توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عکس استقبال ماهواره داران با شیرینی از ماموران جمع آوری ماهواره!
* Robo milad *
13th August 2011, 01:56 PM
http://www.funpatogh.com/uploads/admin/be1d8383c19a7e41050a2520ad3d2fe9133.jpg (http://www.funpatogh.com/)
فكر نكنم تو ماه رمضون كسي شيريني و شربت بخوره ها !!
gsrgaga
13th August 2011, 02:07 PM
چقدر توی ایران ماهوارو دستگاه ماهواره و کانال غیر ملی به چیز مهمی تبدیل میشه بر عکس کشورای درستو حسابی که حتی کانال های همدیگه رو تو کشورای هم میتونن از طریق شبکه خودشون ببینن
amin_745
13th August 2011, 02:27 PM
فكر نكنم تو ماه رمضون كسي شيريني و شربت بخوره ها !!
به طور کلی مامورین نیروی انتظامی در حین انجام وظیفه مواد غذایی از کسی قبول نمیکنن!
مریم6868
14th August 2011, 07:25 AM
عجیبه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
البته این نوع برخوردا اصلا درست نیست و من کاملا باهاش مخالفم، ولی اینم باید قبول کنیم که تعدادی از آدما در کشور ما سواد و جنبه دیدن ماهواره رو ندارن![tafakor]
* Robo milad *
15th August 2011, 01:04 PM
همين طوره - تعدادشون از يكم تجاوز مي كنه
طلیعه طلا
15th August 2011, 01:26 PM
عجیبه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
البته این نوع برخوردا اصلا درست نیست و من کاملا باهاش مخالفم، ولی اینم باید قبول کنیم که تعدادی از آدما در کشور ما سواد و جنبه دیدن ماهواره رو ندارن![tafakor]
دیگه جنس آدمیزادست
یا باید از اون طرفه پشت بوم بیفته یا از این طرف.
نمیدونم چرا فکر می کنم، ایرانیا از روی حس کنجکاوی یه بالایی که دارن یا هوش سرشار ، هر چی رو که تازه به بازار میاد رو میخوان داشته باشن. حالا هرچی، مثلا : موبایل، یا به قول داییم می گفت زمان اونا مردم مستاجر، تو خونشون نون نبوده بخورن اما دستگاه وی سی دی رو که تازه اومده بود رو داشتن.
ما یه دوستی داشتیم ،ده سال تو کشور مرگ بر انگلیس ! بود .
بعد از بازگشت اولین چیزی که باعث جلب توجه و دقت سایرین میشه موبایلش بوده که تغییر نکرده. به اعتراض دیگران میگه شرایط اونجا اینطوریه و کسی تا ضرورتی نبینه اقدام به تعویض چیزی نمیکنه.خب این موبایلمم داشت واسه من کارهای لازمه رو به خوبی انجام میداد.
حالا اگه من (نوعی ) باشم دیگه حداقل تو هر فصل که باید موبایلمو عوض کنم و با تکنولوژی جلو برم.
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.