تووت فرنگی
30th July 2011, 11:53 AM
http://img.tebyan.net/big/1390/05/2077519221632261802131271494814562167249110.jpg
مواد لازم
بستنی سنتی (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.tebyan.net%2Fn utrition_health%2Fcooking_foods%2Fdesserts%2F2003% 2F5%2F15%2F2209.html) به مقدار لازم شیر (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.tebyan.net%2Fn utrition_health%2F%2528foods%2529%2Fdairy_products %2F2009%2F6%2F13%2F94390.html) یک لیوان و نیم
آب طالبی (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.tebyan.net%2Fn utrition_health%2F%2528foods%2529%2Ffruits%2Fsumme r_fruits%2F2011%2F6%2F28%2F167795.html) یک لیوان
شیرکاکائو (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.tebyan.net%2Fn utrition_health%2F%2528foods%2529%2Fdairy_products %2F2010%2F5%2F30%2F125406.html) یک لیوان
آب هویج (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.tebyan.net%2Fn utrition_health%2F%2528foods%2529%2Fvegetables%2F2 009%2F7%2F30%2F98163.html) یک لیوان
شاتوت (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.tebyan.net%2Fn utrition_health%2F%2528foods%2529%2Ffruits%2Fsumme r_fruits%2F2009%2F5%2F11%2F91398.html) به مقدار لازم
کاکائو (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.tebyan.net%2Fn utrition_health%2F%2528foods%2529%2Fnuts_seeds%2F2 011%2F7%2F14%2F172567.html) یک قاشق مرباخوری
پودر ژلاتین یک قاشق مرباخوری
http://img.tebyan.net/big/1390/05/61044748204161147240891892663171204172.jpg
طرز تهیه بستنی با ژله کاکائو برای دو نفر
یک قاشق مرباخوری پودر ژلاتین را با دو قاشق غذاخوری آب جوش مخلوط کرده و به صورت بنماری آنرا خوب حل میکنیم. یک لیوان شیر را با یک قاشق مرباخوری کاکائو و یک قاشق غذاخوری شکر مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم تا کاکائو و شیر حل شود سپس ژلاتین حل شده را داخل آن میریزیم و هم میزنیم و از روی حرارت برمیداریم.
در دو ظرف بستنیخوری از این مخلوط ریخته و کمی بعد از سرد شدن در یخچال قرار میدهیم تا خودش را بگیرد. موقع سرو کردن روی این ژله، بستنی میگذاریم و سرو میکنیم.
به جای ژله کاکائو از ژلههای آماده بازار هم میتوانیم استفاده کنیم و یا به جای پودر ژلاتین از پودر نشاسته استفاده کنیم. مقدار پودر نشاسته دو قاشق غذاخوری برای یک لیوان شیر است و آنرا مثل فرنی آماده میکنیم و در یخچال قرار میدهیم بعد از سرد شدن با بستنی سرو میکنیم.
http://img.tebyan.net/big/1390/05/941532071947911322917624517424321416204624.jpg
طرز تهیه کافه گلاسه برای دو نفر
یک لیوان شیرکاکائو را در میکسر ریخته و خوب هم میزنیم.به مدت پنج دقیقه آن را در فریزر قرار میدهیم.
سپس در لیوان مقداری از شیر کاکائو را ریخته و کمی از بستنی و دوباره مقداری شیرکاکائو و کمی دیگر از بستنی تا لیوان پُر شود و آماده سرو کردن.
شیرکاکائو را بدون شکر درست کنید و فقط از شیرینی بستنی استفاده کنید و اگر شیرینتر دوست دارید، یک قاشق غذاخوری شکر در آن بریزید.
http://img.tebyan.net/big/1390/05/6973802005610512349221981081221825186124.jpg
گلاسه شاتوت
مقداری شاتوت را در میکسر ریخته و میکس میکنیم و نصف لیوان شیر به آن اضافه کرده وقتی خوب مخلوط شد، آنرا در لیوان ریخته و روی آن بستنی قرار میدهیم.
http://img.tebyan.net/big/1390/05/12623871102162641832143415710177878171148.jpg
گلاسه طالبی
یک لیوان آب طالبی را در لیوان ریخته و روی آن مقداری بستنی قرار میدهیم. این گلاسه بسیار ساده و خوشمزه است.
http://img.tebyan.net/big/1390/05/13038109247178207629031143248946512520237.jpg
آب هویج بستنی
آب هویج را در لیوان ریخته و روی آن بستنی قرار میدهیم. آب هویج بستنی، سنتیترین گلاسه است.
مواد لازم
بستنی سنتی (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.tebyan.net%2Fn utrition_health%2Fcooking_foods%2Fdesserts%2F2003% 2F5%2F15%2F2209.html) به مقدار لازم شیر (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.tebyan.net%2Fn utrition_health%2F%2528foods%2529%2Fdairy_products %2F2009%2F6%2F13%2F94390.html) یک لیوان و نیم
آب طالبی (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.tebyan.net%2Fn utrition_health%2F%2528foods%2529%2Ffruits%2Fsumme r_fruits%2F2011%2F6%2F28%2F167795.html) یک لیوان
شیرکاکائو (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.tebyan.net%2Fn utrition_health%2F%2528foods%2529%2Fdairy_products %2F2010%2F5%2F30%2F125406.html) یک لیوان
آب هویج (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.tebyan.net%2Fn utrition_health%2F%2528foods%2529%2Fvegetables%2F2 009%2F7%2F30%2F98163.html) یک لیوان
شاتوت (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.tebyan.net%2Fn utrition_health%2F%2528foods%2529%2Ffruits%2Fsumme r_fruits%2F2009%2F5%2F11%2F91398.html) به مقدار لازم
کاکائو (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.tebyan.net%2Fn utrition_health%2F%2528foods%2529%2Fnuts_seeds%2F2 011%2F7%2F14%2F172567.html) یک قاشق مرباخوری
پودر ژلاتین یک قاشق مرباخوری
http://img.tebyan.net/big/1390/05/61044748204161147240891892663171204172.jpg
طرز تهیه بستنی با ژله کاکائو برای دو نفر
یک قاشق مرباخوری پودر ژلاتین را با دو قاشق غذاخوری آب جوش مخلوط کرده و به صورت بنماری آنرا خوب حل میکنیم. یک لیوان شیر را با یک قاشق مرباخوری کاکائو و یک قاشق غذاخوری شکر مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم تا کاکائو و شیر حل شود سپس ژلاتین حل شده را داخل آن میریزیم و هم میزنیم و از روی حرارت برمیداریم.
در دو ظرف بستنیخوری از این مخلوط ریخته و کمی بعد از سرد شدن در یخچال قرار میدهیم تا خودش را بگیرد. موقع سرو کردن روی این ژله، بستنی میگذاریم و سرو میکنیم.
به جای ژله کاکائو از ژلههای آماده بازار هم میتوانیم استفاده کنیم و یا به جای پودر ژلاتین از پودر نشاسته استفاده کنیم. مقدار پودر نشاسته دو قاشق غذاخوری برای یک لیوان شیر است و آنرا مثل فرنی آماده میکنیم و در یخچال قرار میدهیم بعد از سرد شدن با بستنی سرو میکنیم.
http://img.tebyan.net/big/1390/05/941532071947911322917624517424321416204624.jpg
طرز تهیه کافه گلاسه برای دو نفر
یک لیوان شیرکاکائو را در میکسر ریخته و خوب هم میزنیم.به مدت پنج دقیقه آن را در فریزر قرار میدهیم.
سپس در لیوان مقداری از شیر کاکائو را ریخته و کمی از بستنی و دوباره مقداری شیرکاکائو و کمی دیگر از بستنی تا لیوان پُر شود و آماده سرو کردن.
شیرکاکائو را بدون شکر درست کنید و فقط از شیرینی بستنی استفاده کنید و اگر شیرینتر دوست دارید، یک قاشق غذاخوری شکر در آن بریزید.
http://img.tebyan.net/big/1390/05/6973802005610512349221981081221825186124.jpg
گلاسه شاتوت
مقداری شاتوت را در میکسر ریخته و میکس میکنیم و نصف لیوان شیر به آن اضافه کرده وقتی خوب مخلوط شد، آنرا در لیوان ریخته و روی آن بستنی قرار میدهیم.
http://img.tebyan.net/big/1390/05/12623871102162641832143415710177878171148.jpg
گلاسه طالبی
یک لیوان آب طالبی را در لیوان ریخته و روی آن مقداری بستنی قرار میدهیم. این گلاسه بسیار ساده و خوشمزه است.
http://img.tebyan.net/big/1390/05/13038109247178207629031143248946512520237.jpg
آب هویج بستنی
آب هویج را در لیوان ریخته و روی آن بستنی قرار میدهیم. آب هویج بستنی، سنتیترین گلاسه است.