PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : 5 معما

GUNNER_2020
9th August 2011, 04:58 AM
1) فرض کنید راننده یک اتوبوس برقی هستید.در ایستگاه اول ۶ نفر وارد اتوبوس می‌شوند،در ایستگاه دوم سه نفر بیرون می‌روند و پنج نفر وارد می‌شوند.راننده چند سال دارد؟

2) این سوالی حقوقی است.هواپیمایی از دالاس به سمت مکزیک در حرکت است و در مرز این دو سقوط می‌کند.بازمانده‌ها را کجا دفن می‌کنند؟

3)شکل زیر از کنار هم گذاشتن تعدادی چوب کبریت ساخته شده است:.
http://www.uc-njavan.ir/images/7rt49o3ijtbh7lyy53z.jpg

چهار تا از چوب کبریت‌ها را بردارید تا فقط سه مربع باقی بماند.
4) من دو سکه به شما می‌دهم که مجموعش ۳۰ تومان می‌شود اما یکی از آنها نباید ۲۵ تومانی باشد. چطور؟
5) دو نفر با هم یک مسیر را پیاده طی می‌کنند.یکی از آنها این مسیر را یک ساعته طی می‌کند،اما نفر دیگر دو ساعته.چرا؟

هورام
9th August 2011, 03:23 PM
1_ من 21 سالمه.
2_بازمانده که زنده است. پس دفن نمیشه که!مگه عصر جاهلیته؟!!
3_...
4_خب معلومه که یکیش نباید 25 تومنی باشه.چون فقط یک5تومنی و یک 25 تومنی داریم، نه دو تا 25 تومنی.
5_حتماً یکیش یدونه ساعت مچی داشته. اون یکی هم 2 تا!

GUNNER_2020
9th August 2011, 03:40 PM
1_ من 21 سالمه.
2_بازمانده که زنده است. پس دفن نمیشه که!مگه عصر جاهلیته؟!!
3_...
4_خب معلومه که یکیش نباید 25 تومنی باشه.چون فقط یک5تومنی و یک 25 تومنی داریم، نه دو تا 25 تومنی.
5_حتماً یکیش یدونه ساعت مچی داشته. اون یکی هم 2 تا!
همه اش درست بود[golrooz][tashvigh]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد