غزل بارون
31st July 2011, 04:14 AM
محققان دانشگاه کلمبیای نیویورک به این نتیجه رسیدهاند که افرادی که کمتر میخوابند پُرخورتر میشوند.
http://img.tebyan.net/big/1389/01/1223413552158228163137191761492119138716.jpg
همهی ما بنا به نوع فعالیتهای روزانه و نیاز بدنمان به خواب کافی احتیاج داریم.
اغلب گفته میشود که شبانه 7 الی 8 ساعت خواب برای بدن لازم است. اما به نظر میرسد بنا به نیاز بدنی هر فرد این مدت زمان میتواند کم یا زیاد شود.
اخیراً محققان دانشگاه کلمبیای نیویورک به این نتیجه رسیدهاند که کم خوابی باعث پُرخوری میشود. در واقع کم خوابیدن با افزایش کالریهای مصرفی در طول روز ارتباط دارد.
محققان میگویند افرادی که ساعات کمتری میخوابند در مقایسه با افرادی که خواب کافی دارند میل بیشتری به خوردن غذا دارند.
محققان برای بررسی تأثیر مدت خواب روی تغذیه افراد، 13 مرد و 13 زن با وزن متعادل را مورد بررسی قرار دادند.
در شش روز اول پژوهش یک گروه از شرکت کنندهها شبانه 9 ساعت و گروه دیگر فقط 4 ساعت خوابیدند و در طول شش روز دوم جای این دو گروه عوض شد و به موازات این تغییرات تغذیهی آنها نیز مورد بررسی قرار میگرفت.
محققان میگویند افرادی که ساعات کمتری میخوابند در مقایسه با افرادی که خواب کافی دارند میل بیشتری به خوردن غذا دارند
نتایج نشان داد که زنهای شرکت کننده در طول روزهایی که کمتر خوابیده بودند به طور متوسط 329 کالری بیشتر و مردها نیز به طور متوسط 263 کالری اضافی مصرف کردند.
از این گذشته به نظر میرسد که این کالریهای اضافی تا حدودی به دلیل مصرف اسیدهای چرب اشباع بوده است.
http://img.tebyan.net/big/1389/01/1223413552158228163137191761492119138716.jpg
همهی ما بنا به نوع فعالیتهای روزانه و نیاز بدنمان به خواب کافی احتیاج داریم.
اغلب گفته میشود که شبانه 7 الی 8 ساعت خواب برای بدن لازم است. اما به نظر میرسد بنا به نیاز بدنی هر فرد این مدت زمان میتواند کم یا زیاد شود.
اخیراً محققان دانشگاه کلمبیای نیویورک به این نتیجه رسیدهاند که کم خوابی باعث پُرخوری میشود. در واقع کم خوابیدن با افزایش کالریهای مصرفی در طول روز ارتباط دارد.
محققان میگویند افرادی که ساعات کمتری میخوابند در مقایسه با افرادی که خواب کافی دارند میل بیشتری به خوردن غذا دارند.
محققان برای بررسی تأثیر مدت خواب روی تغذیه افراد، 13 مرد و 13 زن با وزن متعادل را مورد بررسی قرار دادند.
در شش روز اول پژوهش یک گروه از شرکت کنندهها شبانه 9 ساعت و گروه دیگر فقط 4 ساعت خوابیدند و در طول شش روز دوم جای این دو گروه عوض شد و به موازات این تغییرات تغذیهی آنها نیز مورد بررسی قرار میگرفت.
محققان میگویند افرادی که ساعات کمتری میخوابند در مقایسه با افرادی که خواب کافی دارند میل بیشتری به خوردن غذا دارند
نتایج نشان داد که زنهای شرکت کننده در طول روزهایی که کمتر خوابیده بودند به طور متوسط 329 کالری بیشتر و مردها نیز به طور متوسط 263 کالری اضافی مصرف کردند.
از این گذشته به نظر میرسد که این کالریهای اضافی تا حدودی به دلیل مصرف اسیدهای چرب اشباع بوده است.