PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گلایه وكیل علی دایی از برنامه خنده بازار

Rez@ee
10th August 2011, 09:57 AM
http://www.bartarinha.ir/client/themes/fa/main/img/r_b_kh.gif http://www.bartarinha.ir/client/themes/fa/main/img/l_b_kh.gif
وكیل سرمربی تیم فوتبال راه آهن از تمسخر این مربی در یكی از برنامه های طنز تلویزیونی ابراز تاسف كرد.

"عسگری پیش‌بین" درباره به تصویر كشیدن علی دایی در یكی از برنامه های طنز تلویزیونی(خنده بازار ) گفت: این حركت بسیار زشتی بود كه صورت گرفت. واقعاً مایه تاسف است كه در صدا و سیما اشخاص بزرگ فوتبال كشور و اسطوره هایی همچون علی دایی كه مردم احترام زیادی برای آنها قائل هستند، به تمسخر گرفته شوند.

وی افزود: هنوز با دایی تماس نداشته ام. او نسبت به مسخره كردنش در جشن پیراهن استقلال نیز واكنش نشان داده بود. به نظر من تسمخر كردن انسان ها به هیچ وجه اخلاقی نیست و در دین اسلام نیز گناه محسوب می شود. ضمن اینكه از دیدگاه قانونی نیز یك توهین است.

منبع: برنا

ezraeele memari
10th August 2011, 10:05 AM
فکر نمی کردم علی دایی اینقدر بی ظرفیت باشه[taajob][taajob][taajob]
طنز خیلی قشنگی بود اتفاقا به نفع آقای دایی هم بود،با این حرفا داره خودش رو خراب می کنه...

aramesh ghoroob
10th August 2011, 10:23 AM
اما به نظر من ما آدمها ، باید یکم آستانه تحملمون رو بالا ببریم.
البته ذکر این نکته هم لازمه که بدونیم در برنامه طنز نباید به صراحت اسم کسی برده بشه درسته که دارید از آقای دایی تقلید می کنید اما لزومی نداشت که از ایشون اسمی برده بشه.
ایشالله آقای دایی از گناه اونها بگذره
ما در قرآن هم ایه ای داریم که میگه از مسخره کردن دیگران بپرهیزید

*پدر بزرگ
10th August 2011, 11:35 AM
فکر نمی کردم علی دایی اینقدر بی ظرفیت باشه[taajob][taajob][taajob]
طنز خیلی قشنگی بود اتفاقا به نفع آقای دایی هم بود،با این حرفا داره خودش رو خراب می کنه...

اصلا طنز قشنگي نبود خنداندن مردم به هر قيمت نه كار اخلاقيه نه قانوني نه اجتماعي ونه در هيچ جا اجازه داده شده
مثلا اگه شما رو تو جمع مسخره كنن مثلا جمع دانشجوها يا فاميل يا كوچه و بازار شما حتما خوشتون مياد حالا بيان توي يه رسانه ملي يه عيب شما رو براي كل كشور پخش كنن چي ؟
اگه حتي شما راضي باشين و اقاي دايي هم راضي باشن طرفداراي دايي اصلا راضي نيستن چون ايشون متعلق به كشوره نه متعلق به خودش
ما بياييم اسطوره ها رو مسخره كنيم وبعد بگيم اخلاق در جامعه ورزشي نيست بعد بگيم خارجيها چرا اسطورهاي ما رو ارزشش بهشون قائل نيستند كشورهاي خارجي اگه يه دونه مثل علي دايي داشتن همه جا بوق و كرنا ميكردن چرا ما خودزني ميكنيم
از شما كه يه فرد نخبه هستيد كاملا بعيد بود اين حرف رو بزنيد

Rez@ee
10th August 2011, 11:57 AM
به نظر منم تو این برنامه زیاده روی کردن.

ezraeele memari
10th August 2011, 12:29 PM
این فقط یه برنامه طنز بود،اونم از نوع اجتماعیش تو کشورهای دیگه مثلا آمریکا برای انتقاد از رییس جمهورشون هم برنامه طنز می سازن[taajob]اتفاقا استقبال هم میشه و طرفداراشم هیچ مشکلی با این قضیه ندارند چون در اونها نهادینه شده که هدف از طنز چیه ،من فکر می کنم شما باید بیشتر مطالعه کنید و به جای اظهار نظرهای احساسی منطقی بحث کنید... این طنز به خوبی گوشه ای از مشکلات فوتبال ما رو نشون داد.این به نفع فوتبال ماست... الان همه فهمیدن که آقای دایی تو اون قضیه مقصر نبوده،اتفاقا من نوع بیان آقای دایی رو خیلی دوست دارم چون واقعا خیلی خوب صحبت میکنه...

Rez@ee
10th August 2011, 01:20 PM
طنازی هم قواعدی داره.
ما مسلمونیم و در دین ما ، تمسخر دیگران نهی شده.این اصلا احساسی نیست.
اینکه در امریکا برنامه های طنز ساخته می شه ومخاطب داره دلیل نمی شه که ما همون کارو انجام بدیم.
اون برنامه خیلی خنده دار بود ویا به قول شما حرف داشت اما هجوش به مراتب بیشتر از طنزش بود.
قانونا هم ایشون می تونن پیگیر بشن.

reza.nori87
11th August 2011, 03:35 AM
فکر کنم یک برنامه طنز بیشتر از نمک پرونی با هدف انتقاد و گوشزد اشتباهات صورت میگیرد فکر نمیکنم یک مسئول تا این قدر بی جنبه باشه. نوبره[khande]

ezraeele memari
11th August 2011, 11:54 AM
[QUOTE=? ask;261300]طنازی هم قواعدی داره.
ما مسلمونیم و در دین ما ، تمسخر دیگران نهی شده.این اصلا احساسی نیست.
اینکه در امریکا برنامه های طنز ساخته می شه ومخاطب داره دلیل نمی شه که ما همون کارو انجام بدیم.
اون برنامه خیلی خنده دار بود ویا به قول شما حرف داشت اما هجوش به مراتب بیشتر از طنزش بود.
قانونا هم ایشون می تونن پیگیر بشن.

اولا آقای دایی یا هر کی که برای استقلال و پرسپولیس کار می کنه چه به عنوان بازیکن،چه به عنوان مدیر یا هر چی، داره یه جورایی برا دولت کار می کنه...تو اسلامم داریم که انتقاد از یک مسئول مشکلی نداره...حتی میشه از مقام عالی رتبه کشور هم بازخواست کرد چون داره از بیت المال استفاده میشه و داره برای مردم کار می کنه تلویزیون ما هم یه تلویزیون دولتیه.آقای دایی میخواد از یه ارگان دولتی شکایت کنه؟[taajob] اون که خودش از دولت حقوق گرفته[nishkhand]...من معتقدم این برنامه طنز هدف اصلیش روشن شدن موضوع برای مردم بوده و مطمئنم که نمی خواسته کسی رو مسخره کنه[sootzadan]

*پدر بزرگ
12th August 2011, 12:25 AM
[QUOTE=? ask;261300]

اولا آقای دایی یا هر کی که برای استقلال و پرسپولیس کار می کنه چه به عنوان بازیکن،چه به عنوان مدیر یا هر چی، داره یه جورایی برا دولت کار می کنه...تو اسلامم داریم که انتقاد از یک مسئول مشکلی نداره...حتی میشه از مقام عالی رتبه کشور هم بازخواست کرد چون داره از بیت المال استفاده میشه و داره برای مردم کار می کنه تلویزیون ما هم یه تلویزیون دولتیه.آقای دایی میخواد از یه ارگان دولتی شکایت کنه؟[taajob] اون که خودش از دولت حقوق گرفته[nishkhand]...من معتقدم این برنامه طنز هدف اصلیش روشن شدن موضوع برای مردم بوده و مطمئنم که نمی خواسته کسی رو مسخره کنه[sootzadan]
سلام بر دوست عزيز
عزيزم ما منظورمون مسخره كردنه نه انتقاد
در ضمن انتقاد هم راه و روش داره نه با سبك كردن يك قوميت و نه با به تصوير كشيدن مشكل خدادادي يه شخصيت نه با مسخره كردن و لودگي نه با توهين كردن و بي قانوني ....

maede roshanali
12th August 2011, 12:38 AM
به نظر منم بيشتر شبيه مسخره کردنه تا انتقاد!!!

مریم6868
12th August 2011, 05:46 AM
به نظر من اگه واکنش نشون نمیداد، حداقل یکم از محبوبیت از دست رفته اش بر میگشت![bamazegi]
بعدشم یه برنامه طنز، اونم برنامه ای که هر روز داره با همه شوخی می کنه و همه رو مورد تلنگر قرار می ده که دیگه جای واکنش نشون دادن نداره![nishkhand][nishkhand]
جالبه که بدونید ناپلئون خودش دستور می داده که در کشور روزنامه های انتقادی بر علیه خودش چاپ بشه تا از ناراحتی و خشم مردم نسبت به خودش کم بشه و الکی در کشور آشوب نشه![tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh]
.
.
.
.
حالا بیا و جنبه ها رو مقایسه کن![khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid]

ezraeele memari
12th August 2011, 10:21 AM
ای بابا شما که فقط حرف اولت رو دوباره تکرار میکنی اصلا هر چی شما بگی عزیزم[tashvigh] من فقط نظر خودم رو گفتم...

پاسارگاد2
12th August 2011, 03:18 PM
بابا اگه قرار به گلایه بود عادل فردوسی پور ازهمه ارجح تره

کمی جنبهههههههههههههههه بد نیست [tafakor][tafakor][tafakor][tafakor][tafakor]

LUCKLY
13th August 2011, 08:37 AM
بتنظر منم طنز فوق العاده ای بود فکر میکنم که توی کار طنز یک همچین موردی کاملا طبیعی هستش و اون فردی که داره به نوعی باهاش شوخی میشه باید خیلی با جنبه تر از این حرفا باشه.البته من همون موقع هم که داشت برنامه پخش میشد حدس میزدم که اقای دایی این واکنش رو نشون بدن حالا کار به شکایت هم کشیده شده یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Rez@ee
17th August 2011, 09:56 AM
پاسخ «علی داهی» به انتقاد علی دایی (http://www.njavan.com/fa/news/7332/%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AE-%C2%AB%D8%B9%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C%C2%BB-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF-%D8%B9%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
http://www.njavan.com/client/themes/fa/main/img/r_t_kh.gif http://www.njavan.com/client/themes/fa/main/img/l_t_kh.gif

http://www.njavan.com/client/themes/fa/main/img/r_b_kh.gif http://www.njavan.com/client/themes/fa/main/img/l_b_kh.gif
بازیگر نقش علی دایی در برنامه طنز ˝خنده بازار˝ گفت: قصد مسخره کردن هیچکس حتی علی دایی را ندارم و فقط می خواهم مردم را شاد کنم.

سامان گوران که با نقش «علی داهی» در برنامه خنده بازار ظاهر شد درخصوص صحبت هایی که طی روزهای اخیر درباره تقلید حرکات و صدای علی دایی در برنامه طنز خنده بازار مطرح شده، به خبرنگار ورزشی برنا گفت: خیلی از افراد در حدی نیستند که بخواهند در این باره نظر بدهند. متاسفانه برخی اطرافیان علی دایی پیاز داغ این موضوع را زیاد کردند. فکر می کنم باید آستانه نقدپذیری‌مان را بالاتر ببریم تا تحمل برخی مسائل را داشته باشیم.

وی افزود: قصدم این است که تحمل افراد بیشتر شود. فقط به دنبال نشان دادن اشتباهات هستم و نمی خواهم کسی را مسخره کنم. معتقدم اگر کسی نقد نشود، مطمئناً نمی تواند موفق باشد.

این بازیگر طنز تلویزیون با اشاره به اجرای چنین حرکاتی در خارج از کشور اظهار داشت: در ایتالیا برای بازیکنان بزرگ لطیفه می سازند. در کشورهای دیگر حتی عروسک برخی افراد ساخته می شود و به نمایش درمی آید، اما اعتراضی نیست. می دانم دایی قلب رئوفی دارد، اما برخی افراد مساله را جوری توضیح می دهند که خودشان را پیش او عزیز جلوه بدهند.

گوران با تاکید بر اینکه قصد تمسخر کسی را ندارد، به برنا گفت: خداوند این قدرت را به من داده که صدای همه را تقلید کنم. در موضوع علی دایی هم هرگز قصد تمسخر نداشتم. اگر ذره ای این فکر در من باشد، از خدا می خواهم که قدرت تقلید را از این بنده حقیرش بگیرد. در ادای حرکات و صدای دایی شیوه متعادلی را در پیش گرفتم، زیاده روی نکردم و اتفاقاً وسواس زیادی هم به خرج دادم. در این چند روز انتقادات زیادی از من شد، اما این رسمش نبود که اینگونه برخورد کنند.

او در ادامه عنوان کرد: درباره حبیب کاشانی نیز باشگاه پرسپولیس گفت با توجه به اینکه کاشانی از شاد شدن مردم خوشحال شده است، او اعتراضی نسبت به تقلید صدا و حرکاتش ندارد.

گوران درباره برخورد مسوولان صدا و سیما با انتقادات گفت: مسوولان از ساختن اینگونه برنامه‌ها استقبال کردند و حتی اعلام نمودند که می توانیم پا را فراتر بگذاریم.

منبع: تابناک

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد