توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال کمک می خوام!!!
amirf343
2nd August 2011, 08:55 PM
سلام
سوالی داشتم که روز هاست ذهنم رو مشغول کرده:"چه جوری 2 تا کامپیوتر رو با هم شبکه کنم(البته با کابل کراس)؟
ممنون میشم اگه کسی به من در این زمینه کمک کنه
با تشکر[nadidan]
NameEly
2nd August 2011, 09:17 PM
سلام
سوالی داشتم که روز هاست ذهنم رو مشغول کرده:"چه جوری 2 تا کامپیوتر رو با هم شبکه کنم(البته با کابل کراس)؟
ممنون میشم اگه کسی به من در این زمینه کمک کنه
با تشکر[nadidan]
با سلام به دوست گلم :
این که کاری نداره یک سرچ توی نت بزنی حله
مراحلش اینه که 2 تا کامپیوتر رو با کابل به هم وصل می کنید و بعد میرید و برای کامپیوتر ها تون نام انتخاب می کنید و توی یک گروه قرار می دید و بعد ip ها رو تنظیم می کنید
براتون اموزش تصویری رو قرار می دم
اینم یک سایتی که خودم حال کردم باهش (http://irancpanel.net/pc-shabakeh.htm)
amirf343
2nd August 2011, 10:20 PM
والا منم همین کارو می کنم ولیــــــــــــــــــــ...
کامپیوتر من اون یکی کامپیوتر رو شناسایی می کنه ولی مال اون شناسایی نمی کنه!!!!
(کامپیوتر من :لپ تاپ،اون یکی: کامپیوتر)
amirf343
2nd August 2011, 10:21 PM
البته ویندوز هامون 7 هست
yasi70
2nd August 2011, 11:13 PM
والا منم همین کارو می کنم ولیــــــــــــــــــــ...
کامپیوتر من اون یکی کامپیوتر رو شناسایی می کنه ولی مال اون شناسایی نمی کنه!!!!
(کامپیوتر من :لپ تاپ،اون یکی: کامپیوتر)
شاید مشکلت نداشتن کارت شبکه باشه!!!
NameEly
3rd August 2011, 12:15 AM
البته ویندوز هامون 7 هست
خوب ویندوز 7 یکم تفاوت داره شبکه کردن
برین توی cmd و ping کنید ip ها رو ببینید send و recive چطوری هست از 2 کامپیوتر
شبکه کردن از xp , 7 سخت تر هست که لینکش رو واستون میزارم
نه کارت شبکه نداشته باشه که اصلا نمی تونن کابل شبکه رو وصل کنن چه برسه بخوان فکر شبکه کردن رو بکنن [tafakor]
amirf343
3rd August 2011, 09:33 PM
خوب ویندوز 7 یکم تفاوت داره شبکه کردن
برین توی cmd و ping کنید ip ها رو ببینید send و recive چطوری هست از 2 کامپیوتر
شبکه کردن از xp , 7 سخت تر هست که لینکش رو واستون میزارم
نه کارت شبکه نداشته باشه که اصلا نمی تونن کابل شبکه رو وصل کنن چه برسه بخوان فکر شبکه کردن رو بکنن [tafakor]
میدونی من ping میدم مال من اون سیستم رو میشناسه و reply میکنه ولی توی اون یکی سیستم که ping میدم نمیشناسه حتی fire wall هم خاموش می کنم باز نمی شه
ممنون میشم کمکم کنید[nadidan][sootzadan]
[gooshnakardan][nadanestan][nadanestan][nadanestan][nadanestan][nadanestan][nadanestan][nadanestan][nadanestan][nadanestan][nadanestan][nadanestan][nadanestan][nadanestan]
NameEly
3rd August 2011, 09:42 PM
میدونی من ping میدم مال من اون سیستم رو میشناسه و reply میکنه ولی توی اون یکی سیستم که ping میدم نمیشناسه حتی fire wall هم خاموش می کنم باز نمی شه
ممنون میشم کمکم کنید[nadidan][sootzadan]
[gooshnakardan][nadanestan][nadanestan][nadanestan][nadanestan][nadanestan][nadanestan][nadanestan][nadanestan][nadanestan][nadanestan][nadanestan][nadanestan][nadanestan]
اینو یک نگاه بندازید شاید بدردتون خورد (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?t=95793)
amirf343
6th August 2011, 10:28 PM
اینو یک نگاه بندازید شاید بدردتون خورد (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?t=95793)
[dooa][dooa][dooa][dooa][dooa][dooa][dooa][dooa][dooa][dooa][dooa][dooa][dooa][dooa][dooa][dooa][dooa][dooa][dooa][dooa][dooa][dooa][dooa][dooa][dooa][dooa]sh_omomi37sh_omomi37sh_omomi37sh_omomi37sh_omomi37 sh_omomi37sh_omomi37sh_omomi37sh_omomi37sh_omomi37 sh_omomi37sh_omomi37sh_omomi37sh_omomi37sh_omomi37
نه بازم نشد نمیدونم دیگه چه کنم
NameEly
6th August 2011, 11:10 PM
[dooa][dooa][dooa][dooa][dooa][dooa][dooa][dooa][dooa][dooa][dooa][dooa][dooa][dooa][dooa][dooa][dooa][dooa][dooa][dooa][dooa][dooa][dooa][dooa][dooa][dooa]sh_omomi37sh_omomi37sh_omomi37sh_omomi37sh_omomi37 sh_omomi37sh_omomi37sh_omomi37sh_omomi37sh_omomi37 sh_omomi37sh_omomi37sh_omomi37sh_omomi37sh_omomi37
نه بازم نشد نمیدونم دیگه چه کنم
نگران نباش دوست گلم
مراحل کامل شبکه رو برات می نویسم قرار میدم دوباره شبکه کن
بانوثریا
11th August 2011, 10:08 PM
[golrooz]
gsrgaga
11th August 2011, 11:01 PM
خوب بی سم بکن یا اگه سرعت کم میخوای با دانگل بلوتوس استفاده کن
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.