PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر علت اصلی ماجرای پارک آب و آتش چیست؟(با درج نظرات خوانندگان خبر)

باستان شناس
7th August 2011, 10:50 AM
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۶:۱۶

کد خبر: ۱۷۵۵۷۴

سایت خبری تحلیلی عصر ایران

آقایان و خانم ها مسول !!!!!!! علت اصلی ماجرای پارک آب و آتش چیست؟

الان در قرن 21 ، صدها شهر در کشور ما وجود دارند که حتی یک سالن سینما هم ندارند و حتی یک بار هم یک کنسرت موسیقی در آنها اجرا نشده است!

عصرایران ؛ جعفر محمدی -

درباره ماجرای آب بازی دختران و پسران جوان در پارک آب و آتش ، حرف و حدیث های زیادی گفته شده است :

از این که «مگر اشکالی داشته کار این جوانان؟» تا « این کار طرح دشمن بوده برای از بین بردن حیا در جامعه » .

این که کدام یک از باورهای فوق ، مقرون به واقع است و کدامشان نادرست ، موضوع این بحث نیست و در جامعه ای که تکثر فکری در آن یک واقعیت است ، چنین تضادهایی قابل تصور است.

موضوع بحث حاضر ، خود ماجرای پیش آمده و نقد دیدگاه های موافقان یا مخالفان آن نیست ، بلکه ریشه یابی این ماجرا دغدغه اصلی این نوشتار است ، موضوعی که نه رسانه های دل کباب برای ارزش ها بدان پرداختند ، نه مسوولانی که همه چیز ، حتی باریدن و نباریدن باران را توطئه دشمن می دانند و نه آنانی که گفتند "مگه چیه؟!" .

واقعیت انکار ناپذیر این است که جامعه جوان ایرانی ، با کمبود شدید و جدی "تفریح" و "دلخوشی" روبروست.

شور و انرژی جوانی در جوانان ایرانی ، کمتر فرصت تخلیه در مسیرهای صحیح می یابد و این انرژی متراکم یا «در درون جوانان به توده ای از اندوه و افسردگی و ناامیدی تبدیل می شود» ، یا «در مسیر تبهکاری هایی هرز می رود که هر روز اخبارش را در صفحات حوادث روزنامه ها می خوانیم » ، یا « به شکل رفتارهای هنجارشکنانه ای مانند رانندگی های خطرناک در معابر عمومی و به خطر انداختن جان مردم نمود می یابد» ، یا «در بیهودگی های روزمره مانند ایستادن در سرکوچه ها و گز کردن خیابان ها و پارک ها سپری می شود» یا «ناگزیر در فرار از دنیای واقعی به فضای مجازی و وبگردی های سرگردان طی می شود» و نظایر این ها.

البته این بدان معنا نیست که همه جوانان این گونه اند چه آن که جوانان زیادی هم داریم که انرژی جوانی شان را در مسیر علم و هنر و ورزش و کار و تولید و ... صرف می کنند و منشأ اثر و خدمت و افتخار می شوند ؛ اما نباید به این جوانان بسنده کرد و میلیون ها جوان پرانرژی ، بی برنامه و سرخورده را فراموش کرد.

جوان امروز ما ، وقتی شغلی ندارد تا امرار معاش کند ، وقتی محدودیت های روا و ناروا ، عرصه را بر او تنگ می کنند ، وقتی اماکن تفریحی مانند ورزشگاه ها ، کلوپ های بازی ، استخرها ، سینماها و تئاترها ، کنسرت ها ، انجمن های جوانان و ... یا وجود نداشته باشند ، یا محدود باشند و یا گران و تکراری ، چه کند؟

الان در قرن 21 ، صدها شهر در کشور ما وجود دارند که حتی یک سالن سینما هم ندارند و حتی یک بار هم یک کنسرت موسیقی در آنها اجرا نشده است!

اماکن تفریحی و ورزشی هم که بسیار محدودند و غالباً گران و خارج از توان مالی خیلی از جوان ها .

حتی خیلی از شهرهایمان پارک درست و حسابی هم ندارند و اگر هم داشته باشند ، اگر دو تا جوان بخواهند قدمی در آن بزنند هیچ بعید نیست که مورد استنطاق قرار بگیرند که "اینجا چه غلطی می کنید؟"

تازه ، این ها مشکلات عمومی جوانان در حوزه تفریح و سرگرمی است و الا اگر نگاه نزدیک تری به موضوع داشته باشیم درخواهیم یافت که اوضاع دختران جوان در جامعه ایران به مراتب بدتر است ؛
دخترانی که بر خلاف برادران خودشان ، حتی اجازه رفتن تا سرکوچه را هم ندارند و خیلی هایشان افسردگی و بیماری های مفاصل و دردهای ناشی ار بی تحرکی گرفته اند ،
دخترانی که آنقدر در اجتماع غایب بوده اند که وقتی به هر دلیلی مانند ازدواج ، قبولی در دانشگاه ، مرگ پدر و ... از بند قیدهای ناروا می رهند ،
دچار افراط می شوند ،اعتمادهای نابجا می کنند ، فریب می خورند و به همان اندازه که از کنج نشینی آسیب دیده اند و بلکه بیشتر ، از حضور در جامعه ضرر می کنند و حتی گاه ضرر می رسانند.

جوان چه کند؟
از صبح تا شب چگونه وقت خود را پر کند؟ همه اش را کار کند؟
لم بدهد و تلویزیون نگاه کند؟
خیابان ها را متر کند و آمار درختان پارک ها را دربیاورد؟
پی الواطی برود؟

واقعاً چه کند وقتی مدیران جامعه ، برای اوقات فراغت او و برای هدایت انرژی متراکم جوانی اش ، هیچ فکری نکرده اند.

همه اش که نمی شود با هیات و مسجد و اعتکاف و مانند این ها به انبوه نیازهای متنوع جوانان پاسخ داد
و در تلویزیون حضور جوانان در مجلس عزاداری محرم را پخش کرد
و نتیجه گرفت که همه چیز بر وفق مراد است و نمونه اش همین حضور انبوه جوانان در مثلاً اعتکاف مسجد دانشگاه تهران.

شاید اگر نصف انرژی ای که آقایان مسوولان برای طرح هایی مانند
"گشت ارشاد" گذاشته اند برای نشاط و تفریحات سالم جوانان می گذاشتند ، اساساً نیازی به چنان طرح هایی نبود.

در فضایی که جوان از یک سو ، با محدودیت امکانات مواجه است و از سوی دیگر انواع فشارها بر او تحمیل می شود و جایگزینی هم برای محدودیت ها عرضه نمی شود ، کاملاً قابل انتظار است که یک عده از همین جوانان ، با هم قرار بگذارند که یک روز بروند در پارک آب بازی کنند .

اصلاً فرض کنیم آنهایی که می گویند این کار ، توطئه دشمنان بوده و طرحی بوده که جوانان را به بهانه آب بازی دور هم جمع کنند و اختلاط دختر و پسر را ایجاد نمایند و ... راست گفته اند ؛ در چنین حالتی باز هم برمی گردیم به مساله اصلی این بحث که لابد خلأیی در زمینه تفریح و تخلیه انرژی جوانان وجود دارد که توطئه گران می توانند بر روی آن حساب کنند!

اگر مسوولان به خود نیایند و جوانان و نیازهای آنان را به رسمیت نشناسند و بخشی از ثروت مملکت را صرف رفاه و تفریح و خنده و خوشی جوانان نکنند ، هیچ تضمینی وجود ندارد که انرژی جوانی آنها در مسیر درست به کار برود ؛ این یک واقعیت جدی است و تعارفی هم در کار نیست.

نظرات در ادامه ....

باستان شناس
7th August 2011, 10:52 AM
دوستان علاقه مند لطفاً کمی با یکی از نظریه های روانشناسی به نام تحلیل رفتار متقابل(ta) آشنا شوید و بدانید که جامعه ما از کودک درون خود به طرز وحشتناکی دور شده و با شادی و لذت بیگانه ! به نام به خطر اقتادن شئونات دینی و غیره بدون آنکه آگاه باشیم داریم دین خود را به شدت شکننده و ضعیف نمایش می دهیم و توقع داریم جوانان از دین گریزان نشوند. تو را به خدا کمی فکر کنیم، آیا دین ما اینقدر ضعیف است که با آب بازی چند تا دختر و پسر در پارکها به خطر بیافتد؟؟؟!!!!

نظر دوم

بابا همه اینا برای اینه که بگن شهردار تهران آدم خوبی نیست و نباید دفعه بعد کاندید رییس جمهوری بشه! ...

نظر سوم

اشکم در اومد خدائیش، عالی نوشتی. خدا خیرت بده

تووت فرنگی
7th August 2011, 11:03 AM
نميدونم اين مسئله بد نيست ولي تو جامعه ما بد جا افتاده و ب نظر من جنبه هم ندارن !! ولي اگه توي عکس ها نگاه کنيد چنتا پسر علامت شيطان پرستارو در اوردن خب يعني چي؟ شما فک ميکني دليل اصليش بيکاريشون؟ اينا همش شعاره ک جوونا چيکار کنن !! اينا تهران بودن آيا نميتونستن ب جا همين باهم بازي کنند(پسرا با پسرا و . . .)يا چرا دنبال ورزش هاي مهيج مث جامپينگ و پارکور و ... نرن !!؟ مگه اينا تفريح نيس؟ ;)يا مثلا دوچرخه سواري يا اسکيت ؟؟؟؟
من ک خودم ترجيح ميدم ب جا اين کارا برم دنبال ورزش هاي مهيج !
البته 20:30نشون داد گرفتنشون ![nishkhand]

poune
7th August 2011, 11:19 AM
این بی انصافیه که بگیم همش تقصیر جووناست.
خوب تو تهران که تفریح مردم شده یا بی خود تو خیابونا با ماشین دور زدن یا نهایتا شام رفتن بیرو غذا خوردن.
تو پارکی جایی هم میرن مخصوصا دخترا اگه وسط یه بازی ورزشی باشن سریعا اگه روسریشون یکم عقب بره یکی بهشون گیر میده!
ما خودمون تو سالن ورزشی دانشگاه دخترا داشتیم بازی میکردیم از حراست اومدن گیر دادن که چرا با صدا بازی میکنید پسر تو حیاط نشسته! بگن دخترا خفه خون بگیرن چون پسرا میشنون صداشونو زشته![taajob]

تووت فرنگی
7th August 2011, 11:33 AM
این بی انصافیه که بگیم همش تقصیر جووناست.
خوب تو تهران که تفریح مردم شده یا بی خود تو خیابونا با ماشین دور زدن یا نهایتا شام رفتن بیرو غذا خوردن.
تو پارکی جایی هم میرن مخصوصا دخترا اگه وسط یه بازی ورزشی باشن سریعا اگه روسریشون یکم عقب بره یکی بهشون گیر میده!
ما خودمون تو سالن ورزشی دانشگاه دخترا داشتیم بازی میکردیم از حراست اومدن گیر دادن که چرا با صدا بازی میکنید پسر تو حیاط نشسته! بگن دخترا خفه خون بگیرن چون پسرا میشنون صداشونو زشته![taajob]

آره اينو با پونه موافقم خدايي هرچي امکانات واسه پسرا!!! من اونروز رفتم خيابون واسه دوچرخه سواري همه ي جوري نگام ميکردن انگار قتل انجام دادم ،خب چيکار کنم فرهنگش نيس ،من نوجوون واسه تفريح سالم بايد کجا برم؟ يا مثلا ي جاهايي اينجا زدن که زمين فوتبال و واليبال و بسکته ،و همش پسرا ميان جاهارو ميگيرن نميزارن دخترا بيان يا اگه هم بريم بازي ميان مزاحمت ايجاد ميکنن !!!!

Admin
7th August 2011, 12:12 PM
خب جناب باستان شناس من یه سوال از شما دارم...

شما فرض کن خودت یکی از همین مسئولین هستی.

چه تفریحی رو می تونی برای این انبوه جوانان فراهم کنی که الان نیست ..؟

لطفا دقیق بگو مثلا فلان کار رو بجای فلان کار و هزینه می کردم ...

ممنون

عرفان سلیم زاده
7th August 2011, 12:41 PM
اتفاقا ما مردم باید جلوی این اقدامات بی جای مسئولین بایستیم!
این اقدامات خشن با مردم فقط از یک چیز ناشی میشه!!
از جهل!!!اگه توجه کنید اولین معترضان مراجع تقلید نبودن!!!بلکه مسئولین دستگاه حکومتی بودن که این دخالتا به انها مربوط نیست!انها با سوء استفاده از مسائل تابوی این مملکت به تحریک اذهان عمومی پرداختن تا مسئله رو به نفع خودشون بزرگ کنن تا پیش بقیه عزیزتر بشن!

باستان شناس
7th August 2011, 12:59 PM
خب جناب باستان شناس من یه سوال از شما دارم...

شما فرض کن خودت یکی از همین مسئولین هستی.

چه تفریحی رو می تونی برای این انبوه جوانان فراهم کنی که الان نیست ..؟

لطفا دقیق بگو مثلا فلان کار رو بجای فلان کار و هزینه می کردم ...

ممنون

راستش اقا مصطفی میدونید
واقعا اگه من جای یکی از این مسولین بخصوص شهرداری شهر بودم به جای پلارکاد هایی که گاهی هزینه ساخت و بنر هایی که بعضا استفاده یک روزه نمیکردم !بلکه اون هزینه رو صرف ساخت سینما و یا حداقل تکمیل کردن بعضی تاسیساتی می کردم که نیازشون کاملا احساس میشه !

چون من خودم در جریان ادارت دولتی هستم چند وقت قبل برای یک مراسم دو روزه حدود 100 میلیون هزینه بنر هایی شد که بعد از دو روز از سطح شهر شیراز جمع اوری شد و تبدیل به یک زباله شد.....انجام شد ولی به نظر خودتون 100 میلیون رو میشد حداقل به تکمیل سینمای شهر یا تاتر شهر واگذار کرد.....[negaran]

مثلا در شهر شیراز ....زمانی که کنسرتی باشه واقعا یک سالن سرپوشیده برای این مراسم ندارد میدونید کجا برگزار میشه ؟؟؟؟[esteress]
..در حیاط مدرسه احسان یکی از مدارس غیر انتفاعی شیراز که حیاط بزرگی دارد ....[negaran]که اغلب هم وضوح صدا واقعا اذیت کننده هست.

تعدادی استخرها با کمی هزینه کمتر در دسترس جوانان قرار گرفت با همون 100 میلیون میشه واقعا یک استخر ساخت ..یا حداقل وسایل یک استخر رو مجهز کرد !خیلی ها هزینه رفتن به استخر رو ندارن !
یک زمین خاکی فوتبال رو چمن کاشت !
میشه بیلط موزه رو رایگان کرد ...اینو جدی عرض میکنم خب برای توریست ها همون مبلغ باشه ولی واقعا از دانشجویان هزینه برای بازدید از موزه و اماکن باستانی نگیرن...حداقل برای جوانان ....نه حتی بزرگسالان.....
اینطوری بازدید از موزه بیشتر میشه و سرگرمی بسیار جالبی هست واقعا میگم خیلی لذت بخش بخصوص موزه تاریخ و باستان شناسی

مثلا کارتی تهیه کنن با درصد هزینه خیلی کمتر تا همه بتونن برن باشگاه ورزشی ....
اینروزا هزینه اموزش رشته های تخصصی ورزشی هم واقعابالاست !...

مثلا کنسرت موسیقی بزارن از طرف دولت خودش با نظارت خودش ولی هزینه بیلط 60 هزار تومان نباشه کمتر باشه تا همه به جای امار درختان پارک ی شادی بدست بیاره !
خب جوان از کجا بیاره این مبلغو....[nadidan]

مسولین می توانند باعث خیرو رشد شوند با کم کردن هزینه های حداقل باشگاه های دولتی.....

من مطمنم با حداقل 100 میلیون که مطمنا برای دولت پول خرد هست میشه خیلی کارا کرد.....

من حداقل ها رو که به ذهنم الان رسید گفتم ....
بازم موردی یادم اومد ذکر می کنم...[labkhand]

[golrooz]

Admin
7th August 2011, 01:19 PM
واقعا اگه من جای یکی از این مسولین بخصوص شهرداری شهر بودم به جای پلارکاد هایی که گاهی هزینه ساخت و بنر هایی که بعضا استفاده یک روزه نمیکردم !بلکه اون هزینه رو صرف ساخت سینما و یا حداقل تکمیل کردن بعضی تاسیساتی می کردم که نیازشون کاملا احساس میشه !

چون من خودم در جریان ادارت دولتی هستم چند وقت قبل برای یک مراسم دو روزه حدود 100 میلیون هزینه بنر هایی شد که بعد از دو روز از سطح شهر شیراز جمع اوری شد و تبدیل به یک زباله شد.....انجام شد ولی به نظر خودتون 100 میلیون رو میشد حداقل به تکمیل سینمای شهر یا تاتر شهر واگذار کرد.....[negaran]خب یعنی تهران تئاتر و یا سینما به اندازه ی کافی نداره که این جوون ها بیان پارک آب بازی کنن ؟ [tafakor]

به نظرت با راه اندازی یه سینما مشکل حل میشه ؟

مثلا در شهر شیراز ....زمانی که کنسرتی باشه واقعا یک سالن سرپوشیده برای این مراسم ندارد میدونید کجا برگزار میشه ؟؟؟؟[esteress]
..در حیاط مدرسه احسان یکی از مدارس غیر انتفاعی شیراز که حیاط بزرگی دارد ....[negaran]که اغلب هم وضوح صدا واقعا اذیت کننده هست.توی تهران که هر روز یه کنسرت توی برج میلاد برگذار میشه ...!
توی جاهای دیگه هم خیلی بیشتر برگذار میشه ... پس مشکل نباید کنسرت باشه ...

تعدادی استخرها با کمی هزینه کمتر در دسترس جوانان قرار گرفت با همون 100 میلیون میشه واقعا یک استخر ساخت ..یا حداقل وسایل یک استخر رو مجهز کرد !خیلی ها هزینه رفتن به استخر رو ندارن !ما که با دوستان هر هفته استخر میرفتیم ... با هزینه ی 8000 تومن توی تهران.

تازه قبل از عید 6000 تومن بود جدیدا 2000 تومن گرون کردن.

استخر هم ماشا الله تو تهران کم نیست که بگیم مشکل کمبود استخره .!

میشه بیلط موزه رو رایگان کرد ...اینو جدی عرض میکنم خب برای توریست ها همون مبلغ باشه ولی واقعا از دانشجویان هزینه برای بازدید از موزه و اماکن باستانی نگیرن...حداقل برای جوانان ....نه حتی بزرگسالان.....خودت که بهتر در جریانی موزه ها خالیه ... کسی هم سر نمی زنه ، قیمتشم مگه چقدره که جوون ها نتونن برن موزه ؟

ن حداقل ها رو که به ذهنم الان رسید گفتم ....
بازم موردی یادم اومد ذکر می کنم...[labkhand]خب به نظر من اینها نمی تونه دلیل چنین تجمعی باشه ...

برای این هم دلایل خودم رو دارم ...

ببین اگه این تجمع مختلط نبود و فقط پسرا یا دخترا دور هم آب بازی می کردن حق با شما بود و می گفتیم که امکانات ندارن و استخر و ... کمه.

مشکلی که ما الان داریم اینه که با عرض پوزش جوون های ما ماجرا جو شدن ...

دوستم هفته ی پیش رفته بود دوبی میگفت خدا قسمت کسی نکنه ، کم ظرفیت ترین ها ایرانی ها بودن اونجا.
درسته حجاب درست و حسابی رعایت نمیشد توسط خانم ها ولی کسی جز اتباع ایرانی بی جنبه بازی در نمیاورد ... در چند صحنه می گفت خجالت کشیدم که ایرانی هستم و اینها هم وطن های ما هستن که اینجور رفتارهای زننده رو از خودشون نشون میدن.!

اونم در جایی که حجاب معنی چندانی نداره ...

به نظر من متاسفانه جوون های ما دوست دارن ماجرا جویی کنن نه تفریح سالم.

ماجرا جویی یعنی که تلافی اینکه در مکان های ورزشی زن و مرد جدا هستن رو در جاهایی مثل پارک در بیارن..!

برای من این دلیل اصلا قانع کننده نیست که با راه اندازی باشگاه های ورزشی و ... این تجمعات که تو عرف جامعه ی ما نیست تموم بشه .!

چون این جوون ها به مکان ورزشی نیاز ندارن به ارتباط با جنس مخالف به هر قیمتی نیاز دارن...

چیزی که در خارج آزاده و اینجا نه ...

غیر از اینه ؟

اگه غیر از اینه خیلی دوست دارم اثبات کنید که منه نوعی واقعا قانع بشم.

ممنون از لطفتون [shaad]

عرفان سلیم زاده
7th August 2011, 01:34 PM
مگه تفریحات جوونا زیاده که میگید کافیه؟
اینو بدونید هزاران تفریح وجود داره که هیچ کدومشون هم از نظر مراجع تقلید، بر ضد اسلام نیست!
1-بانجی جامپینگ
2-پرش از ارتفاع ازاد
3-مدل های رادیوکنترول(که اکثر دوستاران این تفریح دربدر زمین های مناسب برای این کار هستند!!!)
و 997 تای دیگه اگر کاربران کمک کنن کاملش میکنیم...

باستان شناس
7th August 2011, 01:52 PM
خب یعنی تهران تئاتر و یا سینما به اندازه ی کافی نداره که این جوون ها بیان پارک آب بازی کنن ؟ [tafakor]

به نظرت با راه اندازی یه سینما مشکل حل میشه ؟

توی تهران که هر روز یه کنسرت توی برج میلاد برگذار میشه ...!
توی جاهای دیگه هم خیلی بیشتر برگذار میشه ... پس مشکل نباید کنسرت باشه ...

ما که با دوستان هر هفته استخر میرفتیم ... با هزینه ی 8000 تومن توی تهران.

تازه قبل از عید 6000 تومن بود جدیدا 2000 تومن گرون کردن.

استخر هم ماشا الله تو تهران کم نیست که بگیم مشکل کمبود استخره .!

خودت که بهتر در جریانی موزه ها خالیه ... کسی هم سر نمی زنه ، قیمتشم مگه چقدره که جوون ها نتونن برن موزه ؟

خب به نظر من اینها نمی تونه دلیل چنین تجمعی باشه ...

برای این هم دلایل خودم رو دارم ...

ببین اگه این تجمع مختلط نبود و فقط پسرا یا دخترا دور هم آب بازی می کردن حق با شما بود و می گفتیم که امکانات ندارن و استخر و ... کمه.

مشکلی که ما الان داریم اینه که با عرض پوزش جوون های ما ماجرا جو شدن ...

دوستم هفته ی پیش رفته بود دوبی میگفت خدا قسمت کسی نکنه ، کم ظرفیت ترین ها ایرانی ها بودن اونجا.
درسته حجاب درست و حسابی رعایت نمیشد توسط خانم ها ولی کسی جز اتباع ایرانی بی جنبه بازی در نمیاورد ... در چند صحنه می گفت خجالت کشیدم که ایرانی هستم و اینها هم وطن های ما هستن که اینجور رفتارهای زننده رو از خودشون نشون میدن.!

اونم در جایی که حجاب معنی چندانی نداره ...

به نظر من متاسفانه جوون های ما دوست دارن ماجرا جویی کنن نه تفریح سالم.

ماجرا جویی یعنی که تلافی اینکه در مکان های ورزشی زن و مرد جدا هستن رو در جاهایی مثل پارک در بیارن..!

برای من این دلیل اصلا قانع کننده نیست که با راه اندازی باشگاه های ورزشی و ... این تجمعات که تو عرف جامعه ی ما نیست تموم بشه .!

چون این جوون ها به مکان ورزشی نیاز ندارن به ارتباط با جنس مخالف به هر قیمتی نیاز دارن...

چیزی که در خارج آزاده و اینجا نه ...

غیر از اینه ؟

اگه غیر از اینه خیلی دوست دارم اثبات کنید که منه نوعی واقعا قانع بشم.

ممنون از لطفتون [shaad]

اقا مصطفی شما مطمنی همه جوانان میتونن 8000 تومان نه اصلا همون 6000 هزار تومان رو رو بپردازن ؟؟؟
مطمنا خیلی هم ندارن من میدونم ...

دولت همون یک کارت تهیه کنه برای جوانان بیشتر هزینه رو بپردازه مطمنا خیرش به خود دولت میرسه !

نقل از کمبود استخر نیست اقا مصطفی ...
نقل نداشتن هزینه هست مگر چند تا از جوانان میتونن روزی که نه
هفته ای یک بار با 8000 تومان برن استخر.....
تازه هزینه هزینه تهیه لباس شنا و هزینه های جانبی دیگه هست...
عینک شنا و ......

باور کن خیلی ها از نداشتن هزینه نمیتونن برن باشگاه چون تا وارد باشگاه بشی هزینه بیمه 5000 هزار تومانه که اونو دستی میگیرن و البته می مونه هزینه خود رشته ورزشی....

مثلا شنا ماهی 120 هزار تومان پرداختش برای همه امکان پذیر نیست[nadidan] ....

استخر دولتی که خیلی نیاز به بازسازی داره و و همون هم گاهی پرداختش سخته !

بله در برج میلاد کنسرت هست تا شما هزینه اون کنسرت رو میدونی !![tafakor]
اقا مصطفی نقل از هزینه هاست نه اینکه کنسرت نیست !!

همین جناب علی رضا عصار چند وقتی پیش شیراز کنسرت داشت بیلطش 40 هزار تومان بود خب جوان مطمنا دوس داره بره ولی 40 هزار تومان براش سخته.....
خب اگه بخوات با خانواده بره باید نیمی از حقوق خانواده صرف خرید بیلط بشه....!!پس قیدش میزنه[nadidan]

مثلا بیلط موزه 3000 هزار تومان هست البته موزه 500 تومانی هست ولی همون 3000 هزار تومانی رو در نظر بگیر با پدر و مادر بخوات بره 9000 تومان میشه !!
خب معلومه که پیش خودش دو دو تا چهار میکنه میبینه صرف نمیکنه بره موزه !!

خب سر نزدن به موزه به خاطر عدم استقبال خود مسولین و تبلیغ نکردن برای موزه هست !

باید فرهنگ سازی بشه که دیدن تاریخ گاهی لذت بخشه و هم سرگرم کننده !!

خب اطلاع رسانی در این زمینه کمتر هست !!

هر چند من در مسولیت خودم در موزه خیلی وقت برای تهیه بروشور گذاشتم خب نتیجه بد نبود ولی مگه چقدر موزه بودجه داره که همش سر تبلیغ بره !!

هزینه های موزه به شرح زیر هست

1.حقوق کارمندان
2.هزینه کاوش های باستان شناسی در ارتباط با موزه
3.هزینه تهیه ویترین های موزه
4.هزینه تجهیزات شامل دزدگیر و شیشه های خاص و ....
..........خیلی هست اینا عمده هزینه هاست ....

وقتی شما در باشگاه به امید قهرمان شدن وارد یک رشته میشدید میشه از خیلی از وقایع گذر کرد چون جوان هدف داره !!.....
ولی هزینه باشگاه نداره و اینکه استعداد یابی در بعضی زمینه ها پارتی بازی شده....ولی من مطمنم باشگاه جواب میده....
مثلا بدنسازی با وسایل در شیراز ماهانه 70 تا 100 هزار تومان هست و دولتی 35 هزار تومان
ببینید اقا مصطفی هر دو تاش برای همه مقدور نیست پرداختشون !!
این یک واقعیته[nadidan]

در رابطه با واقعه پیش اومده در تهران بله من قبول دارم خیلی نامناسب بودن اینو قبول دارم و خودم هم ناراحتم که چرا عده ای شان خودشون بخصوص خانما بردن زیر سوال...
.ولی تعمیم دادن همه به این ماجرا کمی بی انصافی هست دیگه !!

من میدونم بعضی ها متاسفانه بی جنبه هستن ولی خب مددکاران اجتماعی میتوانند با برنامه اصولی کمی جنبه به بعضی ها القا کنند.....هر چند عده ای اصلا طالب نیستن و هرگز هم درست نمیشن[nadidan]

اینجا منظور کل جوانان هست نه عده ای خاص که دنبال ماجراجویی هستن ....

[golrooz]

Admin
7th August 2011, 02:04 PM
اقا مصطفی شما مطمنی همه جوانان میتونن 8000 تومان نه اصلا همون 6000 هزار تومان رو رو بپردازن ؟؟؟
مطمنا خیلی هم ندارن من میدونم ...

اون جوون هایی که تو پارک آب و آتش اومده بودن از وضع ظاهریشون مشخص بود که دارن و اینقدرا ندار نیستن [nadidan]

اما قیمت بلیط کنسرت ها رو قبول دارم اینم باز دست خواننده های کشور ماست که قیمت ها رو نجومی میگن .!

بازم میگم جوون هایی که تو پارک آب و آتش اومده بودن اینقدرا وضعیت مالیشون به نظر بد نمیومد...

اینجا منظور کل جوانان هست نه عده ای خاص که دنبال ماجراجویی هستن ....

[golrooz]

درسته منظور باید کل جامعه ی جوانان باشه.

به نظر من اگه دولت بتونه در قدم اول کار و اشتغال رو برای همه فراهم کنه که چنین قصدی رو هم دارن می تونیم موفق تر از تهیه ی استخر مجانی و ... عمل کنیم.

به نظرم بودجه های سرگرمی رو اگه تو اشتغالزایی هزینه کنیم اینجوری وضع اقتصادی جوون ها هم بالا میره و دیگه قیمت 8000 تومن استخر برای همه ارزون تر به چشم میاد...

به نظر من اولویت کاری باید کار باشه یا همون جهاد اقتصادی ...

* Robo milad *
7th August 2011, 02:53 PM
[tashvigh]
نميدونم اين مسئله بد نيست ولي تو جامعه ما بد جا افتاده و ب نظر من جنبه هم ندارن !! ولي اگه توي عکس ها نگاه کنيد چنتا پسر علامت شيطان پرستارو در اوردن خب يعني چي؟ شما فک ميکني دليل اصليش بيکاريشون؟ اينا همش شعاره ک جوونا چيکار کنن !! اينا تهران بودن آيا نميتونستن ب جا همين باهم بازي کنند(پسرا با پسرا و . . .)يا چرا دنبال ورزش هاي مهيج مث جامپينگ و پارکور و ... نرن !!؟ مگه اينا تفريح نيس؟ ;)يا مثلا دوچرخه سواري يا اسکيت ؟؟؟؟
من ک خودم ترجيح ميدم ب جا اين کارا برم دنبال ورزش هاي مهيج !
البته 20:30نشون داد گرفتنشون ![nishkhand]
موافقم کاملا[tashvigh][tashvigh][tashvigh]

* Robo milad *
7th August 2011, 03:17 PM
اون جوون هایی که تو پارک آب و آتش اومده بودن از وضع ظاهریشون مشخص بود که دارن و اینقدرا ندار نیستن [nadidan]

اما قیمت بلیط کنسرت ها رو قبول دارم اینم باز دست خواننده های کشور ماست که قیمت ها رو نجومی میگن .!

بازم میگم جوون هایی که تو پارک آب و آتش اومده بودن اینقدرا وضعیت مالیشون به نظر بد نمیومد...

به نظر من اگه دولت بتونه در قدم اول کار و اشتغال رو برای همه فراهم کنه که چنین قصدی رو هم دارن می تونیم موفق تر از تهیه ی استخر مجانی و ... عمل کنیم.

به نظرم بودجه های سرگرمی رو اگه تو اشتغالزایی هزینه کنیم اینجوری وضع اقتصادی جوون ها هم بالا میره و دیگه قیمت 8000 تومن استخر برای همه ارزون تر به چشم میاد...

همه ما می دونیم که مشکل جوونای کشور یه مشکل بزرگه . همه حرفهایی که درسته و تازه این حرفهای چن نفره اگه همه بخوان مشکلات رو بگن مطمئن باشید تو 1000 صفحه هم جا نمیشه . اما من یه سوال دارم دوستان اگه می تونن سوال من رو مستقیم جواب بدن .

از فردا همه ما میریم اونجا پارک اب و اتش با تفنگ اب پاش و بادکنک و ... هرروز و هرروز میریم و اب بازی میکنیم . بعد از یک سال باهم میایم اینجا و نتیجه گیری میکنیم . ایا هیچ چیز عوض میشه ؟ بلیط استخر ارزون میشه ؟ بلیط کنسرت چی ؟ مسئولین به فکر ما می افتن .؟؟؟؟؟؟
چی عوض میشه ؟
اگه این افرادی که من دیدم سنشون به نونهالا می خورد من میگفتم خوب عقلشون نمیرسه . اما اینا بیشتر به جوون و بزرگسال میخوردن !!!!
بابا اینا اکثرا به سن دانشجوا میخوردن .
اگه اعتراضی هست بیان جمع بشن بگن این کارو بکنید این کارو نکنید پلاکارد بردارن جلو در وزارتخونه ها !
اینجوری میخاید کشورتونو بسازید ؟؟؟؟؟ تو دانشگاه خودمون یه دانشجو بعد از ساعت 9 که اتوبوس های دانشگاه شیفتشون تمومه رفت بیرون یه ماشین سوار شد و یه بلایی هم سرش اوردن .به صبح نکشید بچه ها با پلاکارد و .... بی غیرت خوندن بعضی ها کاری کردن رییس بیاد پایین بااین که موضوع به دانشگاه ربطی نداشت کاری کردن فرماندهی انتظامی بیاد جواب بده .تا اعدام یارو تجمع بود و سر کلاس نرفتن . بعد غذای سلف و .....
اینجوری اعتراض می کنن .
بابا اینا جوونای تحصیل کرده ی مملکتن . شبیه این میمونه که از کسی خواستگاری کنی بهت جواب رد بده توهم برای نشون دادن اعتراضت بری رو پل چاقو چاقو کنیش یا اسید بپاشی رو صورتش ؟
این جوابش نیست . این راهش نیست

NameEly
7th August 2011, 03:49 PM
توی بعضی شهرها حتی کنسرت هم برگزار نمیشه

مشهد یکی از اون شهر هاست
به لطف امام جمعه محترم مشهد توی مشهد هیچ کنستی برگزار نمیشه که چند نفر برن تماشا

همه ی کنسرت های که خواننده ها می خوان برگزار کنن در فاصله 150 کیلومتری مشهد یعنی توی نیشابور برگزار میشه که کمتر از مشهد این همه راه رو
یعنی یکی از کلان شهر های کشور توش نباید 2 تا کنسرت یا جنگ خنده برگزار بشه
این انصافه ؟؟؟!!!

پش به جز قیمت این مسئله رو هم باید در نظر گرفت

یه چیز دیگه هم هست
به نظر من همه ی مشکل جوون ها از تفریح نیست
امید به زندگی و امید به زندگی راحت داشتن در اینده , امید به داشتن کار مناسب که باعث پیدا کردن توان رفتن به زیر یک سقف با همسر رو داشته باشه
جامعه به ناکجا اباد داره میره که این خیلی خطرناکه
درس شده وسیله رفتن به دانشگاه و خوش گذرانی

من خودم به شخصا بعضی وقتها برای داشتن کار مناسب و زندگی راحت از زندگی نامید میشم چون میبینم با ماهی 300 هزار تومان شکم خودم رو نمی تونم سیر کنم
به شخصا زندگی برای من شده کابوس

Number One
7th August 2011, 04:11 PM
آب بازی خوب است اما به شرط ... (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fafaghezohoor.blogf a.com%2Fpost-107.aspx)

ما در دین مبین اسلام داریم که آب را فرستادیم برایتان برای پاکیزگی ، خداوند شادی بندگان خویش را دوست دارد ، تفریح های حلال سبب تعالی روح و جسم می شود . پس بنابر این در اسلام نه با آب مشکل داریم نه با تفریح مشکل داریم نه با آب بازی، ولی وقتی ماجرا در هم می پیچد که آب ، آب بازی و تفریح و شوخی با ابتذال و اختلاط محرم و نامحرم و بد حجابی و بی عفتی قاطی شود و هر چه حریم است نابود و با خیال آسوده بنشینی و آب بازی کنی . زیر پا گذاشتن قوانین بد است ، هتک حرمت جامعه بد است ابتذال بد است نه آب بازی و شوخی و تفریح ...
حال بیایم ماجرای بوستان آب و آتش را از منظری دیگر ببینیم :
عده ای جوان ایرانی و نه غربی عده ای جوان همین مملکت که نه قصدی داشتند نه خطی و ربطی رفتند به یک پارک وطنی تفریحات سالم ولی به دلیل گرمای بیش از حد دست و صورت خود را خیس می کنند بعد یکی از پسر ها که قصد کمک داشته به یک دختری نا خواسته او را حل می می دهد و درون حوض آب می افتد بعد از آن جا پسران و دختران شروع به آب بازی می کنند و چنین بلبشویی به وجود می آید . به راستی کجای این ماجرا اشکال شرعی داشت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ !!!!!!!!!!!!
حال باید در کنار این ماجرای سلیس و روان چند نکته را هم مد نظر قرار دهید انوقت همه را با هم ببینید :
اینجا ایران است نه جای دیگر
خاک این جا حرمت دارد و باید حرمتش را حفظ کرد .
این جا مملکت اسلامی است و دین ما اجازه نمی دهد که هنجار ها و شرعیت آن دچار لغزش شود
این جا اختلاط دختر و پسر نهی شده است
این جا بد حجابی مورد آزار بسیاری از افراد اعم از خانواده ها و شهروندان است
این جا شوخی بد نیست ولی باید به جا درست و در چهارچوب باشد .
این جا همه آزاد هستند مگر آن که از خط قرمز ها عبور کنند مثل هر جای دیگر
این جا دل خیلی ها سوخته است و چشم خیلی ها در انتظار حفظ حرمت فرزندان و همسران شهیدشان
این جا ایران است مثل همه جا با این تفاوت که ایرانی کاری نمی کند که دل ایرانی دیگر بلرزد

باستان شناس
7th August 2011, 05:56 PM

بله اقا مصطفی مطمنا با ایجاد شغل های جدید خیلی ها می تونن حالا استخر و باشگاه مجانی هم نه همون قیمت اصولی رو پردازش کنن.....اینجاست از خیلی موارد جلوگیری میشه .....[tashvigh]

دقیقا بازم برمیگردم به همون معضل و مشکل اصلی اجتماع ما ...اشغال به کار....[negaran]
امیدوارم مسولینی که در صدر هستن برای بهتر شدن مسایلی که فقط و فقط با یافتن کار حل میشه همون جهاد اقتصادی رو اجرا کنند....چون هر کار پایه ای که در کشور انجام بشه نتیجه خوبش به همون اجتماع میرسه ![golrooz]

تووت فرنگی
7th August 2011, 05:57 PM
[tashvigh]
موافقم کاملا[tashvigh][tashvigh][tashvigh]

ممنونم[golrooz]

NameEly
7th August 2011, 06:00 PM
من این کارو هر جا گفتم بهم خندیدن ولی دیدید اخر هم به معضل کار همه برگشتن ؟؟

باستان شناس
7th August 2011, 06:16 PM
من این کارو هر جا گفتم بهم خندیدن ولی دیدید اخر هم به معضل کار همه برگشتن ؟؟

مطمنا اقا الیاس گل هر جا اشتغال بود همه هدفدارتر و امیدوارانه تر می تونن به زندگی پپردازن چون با درامد حاصل از کار میشه ی زندگی بهتر درست کرد....

وقتی اشتغال نبود وقتایی که میتونه صرف سازندگی خود فرد دراخر اجتماع بشه صرف مسایلی میشه که گاها میشه ی معضل برای خود اجتماع
[golrooz]

paarsa
7th August 2011, 06:23 PM
متاسفانه من ایران نیستم.چه تفریحات کافی باشه چه نه

این خبرا خیلی آسیب به من ایرانی مقیم خارج میزنه

Admin
7th August 2011, 07:47 PM
بله اقا مصطفی مطمنا با ایجاد شغل های جدید خیلی ها می تونن حالا استخر و باشگاه مجانی هم نه همون قیمت اصولی رو پردازش کنن.....اینجاست از خیلی موارد جلوگیری میشه .....[tashvigh]

دقیقا بازم برمیگردم به همون معضل و مشکل اصلی اجتماع ما ...اشغال به کار....[negaran]
امیدوارم مسولینی که در صدر هستن برای بهتر شدن مسایلی که فقط و فقط با یافتن کار حل میشه همون جهاد اقتصادی رو اجرا کنند....چون هر کار پایه ای که در کشور انجام بشه نتیجه خوبش به همون اجتماع میرسه ![golrooz]

البته بگم فقط این مشکلات رو کار حل نمی کنه ها ...

چون خیلی از کسانی که عادت کردن خیابون ها رو گشت بزنن و الاف باشن متاسفانه بچه پولدارن نه فقیر و نیازمند کار .!

این موارد به نظر من در تهران در اکثر موارد بر می گرده به اعتقادات فردی و تربیت خانوادگی افراد ...

توی تهران این نوع هنجار شکنی ها اکثرا دلیلش اینه که خیلی ها معنی آزادی رو درست درک نمی کنن..!

همور جور که انواع مدل های لباس توی جامعه ی ما مد میشه و افراد برای به روز بودن هزینه های کلانی رو صرف می کنن آزاد بودن رو برخی ها به هتک حرمت و زیر پا گذاشتن عرف جامعه تعبیر می کنن ..!

Sookoot
7th August 2011, 08:00 PM
علت اصلی ماجرای پارک آب و آتش چیست؟علت اصلی را باید در تناقض و تضاد نظرات مدیران فرهنگی و مسئولین و متولیان حکومتی جامعه دانست

در مقابل ایده ای که هر گونه تفریح و لذت بردن را برای جوانان بیحد و مرز لازم میدانند و انواع نسخه غربی ان را تجویز میکنند

عده ای حرف زدن دختر و پسر را هم گناه نا بخشودنی قلمداد میکنند و هرگونه تفریح لذت مردم را لهو ولعب میدانند

نتیجه چه میشود؟؟تفاوت این دو دیدگاه معنادار حتما خروجی اش نابسامانی و افراط و تفریط است

یه عده به امار های اعتکاف و نماز جمعه و دعای کمیل جوانان مینازند

یه عده به کلاس رقص و اب بازی و جشنواره مو فرفری گذاشتن !

ازون طرف نیروی انتظامی چن تایی رو رندم دستگیر میکنه ! صدا و سیما دلش بخاد مصاحبه با دستگیر شده هارو نشون میده! قوه قضاییه بجای رسیدگی قاطعانه محکوم میکنه !

و باز همون اش همون کاسه !

.............
ما که نبودیم ولی عجب کیفی داشته اب بازی !!بازم هست ؟[nishkhand]

شفق خطبی
7th August 2011, 08:58 PM
من که در دوران دانشگاه وقتو زندگیم روی درس بود به امید روزای خوش ولی نه روز خوشی نه تغییری پشیمونم پشیمونم زندگی همه شد هیچ و پوچ

NameEly
7th August 2011, 09:15 PM
البته بگم فقط این مشکلات رو کار حل نمی کنه ها ...

چون خیلی از کسانی که عادت کردن خیابون ها رو گشت بزنن و الاف باشن متاسفانه بچه پولدارن نه فقیر و نیازمند کار .!

این موارد به نظر من در تهران در اکثر موارد بر می گرده به اعتقادات فردی و تربیت خانوادگی افراد ...

توی تهران این نوع هنجار شکنی ها اکثرا دلیلش اینه که خیلی ها معنی آزادی رو درست درک نمی کنن..!

همور جور که انواع مدل های لباس توی جامعه ی ما مد میشه و افراد برای به روز بودن هزینه های کلانی رو صرف می کنن آزاد بودن رو برخی ها به هتک حرمت و زیر پا گذاشتن عرف جامعه تعبیر می کنن ..!

اقا مصطفی من به یک چیز جالب دیگه که توجه کردم ( البته توی شهر خودمون ) این طرز لباس پوشیدن 80 درصد افرادی که من میبینم با فرهنگ خانوادشون یکسانه , یعنی مادر طوری لباس می پوشه و دختر هم همون تقلید رو می کنه و همون نوع لباس رو می پوشه

خوب به نظر من فقیر و نیازمند اونجور پولی نداره که بیاد سوار ماشین بشه و بخواد با مد روز راه بیاد
مجبوره یک نوع دیگه الافی رو داشته باشه

Sookoot
7th August 2011, 09:36 PM
تصاویر دیده نشده ! از جنایات اب بازی های اخیر[nishkhand]
برای حفظ حقوق متهمین چهره ها سانسور شده است !

http://salijoon.ws/mail/900516/abazi/Abbazi_13.jpg (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fsalijoon.ws%2F)

http://salijoon.ws/mail/900516/abazi/Abbazi_11.jpg (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fsalijoon.ws%2F)

http://salijoon.ws/mail/900516/abazi/Abbazi_4.jpg (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fsalijoon.ws%2F)

http://salijoon.ws/mail/900516/abazi/Abbazi_14.jpg (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fsalijoon.ws%2F)

http://salijoon.ws/mail/900516/abazi/Abbazi_12.jpg (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fsalijoon.ws%2F)

http://salijoon.ws/mail/900516/abazi/Abbazi_2.jpg (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fsalijoon.ws%2F)

http://salijoon.ws/mail/900516/abazi/Abbazi_15.jpg (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fsalijoon.ws%2F)

http://salijoon.ws/mail/900516/abazi/Abbazi_8.jpg (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fsalijoon.ws%2F)

اینجا هم داره در گوشی داره میگه بریم اب بازی ! اونم با کمال وقاحت میگه باشه ![nishkhand]

NameEly
8th August 2011, 01:00 AM
تصاویر دیده نشده ! از جنایات اب بازی های اخیر[nishkhand]
برای حفظ حقوق متهمین چهره ها سانسور شده است !

http://salijoon.ws/mail/900516/abazi/Abbazi_13.jpg (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fsalijoon.ws%2F)

http://salijoon.ws/mail/900516/abazi/Abbazi_11.jpg (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fsalijoon.ws%2F)

http://salijoon.ws/mail/900516/abazi/Abbazi_4.jpg (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fsalijoon.ws%2F)

http://salijoon.ws/mail/900516/abazi/Abbazi_14.jpg (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fsalijoon.ws%2F)

http://salijoon.ws/mail/900516/abazi/Abbazi_12.jpg (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fsalijoon.ws%2F)

http://salijoon.ws/mail/900516/abazi/Abbazi_2.jpg (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fsalijoon.ws%2F)

http://salijoon.ws/mail/900516/abazi/Abbazi_15.jpg (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fsalijoon.ws%2F)

http://salijoon.ws/mail/900516/abazi/Abbazi_8.jpg (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fsalijoon.ws%2F)

اینجا هم داره در گوشی داره میگه بریم اب بازی ! اونم با کمال وقاحت میگه باشه ![nishkhand]

اینها جزء گناهان نابخشودنی هستند
سازمان ملل باید وارد این قضیه بشه [khandeshadid][nishkhand]

e.einitabar
8th August 2011, 01:26 AM
سلام
واقعا دوست ندارم توی این بحث هایی که .................................................. ....... شرکت کنم
ولی خیلی ناراحت میشم که بعضی ها میان و میگن اینجا ایرانه نمیدونم ....... اینجا ایرانه .............

عزیزم داری کجا رو سیر میکنی
پول نفتی که میفروشن کجاست
دلت به اون 40 تومان خوشه اونم که قرار ببرنش
تا حالا در مورد یه جوان اماراتی چیزی شنیدی
یه عرب نادان بعد از اینکه ازدواج میکنه از طرف دولتش هم خونه میگره هم حقوق
( البته اگه بیکار باشه)
خونت کجاست
حقوق بیکاریت کجاست
سرعت 1 گیگ واقعی اینترنتت کجاست
آرامش روحی کجاست
امنیت کجاست(ماشین برادرم رو توی پارکنیگ آپارتمان دزدیدن با اینکه ..... دزدیدند)

آقا مصطفی یه سوال اون جوان باید از کجا 8000 تومان بیاره

بابا بیخیال ما رو گرفتین یا خودتون رو به کوچه ی علی چپ زدین

بزارین دوستی ها سرجاش بمونه
حرمت ها رو از بین نبرین
به اعتقادهای کسی توهین نکنین

در پناه مولایم علی

NameEly
8th August 2011, 01:39 AM
e.einitabar (http://www.njavan.com/forum/member.php?u=108855) عزیز حرف های قشنگی زد که کسی نزده بود

حقیقت داره حرفاش

ریپورتر
8th August 2011, 10:57 AM
توی بعضی شهرها حتی کنسرت هم برگزار نمیشه

مشهد یکی از اون شهر هاست
به لطف امام جمعه محترم مشهد توی مشهد هیچ کنستی برگزار نمیشه که چند نفر برن تماشا

همه ی کنسرت های که خواننده ها می خوان برگزار کنن در فاصله 150 کیلومتری مشهد یعنی توی نیشابور برگزار میشه که کمتر از مشهد این همه راه رو
یعنی یکی از کلان شهر های کشور توش نباید 2 تا کنسرت یا جنگ خنده برگزار بشه
این انصافه ؟؟؟!!!

پش به جز قیمت این مسئله رو هم باید در نظر گرفت

یه چیز دیگه هم هست
به نظر من همه ی مشکل جوون ها از تفریح نیست
امید به زندگی و امید به زندگی راحت داشتن در اینده , امید به داشتن کار مناسب که باعث پیدا کردن توان رفتن به زیر یک سقف با همسر رو داشته باشه
جامعه به ناکجا اباد داره میره که این خیلی خطرناکه
درس شده وسیله رفتن به دانشگاه و خوش گذرانی

من خودم به شخصا بعضی وقتها برای داشتن کار مناسب و زندگی راحت از زندگی نامید میشم چون میبینم با ماهی 300 هزار تومان شکم خودم رو نمی تونم سیر کنم
به شخصا زندگی برای من شده کابوس

این حرفتو قبول دارم که توی شهرهای مذهبی کنسرت وجود نداره و محدودیت هست ولی باز خیلی کارهای دیگه میشه کرد که سالم هست البته باید مردم هم اعتراض کنند به مسئولین تا درست بشه.
در مورد کار حرفت درسته البته برای کسی کهفکرش فقط این باشه توی رشته ای که خونده کار کنه وگرنه اگر کار براش مهم باشه میتونه کارهای بسیار بهتری رو انجام بده ادم نباید خودش رو به رشته دانشگاهیش محدود کنه.

NameEly
8th August 2011, 01:22 PM
این حرفتو قبول دارم که توی شهرهای مذهبی کنسرت وجود نداره و محدودیت هست ولی باز خیلی کارهای دیگه میشه کرد که سالم هست البته باید مردم هم اعتراض کنند به مسئولین تا درست بشه.
در مورد کار حرفت درسته البته برای کسی کهفکرش فقط این باشه توی رشته ای که خونده کار کنه وگرنه اگر کار براش مهم باشه میتونه کارهای بسیار بهتری رو انجام بده ادم نباید خودش رو به رشته دانشگاهیش محدود کنه.

چه کار سالمی داش مهدی هست توی مشهد به عنوان مثال ؟؟!!
ما فقط یک امام رضا (ع) داریم توی مشهد و هیچ چیز دیگه ای نداریم . البته قربون امام رضا بشم که ولی نعمتمونه [shaad][labkhand]
برای کار هم منی که تخصصم در ضمینه کامپیوتر هستش کجا برام کار دیگه ای درست میشه ؟[nadanestan]

ریپورتر
8th August 2011, 07:20 PM
چه کار سالمی داش مهدی هست توی مشهد به عنوان مثال ؟؟!!
ما فقط یک امام رضا (ع) داریم توی مشهد و هیچ چیز دیگه ای نداریم . البته قربون امام رضا بشم که ولی نعمتمونه [shaad][labkhand]
برای کار هم منی که تخصصم در ضمینه کامپیوتر هستش کجا برام کار دیگه ای درست میشه ؟[nadanestan]
نکته اول زمینه نه ضمینه[nishkhand]
ببین برای تفریح این همه ورزش فکر نکنم کسی از ورزش سیر بشه[nishkhand]
اتفاقا زمینه رشته شما بسیار هم گسترده هست اگر جای رشته ما بودی چکار میکردی.ببین منظورم میدونی چیه مثلا یکی رشته کامپیوتر هست اما زمینه کاریش رو بازاریابی یا تجارت یا بورس و ... انتخاب میکنه .به این نگاه نکن که رشته ات کامپیوتر هست حتما باید توی این رشته کار کنی یا حتما جایی استخدام بشی چون هیچ جای دنیا همچین چیزی نیست که طرف درسش تموم بشه بره سر کار حاضر و آماده .درس وقتی تموم میشه تازه اول تلاش هست تا وقتی درس میخونی حکم کویت رو داره برات.از الان فکرت رو راه بنداز ببین به چه چیزایی علاقه داری و میتونی انجام بدی در ضمن کمی به این فکر کن کار رو گروهی انجام بدین یعنی سعی کن چند نفر بشین و یک کاری رو شروع کنید چون تکی کار کردن توی این دوره نه تنها در ایران بلکه توی کل دنیا بسیار سخت هست و میشه گفت غیر اقتصادی و غیر علمی چون الان کسانی پیشرفت میکنن که گروهی کار کنند نمونه هاش هم توی دنیا زیاد میبینی.پس به نظرم شما اول بشین فکر کن ببین چه کارهایی رو دوست داری انجام بدی و میتونی.اگر کاری رو دوست داشته باشی و براش زحمت هم بکشی شک نکن سه سوت پیروز میشی.بهت پیشنهاد میکنم تاپیک کار آفرینی توی همین سایت رو مطالعه کنی و خوب روش فکر کنی همش یکماه وقتت رو میگیره بعدش شک نکن همچین مغزت راه بیوفته و میبینی که کار مورد علاقه ات رو پیدا میکنی به این دلیل میگم این رو بخون چون الان هر چی بشینی فکر کنی چه کاری انجام بدی سر گیجه میگیری که اینم طبیعی هست چون نمیدونی دقیقا از کجا شروع کنی.

Number One
9th August 2011, 12:13 AM
روزي كه ابراهیم خليل در آتش بي فرهنگي مي سوخت افرادي با آبي از جنس بنزين او را شعله ورتر كردند. در زير آن حركات بي شرمانه و خنده هاي و قيحانه مختلط با ساز شيطان هيچ كس صداي سوختن خليل درون خود را نشنيد.

حقيقت اين است كه اين ماجرا اتفاق افتاده و باز اتفاق مي افتد و ما قاعدتا دنبال مقصر مي گرديم . بسیاری از رسانه های در روز های گذشته با تحلیل های گوناگونی به بررسی این واقعه پرداختند علت اصلی این گونه حوادث اجتماعی را نبود سینما، پارک و کنسرت موسیقی دانستند و یا در نوشته ای دیگر علت را در ورود کالای چینی و شرقی عنوان نمودند که در نوع خود بسیار جالب بود.

این تحلیل ها! تا جایی پیش رفت که تهران را متعلق به همه دانستند ، همه ای که در پارک آب و آتش نمود داشتند.

زخم های فرهنگی که دشمن از طریق رواج موسیقی های مبتذل و گسترش فساد بر تن جوانان ما بر جای می گذارد هنوز التیام نیافته است که برای مقابله با آب بازی جوانان کنسرت موسیقی برگزار کنیم.

فارغ از وابستگی بسیاری از رسانه های خبری به افراد و گروه های مختلف سیاسی و جانبداری این رسانه های از شخصیت های انتخاباتی خود، عامل اصلی این گونه تحلیل ها را می توان در نوع نگرش و تفکر گردانندگان رسانه ها جستجو کرد.

و جای خالی تذکری که رهبر معظم انقلاب در تمامی سخنرانی هایشان خطاب به مسئولان و متولیان فرهنگ کشور در خصوص تهاجم فرهنگی غرب و مواجهه غرب با اسلام ناب می دهند در این دسته از تحلیل ها بسیار پیداست.

علت را می توان در نبود مدل تحلیل وقایع اجتماعی دانست مدلی روشن و گویا مبتنی بر پایه های اعتقادی و ارزشی جامعه دینی. این که گفته می شود علت نبود کنسرت های جذاب و فیلم های سینمایی جوان پسند است ناشی از نگاه غربی به صحنه های اجتماعی و وقایع جامعه می باشد امری که رهبر معظم انقلاب عامل آن را علوم نسانی غربی می دانند.

زمانی که نگرش مدیریت فرهنگی شهری مان برپایه جامعه مد پسند و تجمل گرا باشد باید شاهد این گونه برنامه ها باشیم و این امر تا جایی مشهود می گردد که در برنامه های جشن نیمه شعبان هم آن افتضاحات به بار می آید.

چرا از اين حقيقت غافل شده ايم كه بايد فرآيند را بررسي كنيم. وقتي تجمل گرايي در رسانه ترويج مي شود، وقتي مديران رفتار و ادبيات غربي را وارد حيطه شغلي خود مي كنند، وقتي نگاه اسلامی جای خود را به نگاه غربی می دهد چه توقعي از جوان مي رود.

مشكل بستري که مدیران و متولیان فرهنگ عمومی برای این جوانان فراهم نموده اند، بت شكن تبر مي خواهد و حس تبر زدن، ولي جوان امروزي چگونه مي تواند عقايد مسموم و وارداتي غرب را تبر خود كند؟ چگونه؟

ما در انقلاب اسلامی بر این عقیده ایم که تکثر فرهنگی لازم است ولی محور ایدئولوژیکی آن باید انقلاب اسلامی باشد.و غرب نیز در صدد تبدیل فرهنگ اسلام به یک خرده فرهنگ است، که این همان اسلام سازشکارانه است که در غرب در حال شبکه‌سازی است.

لازم است که مدیران و متولیان فرهنگ عمومی کشور توجه خود را بیش از پیش به حمله همه جانبه غرب به مبانی اعتقادی جمع کنند تا که مدیران پایین دستی نیز برپایه همان تحلیل های غلط به ترمیم زخم های فرهنگی کشور نپردازند که این امر نیاز به اهتمام کلیه مسئولان در عملی نمودن فرامین رهبر معظم انقلاب در مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن را دارد.

امام حسین (ع) فرمودند که من برای اصلاح امت جدم و فریضه ی امر به معروف ونهی از منکر قیام کردم.
ما بایستی راه مولایمان را با تمام وجود ادامه دهیم.

* Robo milad *
9th August 2011, 01:02 AM
همه ما می دونیم که مشکل جوونای کشور یه مشکل بزرگه . همه حرفهایی که درسته و تازه این حرفهای چن نفره اگه همه بخوان مشکلات رو بگن مطمئن باشید تو 1000 صفحه هم جا نمیشه . اما من یه سوال دارم دوستان اگه می تونن سوال من رو مستقیم جواب بدن .

از فردا همه ما میریم اونجا پارک اب و اتش با تفنگ اب پاش و بادکنک و ... هرروز و هرروز میریم و اب بازی میکنیم . بعد از یک سال باهم میایم اینجا و نتیجه گیری میکنیم . ایا هیچ چیز عوض میشه ؟ بلیط استخر ارزون میشه ؟ بلیط کنسرت چی ؟ مسئولین به فکر ما می افتن .؟؟؟؟؟؟
چی عوض میشه ؟
اگه این افرادی که من دیدم سنشون به نونهالا می خورد من میگفتم خوب عقلشون نمیرسه . اما اینا بیشتر به جوون و بزرگسال میخوردن !!!!
بابا اینا اکثرا به سن دانشجوا میخوردن .
اگه اعتراضی هست بیان جمع بشن بگن این کارو بکنید این کارو نکنید پلاکارد بردارن جلو در وزارتخونه ها !
اینجوری میخاید کشورتونو بسازید ؟؟؟؟؟ تو دانشگاه خودمون یه دانشجو بعد از ساعت 9 که اتوبوس های دانشگاه شیفتشون تمومه رفت بیرون یه ماشین سوار شد و یه بلایی هم سرش اوردن .به صبح نکشید بچه ها با پلاکارد و .... بی غیرت خوندن بعضی ها کاری کردن رییس بیاد پایین بااین که موضوع به دانشگاه ربطی نداشت کاری کردن فرماندهی انتظامی بیاد جواب بده .تا اعدام یارو تجمع بود و سر کلاس نرفتن . بعد غذای سلف و .....
اینجوری اعتراض می کنن .
بابا اینا جوونای تحصیل کرده ی مملکتن . شبیه این میمونه که از کسی خواستگاری کنی بهت جواب رد بده توهم برای نشون دادن اعتراضت بری رو پل چاقو چاقو کنیش یا اسید بپاشی رو صورتش ؟
این جوابش نیست . این راهش نیست
بازم نظرم همینه که گفتم . راهش این نیست .

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد