PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر چگونه اضطراب را در بيماران سرطاني كاهش دهيم؟

poune
13th August 2011, 10:06 AM
يك بررسي آماري نشان داد گوش دادن به موسيقي مناسب و ملايم در كاهش اضطراب مبتلايان به سرطان مفيد است و در عين حال تأثيرات مثبتي در بهبود خلق و كيفيت زندگي بيماران و كاهش درد در آن‌ها دارد.

در اين بررسي‌ كارشناسان روي گروهي از بيماران مبتلا به انواع مختلف سرطان مطالعه كردند كه در جلسات مختلف موسيقي درماني شركت كرده بودند.

دكتر جوك برادت از كارشناسان دانشگاه فيلادلفيا و دستياران وي اطلاعات مربوط به 1891 بيمار را كه در 30 آزمايش باليني شركت كرده بودند مورد تجزيه و تحليل قرار دادند.

به گزارش روزنامه سان، نتايج بررسي‌ها نشان داد: موسيقي درماني در مقايسه با ساير روش‌هاي درماني استاندارد در كاهش اضطراب بيماران تأثير بيشتري دارد و بعلاوه كيفيت زندگي بيماران را نيز بهبود مي‌بخشد.

اين روش هم‌چنين به ميزان كمتري در بهبود ضربان قلب، فشار خون و عملكرد دستگاه‌ تنفس تأثير مثبت دارد.

deepdrip
13th August 2011, 10:38 AM
نمی دونم اصل این این مقاله رو خوندی یا نه

اون جا ، کلیه افراد رو به سه دسته تقسیم کرده :

سمعی ( اون هایی که بیشترین مطالب یادگیری رو از طریق گوش دادن در یافت می کنن.)

بصری ( اونایی که از چشمشون واسه آموختن بهره می گیرن )

لمسی ( افرادی که از طریق عمل کردن ، ساختن و درست کردن و بیشتر از طریق فعالیت های یدی می آموزن)

برای هر دسته توصیه های روانی و بهداشتی میکنه .که یکی از راهکار های افراد سمعی رو ،گوش دادن به

موسیقی معرفی میکنه .

تو همین زمینه پژوهشی در کشور ژاپن انجام میشه ، نتیجه :ا

افراد مسلمان سمعی که به کما رفته بودن رو از طریق نوای دلنشین قرآن و اذان به مرحله ی بیداری میارن.

poune
14th August 2011, 07:29 PM
نمی دونم اصل این این مقاله رو خوندی یا نه

اون جا ، کلیه افراد رو به سه دسته تقسیم کرده :

سمعی ( اون هایی که بیشترین مطالب یادگیری رو از طریق گوش دادن در یافت می کنن.)

بصری ( اونایی که از چشمشون واسه آموختن بهره می گیرن )

لمسی ( افرادی که از طریق عمل کردن ، ساختن و درست کردن و بیشتر از طریق فعالیت های یدی می آموزن)

برای هر دسته توصیه های روانی و بهداشتی میکنه .که یکی از راهکار های افراد سمعی رو ،گوش دادن به

موسیقی معرفی میکنه .

تو همین زمینه پژوهشی در کشور ژاپن انجام میشه ، نتیجه :ا

افراد مسلمان سمعی که به کما رفته بودن رو از طریق نوای دلنشین قرآن و اذان به مرحله ی بیداری میارن.

من صحبتهای شما رو قبول دارم ولی تمامی انسانها با شنیدن آهنگهای لایت و آروم ریلکس میکنن و اضطرابشون کم میشه.

ashkaan
1st February 2012, 11:58 PM
سلام. مطالب اون قدر پر بار بود که من نمی تونم چیز تازه ای بهش اضافه کنم. گر چه می دونم که تحقیقات با گذر ثانیه ها آپ دیت میشن.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد