PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تنبیه فیزیکی کودکان(نظر بدهید)

F.PHYSICIST
5th August 2011, 08:30 PM
دوستان عزیز به نظر شما تنبیه فیزیکی برای کودکان
1)خوب
2) بد
3)تاحدودی
4)در شرایط حاد
مناسبه
لطفا پاسخ بدهید[golrooz]

Admin
5th August 2011, 09:20 PM
تنبیه کودکان در مواقعی که نیازه خوبه ولی نه بصورت فیزیکی ..!

میشه کودک رو به اشتباه خودش آگاه کرد مثلا تنبیه باید به روش کم توجهی به کودک در یک بازه زمانی خاص و یا اخم و ... باشه.

ولی تنبیه فیزیکی رو اصلا موافق نیستم ... در هیچ شرایطی .!

NameEly
5th August 2011, 09:43 PM
کودک باید تنبیه بشه
ولی تنبیه فیزیکی در شرایط استثنائی باید اتفاق بیوفته

ولی تنبیه کارهای زیادی میکنه
من خودم الان دست مامان بابام رو می بوسم چون اگه تنبیهم نمی کردن شاید از این خیلی بدتر بودم

البته تنبیه هم حد و حدودی داره
نه اینکه بچه بسکه تنبیه بشه از همه چیز سر خورده بشه

عرفان سلیم زاده
5th August 2011, 09:46 PM
تبیه برای زمانی لازمه که کودک اصلا هیچ تمایلی به گوش دادن تذکر های شما نیست!

master_mind
5th August 2011, 09:53 PM
کودک باید تنبیه بشه

من خودم الان دست مامان بابام رو می بوسم چون اگه تنبیهم نمی کردن شاید از این خیلی بدتر بودم

من کاملا با ایشون موافقم
[tashvigh][tashvigh][esteghbal]

kebriya
5th August 2011, 10:18 PM
میشه کودک رو به اشتباه خودش آگاه کرد مثلا تنبیه باید به روش کم توجهی به کودک در یک بازه زمانی خاص و یا اخم و ... باشه.

کودکان به تربیت نیاز دارند که این امر هم شامل تشویقه هم تنبیه.
من با روش تنبیه اقا مصطفی موافقم
با تنبیه فیزیکی به شدت مخالفم

*alien*
6th August 2011, 12:57 AM
خب مسلما هیچ بچه ای تنبیه فیزیکی رو دوست نداره
ولی برای بچه های زیادی سرکش که باهیچ گونه حرف ورفتار نمیشه کناراومد ناچارن دیگه...

Steve Jobs
6th August 2011, 01:30 AM
من با تنبیه بدنی مخالفم...خیلی هم مخالفم...
اما یک چیزی که باید دقت بشه بهش اینه که نمیشه با همه بچه ها یک جور رفتار کرد . یک بچه هست این قدر روحیه لطیفی داره که مثلا اگه والدینش بهش بگن ما ازت نارحت شدیم اونم با آرامش، ناراحت و افسرده میشه .یکی هم هست که تبعیدش کنند توی اتاقش ، دعواش کنند، بازم برایش هیچ اهمیتی نداره .
مورد اول که اصلا نباید این نوع تنبیه را درمقابل عمل اشتباهش ببینه. چون با تذکر هم به راه میاد.
هرچند دومی مشکلش با تنبیه بدنی حل نمیشه و تکرار این نوع تنبیه برایش یک عمل عادی میشه اما شاید لازم باشه تنبیه بدنی درحد سیلی زدن یا پشت دستش زدن رخ بده و نه بیشتر.
یک چیز دیگه: ما عملا با کودکانی که واقعا نمیشه کنترلشون کرد، سرخود هستند یا مشکل دیگه ای درحد حاد دارند روبه رو نیستیم؛ نمیشه بشینیم اینجا درکمال آرامش بگیم نمیخواد و بچه بازبون خوش به راه میاد (موارد خیلی حاد را میگم که متاسفانه زیاد شده تعدادشون).واقعا نمیشه اون شرایط را درک کرد و بعد بگیم نه تنبیه بدنی اصلا نه .
البته اصلا و ابدا نباید تنبیه از اون حدودی که اشاره کردم تجاوز کنه.
ولی با همه این حرف ها درشرایط نرمال کاملا مخالفم با تنبیه.

ghorghoro
6th August 2011, 07:26 AM
[QUOTE=NameEly;259352]کودک باید تنبیه بشه

[tashvigh][tashvigh][esteghbal] [tashvigh][tashvigh][golrooz][golrooz][golrooz]

F.PHYSICIST
7th August 2011, 06:16 PM
کودک باید تنبیه بشه

مرسی ولی منظور من تست کردن هنرهای رزمی روی بچه ها نیست[nishkhand] مرسی از نظر شما

شفق خطبی
7th August 2011, 08:07 PM
بچه ها تا یک سنی حدود دوسالگی به دلیل این که خوب و بد براشون مهربان بودن و خشونته تبنیه لازم دارن

sheri khoshgele
7th August 2011, 10:33 PM
تربیت بچه کار خیلی سختیه و اگه تربیت درست باشه هیچ وقت اهتیاج ب تنبیه فیزیکی نیست وقتی پای تنبیه فیزیکی میاد وسط یعنی تربیت مشکل داشته.

deepdrip
8th August 2011, 08:31 AM
بر همه واضح و مبرهن است که تمام کودکان نیاز به تنبیه فیزیکی دارند از هم از نوع اشد آن [nishkhand][nishkhand]
اما این فقط یه مزاح بود.
سعدی در کتابش عنوان می کنه درشتی ونرمی به هم در به است.
ما تو دینمون داریم که می تونیم از تنبیه استفاده کنیم .منتها شرایطی داره ،هم زمان استفادش ( مثلا اگه چند بار تغافل و .... جواب نداد و ... ) و هم نوع استفادش که مثلا روی باسن باشه و ...
تو قرآن هم داریم که یکی از پیامبرا نذر کرده اگه همسرش خلف وعده کرد تنبیه کنه و 100 ضربه بزنه که در زمان وقوع عمل ، فرشته نازل میشه و میگه برای ادای نذرت از لیفه های خرما استفاده کن و....

نتیجه کلی : بچه های این دوره زمونه نه با تشویق هدایت میشن نه با تنبیه [khande] ( از بس تو تموم کارامون افراط میکنیم و بدون فکر عمل می کنیم.)

ساناز فرهیدوش
10th August 2011, 12:26 AM
تنبیه فیزیکی به هیچ وجه مجاز نیست . و اثرات سو در روان کودک ایجاد می کند . کودک نیاز به اموزش دارد تا به پرورش درست دست پیدا کند. و در صورت بروز مشکل و ناسازگاری کودک شایسته است با یک روان شناس تربیتی مشورت صورت بپذیرد .

* Pary *
10th August 2011, 08:52 AM
بچه های امروزی از سطح فهم و شعور خیلی بالایی برخوردارند ، لذا واضحه که با توضیح دادن کار بدشون خیلی زود اشتباهشونو قبول می کنند .
ولی دسته ای از بچه ها هستند که لجاجت بیش از حدی دارند در این گونه موارد که کودک حرف هیچ کسی رو قبول نمی کنه و همچنان به کار بد خودش ادامه میده میشه از طریق محروم کردن اون از چیزای مورد علاقه اش اونو تنبیه کرد .

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد