نمیتونید حفظ کنید. چنان با صدای نازک با نامحرم صحبت میکنید.
چه اسمی از این بزرگواران میبرید حال آنکه هیچیک از آن ها را الگوی خود قرار نمیدید؟
Majid_GC
20th August 2011, 10:56 PM
دوست عزیزم فکر کردم چند صفحه قبل گفتید اینجا جای بحث کردن نیست و سخنان هم روی ما تاثیری نداره...
اگر من نخوام جواب شما رو به عنوان مخالف بدم بی انصافیه ...
اما همین رو بدونید که بهتره از این احساسی پیش بردن موضوعات صرف نظر کنید که نمی دونم کدوم آدمی زنش را چادری کرده و یا نمی دونم کی زنش را چه جور می فرسته بیرون! چون این مثال و این بحث ها چیزی جز وقت تلف کردن نیست...
میشه بفرمایید این تفسیر را کدامیک از ائمه از قرآن فرموده اند؟
یا کدام راویان چنین چیزی از ائمه نقل کرده اند؟
درسته ، بعد یعنی ما اگر سخنی از ائمه نداشته باشیم باید مغز را تعطیل کنیم و فقط روی چند تا سخن که خیلی همش هم جعلی هست بنیان زندگی مون رو بچینیم...
طبق تعالیم اسلامی ما، مرد قیم زن است یعنی حق تسلط بر زن دارد.(آیه شریفه 34 سوره مبارکه نساء)
بله همین شما ها هستید که سوره ی نساء را با این تفاسیر زیبا می کنید جنجالی ترین سوره ی قرآن
/ در ذیل این جمله از آیه می فرماید مردان سرپرست و نگهبان زنان اند مفسران گفته اند که مقصود از این تعبیر ، استبداد و اجحاف و تعدی نیست ، بلکه خانواده،یک واحد کوچک اجتماعی است و مانند یک اجتماع یزرگ باید یک رهبر و سرپرست داشته باشد که ئلیل عمده به خاطر بینیه ی قوی تر و تسلط بیشتر بر احساسات است. نمونه ج3 ص 412
پس لطفا از این به بعد اگر خواستید از ایات و روایات مبارک تون تفسیر نقل کنید بهتره از مراجع تون نقل کنید نه برداشت شخصی ...
ما چیزی جز سخن بزرگان دین را قبول نمیکنیم.
از یک فرد متعصب بیش از این انتظار نیست.
هیچ علمی نیست مگر اینکه از زبان مبارک ائمه خارج شده باشد یا در قرآن بیان شده باشد و ائمه تفسیر کرده باشند.
پس لطف کنید فکر نکنید که خیلی عالمید و از خودتون چیزی نگید.
هر وقت تونستید خلاف حرف منو ثابت کنید بهم خبر بدید.
سوال این بود: کدام یک از ائمه اطهار علیهم السلام چین چیزی فرمودند یا چنین تفسیری از آیات قرآن فرموده اند؟1
منبع کجاست؟ که فقط علم همونی که ائمه گفته باشند یا در قرآن باشه...خوشحال میشم اگر منبع تون رو بدونم.../
عزیز گلم بهتره شما فکر نکنی که با این مقدمه های زیبا و عقاید پردرخشان تون خودتون رو از خدا و دین اسلام بدونید چون تنها جفایی که صورت میگیره اینکه اون ها رو بدنام می کنید
نادرستی سخن شما آشکار هست و نیازی به اثبات نداره ، ما هم از فردا میشنیم و در مقابل فیزیک و شیمی میگیم که ما قوانین شما رو قبول نداریم چون که قران ما چیزی درباره ی شما نگفته..هان(مثلا در برابر جدول مندلیف)
شهید مطهری میگن:
مرد در سه چیز باید از زن بیشتر باشه
1- سن
2- تحصیلات
3- قد
ایشون نظر شخصی شون رو گفته نه حقیقت رو ... تو رو خدا این قرداد های زندگی رو قانون نکنید!!!
دوست عزیز apameh (http://www.njavan.com/forum/member.php?u=145404) گمان نمی کنم که از همان اول لازم بود که شما وقت تون روی این بحث های بیهوده بزارید...
محمد یار مهدوی پست بعدی تون به قدری مضحک بود که نیازی در جواب دادن نمی بینم ، فقط همین بس که خودتون و نظرتون رو به اسلام نسبت ندید که شرم آور هست ...
من و شما از یک جمله برداشت های متفاوتی داریم پس برداشت خودتون رو از دین منتسب به امام و پیابر ندونید ، لطفا!
اعتراض:
من نظری نمیدم و اعتراض خودمو به اسم این تاپیک اعلام میکنم
آخه اینم اسم تاپیکه که زدین "اختلاف سنی مرد و خانوم" آخه با انصافا یا میگن "مرد و زن" یا میگن "آقا و خانوم"
حق باشماست[nishkhand]
خانوم apameh (http://www.njavan.com/forum/member.php?u=145404) من از شما واقعا عذر می خوام بخاطر این توهین ها و کم عقلی و تعصبات ... همانا خوارج نابود شدند اما فکر خوارجی تا آخر دنیا هست ، دوست داشتم در این تاپیک به صورت روشنفکرانه بحث کنیم چون که این سایت مال نخبگان هست از اینگونه افکار و افراد بی اطلاع نیستم اما خوب حداقل از بقیه ی کسانی که این بحث رو دنبال می کردند انتظار داشتم اگر چنین فضایی را کسی بخواد پیش بیاره برخورد کنند...
خدمت این دوست مون هم بگم که شما باید خجالت بکشید با این طرز صحبت که آبروی هرچه به اصطلاح محقق دینی هست بردید ...
بهتره اول بر روی برداشت تون از اسلام سرمایه گذاری کنید و بعد بیایید با چند تا نظر شخصی اون رو از اسلام بدونید ...
کی تا حالا ازدواج شده حمایت فقط برای زنان !!! و کی تا حالا مردان بی نیاز از حمایت شدند...
از اینکه آخر این تاپیک باید به اینجا برسه برای خودم و جامعه و محققان سطحی نگر متاسفم.!!!!
Sookoot
21st August 2011, 12:20 AM
یکی از انگیزه های مهم ازدواج نیازمتقابل دختر و پسر به یکدیگره دراین تردیدی نیست و گرنه ما ادم ها تو هیچ شرایطی حاضر نیستیم قلمرو خصوصی و حریم کاملا شخصی مونو با کسی نصف کنیم
این نیاز میتونه :
نیاز عاطفی و تبادل محبت دوسویه / نیاز به رشد و ترقی با نگاه به فردای متفاوت / نیاز جنسی و رفع غرایز خدادادی / نیاز به خروج از دایره تنهایی و تبدیل من به ما شدن و...باشه
حالا که بحث به سمت خدا و پیغمبر رفته ذکر این نکته لازمه که قران از زن و مرد بعنوان لباس یکدیگر و عامل سکینه و ارامش برای هم یاد میکنه و این یعنی زن و مرد هر دو به هم نیاز دارند و چه نیازی بالاتر از ارامش !؟و یا تعبیر لباس یعنی مرد پوشاننده و حافظ مرد است ومکمل او و زن نیز برای مرد خود چنین است
اما یک نکته نیز وجوددارد انهم اینکه اصولا زن به لحاظ طبع لطیف خود ترجیح میدهد به همسرخود بعنوان مرد قوی زندگی اش تکیه کند واگر چنین صفتی را در شوی خوش نبیند سر خورده میشود
یه سر به دادگاه های خانواده بزنید درکنار دلایل دیگری که زن ها برای طلاق دارند این دو دلیل مهم است
یامرد خیلی دیکتاتور است و دست بزن دارد زن تحمل ندارد و طلاق میخواهد
و یا خیلی وارفته و شیر برنج است که بود ونبودش فرقی ندارد! لذا زن تصمیم میگیرداز چنین مردی که نمیتواند برایش نقطه اتکا خوبی باشد جدا شود !
apameh
21st August 2011, 01:10 AM
واقعا متاسفم برای خودم که فکر کردم هر انسانی بالاخره اندکی شرافت داره واسه همین این بحث رو ادامه دادم و یه درس جدید یاد گرفتم که بعضی ها هم بویی از شرافت و انسانیت نبرده اند .در جواب تمام بی احترامی ها و توهین های غیر انسانیتان هم فقط میگویم امیدوارم هیچ نا مسلمانی با شبه مسلمانی مثل شما برخورد نکند تا تمام دینمان در مقابلش به ابتذال کشیده نشود.
m.sh.12
21st August 2011, 03:22 AM
سلام.
مادربزرگم همیشه میگه مرد باید از زن بزرگتر باشه،هر چی بیشتر بهتر. به نظرم درست میگه،چون زنها زودتر چیر میشن. اختلاف سنی از 5 تا 10 سال خیلی خوبه.
محمدیار مهدوی
21st August 2011, 09:13 AM
لا اله الا الله
من که جزو خوارج هستم اما واقعا از خوارجم سگم شرف داره به اون شیعه که اسمش شیعه است و نمیتونه حرف امامش رو تحمل کنه.
درود خدا بر خوارج واقعی
لعنت خدا بر شیعیان اسمی
لعنت خدا بر کذاب
لعنت خدا بر منافقین
لعنت خدا بر کفار
لعنت خدا بر شیاطین
لعنت خدا بر گرگ های در لباس میش
غزل بارون
21st August 2011, 09:23 AM
بچه ها بازم یه مطلب گذاشته شد به دعوا کشوندینش بابا به سنتون نیگاه کنید شما که بزرگ هستید کمی حرمت سایت رو نگه دارید ای بابا!!!بحث چی بودا!!!بهتره کسانی که حس میکنن نمیتونن بر اعصابشون غلبه کنن در این بحث ها شرکت نکنن.تشکر
باران شوق
21st August 2011, 11:53 AM
بسم الله الرحمن الرحیم
باسلام به همه دوستان
ازنظرات همه دوستان دراین باب تشکر میکنم
اولش نمی خواستم وارد این معقوله بشم
اما ضرورت ایجاب کرد نظرمو بدم
دوستان عزیز اول باید برا ازدواج چه دختر چه پسر هدف داشته باشن
ازدواج باید برا تکامل دوتا انسان باشه درکنار هم جهت پیوند روحی با هم
به نظرتون چرا دوتا ادم با این همه اختلاف جسمی وروحی میتونن کنار هم باشن؟؟به تفاهم برسن؟
جالب این جاست اکثریت اقایان میپرسیم هدف از ازدواج چیه؟میگه هیچی علافیم دیگه اخه بابا مگه خانوما علاف پروری میکنن!!!!یا به خانوم میگی هدفت چیه میگه نترشم !!مگه اقا دبه ترشی که بری توش نترشی؟
دوستای عزیزم مشکل ما تو هدف ازدواجه نه ملاک سن آدما؟میدونید توهدف موندیم
هنوز نمیدونیم که ازدواج هدفش ارامش حقیقیه!!!رسیدن بخدا واین امکان نداره مگر بادرک متقابل هم!!! گذشته از شروط ازدواج!
یه سوال کی میگه سن آدما سند وتضمین بقای زندگی آدماست نه من میگم فقط تقوای ادمه که به دوتا انسان میتونه بال پرواز بده برا رسیدن به اوج ارامش
ختم کلام به برکت صلوات برمحمد وال محمد
ریپورتر
21st August 2011, 12:41 PM
لا اله الا الله
من که جزو خوارج هستم اما واقعا از خوارجم سگم شرف داره به اون شیعه که اسمش شیعه است و نمیتونه حرف امامش رو تحمل کنه.
درود خدا بر خوارج واقعی
لعنت خدا بر شیعیان اسمی
لعنت خدا بر کذاب
لعنت خدا بر منافقین
لعنت خدا بر کفار
لعنت خدا بر شیاطین
لعنت خدا بر گرگ های در لباس میش
سلام خدمت دوست عزیز
ببین یکی قبل شما بود به مسلم الله همچین حرفهای ضایعی رو میزد نتیجه اش این شد شوتش کردیم بیرون شما هم به نظرم خیلی به ایشون شبیه هستی شایدم خود ایشون باشی یا از دوستان خواهشا طرف حرف زدنت رو درست کن چون اینجوری نمیشه بحث کرد احترام بزار تا احترام ببینی.ببین اینجور که شما میگی به همه داره توهین میشه خدا هم عقل رو داده هم دین رو پس ادم نباید سرش رو بندازه پایین اگر قرار بود ما فکر نکنیم اصلا نیازی به عقل نبود.بازم میگم درست با دوستان صحبت کن
Rez@ee
21st August 2011, 03:05 PM
سلام خدمت دوست عزیز
ببین یکی قبل شما بود به مسلم الله همچین حرفهای ضایعی رو میزد نتیجه اش این شد شوتش کردیم بیرون شما هم به نظرم خیلی به ایشون شبیه هستی شایدم خود ایشون باشی یا از دوستان خواهشا طرف حرف زدنت رو درست کن چون اینجوری نمیشه بحث کرد احترام بزار تا احترام ببینی.ببین اینجور که شما میگی به همه داره توهین میشه خدا هم عقل رو داده هم دین رو پس ادم نباید سرش رو بندازه پایین اگر قرار بود ما فکر نکنیم اصلا نیازی به عقل نبود.بازم میگم درست با دوستان صحبت کن
دی جی جان خودشه.اسمشو عوض کرده ولی سطح فکرش همونه.
عرفان سلیم زاده
21st August 2011, 03:32 PM
خواهش میکنم بحث بی خودی برای تایید عقایدتون نکنید!
این تاپیک فقط جنبه "جامعه اماری" داره نه اینکه عقاید مختلف چه نظری دارند...
از این پست به بعد فقط کسانی حق شرکت دارند که در رابطه با موضوع تاپیک پست بدند!
وگرنه با همکاری مدیر سایت اقا مصطفی از پست دادن محروم خواهد شد!
باتشکر از کاربران محترم...
*alien*
22nd August 2011, 03:59 AM
واقعا خودشه [taajob]
بازم اقای مسلم الله یعنی[tafakor]
ستاره کویر
22nd August 2011, 04:38 AM
سلام....
طبق چیزی که میشد حدس زد [golrooz]
نظر شخصی هر فرد محترم تا قبل از اینکه پشت خط قرمز باشه
من کوچیکتر از اینم که وارده بحث بشم...تا الان سکوت
ولی به پیشنهاد به همه میکنم که ایجور تاپیکا که تا به حال تو سایت کم نبوده افراد مشخصی رو دعوت کنید .
یک سری از پست ها رو با یک موفق باشید میشه بست[labkhand]
تووت فرنگی
22nd August 2011, 11:38 AM
چقدر بحث میکنید خو..[nishkhand]
ی نظرسنجیه دیگه بگید با کدوم گزینه موافقیـــد و تمام[esteghbal]
farzanh
23rd August 2011, 01:38 PM
به نظر من باید همسن باشن چون همدیگرو بهتر درک میکنن
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.