PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال تغییر کاربری دکمه turn off به hibernate

arad2000_gh
10th August 2011, 05:52 PM
سلام
اگه ممکنه به من بگین چه جوری میشه نوع کاربری دکمه turn off در منوی start را به Hibernation تغییر داد؟
یعنی اگه روی دکمه turn off کلیک کردم همون کار دکمه Hibernation رو انجام بده

Admin
11th August 2011, 02:29 PM
سلام
در برخی از ورژن های ویندوز با نگه داشتن کلید شیفت می تونین گزینه ی Stand By رو به Hibernate تغییر بدین.

موفق باشید

NameEly
11th August 2011, 04:46 PM
سلام
اگه ممکنه به من بگین چه جوری میشه نوع کاربری دکمه turn off در منوی start را به Hibernation تغییر داد؟
یعنی اگه روی دکمه turn off کلیک کردم همون کار دکمه Hibernation رو انجام بده

با سلام به دوست گلم :

يك نگاه به اين تاپيك بندازيد (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?t=98107&highlight=hibernate)

اميدوارم به دردتون بخوره

arad2000_gh
2nd September 2011, 12:54 AM
سلام
در برخی از ورژن های ویندوز با نگه داشتن کلید شیفت می تونین گزینه ی Stand By رو به Hibernate تغییر بدین.

موفق باشید

دوست عزیز سلام
شما سوال منو درست نخوندین
من میخوام دقیقا این کار انجام بشه::

< با کلیک کردن روی دکمه turn off کار دکمه hibernation انجام بشه >

همانطور که گفتین با نگه داشتن کلید shift این کارو انجام دادم یا حتی به کمک برخی دوستان سایت, دکمه جدیدی به نام hibernation هم در کنار دیگر دکمه ها در قسمت turn off computer هم ایجاد کرده ام .
اما اینبار میخوام دقیقا نوع کاربری دکمه turn off رو به hibernation تغییر بدم.

منتظر راهنماییتون هستم .

Admin
2nd September 2011, 08:19 AM
دوست عزیز سلام
شما سوال منو درست نخوندین
من میخوام دقیقا این کار انجام بشه::

< با کلیک کردن روی دکمه turn off کار دکمه hibernation انجام بشه >

همانطور که گفتین با نگه داشتن کلید shift این کارو انجام دادم یا حتی به کمک برخی دوستان سایت, دکمه جدیدی به نام hibernation هم در کنار دیگر دکمه ها در قسمت turn off computer هم ایجاد کرده ام .
اما اینبار میخوام دقیقا نوع کاربری دکمه turn off رو به hibernation تغییر بدم.

منتظر راهنماییتون هستم

اصولا این کار ممکن نیست و نمیشه انجام داد چون سیستم عامل ویندوز همانند لینوکس سورس باز نیست که بشه هر جور که می خوای تغییرش بدی.

البته لینوکس رو هم شما به شرطی که برنامه نویسی بلد باشی می تونی تغییرات مورد نظر خودت رو توش اعمال کنی ...

موفق باشید

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد