PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تذکر یا توهین استاد امرائی به نخبگان! کشور

ghalam313
5th August 2011, 11:01 PM
منبع خبر: سایت غیر رسمی استاد امرائی (http://www.siasatpardaz.vcp.ir)

بسمه تعالی شانه

آقایان مسول کنگره علوم انسانی با عرض سلام .

از آنجا که بنده بارها به بهانه همایشها و جشنواره ها و مسائلی از این قبیل به شما ها که همه در یک گروه قرارمی گیرید تذکر داده و برای شما به ایما و اشاره و گاه تا حدودی شفاف و رسا عرض نموده ام ،تمام کارهای شما و تمام پروژه های شما که به این اسم(علوم انسانی) برگزار و اجرا می شود هیچ تناسبی با تولید علوم انسانی ندارد،متذکر می شوم در بوق تبلیغات نکوبید چرا که همه شما نسبت به موضوع یاد شده سواد کافی ندارید و البته شاید شما نیت درستی داشته اید اما شما ها باید این واقعیت را بپذیرید که نسبت به علوم انسانی و روش های تولید آن بیسواد هستید و نیازی به زور زدن نیست چرا که بر بنده که به موضوع آشنایی کامل دارم روشن است که شما هرگز نخواهید توانست در مسیر درست قرار بگیرید و فقط باعث تلف شدن و هدرفت منابع مالی و معنوی مملکت می شوید.
آنچه که بنده مشاهده می کنم فاصله بسیار زیاد و طویلی است که شما با راه درست در این موضوع دارید.بنده خیلی بی پرده و خودمانی بگویم شما ها تا انقلاب مهدی نخواهید توانست حتی یک رشته از علوم انسانی را به تولید بومی برسانید.بهتر است عاقل بوده و با تبلیغات و فراخوان مقاله و نیز صرف هزینه های متعدد ،در گوری که مرده ندارد گریه نکنید،بهتر است اول گور را بشاسید بعد اشک دلسوزی بریزید.

یک پیشنهاد :

در صورت مهیا شدن شرایط و امکانات بنده آمادگی داشته که برای شما کلاس آموزشی برگزار نمایم البته نه به این سیاق و روش غربی که شما در پیش گرفته اید بلکه منطبق بر اصول وحیانی و آکادمیک اسلامی که باز البته شما نسبت به آن بیسواد هستید.

از صراحت لهجه حقیر ناراحت نشوید چون بنده در بحث علم و دانش و نگاهداشت اصول اسلامی و نیز با عنایت به تذکرات مکرر ایناجب،جایی برای ملاحظات مخرب اخلاقی و تعارفات کلیشه ای نمی بینم.

1390/5/14

حسن امرائی عبدُوَلی

* Robo milad *
5th August 2011, 11:25 PM
[nadidan]

NameEly
5th August 2011, 11:33 PM
من حرفی برای گفتن نمی بینم
اقای امرائی همه رو از یک کنار شستن گذاشتن کنار
باز خدارو شکر که من جزء نخبه ها نیستم [nishkhand]

ghorghoro
6th August 2011, 07:37 AM
ایشون هر چی خواستن فرمودند آخرش هم از صراحت لهجه حرف زدن[nadidan][nadidan]
حرف نگفته چند تا بوققققققققققققققه زرده اونم نمیشده بگن[nadidan][negaran][taajob][nadidan]

Joseph Goebbels
6th August 2011, 10:42 AM
منبع خبر هم ذکر می کردید بهتر بود .
بعدش پاشید دوباره به مشایی ایراد بگیرید !

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد