PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تصویر برخورد یک گلوله به سطح سخت

ستاره کویر
14th August 2011, 03:33 AM
برخورد یک گلوله کالیبر متوسط به یک سطح فولادی سخت

http://www.gevogroup.com/images/-Mails-/Bullet%20Vs.%20Wall.gif (http://groups.yahoo.com/group/Goonagoon/join)

صبر کنید لود بشه .... واقعا اینجوریشو ندیده بودم[shaad]

بهـمن
14th August 2011, 03:50 AM
این مرمی کدم فشنگ هست؟؟؟
اگه توجه داشته باشید میبینید سرعت چرخش گلوله خیلی کمه . باتوجه به سرعت تصویر همخوانی نداره .
و از جای دیگه هم باید گفت فاصله خیلی نزدیک بوده ینی به دهانه لوله نزدیک بوده و باید سرعت بالاتر از این حرفا باشه ولی چرخش زیاد خاصی تو مرمی مشاهده نمیشه.
شیارهای روی مرمی که شاید از وجود خان باشه خیلی عجیبه . البته من زیاد متخصص نیستم و از دوستان نظامی میخوام بیان نظر بدن .
جالب اینجاست که از مرمی هیچی نمیمونه!
آخه من با کلت تیراندازی کردم ولی آخرش یه چیزی هم ازش میمونه . ولی این دیگه خیلی نابود شد ه
با توجه به کالیبر متوسط بودنش باز عجیبه!
البته بسته به زاویه تیراندازی هم داره و نوع سختی مرمی
سرعت دهانه اسلحه بدکی نبوده
مرمی اسلحه بزرگه پس فشنگشم بزرگه حالا کدوم اسلحه هست خدا میدونه
کاش میشد اسلحشم بزاری
ممنون از شما

این بود نظر من و کارشناسی من روی عکس
بازم دوستان نظر بدن

عرفان سلیم زاده
14th August 2011, 01:29 PM
نکته جالب این بود که فلرات هم در سرعت های بالا همانند بلور های نمک عمل میکنند!
یعنی اگر در سرعت های بالا به به چیزی برخود کنند بجای فشرده تر شدن و ذوب شدن به راحتی پودر می شوند!
نکته جالبترش مربوط به ته پوکه میشه خوب توجه بکنین!
برایند نیروها که نمیتونند ته پوکه رو ازبین ببرند دوباره متمرکز شده و یه ضرفه ثانویه به صفحه می زنه!!![nishkhand]
میگم شاید بشه بر همین مبنا یه گلوله طرحی کنیم نه؟!

بهـمن
14th August 2011, 01:51 PM
نکته جالب این بود که فلرات هم در سرعت های بالا همانند بلور های نمک عمل میکنند!
یعنی اگر در سرعت های بالا به به چیزی برخود کنند بجای فشرده تر شدن و ذوب شدن به راحتی پودر می شوند!
نکته جالبترش مربوط به ته پوکه میشه خوب توجه بکنین!
برایند نیروها که نمیتونند ته پوکه رو ازبین ببرند دوباره متمرکز شده و یه ضرفه ثانویه به صفحه می زنه!!![nishkhand]
میگم شاید بشه بر همین مبنا یه گلوله طرحی کنیم نه؟!

سلام .
یه کمی صحبتاتون لااقل واسه من مبهمه![nishkhand][sootzadan]

اول اینکه از نوع نگارشی جمله اولت ینی اینکه از این عکس نتیجه گرفتی که فلزات مانند بلور نمک هستند[nadanestan]
دوم اینکه شما از کجا میگید که فلزات در سرعت بالا در برخورد با اجسام سخت، مانند بلور نمک عمل میکنند! والا من ا ینو نمیدونستم اگه میشه کمی در موردش توضیح بدین[shaad]
سوم اینکه داری میگی پوکه! در صورتی که پوکه ایی در کار نیست این همون مرمی هست! [tafakor]مگر اینکه واقعا پوکه باشه و من خبر نداشته باشم[khabalood]
چهارم اینکه دا ری میگی برآیند نیروها ؟؟؟؟ کدوم نیروها؟ میشه اسمشون رو ببری و برایندشون رو بگی؟[labkhand]
ضربه ثانویه ینی چی؟ ینی دوباره ته مرمی میخوره به صفحه؟[eynaki]
و پنجم اینکه طراحی گلوله کار بسیار سختیه! البته من یه مطلب ازش تو مجله جنگ افزار خوندم بدک نبود . بیشتز از همه به محاسبات دقیق نیاز داره . [cheshmak]

ممنون از شما .

عرفان سلیم زاده
14th August 2011, 02:23 PM
ببینید در پست هایی که درتاپیک ها داده میشه معمولا از زبان رسمی استفاده نمیشه چون مخاطبان این تاپیک ها معمولا افرادی با سطح بالای علمی نیستند وامکان عدم درک مسائل علمی در انها هست!
به همین خاطر برای افراد سطح بالایی چون شما ممکنه که سوئ تفاهم پیش بیاد.
خب:
درسته من گفتم فلزات در سرعت های بالا همانند یک بلور نمک عمل میکنند/
درواقع ارتعشات مکانیکی شدید با فرکانس های بالا درجامدات ممکنه باعث شکست در انها بشه.
دوم اینکه برخی گلوله ها مانند گلوله کلت با پوکه به سمت هدف پرتاب میشه میتونید تحقیق کنید...
اگر پوکه نباشه قاعدتا باید ارتعاشات به ان غلبه میکرد ومتلاشی میشد ولی چون فلز پوکه به روش متالوژی پودر تهیه نمیشه از استحکام کششی خوبی برخوردارند...
ممنون از شما...[golrooz]

F.PHYSICIST
14th August 2011, 02:33 PM
خیلی جااااااالب بووووووووووووود دست گلت درد نکنه[golrooz]

amin_745
14th August 2011, 02:34 PM
قبلا آقا کریم مدیر بخش نظامی همین تصویر رو گذاشته بود! اونجا ایشون گفته بودن تصویر مربوط به گلوله کلاشنیکفه.

ستاره کویر
14th August 2011, 02:41 PM
قبلا آقا کریم مدیر بخش نظامی همین تصویر رو گذاشته بود! اونجا ایشون گفته بودن تصویر مربوط به گلوله کلاشنیکفه.

ای بابا ... بازم شرمنده شدم[nadidan]
پست باید حذف بشه ببخشید[golrooz]

بهـمن
14th August 2011, 02:46 PM
ببینید در پست هایی که درتاپیک ها داده میشه معمولا از زبان رسمی استفاده نمیشه چون مخاطبان این تاپیک ها معمولا افرادی با سطح بالای علمی نیستند وامکان عدم درک مسائل علمی در انها هست!
به همین خاطر برای افراد سطح بالایی چون شما ممکنه که سوئ تفاهم پیش بیاد.
خب:
درسته من گفتم فلزات در سرعت های بالا همانند یک بلور نمک عمل میکنند/
درواقع ارتعشات مکانیکی شدید با فرکانس های بالا درجامدات ممکنه باعث شکست در انها بشه.
دوم اینکه برخی گلوله ها مانند گلوله کلت با پوکه به سمت هدف پرتاب میشه میتونید تحقیق کنید...
اگر پوکه نباشه قاعدتا باید ارتعاشات به ان غلبه میکرد ومتلاشی میشد ولی چون فلز پوکه به روش متالوژی پودر تهیه نمیشه از استحکام کششی خوبی برخوردارند...
ممنون از شما...[golrooz]

[nadidan][esteress]

نه دوست عزیز من نگفتم با زبان رسمی صحبت کنیم . منظورم با دلیل و مدرک و لااقل اثابت بود
گلوله کدوم کلته که فشنگش با پوکه به سمت هدف میره؟ اگه اسمشو بیارید ممنون میشم چون من نمیدونم . هم من و هم بقیه مطلع میشیم. تازشم این تصویر بالا از نوع همون گلوله ها و اسلحه ها هست؟ ولی من فکر نمیکنم اینطوری باشه . شیارهای روی مرمی رو ببنید؟! [nadanestan]
تصویر زیر که همین الان عکسشو گرفتم ، یک پوکه کلاشینکوف و یک مرمی کلت هستش
پوکه رو وللش . مرمی رو خوب ببینید این مرمی بعد از برخورد به جسم سخته !!!
پوکه این مرمی و مرمی سر هم دیگه کلا اندازش میشه دو سوم این پوکه کناری!
در ضمن ته مرمی موردنظر رو در شکل پست اول روببنید!!! مشخصه که مرمی هست نه فشنگ!

بهـمن
14th August 2011, 02:55 PM

ممنون از اینکه شبهه ها رو بر طرف کردی

سرعت دهانه اسلحه بدکی نبوده
مرمی اسلحه بزرگه پس فشنگشم بزرگه حالا کدوم اسلحه هست خدا میدونه
کاش میشد اسلحشم بزاری

و اما کلاشینکوف!
سرعت دهانه تقریبا 700 متر بر ثانیه!
طبق گفته های خودم شیارهای روی مرمی از وجود خان تو لوله اسلحه بوده !
فکر میکنم فاصله تا هدف کمتر از بیست متر بوده!

عرفان سلیم زاده
14th August 2011, 02:57 PM
درسته! من درست نفهمیدم کدوم مرمی و کدوم پوکه بود ببخشید چون اشنایی زیادی به گلوله ها ندارم...
من فقط از منظر انالیز اتقافی که برای مرمی افتاد بهش پرداختم بازم ممنون![cheshmak]

amin_745
14th August 2011, 03:16 PM
برخی گلوله ها مانند گلوله کلت با پوکه به سمت هدف پرتاب میشه
اگه منبعی دارین ممنون میشم معرفی کنید.

master_mind
14th August 2011, 03:17 PM
خیلی دنبال همچین چیزی بودم
دست درد نکنه[golrooz]

عرفان سلیم زاده
14th August 2011, 04:00 PM
اگه منبعی دارین ممنون میشم معرفی کنید.
http://www.airforceworld.com/fighter/gfx/aim120.jpg[nishkhand][nishkhand][nishkhand][alaghemand]

amin_745
14th August 2011, 04:16 PM
http://www.airforceworld.com/fighter/gfx/aim120.jpg[nishkhand][nishkhand][nishkhand][alaghemand]

[taajob]
میگی گلوله کلت! بعد موشک هوا به هوای Aim120-Amraam میذاری[B]
(http://en.wikipedia.org/wiki/AIM-120_AMRAAM)

حسین متقی
14th August 2011, 07:40 PM
من این گلوله هارو یه جادیدم
فکر کنم تو مجله جنگ افزار مال چند سال پیش بود
تحلیل برخورد گلوله های با هسته ی مرمی فولادی و سربی و تحلیل بالستیکیشون بود فکر کنم
البته چیز زیادی یادم نمیاد اما فکر نکنم اون شیار ها اثر خان باشه
اما اون مرمی ها تا نیمه له شده بودند این دیگه تا ته پکید از فاصله کم بوده

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد