توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی برای برنامه نویسی در اکسس یا اکسل
Me121
31st July 2011, 02:23 AM
سلام به دوستان عزیز،
من به راهنماییتون برای برنامه نویسی اکسس برای ارتباط با پایگاه دادش و همچنین تو اکسل برای ثابت کردن فرمول هایی که استفاده میکنم نیاز دارم ، جهت اطلاع دوستای عزیز اکسس برای نوشتن ی دفتر تلفن و اکسل هم که کلا میخوام فرمولایی که برای یه سری اعداد گذاشته میشه تو خود صفحاتش با یه اینتر یا جابه جایی و مثل اون به هم نریزه ...
باتشکر/
UniverCell
1st August 2011, 10:21 AM
منظورت همون برنامه نویسی کامپیوتر هست دیگه نه
Me121
1st August 2011, 07:56 PM
برنامه نویسی کامپیوتر آره ولی تو محیط اکسس و اکسل که کداش خیلی به ویژوال بیسیک شباهت داره
با VB مشکل ندارم ، مشکلم اینه که نحوه ی ارتباط برقرار کردن با پایگاه اکسس و صفحات اکسل رو بلد نیستم .[nadanestan]
صاصائیل
19th August 2011, 07:14 AM
برنامه نویسی کامپیوتر آره ولی تو محیط اکسس و اکسل که کداش خیلی به ویژوال بیسیک شباهت داره
با VB مشکل ندارم ، مشکلم اینه که نحوه ی ارتباط برقرار کردن با پایگاه اکسس و صفحات اکسل رو بلد نیستم .[nadanestan]
سلام دوست عزیز منظورتون اینه!:
vb>Add-in>visual Data Manager>visData .... وقتی صفحه مربوطه بازشد این مراحل رو طی کن:
File>New>Microsoft Access>Version 7.0MDB
حالا نام فایل بانک اطلاعاتی مد نظرتون رو وارد کنید(ایجاددفترچه تلفن)[labkhand]
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.