توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پرنده های 1متری که کارشون انعکاس امواج رادار برای گمراهی دشمنه
حسین متقی
6th August 2011, 07:47 PM
داشتم برندگان مسابقه پورفسوربالتازار رومیدیدم یه ایده ای به ذهنم رسید :
همه کشور ها پرنده هایبی میسازن که تورارار دیده نشه
اما میشه یه کار دیگه هم کرد که شاید هزینه کمتر و کاربرد بیشتری داشته باشه
پرنده های 1 تا 2متری کوچیک که کارشون انعکاس امواج راداری برای گمراهی دشمنه
این هواپیما ها میتونن انواع مختلفی داشته باشن با سرعت های مختلف
با موتورهای تک سیلند ومداومت پروازی 1ساعته
یا موتور های پالس جت با مداومت پروازی 20 دقیقه ای
حسین متقی
6th August 2011, 08:04 PM
مثلا 10 تا هواپیما ی دشمن به طرف موضع خودی در حال حرکت اند
برای برخورد 10 تا هواپیمای خودی+20 تا ازاین هواپیماهای کوچیک از زمین بلند میشن
توی رادار جنگنده های دشمن 30 تا هواپیما دیده میشه که برای مقابله بلند شدن
واز جهات مختلف دارن بهش نزدیک میشن
ویا برای سرگرم کردن دشمن در جبهه هوایی
ویا منصرف کردن از حمله احتمالی کاربرد داره
حسین متقی
6th August 2011, 08:17 PM
هرکدومشون میتونن یه جی پی اس باخودشون حمل کنن و با تثبیت ارتفاع به سمت نقطه مشخص شده روی نقشه حرکت کنن
بلند شدنشون از روی زمین دستی و بعداز رسیدن به ارتفاع مشخص بقیه راه رو اتوماتیک ادامه بدن
وبرای فرود مجدد هم کافیه دوباره به محل شروع پرواز از روی جی پی اس برگردند و دوباره به صورت دستی فرود بیان
میشه تو واحد های کوچیک 5تایی درون کانتینر به مناطق مختلف برن و از همون کانتینر هدایت شن
وداخل همون کانتینر وسایل تعمییر ونگهداری هم موجود باشه
برای پرواز هم نیاز به باند خاصی ندارند
چند تا صفحه فلزی1متر در50 سانت که کنار هم یه باند رو تشکیل میدن یا اسفالت خیابون به طول7متر کافیه
حسین متقی
6th August 2011, 08:24 PM
بدنشون هم میتونه از الیاف شیشه ورزین اپوکسی به صورت فایبر گلاس باشه
اما باید یه چیزی شبیه ایینه برای انعکاس امواج داشته باشن که داخل بال هاو زیر بدنه باشه
عرفان سلیم زاده
6th August 2011, 09:54 PM
ایده بسیار جالبیه!صفحه های بزرگ فلزی شبیه هواپیما رو با بالن بفرستیم هوا تا تو رادار کلک و پرشون بریزه![nishkhand]
amin_745
7th August 2011, 04:08 AM
عملی نیست
عرفان سلیم زاده
7th August 2011, 02:32 PM
عملی نیست
میشه![narahatishadid]
* Robo milad *
7th August 2011, 03:33 PM
این که سرگرمی باشه واسه دشمن خوبه اما اگه باهواپیماهای خودی بپره امکان داره دشمن نیرو داشته باشه و نیروهای خودی رو بدبخت کنه .
اما ایده جالبیه . اما میتو نم بدونم که نحوه شناسایی رادارها چیه یعنی تفکیک تعدادشون ؟ اگه انعکاسه نمیتونیم کاری کنیم که رو بالهای هر هواپیمایی چن تا از این اجناس کار بذاریم تا تعداد بیشتری نشون بده که دیگه نیاز به کنترلم نداشته باشه و با هواپیماهای خودی همراهه.
hossien
7th August 2011, 06:53 PM
حالا چرا بیام از این نوع هواپیماها درست کنیم کافی در مناطق حساس و مرزها از پدافند های هوایی ماکت با قابلیت انتشار گرما و خاصیت یک پدافند هوایی استفاده کنیم هم هزینه پایین میاد .
hossien
7th August 2011, 06:54 PM
البته یک نکته قابل ذکر هست اول ما باید طرز کار رادار و امواج آن و حداقل سیستم های موجود در جنگنده و هلیکوپتر را بدونیم تا بتونیم اعمال نظر کنیم.
hossien
7th August 2011, 06:56 PM
البته سیستمی در جنگنده نصب شده که یکی کپی خودشو چند متر اونورتر از خودش ملاحظه می کنید مثله اینکه دوتاس.
F.PHYSICIST
7th August 2011, 07:24 PM
میشه![narahatishadid]
خیلی خوب بابا خودتو نکش [esteress]حالا یکاریش میکنیم[shademan]
عرفان سلیم زاده
7th August 2011, 07:58 PM
زودتر میگفتی کچل شدم!!![nishkhand]
حسین متقی
7th August 2011, 10:19 PM
با بالون نمیشه
چون توی رادار هر جسمی به تفکیک سرعت و جرم احتمالی و جهت حرکت ومکانی که روی نقشه داره
نام گذاری ورنگبندی میشه
ولی سرعت بالون که به سرعت هواپیما نمیرسه
برای همین هم میگم باید هواپیمایی باشه که سرعتی داشته باشه که رادار دشمن فریب بخوره یا
هواپیمای خودی سرعتشو خیلی بالا نبره که رادار دشمن همه رو هواپیما ببینه
حسین متقی
7th August 2011, 10:33 PM
که اونوقت یه مشکل پیش میاد اونم برد هواپیماهای کوچیکه
که راه حلش همون کانتینر های حمل کننده وایستگاه سیاره
که همیشه در مناتق مرزی هستند وفرق ظاهری با کانتینر های تجاری ندارن
وهر هفته جاشونو تغییر میدن که شناساییشون سخت بشه وبه قولی تابلو نباشن
هزینه طراحی وساخت 5 تا از این هواپیماها +تجهیزاتی که برای پرواز باید داخل کانتینر سوارشه
فکرکنم حداقل 50 میلیون تومن باشه البته من نمیتونم درست تخمین بزنم چون استانداردهای پروازیه
ایران رو نمیدونم و تا حالا هواپیمای کنترلی هم نساختم
حسین متقی
7th August 2011, 11:05 PM
برای جواب سوالتون باید بگم با ماکت و تولید گرما روکوه و... نمیشه چون تو رادار سرعت هم مد نظره
ارتفاع از سطح زمین هم مورد نظره
تورادار های جدید یکی کپی خودش چند متر اونور تر هم قابل کشفه چون دقیقا حرکات اصلی رو تکرار میکنه
amin_745
7th August 2011, 11:18 PM
سرعت یه مشکل بزرگه ولی سطح مقطع راداری رو چه طوری میشه افزایش داد؟
حسین متقی
8th August 2011, 03:20 AM
اولا این دکمه تشکر خیلی اختراع خوبیه [tashvigh]
دوما خیلی راحت میشه افزایش داد
مثلا ایینه های منحنی نیم کره یا شبیه دیش داخل بدنه که البته یکم احمقانه به نظر میاد
یا بدنه رو با ورق الومینیوم بسازیم و بعد سطحشو یکم صاف کنیم تا بازتابش خوب بشه
اگه یه ایینه تو فاصله 1کیلومتری یه رادار با برد 500متر بزاری البته ایینه منحنی تورادارت دیده میشه
عرفان سلیم زاده
9th August 2011, 08:29 PM
اصلا چرا با یه فرستنده مجازی رادار رو تحت کنترل درنیاریم ها؟
اگر اون مانع مون یه فرستنده راداری قابل حمل داشته باشه میتونه سیگنال هایی بفرسته که تو گیرنده دشمن شکل های مجازی نشون بده!
حسین متقی
10th August 2011, 03:42 AM
بله شما درست میگید
منم بهش فکر کردم اولش اینجوری بهش نگاه کردم
میشه اما به شرطی که دقیقا طول موج -فرکانس -نوع رادار-فاصله تا رادار-انر÷ی امواج و برد رادار دشمن رو در ثانیه بدونین پس هزینش زیاده و ساختش پیچیده و کاراییش واجراش اما و اگر و شاید وباید زیاد داره ودر واقع اجرا کردنش زمان کار واقعی خیلی سخت میتونه باشه چون پیچیده ترین قسمت که یه هواپیما داره رادارشه یعنی چشماش
ولی به نظر من هرچه ساده تر => کاربردی تر =>سریع تر =>[esteghbal]
حسین متقی
10th August 2011, 05:33 AM
راستی یادم رفت بگم فکر کنم جنگ الکترونیکی و سیستم های ضد الکترونیک وضد ضد الکترونیک که تو ایران داریم میسازیم مدل ساده ای از همین نظر شماست البته چیزای دیگه ای هم داره
حسین متقی
11th August 2011, 08:37 PM
ما با سامانه های دشمن فقط میتونه جلوی گول خوردن رادار وبیسیم خودیو بگیره
خوب این به تکنولوزی طرفین بستگی داره که فعلا ما خیلی پیشرفته نیستیم
اما پرنده ها واقعی هستند و دیگه مجازی نیستند حتی اگه دشمن بدونه که یه سریشون ماکت هستند بازم گول میخوره چون نمیدونه چند تاشون ماکتن وکدوماشون واقعی هستند وکلا برای غافلگیری دشمن مناسبه
HANIKO
12th August 2011, 02:45 AM
و اگر دشمن نیرو زیاد داشته باشه چطور؟!!!
فکر نمیکنید همه نیروشو به پرواز در میاره و بعد با شناسایی چندتا از این پرنده ها، با توجه به سرعت و برد یکسانشون، بقیه رو هم شناسایی میکنه و اونوقت تمام نیروشو سراغ پرنده های اصلی خودی میفرسته؟
حسین متقی
13th August 2011, 07:11 AM
بله
فکر میکنم اگه نیرو های دشمن اونقدر زیادن که میتونن همه ی نیروهای خودیو نابود کنن
پس با پرواز این پرنده ها چند دقیقه ای برای گمراهی دشمن درخصوص جهت حمله و مکان درگیری
و ... زمان میخریم یا اصلا شاید با اینکار تراکم هواپیما ها وحمله ی دشمن رو در موضع واقعی در گیری کم کرد
پس این هواپیما ها در هر صورت بدرد میخورن
حسین متقی
13th August 2011, 07:17 AM
واگه تعداد نیرو های دشمن اونقدر زیاده که حمله(نه دفاع)بی نتیجس پس مغز خر خوردیم الکی حمله کنیم
چند تا هواپیمای 1متری بلند میکنیم که فقط سرشون گرم بشه یکم سوخت و نیرو و...خرج بیخود کنن وخسته شن
وفرق حمله واقعی وگمراه کننده رو تشخیس ندن وفلج شن
hossien
13th August 2011, 05:29 PM
من اگه جای دشمن بودم اگه می خواستم عملیات انام بدم اول یک بمب epm (الکترومغناطیس )می زدم تا سامانه های الکترونیکی از کار بیفته بعد حمله می کردم در این صورت کارایی نداره باید فکر و ایده تان را پخته تر کنید.
حسین متقی
13th August 2011, 10:53 PM
خوب مکانیکیشو هم میشه ساخت فقط جهت حرکتش یا ثابته یا غیر غابل بازگشت وتغییر مسیر میشه
یعنی با یه فنر بزرگ پرتاب میشه مثل تیر کمون سلیبی وهمین جور مسیر مستقیمو ادامه میدا
بهترین کار برای مقابله با بمب الکترومغناطیسی ساخت یه بمب الکترومغناطیس دیگهس
که به صورت مکانیکی کار کنه و بعد از انفجار بمب اول و ورود نیرو های دشمن منفجر شه
و ابزار دشمنو نابود کنه
چیز دیگه ای فعلا به ذهنم نمیرسه مگه این که قبل از انفجار خودش ما با یه موشک دیگه اونو منفجر کنیم که دیگه کار ما موشک سازی نیست
من فقط از چیزایی که راجع بهشون میدونم طرح دارم از موشک چیزی بلد نیستم
حسین متقی
13th August 2011, 11:16 PM
که چون ما اماده بودیم که بدون الکترونیک بجنگیم برای ما بهتر میشه
اما خیلی احمقانهس اما من الکترومغناطیس بلد نیستم
باید عایق الکترومغناطیس پیدا کنیم شما چیزی سراغ دارید فقط فاصله
hossien
14th August 2011, 05:51 PM
دوست عزیز هر چه قدر بالاتر بمب الکترومغناطیس منفجر شود شعاع بیشتری را پوشش میده.
راه های گوناگونی هست که جلوی این امواج را بگیره اما این امواج از سه دسته تقسیم شده اند که یکی از این امواج از کوکچترین سوراخ ها عبور میکنه و سیستم را از کار می ندازه.
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.